Jó reggelt mindenkinek!
Beni ma nálunk aludt.

Igaz, csak éjfélkor hoztam át. Nagyon köhögött és az orrán sem kapott levegőt. Kapot megint Nasivint, és most reggel egy csomót le tudam szívni.
Szerintem a köhögés is azért van, maer az orrából a torkába folyik a váladék és az irritálja.
Gabi!
Szép a pocakod! Majd pár hét múlva igazán elkezd nőni. Akkor néha azt kívánod majd, bárcsk kisebb lenne.
Bárén egész jól viselem, ha nem éppen a kintre vagy nagyon lentre fekszik Marci.
Pici!
Anyóssal ne foglalkozz!
Vagy megváltozik majd, ha megszületik Dalma, vagy nem is érdemes rá időt pazarolni.
Tegnap este azon gondolkodtunk Apával, hogy ez a baleset meg kellett, hogy történjen.
Amikor Benit vrtam, hazafelé az M3-on kísértetiesen hasonló balesetünk volt. A jeges úton megpördültünk kétszer és a krlát fogott meg minket, a menetiránnyal szemben álltunk. Közben Halász Judit CD-t hallgattunk.
Most szintén jeges úton Apa megpördült kétszer ésszemben a forgalommal állt meg, csak azon a részen nem volt korlát, és nagyon az árok szélén állt, így a kocsi beleborult az árokba és fejreállt. Én ugye most Marcit várom, és ma délelőtt mentünk volna Halász Judit koncertre.
Mindezek után tegnap Apa kijelentette, hogy nem lesz több gyerekünk, és sajnos a mi gyerekeink Halász Juditot is elfelejthetik.
De úgy néz ki, hogy ezek után nem nagyon tudjuk elkerülni az új autó vásárlását. Terveztük, hogy kell egy nagyobb, mielőtt Marci megszületik, de annyi más gond is vlt mostanában, hogy ezzel nem foglalkoztunk igazán. Most nem tudunk mást tenni. Ez egy kis ösztönzés volt szerintem a sors részélől.
Szerencsére Apával valóban minden rendben. Lesz új autó, ha rájövünk miből, és mostantól talán még óvatosabban vezet.
Szóval szerintem minden jól alakul.