sziasztok!
Kicsit én is el voltam havazva a héten, de remélem a jövőhét nyugisabb lesz.
Én csütörtökön voltma dokinál, hál'Istennek minden rendben!

Az uh alatt Babuka éppen aludt (volna) és felvette a "hagyjatok már" pozíciót, két kis kezecskéjét az arca elé tette.

Annyira kis cuki volt!

Láttuk már a kis szemlencséjét is, és a dokim is megerősített, hogy fiú. Azt mondta, hogy lány nevekben már ne is gondolkodjunk, annyira egyértelmű!
Nekem azt mondta, hogy a méhszáj teljesen zárt és tökéletes, ilyennek kell lennie. De most, hogy Orsi írta, én is látom, hogy 2000-et írt be, de azt mondta, hogy minden oké. Azt is mondta, hogy mindent csinálhatok, ami jól esik. De ha nem, akkor hagyjam abba!
Orsi777
Szerintem semmi gond. Nekem is szokott fájni a pocim a sok üléstől, de nem mondta a doki, hogy feküdjek. Pedig mondtam neki, hogy szokott fájni, de azt mondta, hogy ez nem gond.
Magnéziumot viszont én szedek, elég nagy dózisban.
Csibe83
Köszi a táblát, nekünk első baba lesz és a következő vizsgálat időpontja 2009. márc. 19.
Dodi, Boo, 007
Én is egyfolytában ennék. Főleg esténként jön rám az ehség, de akkor meg már annyit filózok, hogy mit is egyek, mert, ha jól megtöltöm a pocimat, akkor meg nem tudok aludni. Amúgy meg azért nem tudok aludni, mert egyfolytában korog

és akkor még a mi kis Ficánkánk is rugdos, gondolom éhes.
Én sajnos nagyon kívánom az édességet mostanság, pedig korábban szinte abszolút nem ettem édes dolgokat.

Én is félek, hogy elhízok, bár már 3 hónapja zabálok és igazából nem híztam - még-!
Boo
Én a helyedben vennék egy szopipárnát, vagy pocifixet, ha így zavar, hogy a hasadra fordulsz. Attól biztos nem fogsz tudni pocin aludni!

Én ha nem a pocifixen alszom, és a jobb oldalmra fordulok, akkor valami iszonyú szúrást érzek a jobb oldalamon a bordám alatt, a gyomorszájam mellett. Biztos nyomja a kis Drága. Anyu is mindig ezt érzete velem.
A többieknek meg nyugi, biztos nem lesz semmi gond bébivel! Próbáljatok meg meditálni, meg sokat lazítani!
Most megyek készülődni, mert unokatesómékhoz megyünk kajcsizni!
Jó étvágyat mindenkinek!