A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Majd uh következett.Mindent elmondott hogy mit lát a képernyőn és hogy mi micsoda.Teljesen jó kedvem lett közben.Szó szerint idézve:szuper minden és nem érti hogy hogy nem vagyok még kismama.
Nagyon rendes volt velünk is.Jól döntöttünk úgy érzem. :lol:
Intézzük mi is a papírokat majd és megyünk vissza.
Akkor most mi van a tüdőszürővel meg a melkasröntgennel???? Most ugyanaz v. nem???
Szifilisz nincs rajta a papírunkon az is kell????

Kép
Kép
melánia

szimba:mikor derül ki hogy szimbáné kismama????
Moncsi:még ne add fel kérlek! Teszt volt már???? Hol tartasz????
Szoritok mindenkinek!!!

Kép
Kép
melánia

Melánia,
De jó, hogy megvagy elégedve:)
Még jó, hogy érdekel minket mi van veled!

Tüdőszűrő kell, az tuti!!!!

A mellkasod mutogasd otthon :lol:

Szerintem ami a papíron van azt csináltasd meg, elég lesz összeszedni azokat is.
Mikor mentek vissza?
miciona

Renna77 :) :) :)

Hello!
Sikerült megtalálni minket?????

Többiek: becsábítottam a topikba egy szintén Dévais (Vass dokis) lányt. Remélem ide talál!
miciona

miciona:nincs időpontunk.Ha minden kész akkor jelentkezem.Itt csináltatunk meg mindent Szegeden.
Hétfőn megyek a nődokimhoz és mindent megcsinál ami a papíron van.Meg add beutalókat is.Ez is jó hír mert mindenbe segít.Apánkkal nagy haverok.Üdvözletét is átadtam neki.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok Csajszik és Szimba,
csak el akartam köszönni, elutazunk egy hétre, de gondolni fogok rátok!!! Ha megjöttünk elolvasok mindent és annyira jó lenne csupa jó híreket olvasni az újdonsült kismamáktól:)))
rencsi79

Jó reggelt!

Tegnap sikerült minden leletemet beszerezni, amire a háziorvos beutalót adott. Ott minden a legnagyobb rendben és már vélemény is van, hogy velem is minden OK! Szóval hétfőn vagy kedden megyünk a Jánosba az első leletért, és ha minden igaz, akkor pénteken a 2. napi vérvételre! Aztán 23-án Mária utca leletek, pénteken Apánk, de előtte még elmegyünk a Jánosba a legutolsó leletért! Szóval lassan, de biztosan megvan minden! :) Ennek örülök, hát még annak, hogy eddig minden rendben!
Ja és a tüdőszűrőm is megérkezett, és ott is minden rendben van!

További szép napot!
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Katám,

Új nevet kapsz, a ParaKata helyett : MakkMarcsi :lol: :lol:

Teljesen egészségesvagy! Azért a hormon fontos lehet. Ha az is rendben és Ercsiapu is akkor lehet, hogy ovuláció indukcioval kezdtek.
miciona

Péntek 13 :)

Lottózatok :lol:
miciona

Miciona!
Ercsiapu TÖKÉLETES! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,

Ezt a hozzászólást holnap Valentin napon mutasd meg Neki.
Boldog lesz :)
miciona

Rencsi,

Jó utat Nektek!!!
Kicsit irigyellek. Imádok utazni, ehhez képest a lakásban kuksolok napokig még.Persze boldog vagyok, hogy már itt tartok, csak egy kicsit irigykedek.
miciona

Sziasztok!
Melánia,
Örülök, hogy jó tapasztalataid voltak Apánknál! És reméljük hogy valóban minden rendben lesz a vizsgálatok után is, és nagyon hamar meg is érkezik hozzátok a gólya.

Kata,
Szuper, hogy makkegészséges vagy. Én is támogatom, hogy Parakatából Makkatáváv változz :) :)

Tegnap voltam a háziorvosnál, vittem neki a mellkasrtg és EKG leleteimet (én nem tüdőszűrőn voltam, de ez mindegy sztem, ugyanazt nézik valójában, amennyire én tudom). Megmérte a vérnyomásom, mindenhol megtapogatott, stb, és azt mondta, hogy szuper egészséges vagyok. Azért 1-2 eredmény a véremben nem volt tökéletes, pl. a vasam elég magas, de ez a vitamin miatt lehet. Viszont, ami kicsit elkeserített, az a pajzsmirigy: a TFH hormonon sokkal alacsonyabb, mint az alsó határérték, és ez pajzsmirigy túlműködésre utal. Azt mondta a doki, hogy ez látens módon van jelen, és még a pajzsmirigy eredményemen nem látszik, nem jelentős. Azt mondta, ő elküldene pajtzsmirigy vizsgálatra, de most nem küld, beszéljem meg Dévisszel, hogy ő mit szeretne, ne partizánkodjunk most.
Kicsit elkeseredtem, mert eddig abból indultam ki, hogy én szupertökegészséges vagyok, és csak Julcsiapunál van a baj, és szomorú leszel, ha kiderül, h nálam is van bibi.

Ma megyek délben a Jánosban a 20. napi eredményért, nem tudom, azt meg tudom-e egyedül szakérteni, vagy még várnom kell a köv. konzultációig...

Na de azért nem vagyok elkeserede, várjuk ki a végét.

Miciona, milyen a pihi? Aludj nagyokat helyettem is :)
Moncsi, még ne add fel, hátha hétfőn ott lesz a két csíkocska!
Szimba, Szimbánéval mi úsjág? Ma reggel volt teszt ugye? Drukkolok!!!
vjulcsi

Julcsi,
egyszerű a szakértés, mert feltüntetik a referencia értékeket is.

Sőt! Úgy írják ki, hogy mennyinek kell lenni tüszőérés előtt, után (ez a 20. napi) és menopauzás nőknél.

Szóval: 3. napi--- folliculáris fázis

20. napi -----luteális fázis
miciona

Köszi Miciona, akkor már okosabb leszek :)

Utánanéztem a neten ennek az alacsony TSH hormonnak, hát sajnos nagyon azt írják, h ami nekem van, az a pajzsmirigy túlműködés kezdeti fázisának a jele. Hát sosem gondoltam volna, hogy baj van a pajzsmirigyemmel :( :( :(
vjulcsi

Lányok!
Az új nevemet elfogadtam! Jelentem az Új nevem: MakkKata! :)
De azért még tartok tőle, hogy a hormonokkal baj van! De azért optimistán nézem a dolgokat, úgyhogy ott sem lehet baj! :)

Julcsi!
Ha megjöttél az eredményekkel azért tájékoztass, hogy mit ír a papíros! :P :P

Miciona!
Pihenj! Nézd a tv-t, de azért ne legyél sorozatfüggő! :lol: :lol:

Puszi:
MakkKata :wink: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok lányok!
No csak ide találtam, persze hogy nem tudtam irni, mert nem is voltam bejelentkezve:)))); na mindegy, fő hogy most sikerult.

