A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Na megjottem, nagyon jo volt!!! Annyira feltoltodtem!!! Vittem magammal Cassian-t vegul, a tobbiek itthon szundiztak ;) gondoltam rafer egy kis kultura a sracra :D olyan edes volt! Mindenki megcsodalta :D es nagyon jol birta az egeszet, olyan buszke vagyok ra! volt meg 3 hasonkou kisbaba, meg csomo gyerek (itt mindenki gyerekkel jar mindenhova, a bebiszitterek ehenhalnak....), ugyhogy eleg laza volt.
Lilli, orulok, hogy tetszett :wink:

Adri es Zsofi BOLDOG ELSO SZULINAPOT!!!!!

Davandi, nagyon tetszik a muholdatok :D ki talata ki, hogy ez legyen Boti?

Binyek, gratula a fogyashoz!!! Biztos csini leszel a feher belzerben! Mikor lesz a bal? Jo mulatast! Vagy akkor is inkabb a pajzan furdozest valasztjatok majd???
:D :D :D

dragonfly

Sziasztok!

Judit: Boldog születésnapot!

Ancsy: Boldog születésnapot Adrinak és Zsófinak!

Binyek: gratula a blézerhez! Én is a fehérre szavaztam!

Petra: jobbulást!

Bocs, hogy cak ennyi. Tegnap szaladgálós napunk volt és ma ia az lesz. Itt 2 napja folyamatosan esik a hó.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Ancsi
Boldog szülinapot a csajoknak!

Régen jelentkezők
Képek lemaradtak :evil: :evil: :evil:

Binyek
9 hós adatok:
Száva:8200g
Noa:8110g
72cm mindkettő
Feláll mindkettő
4-4 fog
Napirend:ébredés 6-7 között :? :? :? (a régi jobb volt)
reggeli 7-8 küzött:tejpép/200ml táp
9 órai :lol: :lol: :lol: sajt/joghurt/buláta
alvás 10 után kb. 1 óra
ebéd 11-12 között főzelék
alvás 13:30 után kb. 1-1,5 óra
uzsi 15-16 között gyümi
vacsi 18:00 főzelék
utóvacsi 19:00 150ml táp
Vendég

Én ma túrós batyut sütök :lol: :lol: :lol:

Binyek
Én sosem sütök cukorral és fehér liszttel :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juci
Zabkorpás tejbezabit próbáltad már?
Vendég

Sziasztok!

ADRI és ZSÓFI NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Sotske!
Mi próbáltuk :wink: Nagyon bejön,nemcsak a csajoknak :wink: :wink: Most mi is átálltunk kicsit a rostban gazdagabb evészetre,mert a Nóri szörnyen szorulásos :( Úgyhogy most mi is a zabkorpát,teljes kiőrlésű lisztet és a lenmagot nyomjuk.Én tegnapelőtt sütöttem túrós batyut :wink: ,tettem a túróba zabkorpát,abban is nagyon jó volt!!

bognartundi0727

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:21-kor.
davandi

Binyek: Van a www.baranyhimlo.hu oldal, a mi körzeti orvosunk ott tanácsadó is, és gondolom nem adta volna be a szurit, ha nem lehetne. Próbáltam ott megnézni, hogy mi ír a korról, de nem nyitja meg (valami hibaüzit küld), de rákerestem a neten, és ezt találtam többek között: www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=2620
Itt azt írják, hogy 9 hónapos kortól lehet beadni.
Vendég

Adrinak és Zsófinak nagyon boldog szülinapot!

Judit

jucicuki

Kép

jucicuki

Ebből látszik, milyen sokan vagyunk. Szinte minden napra jut 1 szülinap vagy névnap :D Még jó, hogy mindig van, aki időben felfedezi 8)

Boldog szülinapot Adrinak és Zsófinak!

Binyek :P
Szívesen :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Esztikém :P
Hol vannak az ígért fotók? :shock: :wink:
Gratula a felálláshoz Noának és Szávának :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csoda esett: az éjjel a manók csak egyszer ettek. :lol: :lol: :lol:

És hoztam pár képet is, kicsikről meg nagyokról.

[törölt kép]

[törölt kép]

[törölt kép]
vovanda

Sziasztok csak gyorsan!
SAjna esélytelen a reagálás!

Először is!
Adri és Zsófi!
Boldog első születésnapot nektek!

Másodszor!
Juci!
Itt is boldog szülinapot nektek!

