Es a profilomban is uj kép van.
Edit
2004.03.22 17:29
. Mióta ilyen jó idő van, állandóan megyünk valahová, és mire hazajövök, már hullafáradt vagyok. Hanga rátesz erre egy lapáttal, mert nem akar aludni továbbra sem ebéd után, vagyis nem mindig.
gyerek ott. A védőnőnkkel is találkoztam, mondtam neki, hogy ősztől egy gyerekkel több lesz
, aztán mondtam neki, hogy majd a jövő hét tájékán megyek hozzá könyvért is.
, biztos sokat. Rosszul egyáltalán nem vagyok, csak nagyon-nagyon álmos vagyok, és így meg igen nehéz, hogy Hanga nem alszik...már azon is gondolkodtam, hogy befekszem a szobájába és alszom, ő meg játszik, de ez azért nem menne, mert a fejemen ugrálna, az biztos....
. 
. 

.
2004.03.22 20:21

Petiről még annyit, hogy már több mint félig kibújt a 17. fog is és ezúttal csak annyit vettem észre, hogy Peti matat a szájában.
Remélem így lesz a többi 3-mal is, mert az előző rágókkal kiszenvedtük magunkat.
Egyelőre a Veronika név tűnik a legesélyesebbnek, de még nem biztos. Nem tudom, hogy miben különböznek az uh készülékek, de nincs 2 hete, hogy a dokim szűk 2 kg-ra saccolta a babát, most meg 2800gr-ot mondtak. Azt sem tudom, hogy mikorra várjuk a babát, mert még a pocakosság elején későbbre tolta az uh alapján a doki, most meg kb. a mensi alapján lenne jó, de inkább pár nappal idősebb annál is. Mindegy végülis, csak ne akkor akarjon jönni, amikor a dokim konfizik.
2004.03.22 20:26
Szerintem fiú
De félretéve a tréfát, örülök, hogy minden rendben és vidám vagy!
Ne félj a császártól, még akkor sem, ha az előző nem volt jó élmény. Én nagyon élveztem Tomival
Picur-mozgás
De már jól van és minden rendben Rikivel, ugye?!!! kép
Tomi is babának nevezi magát, csak ha rákérdezünk, akkor mondja, hogy Tomi.
Olyan jó végigolvasni a neveket és felidézni hozzá az arcokat, legalábbis akiket ismerek.
Még sose láttam Tomit ilyen boldognak, teljesen belezúgott a biciklibe. Sajna még nem tudtuk összeszerelni, de holnapra kész lesz. (Nem bonyolult, csak későn értünk haza és nem volt erre idő.) Szerintem még kicsit nagy neki, de nyárra biztosan jó lesz. Kb. 20-25 db volt még. Ha valakit érdekel: a középső "folyosón", becsomagolva, dobozokban van. 2004.03.22 22:04
Mikro én jártam arra akkor sokkal nagyobb választék volt, ráadás akciózva, mint mire Vilivel odaértünk. Vili sézles lábfeje és magas rüsztje miatt én amúgy sme nagyon tudok válogatni.
Tavaly a szomsézd lány végül a nike boltban talált csak, kénytelen volt ott vásárolni
2004.03.22 22:18

és az új szavakhoz!
Ájulás
Milánó biztosan nagyon jó lesz!!! Bilis pisi (gratula!
), nálunk is volt ma, de a kaki nem sikerült, az a baj, hogy Dorka még nem jelzi, hogy kell neki, hanem csak ráültetem a bilire és ha van eredmény kb. 10 perc után megdícsérem, ha nincs akkor vissza pelus, ha hagyja, mert van mikor bugyit kér és abba pisil be... Szóval még van mit tanulnunk. 

2004.03.22 22:20
Hogy unnepeltetek?
Az ajulas eleg ijesztonek hangzik! Annakidejen kivizsgaltak, hogy miert? Elhiszem, hogy megijedtel!
Mit mondott a doki?
Mikor mentek a korhazba? Nagyon drukkolok! Es jobbulast!
De mi viszont nagyon elveztuk (az allatkertet)
2004.03.22 22:39
Jó, ha a játszótéren azért van valami közös megegyezés ez ügyben, mert akkor tényleg nem kell vitatkozni a szülőkkel. Én tavaly nyáron addig mentem játszótérről játszótérre, míg nem találtam nekem szimpatikus társaságot, akik hasonlóan reagáltak az ilyen szituációkra. Szerencsére most ősztől tavaszig nagyon jó társaság volt a közeli játszótéren, de a meleggel jönnek újak a térre és egyre rosszabb a helyzet, így megint kereshetek másik játszóteret, ahol nincsenek annyira agresszív gyerekek vagyis inkább szülők...
2004.03.22 23:02
2004.03.22 23:58
Írj már valamit!!!!! Megöl a kíváncsiság - de én annyira nem vagyok szakértő
, hogy egyáltalán nem tudom, mit nézzek
Jaj, úgy izgulok!
Nagyon eltérőek az értékek? Olyan doki látta, aki bele tudja számolni, hogy ZSoma korábban született? És még ez a bárányveszély is...
(persze, a fiú is) Biztosan a láblógatástól gyorsabban nőtt
Peti de aranyos az UH-videoval!
Tiszta nosztalgia...
2004.03.23 00:07