Megpróbálom a lehető legrovidebben leirni, hoy mi torténik/tortént velem, hogy utam a Dévai Intezetbe, Vass dokihoz vezetett.
Tini kor: elégg érendszertelen mensi, nodokis kiserletek, norcolut, vitaminok, abbahagyas utan semmi eredmény, ugyanugy nem jott meg (kb. 15-16 éves koromig összevisszavolt, de előtte normalis volt - oriási görcsok, sulibol hazakuldes, meristin, stb). Aztan jott a fogigatló 14 !!!! évig. Igazaból addig nem sikerult olyan tarsat talalni, akinek gyermeket vallaltam volna. Tudom rohejes, de igy van,nehez ma megbizató tarsra lelni. Aztan 4 éve összeismerkedtem a jelenlegi párommal, akivel 3 honap utan osszekoltoztunk, valahogy ereztem, vele tudnek egyutt elni akar orokre is. Lassan csiszolodtunk, sokat vitaztunki, aztan lenyugodtuk, elfogadtuk egymas hibait. Ugy dontottunk haza koltozunk a szuleimhez es az udvaron levo lepusztult kis hazat (anno ide szulettem) felujitjuk hitelbol, es itt fogunk elni. 2007-ben kezdtunk neki, aug.ban ugy dontottem (tudvan nem fog osszejonni azonnal) abbahgyon a gyogyszert. Kihagytuk a szokasos 3 honapot. Láss csodat visszatertek a tinikori tüszőérés koruli tunetek (feszulo has, nyáktermelődés, mell feszules), orultem, hogy jéééé vannak meg csodak. :D A ciklusaim gyonyoruen jottek minden honapban egeszen 2008.juliusig, amikor nem jott meg. Rohanas teszt, csalódás. Honap vegen elmentem a dokimhoz hogy most akkor mi van, csinaljunk valamit. Uh nem mutat semmit, de mondvan hosszuak voltak regen a ciklusaim, varjunk meg, hatha van bébi, de még nem latszik. Oké, elmentunk nyaralni, semmi valtozas, visszajottem, ismet negativ teszt. Doki felirt nekem norcolutot, hogy majd ettol megjon. Igy is lett. Emellé társitotta clostyt, szoval hogy csinaljak 3 honapos kurat meglatjuk mi lesz belole. Az elso honapban (2008.szept.) azt hittem kidurran a hasam, annyira feszult - closty hatas, szerintem egész Magyarorszagnak termeltem a petéket:) - ; nagy mennyiségű nyákom volt, örultem tok jo lesz valami!!! Hát nem. Iszonyu fajdalmas mensi jott. Ekkor mar ki voltam akadva hogy mi a franc lehet velem, miert nem sikerul. Kov. honapban (2.havi adag stimulálás) fogtam magam és elmentem egy sztk-s dokihoz, ugyan nezze mar meg huvelyi uh-on hogy van e valami érés (ciklus 12.napja). Látott egy darab tüszőt, ujjongtam, ez mar valami, na majd ebben a honapban siker lesz. Persze a doki rém undok volt, na gondoltam én sem leszek a te beteged soha. Nov. elejen kiderult nem kellett volna előre orulni, mensi. Aztan mivel egy darab tüszőt látott gondoltam ha két honap alatt nem volt siker, mi a fenének szedjem be a harmadik adagot, nem szedtem. Dec. elejen, ismet mensi, ujabb csalodas, mar kész voltam, hogy ez nem lehet igaz. Gondoltam majd az unnepek jo hatassal lesznek ram, nyugi lesz, pont akkor lett (volna) pé, szoval vártam. Jan. elején semmi, teszt negativ. Áh, várjunk még. Smmi változás. Aztan bejelentkeztem a dokimhoz, és csodák csodája pont aznap jott meg, amikor mentem hozza; 57!!!! napra!!!!!! Óriási, görcsök ezerrel, de gondoltam akkor is elmegyek, mert ez nem normalis, és hát ugye letelt az egy év próbálkozás is. A dokim egyből tovább irányitott Vass Zoltánhoz, mondvan ő innen nem a dolgok szakembere, nem akar tovabb kiserletezni, ő jo szakember majd ő kivizsgál a páromma legyutt. Oké, egyből kaptunk időpontot az intézetbe (öröm ezerrel); hétfőn estére. UGy ereztem felporognek az esemenyek. Elmentunk, konzultacio, elmeseltem mi van mi volt, és mit szeretnenk. Na, meginvitalt egy huvelyi uh-ra. Kiderult szép kis édes cisztaim vannaka petefészkeimben. De a méh egeszseges, normalis alaku,stb, megvan mindenen. (érdekes, oktoberben hogy a francba nem latta a cisztakat a masik doki????) Elkuldtott teljes vérvételre (mostmar tudom milyen a vércsoportom is); FSH, TSH, LH és prolaktin mérés. És akkor mondta hogy a férjemet (még nem az) is meg kéne vizsgálani, ha mar egyszer itt vagyunk (persze a 4-5 nap "házaséletmentes" napokon rég tulvoltunk). Mondjuk jó, persze. Vizsgálatra leadtuk a "mintát", és vártuk a szerdát mi lesz. Álmomban sem gondoltam volna hogy ez lesz az eredmény. Drágám ugyanis kb. 98-%-ban steril!!! A kocsiban sirogorcsot kaptam, ott ultem egyedul, és csak bőgtem, hogy ezt nem hiszem el, hogy ez is velem torténik meg. Annyira biztos voltam benne, hogy velem van a baj, erre tessék. Az eredményei siralmaasak voltak: össz spermium 0,02!!! Na gondoltam ebből nem lesz bébi soha. Immobilis 55%; jelen állapotban csak ICSI javasolt és dupla spermáztatás. Teljes kétségbeesés. Én jobban, minta párom, ő tudomásul vette de lévén pozitivabb ember lévén nem élte meg ilyen tragikusan. Vass doki tovább is kuldott Dr. Kopa Zsolt andrológushoz. Márc.16-ra kaptunk időpontot, szoval most varunk, mi lesz, mit mon d, sikerul e feljavitani a fickokat, hogy miert is van ez,stb. (mindez olyan gyorsan tortent, meg egy hete sem volt, hogy 57 nap utan megjott). Most hétfőn tudtam meg, hogy hormon eredményeim tok jok lettek, minden érték a ref.tartomany kozepén van, szoval ebbol még azt semtudtak volna megmondani hogy cisztaim vannak. (lehet hogy a closty okozta) Na gondoltam vére valami jo hir, Vass doki mondta az eredmenyek alapjan nalam nincs akadalya, hogy teherbe essek, ugyhogy amig a kedvesnel ki nem kúrálják a problémát,nem is foglalkoznak velem, mondvan minek, jok az eredmenyeim. Szoval most itt tartunk, mindez 1 het alatt kiderult, nagyott forult velunk a vilag. Persze nem hibaztatom a kedvest semmiert, miert is tennem, nem tehet rola. Én még hozzátok képest bébicipőben járok, de miciona hivasara jottem ide, lelkileg sok erot ad, hogy hozzam hasonlo problémákkal kuzdo emberekkel megoszthatom a dolgokat, tapasztalatokat. Koszonom, hogy vegigolvastátok, igyekszem gyakran feljonni ide, és bekapcsolódni a veletek folyó ügyekbe. Mindenkinek szép napot!
renna77

