Gy.-nak mondom, hogy megütöttem szerintem a fogkefével az ínyemet, mert fáj alul, biztos lesz majd rajta hülye hólyag - mondom neki. Tudod, milyen az - teszem hozzá. Erre ő: Mint te? - hihihi.
Azt nem is írtam este,hogy L:éjszakás volt a gyerek az apjánál a kutyu a nagyanyjánál(L.szülei )én meg tök egyedül voltam itthon. Minden zajra felriadok nagyon besz...ri vagyok ám egyedül.
Meg kell néznem, mi kell a sütihez és mi nincs hozzá itthon , meg még kellene vennem a kreatív boltban barna filcet meg textilmatricafestéket, mert a tesómék tegnap a feketével rajzoltak egy rókát, de kitöltőszín is kellene (1 db). Szóval, majd le kell lépnem. Addig is megnézem, mi kell a sütihez.
Én meg találtam csak Döméné mentettem el ilyen anyagból(több féle színes)készült vonat.A nagyid biztos tudna olyat csinálni.
De ha megtalálom itt akkor belinkelem.
Sőt kitaláltam azt is hogy csinálok cumitartót.Amit odatudsz fogatni a ruhához,hogy ne vessze el a cumi.
Szóval:Húzentrógernek(nem tom hogy hívják másképp)a csatjára ragasztok valami díszt.A csatton átvezetek egy vastagabb madzagot,arra fűzök fel gyöngyöket és a végén(madzag végére gondolok)hagyok annyi helyet,hogy a cumit rá lehessen kötni vagy hurkolni.
Rolandnak boldog szülinapot, Bálintoknak boldog névnapot és aki Valentinozik, annak ahhoz sok boldogságot... Én dolgozom! Boldog munkát csak nem kívánhatok...