Harmadszor!
Vovanda!
Nagyon szépek a sisere hadaid!
Pasinak üzenem,hogy köszi az iwiwes tippet!

Nálunk Baluka 11.foga nem tud kibújni és vérömleny lett az ínyén!Fáj neki.REmélem hamarosan kitörik majd!Dórinak kibújt a 12.
Ja és anya teljesen takonyban nyomja,lázasan!Apa hozta haza!Tök jó romantikus Valentin-nap lesz!

Bocsi mindenkitől de nincs energiám.Majd jelentkezem!
Vendég

Fannikám :lol: :lol: :lol: :lol:

Buli után itthon-rózsaszín balerina cipőcske is volt rajtuk,de levették
Kép

Noám huncutkodik
Kép

Egy kis ráadás,ha nem baj
Fogzásra tudom ajánlani-IKEÁ-s párna,tépőzárral
Kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha már semmi nem jó....Marad a függöny
Kép :roll: :roll: :roll:

Gyakorolunk
Kép

Apa,ez tök gáz
Kép
Vendég

Fanni
Köszi :lol:

Vanda
Apraja-nagyja gyönyörű és nagyon édes :!:

Benszi
Szegény Balu :( :( :( Puszi neki,reméljük hamar kibújik az a fog :roll:
Vendég

Eszti :P
Hihetetlenül édesek! Nem is tudom, melyik a legjobb kép :D
Nőnek nagyon, szépülnek, csajosodnak :D

Vanda :P család is szépséges! 8)

Jó éjt Lányok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszti,
nekem az utolsó kép tetszik legjobban! Az utolsó előttinek meg szuperek a színei. Ez a csajszik szobája? Honnan van ez a szép szőnyeg?

KépKép
lili73

Boldog szülinapot Jucinak, Adrinak és Zsófinak!

Most ment anyós, ma van Apának is a szülinapja, lesz egy kis meglepi :)
délután meg én anyum jön.

Vanda, Eszti, Dragon szuperek a képek!!!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,
az én páromnak is ma van :lol: :lol: :lol: ez nem semmi azok után, hogy kitaláltunk még egy kapcsolódási pontot :wink:

KépKép
lili73

Zsuzska,Lili,Fanni
Köszönjük :D

Akkor Lili "apunak" és Zsuzska "apunak" boldog szülinapot!!!

Zsuzska
Mi lesz a meglepi?

Lili
Szőnyeget úgy kaptuk,nem tudom,honnan van :wink: :wink: :wink: A színei valóban jók,sötétben.Ugyanis fénynél még a hangyakaki is meglátszik rajta :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Lili komolyan??????????? :):):) és hányadik? Az Uramnak a 34.

vacsi lesz a meglepi, de délután megyünk :) ma lesz egy csomó sitter :)
Eszti! Köszi! :)

zsuzska80
Szombathely

Eszti csodaszépek a képek, nekem is az utsó a kedvencem, annyira édes pofit vág.

Andi, nem láttalak tegnap!

Háát, érdekes esténk volt, Ati délután lerokkant, de nem akart itthon maradni, így szegény egész este kínlódott a hátával. Emiatt nem tudtam annyira jól érezni magamat, de a hely szuper volt, tök jót beszélgettünk, jó volt a dupla randi :wink: jó volt a zene, csak sajnáltam szegényt, hogy miattam kínlódik, fél egyre már itthon is voltunk...
Szuper rendes volt tőle, hogy így is elvitt, de jobban örültem volna, ha mindketten igazán el tudjuk engedni magunkat. Na, majd Hévízen :lol: :lol: :lol:

Apukáknak boldog szülinapot!
Zsuzska jó vacsizást!

Hozzánk egyre jönnek a barátink, torta, szarvaspöri hűtőben, kenyérke sül, krumpli fő :lol:

Vanda, édesek a Minik, kádas kép szuper aranyos!

Benszi Balujának, könnyű fogzást!

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

ADRINAK ES ZSOFINAK NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT!!!

Nekem megin nagyon sz@r kedvem van, nem is nagyon jovok eppen emiatt. Apaval mostanaban nagyon sokat veszekszunk, allandoan el akar menni "dolgozni" szerintem csak menekul. :? :evil:

Sotske: nagyon jok a kepek!

KépKép
KépKép
tontica

Judit, 3-ig pörögtünk egy egyetemi szórakozóhelyen. "Javítottunk" az átlag életkoron :twisted: :twisted: És nem bírom az alkoholt. Egyáltalán! Olcsó megoldás, de azért furcsállom.

Nálunk is sül a tejszínes hal, rizs kész, tervezek még túrós batyut (fehér lisztből és cukorral :P ), a többiek szunyálnak. Én nem vagyok álmos, pedig csak 4-re kerültem ágyba és f9-kor már ébredtem.

Tontica, apával se terrorkodj! Hadd "meneküljön" néha el egy picit.
(Bárcsak az enyém is menne :lol: )

Kép
an°°di

Sziasztok!
Apuknak BOLDOG SZÜLINAPOT! :D

Sotske!
Nagyon husi huncutok a csajaid és nagyon csinik a ruciban!
Tonti!
Sajnálom,hogy nincs jó kedved :( inkább gyere gyakrabban hátha attól kicsit jobban leszel ha kiírod!!!!
Vanda!
Husik a csöppök!!!
Juci!
Apának jobbulást!!
Benszi!
Baludnak gyógypuszi!

Kicsit elkezdtem "photoshoppozni",nagyon élvezem,már ilyeneket tudok Kép
Kép

bognartundi0727

Tonti
Sajnálom,hogy rossz passzban vagy,azt hiszem,itt mindenki tudja,milyen ez :roll: Most már jön a jobb idő,ki lehet mozdulni,gyerekek mennek bölcsibe,Rate túl lesz a hormon kezelésen,több időd lesz magadra és sokkal jobb kedved lesz.Tényleg jót fog tenni egy kis kikapcsolódás,tanfolyam,vásárlás stb.Kitartás!

Tünci
Olyan szépek és hogy nőnek :shock: :shock: :shock: Nagyon ügyi vagy.
Vendég

Tünci,
nagyon ügyi vagy, csodaszépek a lányok!

Eszti,
én megvettem egy méregdrága gyerekszőnyeget a Brendonban, mert kaptam a mh.-en ajándékutalványt, gondoltam nem aprózom el:). Gyönyörű (Micimackós amúgy) és szuper minőség, nagyon szeretem, kiporszívózom, és mintha új lenne. Minden szőnyegen meglátszik minden.

Andi,
hogy a fenébe bírsz hajnalig mulatni? Én már akkor nagyon nyűgi vagyok, ha éjfélig nem kerülhetek ágyba. Tejszínes hal: fincsi.

Zsuzska,
a zén uram 41 éves, de mi nem tudunk ünnepelni, mert holnap le kell adnia egy fontos melót. Nem mintha nálunk nem mindig ez lenne a helyzet...

KépKép
lili73

Sziasztok,megkértem apát, hogy írja le, mert én még nem tudok írni :) :

Hajdú Levente Dávid vagyok, és ma reggel 10:35-kor napvilágot láttam 39 cm-vel és 1130 grammal. Utánam 3 perccel aztán megszületett húgom Hajdú Roxána Lilien 42 cm-vel és 1200 grammal. És 10:45-kor pedig másik húgom Hajdú Doroti Norina, aki sajnos délután Angyalka lett, de anya meg apa azt üzeni, hogy ne szomorkodjatok Ti se nagyon, mert odaföntről vigyáz ránk.

Mindenki jól van, ha Nóri jobban lesz akkor beszámol nektek arról, hogy mi történt.

Balázs a büszke apuka
Vendég

Ejha! Gartulálok Nóri és Balázs!

Nagyon kíváncsian várom, hogy hogy és mint történt pontosan!!!
Gyors gyarapodást kívánok Levinek és Roxinak, és sajnálom Doroti elvesztését!

KépKép
lili73

:shock: :shock: :shock: :shock:

Mi is gratulálunk Norynak és Balázsnak és várjuk a híreket és a fotókat.Nagyon sajnálom Dorotit :cry: :cry: :cry: Sok erőt és kitartást nektek!
Vendég

Isten hozott Benneteket Levente és Roxána :!: 28. héten fantasztikus centik és kilók ezek :D Egészséget, gyors gyarapodást kívánunk!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

NAHAT!!!
Nori es Balazs, gratulalok Leventehez es Roxanahoz!!!! Nagyon sajnalom Dorotit...
Gyors novekedest kivanok, es hogy minel hamarabb kigyertek a korhazbol!