Renna!

Üdvözöllek! Örülök, hogy ide találtál!

A Dévaiból szinte mindenkit Kopához küldik. Férfi dolgokban majd Szimbától biztos kapsz hozzászólásokat. Esetleg ,ha rákattintasz a nevére a profiljából vissza tudod nézni a hozzászólásait. Elég sokat írt andrológiai témákról.

Arról már én is olvastam, hogy a closty-t néhány doki úgy írja fel, mint a vitamint, és ezzel több bajt okoz.Sőt! Hozzájárulhat a PCOS-hoz is. Remélem Vass doki "helyre rak" hamar.
miciona

Szia Renna, üdv közöttünk!
Szerintem most már jó kezekben leszel, te is és a párod is.
Mit jelent, hogy 0,02 a katonák száma??? Hogy lehet 1-nél kevesebb? Bocsánat, ha értetlen vagyok...

Kata,
Elmentem az eredményért (20.napi), és tökéletes a leletem :) Pont a középértéken van :) Nagyon örültem neki, a tegnapi rosszabb hírek után.
Egyébként megkérdeztem, hogy ha jövő kedd reggel megyek a 3. napira, akkor köv. hétfőn meglesz-e már az eredmény. És azt mondta a hölgy, hogy valószínűleg már péntek délután meglesz. Szóval no para (most már a neved sem ez:)), neked is meglesz biztosan!

Miciona hogy vagy?
vjulcsi

Renna!
Üdv. Nálunk! Próbálj meg minél többször feljönni, hogy sok-sok pozitív energiát és jókedvet kapj tőlünk! :) Lehet vannak nekünk is "tragikus" napjaink, de "együtt" könnyebb átvészelni, még akkor is, ha csak pár jó szót írunk a másiknak! Szóval tessék bekukkantani hozzánk minél többször! :lol: :lol: :lol:

Julcsi!
Úgy örülök, hogy szupi lett a 20. napi eredményed! :) Veled együtt örülök! Szóval ha minden igaz, akkor én hétfőn munka után fogok menni ezért az eredményért, ami nekem a 21. nap volt! :) Aztán ha minden igaz, akkor pénteken újra csapolás! Már kezd hiányozni! :lol: Lehet drogoznom kéne? :?: :?: Na jó csak vicc volt! :) :D :lol: :P
Azért kicsit parázok, hogy az én eredményeim is jók legyenek! :roll: Hát hétfőn kiderül! Ha pénteken megyek, akkor remélem csütörötk estére készen lesz, vagy péntek délutánra a lelet, mert ugye tudod, hogy én PÉNTEKEN megyek Apánkhoz! Te előttem mész, de hát nem is tudnánk egyszerre menni, mert akkor nekem még nem is lesz meg a 3. napi eredménye, ami nekem a 2. lesz, nagy valószínűség szerint! Egyébként Szerintem Miciona belemélyedt a sorozatokba, vagy lemerült a laptop! :P :P :lol: :lol:

Mindenkinek további szép napot, és estét! Lehet hogy még felnézek majd!

Puszi:
MakkKata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok! Elég régóta olvasgatlak benneteket.De most Reena-t szeretném picit megnyugtatni.Nálunk a 2% sincs meg ,de ezt egy herebiopszivál megoldották.Mondjuk a Férjem biztosan azt mondaná" ez nem egy ,hanem EGY!" ! Nagyon kemény ez a férfiaknak,náluk ez ér fel a szüléssel.
A másik intézetben kb. 4-szer kellett mintát adni Neki ,mire a doki azt mondta rendben az andrológusnak igaza van ,ez bopszia lesz.
A herezacskókat vágták fel, onnan metszettek ki szöveteket,ezeket megvizsgálták,és amelyikben táláltak himivarsejtet azt fagysztották.
liz75

Ja és mi is a Vass dokihoz mentünk.
liz75

Üdv. mindenkinek! A szolgáltató mérhetetlen jóságának hála megint van itthon netünk. 8) Ezzel a mai nap összes pozitív élményét megosztottam veletek. Ahogyan azt már régen sejtettük, ismét nem nyertünk hangszórót. Sajnos az az egy embrió kevésnek bizonyult. :( Emiatt nem is igazán vagyunk csalódottak, a 20-25%-os várható siker mellett csacskaság lett volna előre inni a medve bőrére. A következő mikulásnál megnézzük, hogy hogy áll a helyzet a petefészkekben, aztán annak függvényében folyt. köv. A Miciona által már említett új fertilitási vizsgálat (AMH) is szóbakerült, de egyelőre még nem döntöttük el, hogy megcsináltatjuk-e. Most leállunk a gyógyszerekkel, ismét beindítjuk a "tüszőgyárat", a többit meg majd meglátjuk...

Rencsi79: A hatchinget nyilván azért nem ajánlja fel alapból, mert annak is megvannak a maga kockázatai. Ha nem sikerül, ki is nyírhatja az embriót, bár ennek az esélye minimális. Ha van értelme, akkor feltétlenül indokolt, ha viszont nincs, akkor nem érdemes felesleges kockázatot vállalni.

Miciona! Szombathely nincs is olyan távol, illetve ez csak viszonyítás kérdése. Tavaly volt egy szimpatikus román pár Temesvárról, akiknek másodszorra sikerült a lombik és minden másnap, hajnali 3-kor indulva utaztak Bp.-re, UH-ra. A beülti után is kocsival(!) mentek haza, ami vagy 300 Km, mégis összejött nekik a gyerkőc. Ezt csak azért írtam le, mert az autótól óvaintenek mindenkit a beülti után és lám, ha minden stimmel, még a csodálatosan jó minőségű magyar és román utak sem befolyásolják a történetet. 8)

Janaka! Ha nálad alapvetően minden OK, nem lehet lombik, amíg a 6 inszemet "el nem lőttétek". A Doki kezét a törvény köti, így bizonyos leletek hiányában nem lombikozhattok. Szerintem esély sincs arra, hogy a szabályozáson lazítsanak (sőt!), ezért - ha van rá mód - el kell használni azt a maradék 3 inszemet és utána akármikor jöhet a lombik. A Dokit az OEP folyamatosan cseszteti és mindenféle marhaságokért képesek megbírságolni. Újabb és újabb adatlapokkal, nyilvántartásokkal, ellenőrzésekkel kell küzdenie, lassan elmerül a papírokban. Nyilván ennek is köszönhető, ha nem az előre eltervezett menetrend szerint alakultak a dolgaitok.

VJulcsi! Nem kötelező szurkálásnak, mellfeszülésnek lenni, de ha egyszer már volt (egy méhen kívüli terhesség alkalmával), tehát egyszer már megtapasztaltuk a ß-HCG hormon hatását, akkor eléggé valószínűtlen, hogy legközelebb semmit se érezzen a párom. Renna esetével kapcsolatban: a 0,02 millióban értendő, tehát az összlétszám itt 20 ezret jelent.

Moncsi! Igen, a Doki sokszor azt se tudja, hogy hol áll a feje. Napi 12-13 óra meló, de főleg ennyi páciens mellett ez érthető is. Mi is jártunk úgy, hogy kijöttünk az UH szobából, majd bepötyögte a gépbe, hogy kenetvétel volt, miközben nem vett kenetet a vizsgálófejről. (Mielőtt valaki valami rosszra gondolna, ez nem volt befolyással az anyagiakra.) Ez már este 7 körül történt, miközben reggel 1/2 8-kor már elkezdi a vizsgálatokat, szóval a legkevésbé sem csodálkoztunk a dolgon. Aznap Iron doki betegeit is ő fogadta. Még a csillárokon is emberek csüngtek, pedig nincsenek is csillárok. :)
Remélem, Te hétfőn jobb hírekkel szolgálsz, mint én ma. Ha hétfőn még nem is értek célba, mi nagyon bízunk abban, hogy legközelebb már sikerrel jártok. 8)

Melánia! A mellkasröntgen és a tüdőszűrő még mindig ugyanaz. (Technikailag egy röntgen, ami a mellkasodat világítja át, de praktikus dolog tüdőszűrőnek hívni, mivel alapvetően azt vizsgálja.) A szifilisz (vérbaj) és a VDRL is ugyanazt jelenti. Remélem, így már megvan a beutaló... :D

Renna77: Először is üdv. a csapatban! 8) Nyugi, Vass dokinál jó kezekben lesztek. Annyit hozzáfűznék a történetedhez, hogy az a tény, hogy Iron talált cisztákat, nem jelenti azt, hogy azok októberben is ott voltak. Ezek pár nap alatt is összeeshetnek és csak nagyon ritkán vannak jelen hónapokig. Egyébként meggyőződésem, hogy csak UH-val lehet megfelelően diagnosztizálni, a hagyományos, komolytalan kétujjas tipitapival, meg a hormoneredmények nézegetésével nem, vagy csak ritkán. Sokszor pont az idő előtti mikulás árulja el, hogy ciszta van, de mivel nálad az átlagosnál ritkábban érkezik a "vörös hadsereg", így nem csoda, ha nem gyanakodtak erre. A párodnak azt javaslom, hogy egyen, sőt zabáljon vitaminokat! Ne az agyonreklámozott, gyenge, de drága dolgokat, hanem nagy dózisú vitaminkészítményeket. A rossz eredménye egyébként utalhat egyéb problémára is, mint pl. herevisszér, de önmagában még az sem okozhatja ezt az állapotot. Remélem, hogy a hormonok és a kenet nála is OK, mert ilyen rossz eredménynél a Kopa nem húzza az időt, hamar megadja az engedélyt az ICSI-re. Ha viszont az előbb említett problémák valamelyike fennáll, akkor fel lehet készülni egy hosszadalmas, legalább 3 hónapos kezelésre. Gondolj arra, hogy ICSI-nél alig néhány spermium is elég, ráadásul nem kell a párodat a Liz által is említett biopsziával félholttá tenni. Dévai egyszer azt mondta, hogy az intézeti rekord: 6 db(!!!) spermiumból 1 gyerek. Így a 20 ezer már nem is olyan rossz, ugye? 8)
szimba

Sziasztok lányok! Annyira hálás vagyok minden jó szóért, nagyon köszönöm nektek!!! Jobb kedvem is lett tőle, pedig annyira izomlázam van (nagy fogyókura meg torna), hogy menni is alig birok :lol:
A teljesség kedvéért, az emberem eredményei (bocsi, hogy ilyen nyiltam, de hatha ti jobban értitek már) Spermium koncentráció 0,01M/ml; össz szám 0,002 M, gyors progressziv 5%, lassú progressziv 10%. Na mindegy, én a ref.értékhez néztem, és ott akadtam ki. VAss doki mondta hogy nem jok az eredményei, de ilyen rosszra nem számitottam.

Ecsikati, igyekszem gyakran jonni, meg néha stikában a munkahelyemről is irogatok majd, amikor főnök mentes övezet van (ebéd idő). Tényleg nagyon sokat ér, hogy igy bátoritjátokf a masikat.

Liz, mondtam a ti eseteteket a páromnak. Eredmény: megkukulás, elsápadás. De aztan megnyugtattam, hogy reméljuk nálunk nem lesz ilyen. Szerintem nem is igazán fogta még fel, hogy mi áll előtte. Nem fogtam fel olyan tragikusan mint én, nem is mondja, ugyhogy nem tudom most nem is erdekli, vagy bizik a dokikban. Vass doki egyébként nagyon szimpi volt, én meg olyan ideges voltam, mint aki előszor jár dokinal. De aztan az a nyugalom, ami belőle árad, engem is lenyugtatott. Tok jo fej volt: akkor meginvitálhatom egy huvelyi uh-ra? :)))))) Ugyhogy nagyon orultem, hogy a nődokim nem huzta az idot, egyből hozzá adott át.