Lehetőségek még biztossan nyílnak! 

2004.03.23 00:21

2004.03.23 06:16

2004.03.23 07:24
Nem rég gondoltam rá, hogy vajon ki lesz közülünk ikres, hisz olyan még nem volt
A dokiknk legalább majd az ikrek nevelésvel kapcsolatban is el tud tanácsokkal látni
(Neki 4.-re lettek ikrei) 2004.03.23 11:32
Remélem a családod 1000%-ban melletted lesz, mert az első hetek biztosan nehezek lesznek. Mikorra vagy kiírva? 

2004.03.23 13:01
- bocs, de a naptaramban nincs benne
vagy csak jó a szemed
2004.03.23 13:22
Végül is nem nagy különbség, hogy 3 vagy 4 gyerek.

2004.03.23 14:18

Csuda klassz lesz, majd meglátod! Nekünk 5 iker van a családban, és olyan fantasztikus dolgokat ismerhettünk meg általuk, amikre nem is gondoltunk volna. Tüneményesek!
Én is akarok még egyet!
A múltkor altattak, ez is rosszul érintett, mert azt se tudtam ki vagyok, hogy gyerekem van, hallani se akartam róla.
Hát még ha majd sikerül is neki milyen boldog lesz. Gondolom az anyukája is.
Legalábbis megpróbálok. Végül is itt a tavasz, a pocim szépen nő, kiélvezem a pocakosságot, amíg lehet. Majd a végén úgyis kiderül, mire számíthatok.
Mondtam Apának, hogy kb mi is mire számíthatunk Állatkert-ügyben. Szerinte ki van zárva, hogy az ő kislányát ne érdekelnék az állatok. Na erre én is kíváncsi vagyok.
Én olyan, de olyan jól fogok szórakozni, ha pl homokozni fog a gyerkőc!
Hétvégén megyünk, majd beszámolok.

2004.03.23 15:15
Drukkok mennek nektek, hogy ne kelljen kórházba menni:
!
Hatalmas gratula és pihenj sokat már most!!!
Szegénykém eléggé rosszul viseli, nagyon magas a láza, rosszul is alszik emiatt.
2004.03.23 15:36
Madi, Napocs, Beja 
gratula 

pedig Ati már készült értetek menni, erre itt a bárány-karantén

... Rominak meg ellenálló
-k
2004.03.23 16:13

2004.03.23 18:09

:http://www.vizmuvek.hu/pages.php?menu_level1=3&menu_level2=2&menu_level3=3
És megsúgom holnap pedig Gábor, Karina nap mellett még Miléna is lesz!!!
2004.03.23 18:12

És le a bárányhimlővel!

Kórház

! 

2004.03.23 18:34

ismerős sajna. 

2004.03.23 21:11

És én is kééérek jó időt!! 2004.03.23 21:28

Csak megoldjuk, némi rutinom már van. Azért az eleje biztos nehéz lesz, de nagyon szép és jó is. 
2004.03.23 22:34
), mivel dolgozott, sokat voltam egyedül este, nagyon szar volt... Szóval tudom, hogy nincs más választásod, ilyenkor iszonyú mérges tudok lenni, hogy ilyen helyzetbe hoznak kisgyerekeket (természetesen nem rád gondolok). Anyámra természetesen hihetetlenül felnézek, mert ő is ki tudott mászni a pénznélküliségből, adósságokból. Le a kalappal előtted, nehogy félreérts, nem téged kritizáltalak, hanem a helyzetet. Jó, hogy optimistán állsz a dolgokhoz és a gyerekek ezt biztosan érzik is! Nagyon vigyázz magadra és ha tudod ne hajtsd magad túl! 2004.03.23 22:42

Hát, gratulálok ezerrel
Írtam ám kétszer is a mail-edre, de mindig visszadobja, hogy megtelt a boxod! (Csak azt kérdezném, hogy kb. mikor utalsz? Hogy tudjam küldeni...) 2004.03.23 23:07

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint