A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Zetibebivel vajon mi van????????

Kép
budabo

Julcsi: Ne idegeskedj a tej miatt, nekem csak az 5. nap körül szokott beindulni. Igyál nagyon sokat, tegyed mellre, és majd beindul. Itt azért megjegyzem, az sem katasztrófa, ha tápszeres a baba, nekem az első igencsak az volt, mégis okos, egészséges, jó felépítésű. Szóval ne stresszelj!!!! :wink:

Pár kép Hunorról:

Kép
Kép

Kép
kangu

Sziasztok!

Zetibébivel vajon mi van? Szerintem tuti megvan a baba.. .de várom a híreket róla!

Mist, nagyon szorítok, és várom a híreket! De jóó, hogy magától beindult :lol:

Először én is úgy terveztem, hogy mivel Száva nőnapi baba, a pöttöm valentin napi lesz, de én még tartogatom egy kicsit, most nem szeretnék szülni.
Hátha a jövő héten eltörlik ezt a hülye papás tiltás szabályt, és nem kell harcolni...

Amúgy számolgattam, és kitűztem a 24.-ét magamnak.
Száva június 13.-án fogant anno, az öcsike pedig június 1.-én. Ez 12 nap különbség.
Száva március 8.-án született, ha ebből leveszem a 12 napot, akkor febr. 24.
Elméletileg ezt a napot mondta a védőnő is az első korongozáskor...
Szóval én most programozok, hogy 24.-én megyünk szülni :lol:
Az még 10 nap, már csak kibírom valahogy, igaz minden nap egyre nehezebb.

Kangu, nagyon édes Hunor. Az alsó képen a nagytesó kezében van?
Mit szólnak a nagyobbak a picihez?

Julcsi, nyugi, nekem anno 2 hét után indult be a tej. és 13 hónapos korig szoptattam. Az első két hétben kapott a szopizás után táp pótlást, aztán ez egyre kevesebb lett, végül el is hagytuk, mert volt elég tejcsi.
Igyál sokat-sokat, és édes dolgokat. Nekem attól volt tejcsi. Madártej vödörszámra, meg a jó éde graníni rostos őszibarack.... Meg persze 2 liter laktoherb tea mindezek mellé....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

hello lányok!

budabo.még mindig sokat gondolok rád,én már biztosan beleőrültem volna a várakozásba.nekünk még van egy hetünk,de én minden reggel csalódottan kelek,mert még mindig egyben vagyunk....2napja elmúltak az addig rendszertelen de erős fájások és összehúzódások,és Kisbalázs is visszahúzódott kicsit,nem olyan intenzív a mozgása és valahogy másnak is érzem...,ezért szerintem nem lesz nekünk Valentin-napi babánk.Pedig tegnap vasaltam is, több ismerősöm vasalt a nagy mutatvány előtt,de semmi,egész jó éjszakánk volt.
gondoltam ma elkezdem szedni a homeopátiás bogyót,de nem tudom mennyi értelme van és hogy mennyi idő alatt fejti ki a a hatását,meg inni a málnalevélteát.Valaki tud mondani valamit ezzel kapcsolatban?

Julcsi:köszi,a történetet,és a tejci is meg fog jönni,csak hinni kell!mondom én,aki még nem szült!Viszont a nővérem császár után ezt a homeopátiás bogyót használta és az eredmény nagyon hamar jelentkezett nála:urtica urens 5ch és itta még mellé a laktoherb teát.sok siket kívánok és kitartást!

zsu.jó,hogy jelentkeztél.székrekedésre próbáld meg a mira-vizet nekem sokat segített az aranyérműtét után és ha nem elég akkor kombináljad Laevolac szirippal-mindegyiket lehet kapni recept nélkül a patikában-nekem használt,jó szívvel ajánlom.

kangu.hunor nagyon édes,milyen elgondolkodva néz a világba!

zetiverával és hajnival vajon mi lehet?nico sem jelentkezett egy ideje.lehet,hogy már babázik.

szép napot mindenkinek!

Kép
nilabali

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk, de úgy látom egyelőre nincs még babahír.