Szimba, éppen gondoltam rá, hogy utánanézek miciona javaslatára, hogy miket irogattál a témában, mondvan te vagy ennek igazán szakértője:)
Milyen vitaminkészitményeket ajánlanál?
Én pont ellenzem ezeket, mert ugyis annyi salátát meg zöldséget etetek meg vele, amennyi csak bele fér (a jo kis vacsi, vajas fokhagymás piritós vegyes friss zoldsalival, amolyan mindent bele saláta, imadja); és él-hal a lilahagymáért. Miota velem van, tized annyit nem betegeskedig, mert van ami kiuzi belőle a bacikat. Én tudámul vettem, hogy ezekre a vizsgálatokra és a remélhetőleg pozitiv eredményekre rámegy ez az évunk. Igazából ez a pár honap már nem oszt nem szoroz, csak jönne már a bébi!!!!

Na jo megnezem ki miket irogatott régebben...
Sziasztok!!!
renna77

Szép napot Mindenkinek!

Szimba,
Nagyon sajnálom, hogy nem jó hírrel jöttél!
Remélem tavasszal úgy tudtok majd felkészülni, ahogy elterveztétek.Kívánok jó időt a futáshoz, sok napsütést a boldogság hormonok termelődéséhez :)
Azt szeretném kérdezni, hogy Ti az 5. előtt, hogy finanszírohattátok magatoknak ezt a mostani kísérletet? Nekem azt mondta Dévisz, hogy ez jogi akadályokba ütközik. Vagy valamit rosszul értettem?
Amúgy mit szólsz milyen reklámot csináltam Neked? Lehet, hogy pénzért kéne lombikos felkészítéseket tartanod? Szimbáné meg foglalkozna a lelki eredetű problémákkal!

Moncsi,
Neked szorítok még a hétfőhöz!

A cici feszülésen kívül amúgy én sem érzem semmit. Igazából a beültetés utáni 3. napon már illene nem?
A reggeli hőm az egy tized fokot sem emelkedett. A cici dolog meg szinte minden hónapban van. Azért bízom még, az első szurit is ma kell még csak beadni.
miciona

Szép napot Mindenkinek!

Szimba,
Nagyon sajnálom, hogy nem jó hírrel jöttél!
Remélem tavasszal úgy tudtok majd felkészülni, ahogy elterveztétek.Kívánok jó időt a futáshoz, sok napsütést a boldogság hormonok termelődéséhez :)
Azt szeretném kérdezni, hogy Ti az 5. előtt, hogy finanszírohattátok magatoknak ezt a mostani kísérletet? Nekem azt mondta Dévisz, hogy ez jogi akadályokba ütközik. Vagy valamit rosszul értettem?
Amúgy mit szólsz milyen reklámot csináltam Neked? Lehet, hogy pénzért kéne lombikos felkészítéseket tartanod? Szimbáné meg foglalkozna a lelki eredetű problémákkal!

Moncsi,
Neked szorítok még a hétfőhöz!

A cici feszülésen kívül amúgy én sem érzem semmit. Igazából a beültetés utáni 3. napon már illene nem?
A reggeli hőm az egy tized fokot sem emelkedett. A cici dolog meg szinte minden hónapban van. Azért bízom még, az első szurit is ma kell még csak beadni.
miciona

[quote="miciona"]A írta:micionazt szeretném kérdezni, hogy Ti az 5. előtt, hogy finanszírohattátok magatoknak ezt a mostani kísérletet? Nekem azt mondta Dévisz, hogy ez jogi akadályokba ütközik. Vagy valamit rosszul értettem?

Nem a mostani volt, egy korábbi. Nem volt meg a két beavatkozás közt előírt 90 nap. Nem akartunk várni.
szimbáné

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy próbáltok kitartásra ösztönözni, de sajnos hiába.
A barnázás "pirosozásra" váltott. Bár rendes mikihez nem fogható a mennyisége, de szerintem ez csak a gyogyik miatt van így. Most azt nem tudom, hogy folytassam-e a Duphaston-Utro kúrát amíg Apánk nem utasít az ellenkezőjére, vagy hagyjam, hogy megjöjjön rendesen. Az Utro-ból egyáltalán fel bír szívódni még valami így?
Ti hogy vélekedtek? Tapasztalat? Szimba doktor? :lol:

Nagyon sajnálom, hogy nektek sem sikerült, Szimba! De én is úgy érzek, ahogy ti. Nem lepett meg nagyon, fel voltam rá készülve, így nem is tört össze annyira mintha naivan bíztam volna a csodában minden negatív jel ellenére. Tavasszal találkozunk! Akkor már minden más lesz!

Miciona! Dehogy kell még érezned valamit! Ahhoz még kell pár nap...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Moncsi, Szimba,
Sajnálom, hogy így alakult. Nagyon drukkolok nektek, hogy a következőn már minden úgy legyen, ahogy szeretnétek. A napsütés, a tavaszi illatok a szabadban biztosan segíteni fognak ebben! :)

Szimba, értem, nem emlékeztem, h korábban már megtapasztaltátok, milyenek a babás tünetek.

Miciona, nagyon drukkolok neked, szerintem előtted még minden lehetőség ott van, nehogy már most azt gondold, hogy esetleg nem sikerült!!! Csak pozitivan egyelőre, lécci! :)

Kata,
Köszi hogy örülsz :) A pajzsmirigy túltermelés után jó, hogy legalább tudom, hogy a progeszteron jó, és hogy van peteérésem... most már pajzsmirigy gonddal is megbarátkoztam, illetve annak örülök, h ha baj van, akkor még a kezdeti stádiumban kiderült, és lehet kezelni.
Engem viszont meglátogatott ma reggel a 'vörös hadsereg', ahogy Szimba mondaná :), így már hétfőn mehetek a 3. napi vérvételre, és már péntek du. lesz eredmény. Így már biztos, hogy az összes lelettel mehetek jövő hétfőn Apánkhoz :) :)

További kellemes hétvégét nektek!
vjulcsi

Moncsi,

Hát, én nem vagyok dr. Mici, de én csinálnék egy tesztet.
Lehet, hogy tényleg az utro nem engedi, hogy megjöjjön teljesen.
De, ha úgy érzed és téged megnyugtat, akkor még hétfőig használd. Persze Piri néni mellett nem tudom van-e értelme.
Úgy sajnálom, hogy nem sikerült!!!

Julcsi,
Elvileg a TSH nem megfelelő szintje is okozhat problémát.
De a hormonok rakoncátlanságát tudják kezelni. Szerintem nem lesz gond. És akkor köv hétfőn már kész programmal jössz el Apánktól.

Képzeljétek úgy belejöttem a fetrengésbe, hogy már du-án is alszom és 10-kor már újra. Jól ellustultam :)
miciona

Miciona!
Csak és kizárólag pozitív visszajelzéseket szeretnénk hallani! Meg ne érezzem, hogy árasztod magadból a negatív energiákat. Márcsak azért sem, mert átragad a többiekre! Szóval csak POZITÍVAN! :lol: :D Azért ne lustulj el, mert ha kismama leszel a tavaszi séták jót fognak tenni neked és a baby-nek is egyaránt! szóval ne szokj hozzá nagyon!

Julcsi!
Örülök, hogy most már szinte biztos, hogy minden leleted meglesz mire kell menned. Most már csak azon izgulj helyettem is, hogy nekem is meglegyen minden lelet, és persze, hogy ott se legyen semmi gáz! Azt azért figyeld meg, hogy mennyi kémcsővel csapolnak ismét! :lol: Neked mennyi hormon van felírva a beutalóra? Nekem 4 féle! Remélem semmivel nem lesz gond! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsi!
Tessék tovább szedni/használni a gyógyszerket, amíg a doki mást nem mond. Vérzés esetén Vass doki az utró szájon át történő szedését javasolta nekem, igaz csak a pozitív teszt után...

Szimba!
Kívánom, hogy a következő stimu elhozza végre a kis Szimbá(ka)t!!!

Miciona!
Drukkolok a beágyazódáshoz!

Üdv Renna itt!

Janaka!
Szerintem is megér egy beszélgetést még a döntésetek...

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

Szép reggelt Mindenkinek! Itt nálunk - Ercsiben - Nagyon-nagyon szépen süt a nap, de iszonyat hideg van! Amikor reggel kutyát sétáltattam, azt hittem a lelket is kifújja belőlem a szél! Ennek eredményeképpen nagyon gyorsan végeztünk!

Miciona!
Írtad, ha minden rendben van akkor ovulásió indukció-val kezdünk! Az pontosan mit takar? Elmondod? Vagy valaki aki már átesett ezen! Előre is köszi, mert sajna nem tudom! :oops:

Majd még jövök!
Puszi: MakkKata :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Albi,
Köszönöm, hogy gondolsz rám.
Milyen jó, hogy Te akinek sikerült biztatsz minket!

Kata,
Szívesen leírom, de szerintem nézd meg a Dévai Intézet honlapján a pároknak című menü pontot és azon belül leírják az összes lehetséges módot, fokozatonként. Érdemes elolvasni.
Mert mikor ott ülsz Dévisz előtt úgyse tudsz úgy figyelni, de ha nagyjából tudod miről beszél könnyebb figyelni és nem felejted el mit is akartál még kérdezni :)
miciona

Irtam egy akkora hozzászólást és úgy elrepült mint a szél..... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
kislibus

Sziasztok!

Szimbáné és Szimba! Sok erőt és kitartást kívánok nektek a folytatáshoz, és sikert a következő babához! Én a ti történetetekből merítem a legtöbb erőt és nagyon örülnék a happy end-nek!!!!

Moncsiga! Szerintem is szedd a gyógyszert, amíg a doki mást nem mond! Gyenge vérzés melett lehet még baba, akár természetesen, akár mesterségesen fogant. Én még reménykedem helyetted is!

Miciona! Nagy drukk! Ami a tüneteket illeti, mikor terhes voltam, kb. a teszttel egy időben vettem észre bővebb hüvelyváladékot (barnás-rózsaszínűt többnyire). Mellem nemfeszült, csak a hasam, de az kegyetlenül a mensi környékén, a legelső hányinger az a 6. hetet betöltve ért utól, de sajnos csak egy hétig élvezhettem.... :(
Bocsi, de neked ennél tovább tartó hányingert kívánok, mondjuk a tankönyv szerinti 12. hétig tartó regeli émelygést. :D
Az utána levő hónapokat már émelygésmentesen. :)

Renna! Nálunk is a páromnál van a gond, neki a Kopa doki vitamint javasolt. Tudod, én is úgy mentem a Dévaiba, hogy azt gondoltam velem van a gond. (Én voltam terhes 2007-ben, de nagyon korán elhalt sajnos). Engem is pofán vágott, hogy valójában a párommal vana baj. Mozgékonyság és morfológia van a béka popsija alatt. A db szám még elég lenne. Igy még akér terhes is lehetek, de ugye annak ugyanaz lenne a vége, mint 2007-ben.
Az már nagy könnyebbség, hogy a te párod nyugodtabban fogadta, az enyémtől azóta is hallgatom, hogy ő impotens.... Akkor és ott bizony könnyebben elfogadtam volna, hogy velem van a baj.
Viszont azt még mindig nem értem, hogy ha minden hormoneredményed tökéletes mia fenéért vannak 54 napos ciklusaid??? Erre tudtak magyarázatot adni?

Velünk: Ezzel a vitaminozással megnyugtatóan lelassultak az események. A párom kedden megy a genetikai vizsgálat eredményéért. (Szorítsatok, hogy jó legyen, mert ha nem jó a genetika, akkor vitaminnal nem lehet semmit javítani a spermaképen!!!). Én utána kérek időpontot Dévaiba, mert még nálam is van egy kis apróság amit helyre kell rakni.
Ennek a vitaminozásból fakadó belassulásnak úgy érzem van előnye, bár amikor elkezdtük csak 3 hónap hátráltató tényezőnek láttam. Most megnyugodtam. Amikor elkezdtük a kivizsgálást, azt akartam, hogy hipp-hopp menjen minden, azonnal gyereket akartam, és ez baromi sok frusztrációval járt. Amikor kiderült, hogy andrológia, kivizsgálás, újabb hónapok várakozással telve, azt hittem megőrülök. De rájöttem, hogy tulajdonképp miért is akarok én azonnal és mindenáron gyereket??? Azért mert másnak van??? Azért mert az embernek mindíg az kell amit nem kaphat meg??? Azért mert akarom és kész??? Azért mert egész életemben erre készültem??? És akkor mit számít még pár hónap, vagy akár egy-két év? Nem használhatom-e fel ezt az időt arra, hogy még hatékonyabban felkészüljek az anyaságra, felkészüljünk a szülői szerepre? (mert tanulnivaló mindíg akad). És felhasználhatom ezt az időt arra is, hogy olyan dolgokat tanuljak, amit gyerek mellett nem lesz időm (ez a kertészkedés).
Elindultam egy másik vonalról is: Mi van ha csak 5 év múlva lesz gerekünk? Mi van ha csak egy gyerekünk lesz? Összeomlik a világ??? Jó, nem egészen a tervek szerint alakul az életünk, de gyerekünk igy vagy úgy lesz, és ha csak egy gyerekünk lesz-esetleg őt is örökbefogadtuk-akkor is boldogok leszünk és ebben biztos vagyok. Szóval átterveztem az életünket, rájöttem, hogy mennél konokabbúl ragaszkodok ahhoz az élettervhez, amit 5 éve megálmodtam, annál nagyobb pácban vagyok. Ez nem volt könnyű, de most egy olyan nyugalomra tettem szert ez által, ami biztos hogy kedvezőbb lelkiállapot egy lombikhoz, egy inszemhez, akármihez..... Mert ezekhez baromi sok erő kell és ha az ember az energiáit a kesergésre pazarolja, bizony rosszabb esélyekkel indul, mert nem elég hogy a természet kibabrált vele, még a saját tudata is ki fog....