Eszti, Vanda nagyon edesek a kepek!!!
Eszti a csajok nagyon hasonlitanak rad szerintem (bar csak egy kepet lattam rolad)
Vanda az osszes gyerkoc nagyon szep, nekem a Balu a kadban a kedvencem :D

dragonfly

Nóri és Balázs!

Gratulálunk Leventéhez és Roxánához! Gyors gyarapodást kívánunk!
Doroti :cry:

Puszi!

Judit

Andi!

Tegnap fura dolgokat láttam, egy csaj konkrétan full nekifutott egy vas oszlopnak :roll: ő sem bírta az alkoholt :lol: de azért szerintem többet nyomott le mint te :wink:

jucicuki

Nagyon édesek a bébik!És milyen nagyok! :lol: De hamar nagyszülők leszünk,jaj-jaj! :wink:

Nory!
Gratula a törpikékhez! Megnyugtató olvasni,hogy nem törtetek össze.Édes pici Angyalka.... :cry: :cry: :cry:
Akkor jöhettek Hévízre!!!! :P

Tonti!
Nagyon rossz,ha az ember marakodik egyfolytában.Engem nullára szokott írni az ilyen állapot!SZerencsére mostanában nem volt ilyen... :roll:
Bár az én párom is beindul néha külföldre valami FONTOS ügy miatt 2-3 napra,de én inkább hagyom,hogy menjen,mert mire hazajön sokkal türelmesebb és vidámabb.Szüksége van rá... :wink:
Gondolok Rád és imádkozom értetek!Türelem és tolerancia! Tudod:mi vagyunk az okosabbak,ezért úgy manipuláljuk a férjeinket,hogy az mindenkinek jó legyen! :wink:

Andi!
Hajnali 3!Jesszus! :roll: Másnap gatya lennék...

Hasmenés:Majának 3 napja hasmenése van.Eleinte olyan üveges-morzsás-ecetszagú volt,most meg már olyan híg,hogy teljesen beszívja a pelus.De nincs rossz kedve,nem lázas, eszik, iszik, játszik.Mi lehet ez? És mit adjak neki enni??Ropit,kekszet,cukros citromos teát nem adhatok. Krumplit meg amúgy is eszik minden délben.

Terrormutter:
Marcit 3. napja terrorizálom,de nagyon gyorsan tanul a kis gyogyi! :roll: Az első éjjel ordított másfél órát meg utána még 2xnegyedet. A 2. éjjel 5-6x 2-3 percet,utoljára pedig csak 2x felsírt egy picit!Remélem ma már csönd lesz és visszaköltözhetünk a lakásba,mert most felköltöztünk a fölöttünk levő lakásba,ahol különben a lányom "lakik",hogy ne ordítsuk fel éjjel az egész

binyek

Bogi!
A bál 28.-án lesz és remélem,hogy ebbe már odaérünk!
Egyébként a nagy pajzánkodásnak meglett az eredménye:most próbálom kikezelni Pimafucin kúppal!!! :cry: :cry: :cry:
Szülés elött is sok bajom volt ezzel,de most úgy látom még érzékenyebb lett a szerkezet!Már a kád vizét se bírja!Mi lesz nyáron a strandszezonban????Majd ülhetek a medence szélén egész nap... :(

binyek

Binyek!

Írok privit a bajodra :wink:

Nory!

Gratulálok!

Juci, Andi!

Mi influenzával ünnepeltük meg a valentin napot, jó volt :roll:
Bár a gyertafényes vacsi így sem maradt el, igaz cask a csajok betegek, de ők nagyon :oops:

Dóri
Vendég

Kedves Nory és Balázs! :D
Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek Leventéhez és Roxánához!
Kis Doroti baba Isten nyugosztaljon! :(

Petra
Kép
petricsek

Adri és Zsofka! Nagyon boldog szülinapot kívánunk nektek! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Ancsi, most látom, hogy mégsem maradtam le a köszöntésről, mert az előző oldalom már beírtam ... már megijedtem. :oops:

Nem tudtalak visszaolvasni Benneteket 8) , de látom nem mindenkinél zökkenőmentesek a napok. Mi továbbra is fogzunk ezerrel, de mostmár esznek rendesen a fiúk és képzeljétek Bendus már fel-le tud mászni a kanapéra :lol: . Tök gyorsan megtanulta. Zsombéka is követi, de ő azért többnyire még simán legyelogolna. :shock: :lol:

Na megyek, mert dög vagyok, holnap meg már megint kezdőőőődiiiiik a hét és még szakdolit kell "ollóznom".
:wink:
Jóéjt!

Petra
Kép
petricsek

Rékus, Blanka jobbulást! gyógypuszi fény-post-küld :arrow: :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Dóri!

Összes nőcid beteg?

Jobbulást!

Neked meg kitartást!

Judit

jucicuki

Jó reggelt Mindenkinek!

Eltelt sajnos a hétvége, újra itthon vagyunk!

Betegeknek jobbulást! Fogzáshoz kitartást Mindenkinek!

Apukáknak is Boldog Szülinapot kívánunk!

Köszönünk szépen minden köszöntést!

Tünci! Nagyon ügyi vagy! Szépek a képek!

Vanda! Édesek a manók! Balu is nagyon kis aranyos a kádban.

Eszti! Nagyon arik a csajok, és hihetetlen, hogy már milyen nagyok. Tetszik nagyon ahogy odaültetted őket a függönyhöz.

Judit! Sajnálom Atit, de büszke lehetsz rá, hogy így is elmentetek!

Andi! Nem semmi meddig bírtad a bulizást, és hogy most is milyen fitt vagy!

Binyek! Sajnálom ezt a fránya betegséget, meg a hasmenést is. Nem lehet, hogy valami kaja nem tett jót Neki? És persze az éjszakákat is sajnálom!

Nory, Balázs! Gratula a babákhoz! Majd várjuk a beszámolót és képeket! Sajnálom Dorotit!

Petricsek! Nagyon ügyesek a fiúk!

Tontica! Remélem hamar elmúlik a rosszkedv, majd a bölcsi sokat segít, és persze a tanfolyam is! Pszihológushoz mikor mész?

Teszek fel pár képet a szülinapról! Remélem minden képhez jó kommentet írtam!

Ancsi

Kép Ilyen volt a díszítés! Kép Boldog Szülinapot! Kép Nem csak finom volt a torta, de jól lehett gyúrmázni is! Kép Az első igazi babáink! Kép Ez az ajcsi is nagyon tetszik!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Binyek!

Hasmenésre: Normaflore.

Tonti!
Rate lelkivilága mennyi idő alatt állt helyre a babák érkezése után? Balu néha kibírhatatlan... :(
vovanda

Nory!!! aztaaa gratula!!!! nagyon szép súlyok!!
várunk nagyon, és drukkolunk nagyon!!!!!
a másikban olvastam h hazaengedtek, ott történt valami? :cry:

Hasmenésra nagggyon jó a Normaflore!!! mi is azt használjuk ha valami újat bevezetek. és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Lili! akkor azt hiszem egy következő "hasonlóságot" véltem felfedezni :) köztetek is 5 év van :) neked melyik hónapban van a szülinapod? :)
Ja és bolodg szülinapod az Uradnak :)

Aztán mi nem voltunk vacsizni, mert anyu egy csomó kaját hozott, inkább napoltunk. helyette elmentünk shoppingolni, a New Yorkerben iszonyat jó leárazások vannak.

Ancsi!! nagyon édesek a csajok!!!
Köszi Mindenkinek a köszöntést!!

zsuzska80
Szombathely

nóri és balázs: grat a manókhoz, kitartást, egészséget és gyors felépülést nektek.
1szálpasi

Nóri, Balázs!

Gratulálunk! A kicsi Angyalkátok mindig veletek lesz!
Sok erőt és kitartást, veletek vagyunk!
vovanda

Nóri!

Gratulálok és vigyázzatok magatokra!

Bocsi ,hogy a csajknak utolag irok ,de nem jártam net közelében:Boldog szülinapot Adri és Zsófi! :D

[Kép
amonré

Sziasztok!

Nóri és Balázs! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Leventéhez és Roxánhoz! Kicsi Dorotit sajnálom. Sok erőt és örörmet kívánok Nektek!

Vanda: édesek a Minik! A nagyok szépek! Kádas kép tényleg szuper!

Eszti: Gyönyörűek! Én sosem tudom Őket megkülönböztetni! :oops:

Tünci: ügyes vagy! Szépségesek a nagylányok!

Ancsy: Adri és Zsófi is gyönyörű!

Dóri: betegséget sajnálom! Jobbulást!

Petra: jobbulást!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Csajok!

Pont azon gondolkodtam, hogy Hévízre mindenkinek kell vmi kitűző (főleg a gyerkőcöknek) mert én sem mindenkit tudok megkülönböztetni :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?