Olyan nehéz éjszakám volt. Fél óránként fordultam, jobb old, bal old, majd próbálkoztam a hátamon. De nem ment az alvás, nagyon nem. Reggel sírtam, h milyen jó lenne pár órácskát egyben aludni. Most vergődtem ki az ágyból, még a férjecskémhez sem keltem reggel, h készítsek neki reggelit, mert képtelen voltam. Nagyon fáj a derekam is.

Most már megyek és összeszedem magam.

Budabo, Mist, Zetivera, Hajni, Nico? Gondolok rátok :)

Mindenkinek szép napot!

KépKép
hugic

Hugic, kitartás, ma jobb lesz.
Én azt vettem észre magamon, hogy azegyik éjszakám + nappalom iszonyat pocsék, másnap már jobb. Vagy 2 nap vacak után jön egy jobb nap.
Nekem tegnapelőtt és tegnap fájtak iszonyatosan a medencecsontjaim, de úgy, hogy lépni sem tudtam, és tök vizes votl a bokám.
Tegnap estére lement egy kiló rólam, éjjel tök jól aludtam, csak fél 7-kor keltem pisijáratra, aztán még szuszókáztam lájtosan egy kicsit.
Most sokkal jobb a medencém, nincs az az iszonyat nagy fájdalom benne...
Viszont lusta vagyok, mint a föld terhe, csak ülök a gép előtt, nézelődök, pedig vár rám egy vagon mosnivaló, vasalnivaló és még főznöm is kell.....

Kíváncsi vagyok Hugic mit mond hétfőn a doki erre a tilalomra, mert nagyon ideges vagyok miatta........ nem akarok egyedül szülni!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus70: Dehogy nagytesó, az unokahugom :)

Kép
kangu

Kangu, bocsiiii :lol:

Csak már keverem, hogy kinek mekkora gyerkőcei vannak a kicsi mellett :lol:

Háfiról sem tudunk semmit... pedig már biztosan ő is babázik.....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hugic, Nilababa: arik vagytok. Ebéd után megyek a kórházba, hogy kikönyörgjek egy CTG-t meg az ügyeletes orvos megnézzen és remélem még ha nincs semmi akkor hétfőig még haza engednek. Illetve hát semmi jele semminek, tehát nem hiszem hogy bármi változás lenne. A vérnyomás gáz lehet, ha benn is magasabb lesz, lehet hogy benn tartanak.
Nilababa: én a málnalevél teát és a homeos bogyókat a 36. héttől szedem rendszeresen. Nem tudom mennyi hatása lesz.

Hunor nagyon édes.

Andus:vigyázz magadra.

Kép
budabo

Sziasztok

Hazaérkeztünk igy tudok nektek most már én is babahirt irni. Február kilencedikén születtünk végül is császárrral mert mint kiderült már a szülőszobán h toxaemiába csúszott a terhesség így burokrepesztés után magas vérnyomást probálták rendezni de nem lehetett ezért 12:45-kor kiemelték a hercegnőmet aki 4280gr és 52 cm-re érkezett meg hozzánk, becses neve Tusjak Dóra, Jázmin:-)))))
Áldott jó baba és imádnivaló....

A távollétünkben született babákhoz fogadjátok szívből jövő GRATULÁCIÓNKAT!!!!!Sok tejcsit és egészséget kívánok mindenkinek!!!

ANYÁNAK LENNI A LEGJOBB A VILÁGON!!!!
Teszek fel képeket a Googlefiokunkba.

Puszi Mónika
pmonika

Most kicsit felületes leszek, bocsi. :)

Minden visszatérőnek nagyon örülök és ismételten Gratula a szépséges picurkákhoz!

kangu: Hunor nagyon zabálnivaló! :)

pmonika: Hatalmas Gratula neked is Dórához, tüneményes kiscsaj, már meg is néztem a képeket. :) És persze nem semmik a méretei sem. :wink:

Julcsi: nagyon jó volt olvasni a beszámolódat, eddig kicsit féltem a császártól, na jó, nem is kicsit, persze nem attól, hogy rossz anya lennék tőle vagy ilyesmi, csak magától a beavatkozástól, de valahogy megnyugtatott amiket írtál, köszi! :)

Köszönjük a szüléssztorikat, nagyon jól jönnek, nekem segítenek ráhangolódni a nagy napra. :) Ami annak ellenére, hogy tegnap én is ezerrel vasaltam egyenlőre nem igazán jött el... Ma férjemtől kaptam ajit, annyira meglepődtem, nem számítottam rá, és mivel én meg olyan rossz voltam, hogy a megbeszélt szerint nem készültem semmivel, most telepatikusan Efét csalogatok, hátha... :D

Kitartást minden "szenvedőnek"! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.14 11:50-kor.

Kép
Kép
elif

Budabo: Szorítok, hogy minden rendben legyen és hogy hazaengedjenek!

Pmonika: Gratulálok a babádhoz! :lol:

Na vajon hány Valentin napi baba lesz?
Azt hittem, hogy bekukucskálok és sorban állnak a hírek, hogy baba született... :lol:

Nálam egyenlőre semmi... :? viszont se vérzés, se barna se rózsaszín folyás :lol: ez nagyon jó!!!
Na megyek boltba... :? hátha mire visszaérek lesz valami jó hír :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Jaj, Lányok, ne haragudjatok, tiszta kettyó voltam tegnap, ezt kaptam délután :( :

Háfi hír: "Ma megérkeztem. 3800 gramm és 56 cm. Ádám Zsolt"

2009. 02. 13.

Ja, és Gabinak is gratulálok Szonjához. :wink: Remélem jól telnek az első napok. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Illetve a hír : :D :D :D , az, hogy elfelejtettem: :( :( :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 17:08-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 17:09-kor.
Vendég

Háfi és Mónika! Gratulálok nektek és jó egészséget kívánok az egész családnak!!!!

KépKép
hugic

Sziasztok!

Hugic: Örülök, hogy tetszett a történetünk! :lol:

Millye, Nilabali: Köszi a tippeket, legközelebb kipróbálom, ha ilyen gondom lesz! :wink:

Mist: Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kangu, Pmonika, Babanyul: Gyönyörűek a babák!!!!!!!!!!!! :lol:

HÁfi: GRATULÁLOK, JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!! :lol:

Mai éjszakánk, egész jól telt, reggel volt egy kis hasfájás, azóta minden ok! Na megyek ebédelek gyorsan egyet, amíg hagy a nagyfőnök! :wink: :lol:
zsu83

Felteszem a friss táblát... bár azt hiszem ma még lesz babánk :lol: de addig is egy kis friss...
Babanyul: Kellene a következő táblához a pontos idő, hogy hány órakor született a baba... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Mennek a drukkok aki szül!
Remélem bennt lehet apa Misttel!!!

Egy kép! Mai.

Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina: én továbbra is készen vagyok attól, hogy mekkora ez a babatünemény!
Az a vicces, hogy az enyém kb. 1,5 hónaposan lesz akkora súlyú, mint a tiéd most! Minden elismerésem hozzá! :D
Azt hiszem, hogy a legnagyobb topikbaba címet nem orozza el senki előletek!

Julcsi: Mindenkinek igaza van: lesz tejcsi, csak cicire kell tenni sokszor, mert az szépen beindítja.
Meg valahol azt olvastam, hogy császárosoknál kicsit később indul be. (mondjuk ezt a szobatársam a kh-ban gyorsan megcáfolta)

Annyira bírom ezeket az online szüléseket!
Kíváncsian várom a híreket Zetiveráról, mistről!

Most megyek, megnézem pmonika képeit is!

ladmon

Igen! Elég biztosnak tűnik az első hely stabilitása! De szerintem mindenki örüljön, hogy "normális" súlyú babát szül. Akinek elmondát az itthoniak, mind azt kérdezték, hogy császár volt? Még a védőnő is!!!! :shock: Szerinte az orvosnak császározni kellett volna. Én mondtam, hogy szerintem meg nem! Nem az első, hanem a harmadik gyerekem és Eszter is nagy volt (4250g és 61 cm). Ráadásul én nem szerettem volna ezt az utat választani. Igaz, most meg szívok a gyógyulás lassúsága miatt. De megéri!!! :lol: :lol: :lol:

Mistről hír nincs?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Mennek a drukkkok Zetibebinek, Hajninak, Mistnek!!!! Milyen jó lenne, ha Mist a kívánt időpontban szülhetne... :)

Néztem a táblázatot, túlhordtok páran jó sokkal... Ilyenkor nem indítanak??? Vagy műtenek? Ezt mondjuk helye válogatja, de nálunk nem engedték volna ezt nagyon.

Még jövök majd történettel és reagálásokkal valamikor, meg képekkel is a Manónkról.

Csenge milyen szép érett, és Hunor is. :) Szonja is gyönyörű. :D

Egy-két oldalt tudtam még csak visszaolvasni, de Iricc, a levélkés történet nagyon megható!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Pmonika: Neked is nagyon gratulálok!!! És egyetértek, olyan érzés anyának lenni, amit nem is tudtam volna elképzelni előtte. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Manócskánk ma:

Kép

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kép

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: Csatlakozom a többiekhez a tejci témában. A legtöbbet az idegesség árt a tejképződésnek. Nekem ma hajnalban lövellt be, addig szegény manóm nem sok kajcsit kapott. De sűrűn 1,5 óránként szoptattam, és ittam a laktoherb teát 4-szer egy nap. A barátnőm javasol egy homeopátiás szert is, de én nekem már nem kellett megvennem: Urtica urens 5 CH, 3-5 napig napi 3×5 bogyót. Neki ez vált be.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Na üdv!

Babanyul:
aranyos vagy, fogok üzenni.

Millye
: hazaengedtek, illetve saját felelősségre hazajöttem.
Vérnyomásom 140/80 volt, fehérje nincs, NST jó, a méhtevékenység is végre más volt mint szokott. 100-as kiugrás, a 12 percből több mint a fele folyamatosan 60-as körül mozgott onnan ugrált ki. Megvizsgálat ügy.doki zárt méhszáj és életemben először írtak olyat hogy megrövidült nyakcsatorna hátul C2000 ez mit jelent???????????????????????
Lényeg a lényeg saját felelősségre hazajöttem, hétfőn bevonulok, aztán lesz ami lesz.

Kép
budabo

és persze gratula a babákhoz és édik a baba képek. Dina nagyon édes a pici lányod :), és neked is Julcsi a fiad. és Babanyul nagyon jó volt a kép ami fel lett rakva.

Kép
budabo

Dina! Nem semmi a kiscsaj! Micsoda édin alszik, és milyen jó kis csajszis ruhácskája van! Gratulálok! Te aztán nem vagy semmi, ekkora bébit természetes úton szülni és erről ilyen pozitívan nyilatkozni!!!!! :) Asszem példát vehetek rólad, mikor itt nyavalygok.... feleakkora hasam nincs mint neked volt!

Julcsi!
Marcibogyesz nagyon - nagyon édes! A tej miatt ne izgulj, mert annál jobban nem lesz! Csak nyugodtan és pozitívan, jó? Olyan vidám és jó kedélyű kismami voltál, őrizd meg ezt és akkor a tejcsivel is minden rendben lesz! :)

Az indításról: nekem mondta a dokim, h amíg nincs indok (értsd: lepény, magzatvíz stb. dolgok rendben vannak) addig nem indít meg szülést, még ha ez 2 hét is! A csasziról meg egyenesen elfeledkezhetek, csak legvégső esetben folyamodik hozzá. A természetesség híve. Aminek egyébként örülök, de a 2 hét túlhordás kissé ijesztő. Néha nagyon megértem Bogit.... Most olyan jól tudom vígasztalni, aztán lehet 1 hét múlva majd nálam is eltörik a mécses, h miért nem akar kibújni időben a kisbabám. Én egyébként azt hittem, h a 38. hét körül meglesz, mert a családban mindannyian kb. így születtünk. Hát az én kis Marcibogárkám nem így gondolja :)

Itt volt anyukám és közben összeszedtem magam, segített kitakarítani, már a vacsi is a tűzön van, meg a sütőben. 1 adag már kimosva, most forog a következő. Most pedig megyek és megsütöm végre a diós kiflit, mert anyukám hozott friss élesztőt.