No most bocsesz, hogy ilyen sokat irtam, de ezt az élményemet muszály volt megosszam veletek. Tudom azt is, hogy merőben más a helyzetem, mert ha minden igaz én vagyok a legfiatalabb a brancsban (no már a páromról ez nem mondható el, de az ő kora a lombik tekintetében nem annyira meghatározó).
De persze itt még azt is meg kell jegyezzem, hogy van aki 40 évesen szül, vagy extrém esetben 60 évesen lombikos babákat... Persze nem erre vágyunk, de semmi nem lehetetlen, ezt ne feledjük!
kislibus

Megvan :D
kislibus

Sziasztok.

szimba:oké,értem én hogy tüdőszürő=mellkasröntgen. :lol: /most már/.
Sajnálom hogy nem sikerült a bébi!!! De jön a tavasz és minden virágba borul!!! Szimbáné is!!!!! :lol:

miciona:még nagyon korai magadat figyelni!!!!! Tessék a sorozatokra koncentrálni és alukálni.Egyébként sok kismami alszik sokat ám!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Szimbáék, nagyon sajnálom. Csendesen itt nagyon szorítottam nektek! Viszont jön a Tavasz, a természet ébredése...hátha ez jobban besegít:-)

Moncsi eszedbe ne jusson addig abbahagyni a gyogyókat amíg a doki erre nem utasít! Voltak itt olyan szerencsések, akik vérezgetés mellett is babásak maradtak!

Miciona, kedves természetesen neked is megy a drukkkkk!:-)

....és nemutolsósorban üdv az Újaknak:-) jö helyen vagytok!:-)
modrooka

Julcsi!
Várom a tapasztalatokat a 3. napi vérvétellel kapcsolatban! Melyik nénikéhez sikerült kerülnöd?

Micona!
Hogy vagy? Mi a helyzet nálad? Szorítok ám nagyon-nagyon!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Kislibus, Melánia, Modrooka, és Mindenkinek köszönöm, hogy gondol rám!

Kata,
elolvastad a Dévais honlapon a beavatkozásokról szóló részt?
Jól vagyok, köszi, ma ha megjön Miciapu sétálunk egyet, mert mostmár kell egy kis vérkeringés fokozás.Persze csak light-osan.
Amúgy a mellem feszül, de ez nem jel,ez megszokott. A hasam néha viszket belül.Ez vicces ,de lehet, hogy az utro miatt van.

Moncsi,
Ma van a hivatalos teszt napod?
Beszéltél Apánkkal? Mi újság?
Jó híreket hozzál jó?!
miciona

Sziasztok,

Miciona, innen is mennek a drukkok! Csak szépen nyugisan mozogni, sokat pihenni (jaj de pihennénk én is otthon). Kiírt a doki 3 hétre?

Kata,
Csodálatos volt a reggeli csapolás :) Na jó nem, szokásos volt, már egyre jobban bírom, egy kis kémcső vér nem kottyan már meg nekem :) Az ajtóval szembeni nőhöz mentem, kb. 10 mp volt az egész. Viszont, akinél a múltkor voltam (legjobboldali pirospozsgás hölgy) most nem annyira szuperált, ha jól láttam, egy lányt többször megszúrt, meg jött is mellette a vér... De persze fogalmam sincs, hogy csak a lánynak nem volt megfelelő vénája, vagy ő volt béna. Akit előtte csinált, azzal nem volt baj.
11eFt volt egyébként, erre már nem is mondok semmit. Nekem a teljes hormonvérvétel, plusz a vércsoportos vérvétel összesen közel 25eft volt.
Viszont kideült, hogy a biztosítóm fizeti az átjárhatóságit, sőt, nem is rosszul.

Moncsi, teszt eredmény? már Apánknál vagy szerintem, gyere utána!
vjulcsi

Miciona!
Elolvastam persze, de én inkább megvárom, hogy Apánk mit mond, nem kezdek itt el kalkulálgatni, meg minden. :!: :lol: :lol:

Julcsi!
Én a legutóbb annál a nénikénél voltam! Szerintem is jól levette a vért, nem volt rá semmi panaszom! Szóval azt mondod, hogy csak 1 kémcső vért vesznek, potom 11.000 Ft-ért? Nem semmi! A biztosítód hogy hogy fizeti az átjárhatóságit? Ezt hogy csináltad? Milyen biztosítód van? Egyébként neked most mennyi hormont vizsgálnak? Nekem a beutalóra 4 féle van írva. Mit mondtak neked mikorra lesz meg az eredmény?

Moncsi!
Várjuk a híreket! Szorítok! :):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Renna77: gondolom, azóta már nyomozgattál a szükséges vitaminokat illetően. Az általad elmondottakhoz annyit azért hozzáfűznék, hogy az általatok egészségesnek ítélt táplálkozás manapság már csak álom. Ha csak nem Ti, magatok termesztitek azokat a zöldségeket, biztos lehetsz abban, hogy azok vitamintartalma rettentően alacsony. Nagyanyáink anno megettek egy répát és abban minden benne volt, mi meg megehetünk egy zsák répát, mégsem viszünk be mindent. Sokszor még a piacon vásárolt zöldség sem sokkal jobb, mint az agyonvegyszerezett bolti. A párod ellenállóképességének javulására a hagyma imádata önmagában is magyarázat lehet, de ettől függetlenül még egyéb ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok tekintetében lehet nála hiány, illetve fakadhat ebből is betegség. Az anyag PH értéke mennyi lett? Csak azért kérdezem, mert a várható vizsgálatok körét illetően ennek is van jelentősége.

Albi: amikor Iron az Utro szájon át történő szedését javasolta, akkor felírta a gyógyszer új, szájon át szedhető verzióját (nem a Duphastonra gondolok!), vagy ugyanazokat a bogyókat kellett a másik irányból beküldeni? Ez a dolog a beültetés után kb. mennyivel történt? (Azt már tudom, hogy a pozitív teszt után, de sokan már két hét után tesztelnek...) Összesen mennyi ideig kaptál progi-pótlást?

Kislibus: sajnálom, hogy a párod nem viseli jól a helyzetet. Ráadásul ha feleslegesen stresszel, még romolhat is a spermakép, már csak ezért sem éri meg. Annak idején én is értetlenkedtem, pláne akkor, amikor láttam az intézetben a teljesen normális, értelmes és tanult sorstársakat, a másik oldalon meg a problémával a legkevésbé sem érintett, tanulatlan, bitóravaló humanoidokat. Meg is állapítottam, hogyha ez így rendjén van, akkor vagy nincs isten, vagy pedig kettő van, mert egyedül nem lehet ekkora szemétláda. Ezzel meg is találtam a bűnöst, van kit szídni magam helyett, minden rendben van. Remélem, hogy a genetikai vizsgálat eredménye teljesen rendben lesz. Örülök, hogy lenyugodtatok. Állítólag Mo.-on az első lombikra átlag 36 éves korban kerül sor, amihez képest tényleg rengeteg időtök van még. Lehet, hogy a leletbeszerző körút vége és a program kezdete között egy utazás is jól jönne stresszoldás címszó alatt. Ennek akár meglepően jó eredménye is lehet, bár erről Bodza alighanem többet tudna mesélni... 8)

Miciona: annak idején kédeztem a Dokit, hogy a mellfeszülés lehet-e a felturbózott progeszterontól, erre ő azt válaszolta, hogy az a ß-HCG-től van. Ezt csak azért írom le, mert érdekes, hogy nálad ez teljesen megszokott. :roll: Kérdezted, hogy lehetnek-e tünetek 3 nappal a beülti után. Mivel ez a megtermékenyülés után 5 nappal volt, a beágyazódás akár már meg is történhetett, de a tünetekig rend szerint szükséges további, minimum 4-5 nap, tehát a hét közepe előtt nem érdemes tesztelni. Én legalább két, két és fél hetet várnék erre, mert sok esetben a korai teszt más eredményt hoz, mint a 3 hetes kontroll előtti próbálkozásé, ezért is kell ennyi időt várni az UH-os ellenőrzésre. Bár az időjárás nem igazán kedvez ennek, kellemes sétálgatást, de csak óvatosan! Gondolom, a Doki felírt Prednisolont is, ami kellően elnyomja ilyenkor az immunrendszert, így most a lehető legrosszabbkor jönne egy megfázás!!! A "szakértő" kérdez rovatunk keretében megkérdezhetem, hogy a csillagok állása szerint a következő időszakban melyik hónap lenne ideális egy sikeresebb próbálkozáshoz? :D (Szimbáné ikrek, én meg vízöntő vagyok.)
szimba

Sziasztok!

Szimba sajna. De hát igen így kell nekiállni. Csak pozitívan.

Nálunk hírek NIki is felállt, de így most még kevesebb az időm, mert még nem tud lemenni, és ilyenkor örjöng. MInt most is, úgyhogy loholok is vissza hozzájuk.

Puszika

Mindenkinek szorítok!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Végre szakérthetek Szimbáéknak :)

:shock: : Azt már szerintem írtam, hogy csak a Nap jegy ismerete nem jelent semmit. Azért vannak általánoságok, amik igazak lehetnek.
Mellesleg hagyomány szerint az egyforma minőségű jegyek illenek egymáshoz,tehát a 2 levegős jegy jó választás :)
Itt igazából most Szimbáné számít. Az Ikrek elvileg a leg kevésbé termékeny jegy. Az én ascendensem is az. Pont ezért szinte a legtöbb barátnőm Ikrek, és szinte mindegyikőüknek van vmi nőgyógyászati problémája.
Most a Szaturnusz a Szűz jegyéből kvadrálja az Ikreket. Kvadrát 90'-os ártó fényszög. Az Uránusz-Szaturnusz oppozíció szintén a Halak-szűz tengelyről egy T- kvadrátot vetít az Ikrekre. (Amúgy e két bolygó rossz fényszöge hozta a bank csődöt is)
Ez az állás október végéig tart. Október végén a Szaturnusz átlép a Mérlegbe, ahonnan jótékony trigont sugároz mind az Ikrekre, mind a Vízöntőre.
Igazából jó lenne tudni mi Szimbáné Ascendense, és milyen jegybe esik az 5-ös háza.

Még vmi: A puntio nálam pont Jónás napon volt. Utólag vettem észre. Remélem jelent vmit. Ha sikeres leszek esetleg megnézhetitek ti is a magatokét.
miciona

Az első hozzászólásom elszállt, a másodiknál már kapkodtam, így tele van hibával. Ez a kapkodás az ikrek ascendens. Tipikus.Mindent gyorsan, pörögve, de felületesen.

Ági: Egy- két hónap és 3 felé futhatsz. Lesz fogyókúra rendesen! :D
miciona

Első lombik 36 éves korban? Akkor én statisztikai példa vagyok. 36, első lombik.

Szimba: mellfeszülést mensi előtt nem hiszem, hogy a ß- HCG okozná. És szinte minden hónapban feszült.
miciona

Hali!
Nem voltam/vagyok még Apánknál. Már beszéltem vele és mondtam, hogy megjött. Sajnos délelőttre nem tudtam menni, mert a férjem-sofőröm nem kapott szabit. Mindjárt jön haza és indulunk. Apánk azt mondta, menjek amikor tudok... jól lemondott rólam. :lol:
Egyébként reggel teszteltem, természetesen negatív lett. Mondjuk görcsöt is kaptam volna egy + eredménytől. :shock:

Szimba, a kezdeti mellfeszülés nem lehet az Ovitrelle-től? Úgy rémlik, annak hosszú idő kell, míg kiürül és adhat tévesen + eredményt is miatta a teszt. Az én cickóm is feszült már a beülti előtt is! :?

Miciona, csak óvatosan, okosan! Aztán mondjad már, milyen adatok kellenek, hogy jól meg tudj szakérteni valakit? (mondjuk engem...)

Lányok, ti a Jánosban fizettek tízezreket a hormonlaborért? Nekem a Nyírőben levették, én megköszöntem és elballagtam. Senki nem mondta, hogy adjak érte pénzeket... (vércsoportom volt tavalyról)

Megyek, készülődni.
Jók legyetek, puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Lányok!
Szeretném megkérdezni bár lehet,hogy hülyeség de a dokibácsi elfogadja a vércsoport vizsgálatot nekünk van bár 2006-os.Általános vérképem van nem rég a páromnak lehet,hogy fog kérni.De a vércsoportunk úgysem változik csak elfogadja nem? :?
kssmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?