Mire visszajövök, jó lenne valami szupi új babás hír :)

KépKép
hugic

Bogi! Jó h hallok rólad. Bár gondolom jobban örültél volna, ha bent tartanak a szülés megindulása miatt :lol: De sebaj! Otthon pihengess és hétfőn reméljük a legjobbakat (ha egyáltalán kihúzzátok addig, hiszen sosem lehet tudni :wink: Sajna én nem tudom mi az amit a papírodra írtak :( ebben nem vok jó, mert nekem ilyeneket sosem ír a dokim.

KépKép
hugic

Hugic: na közben megnéztem hogy mit jelent a c2000., igazából semmi extra csak idáig ezt még sosem írták. Na szóval hidd el hogy meg foglak érteni ha túl hordod és pocsék lesz a kedved...én már csak tudom. Annak is örülök hogy hétfőn megyek csak be, persze a doki elmondta, hogy saját felelősségre jöhetek haza, meg a kockázatokat...Elvileg a doki menszeszes számítása alapján febr.5-höz képest jövő hét csüt. telik le a 2 plusz hét, tehát szerda környékén próbálnak oxitocinnal indítani, illetve terhelni hogy mit reagálunk rá a babáva, elindul-e valami vagy sem. Tehát itt is megvárják szinte az utcso pillanatot.

Kép
budabo

Budabo: A leletre írt négy számjegyű értékből az első azt jelzi, hány ujjnyi a méhnyak, a másik három pedig a külső, középső és belső méhszáj nyitott vagy zárt állapotára utal. Ha 1-es, akkor nyitott méhszáj, a 0, akkor zárt. A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar :lol:

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Örülök, hogy otthon vagy!

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 19:48-kor.
Vendég

Julcsi, Dina: Nagyon szépek a babák! :lol: :lol: :lol:

Bogi: Na, csak elindul végre már Füge baba kifele! Drukkolok, hogy hétfőig meginduljon magától! Nekem a 37. héten rövidült meg a méhnyak!

Tejcire én is az urtica urens-t szedem, 3*5-öt!
zsu83

Ja, Bencus 13:54-kor született, látom nekünk is hiányzik a táblából!
zsu83

Babanyul: Köszi! A következő táblázatban amikor frissítem már az idő is be lesz írva! Gondolom fáradt vagy és a baba is nagyon lefoglal... bárcsak én is itt tartanék... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Hugic: Jó sütögetést! végre ehetsz diós kiflit! Nekem a lányom most sütött palacsintát :lol: a férjem meg kitalálta, hogy menjünk el enni egy BigMac-et... meg almás táskát... :shock: pedig mindjárt kipukkanok... mert nemrég ettem gulyáslevest na meg palacsintát :lol:

Zsu83: A te idődet is beírom és ha születik baba akkor már benne lesz :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, köszi! :)
zsu83

Sziasztok!
Örömmel jelentem, h ma délután mi is hazajöhettünk. :D
Oli egyszerűen imádnivaló!!! nem sárgult be, ezért vagyunk máris itthon. :D Majd én is megírom a szüléssztorit, csak nemsokára
fürdetés lesz. :) Egyébként simán szültem, és nagyon jó élmény!!!

Gratulálok minden új anyucinak!

Nah teszek fel egy-két képet a kishercegről. :D

Kép

Kép
gjéti

Kép Első fürdés. :)

Kép

Kép
gjéti

Kép pihizik a kis drága :)

Kép

Kép
gjéti

Kép megyünk haza :)

Kép

Kép
gjéti

Helló Lányok!

Tegnap este fürdésnél leesett a köldökcsonkunk, úgyhogy Marcika már nagyfiú lett :D

Julcsi: Nagyon édes Bogyesz, nyugi hamarosan lesz tejci neki!!

Gjéti: Oli is egy tünemény, jó hogy már otthon vagytok!!

Dina: Csenge nagyon kis csajszis, tényleg nem semmi méretek!!!

Millye: Nálunk is hiányzik az idő: 20.45-kor született manóka.

Bogi: hajrá, most már csak kibújik az a kicsi lány.

Többiekkel vajon mi lehet, már várom a babahíreket!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok!

Lányok! Zavarba hoztok azzal, hogy így dícsértek a szülés miatt. A férjem szerint ez volt a legdinamikusabb és legszebb. Én meg csak arra emlékszem, hogy ha a doki vizsgálni akart én azt kiabáltam, hogy " doki neeeeeeee!" :oops: És toltam el a kezét. De mikor elbúcsúztunk a kórházban azt mondta: "szép volt". De komolyan zavarba jövök, mert én nem tekintek magamra "hősként". De jól is esik amiket írtok!

Gjéti! Oli akkor természetesen jött?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

millye: köszi az infót, akkor kezdhetek reménykedni???????????

zsu, zsufi: már nagyon jó lenne ha megindulna.

gjéti: nagyon édes!!!

Vérnyomás megint fenn 150 de egy jó kis bőgéses veszekedés után. Apa elmegy éjszakára, még ez is.
Még egy kérdés: az NST-n a méh tevékenységnek mennyire lehet hinni ha mutat valamit, illetve a lényeg hogy folyamatosan 60 körüli volt és háromszor-négyszer kiugrott 100-ra???

Kép
budabo

Dina, gjéti: jut eszembe a férjem is odavolt a csajokért....bár idáig minden baba nagyon tetszett neki.

Kép
budabo

Köszi a dicséreteket. :)
Igen Dina, Oli természetesen született, ha azt nézzük fél óra alatt. :D 5-kor elfolyt a magzatvizem, 10 felé értünk be a kórházba,
délig sétálgattam, és Oli fél 1 után 2 perccel született meg. :)
Én is gratulálok, Csenge nagyon szép, Oli csak fele ekkora. :( :)

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!
Gtatulálok az új babákhoz és a hazaérkező anyukáknak!!!
Nagyon sok pozitív szüléstörténet van, ennek nagyon örülök, és reménykedem, hogy én is ezt a tábort fogom gyarapítani majd.

Nagyon édesek a babócák, olyan jó nézegetni a képeket!!!

Gjéti nem semmi, hogy ennyire ügyesek voltatok!

Mist sms-ére várok egész nap, remélem már megszületett a kicsilány. Direkt nem is kapcsoltam ki a gépet egész nap....

Hugic, sikerült a diós kifli?
Én túrós batyut sütöttem ma, nagyon fini lett, jól bezabáltunk.
De máshoz nem volt energiám, egész nap csak ténfergek, semmi értelmeset nem csináltam.....

Hugic, érdekes amit írsz a dokinkról... szóval indításról ne is álmodjunk. hmmm... azért én nem szeretném két héttel túlhordani.
Akkor azt hiszem jövő hét végétől ráállunk a méhszájérlelésre, minden este apázás lesz... :oops: Ennél jobb ötletem nincs.

A kórházról nincsenek jó híreim. A barátnőm mesélte, hogy szigorúan veszik a papás szülés tiltását.. Szóval csak reménykedni tudunk, hogy a jövő héten változik valami, ha nem, akkor efgyedül szülünk :( :(
Vicces lenne, ha pont egyszerre szülnénk, bár erre statisztikailag nagyon kicsi az esély.. .de képzeld el, egymást támogatnánk a papa és a barátnő helyett :lol: Hisztizhetnénk egymásnak :lol:

Budabo, azt hiszem én sem maradtam volna bent, úgysem csinálnak semmit. Egyébként a 140-es vérnyomás nem sok, nekem azt mondta a dokim, szóval ha nincs fehérje a vizeletben ,ne izgulj!!
Lassan csak beindul a szervezeted, és jön az a baba....
Neked is csak azt tudnám mondani, hogy minden este bújjatok össze apával, hátha... a szülésznő is ezt mondta. A lényeg, hogy bejusson a méhszájhoz az anyag, mert az indíthatja meg a hormon termelést, ami megindítja a szülést....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

andus: összebújás megvolt mielőtt apa elment :oops:
De ha nem történik semmi akkor hétfőn befekvés, keddi viziten döntés.

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?