cat, ez elég borzasztó! remélem tényleg semmi baja a férjednek, sé az autónak is minél kevesebb

meg beninek is semmi baja... néha nagyon össze tudnak jönni a dolgok, és az sosem jó, de van, amikor különösen rossz.
kocska, nagy utazótáska

és még egy kicsi volt nekem elsőre a szülőszoba cuccokkal. mert azt érdemes külön csomagolni, hogy ne kelljen keresgélni, először úgyis csak ott vagy...
hú, már kettes a lepény? akkor lehet, hogy nem kell megvárnod neked sem a kiírt időpontot

szupi! feje meg egészen 10 centiig nőhet
szoptatás meg akkor szerintem természetes lesz. olvasgass az lll honlapján, sé ha van kérdésed, nagyon szívesen bármit! de nem igazán tudom összefoglalni. nagyon sokrétű a dolog.
gizu, haláli ez a kép

jó kis hurkák. réka mondta is rögtön, hogy ilyen tesót szeretne :lol
nekem kívülbelül hiperaktív kölkeim vannak, a védőnőnél voltunk tegnapelőtt, meg is szenvedett, kettő bontotta a rendelőt, míg ő próbálta befogni a szívhangot és megszámolni, mert elég lassúnak tűnt , először azt hittük, az enyém. 5 perc volt, sé beleizzadt
liliana, szerintem szüléstanfolyamra inkább a kórházba érdemes menni, mert minden kórház más, és mondanak konkrétumokat. Jó, én ellenszenvvel viseltetek a brendon iránt amúgy is

a légzéseket még a kevésbé nehéz időszakban el lehet sajátítani, meg lélegzik veled a szülésznő, segít. meg ott lesz veled apa, ő is, biztos könnyebben tud koncentrálni, ha te nem is. A pólya nem jó, nem tud mozogni benne a baba, és szerintem nem olyan ördöngösség megfogni egy picit, hamar belejön az ember. A schöpfiben az volt, pólya.
anyósodra meg készülj fel. biztos bele fog szólni, vértezd fel magad, hogy a baba és te sokkal fontosabbak vagytok, mint az ő lelkivilága, úgyis meg fog enyhülni az unokától! meghallgatni meg lehet, ellenkezni nem kell, aztán úgy csinálod, ahogy akarod. Én is titokban szoptattam, mikor anyukám ott volt még segíteni

aztán ha rajtakapott, mondta, hogy dehát még féééél óra lett volna! addig kellett volna hallgatnom, hogy sír.
kicsinyíteni meg úgy is tudsz, hogy a képen, mikor intézőben nézed, jobbgomb a képre állva, szerkesztés, akkor berakja paintbe, és a nyújtásdöntés menüben kicsinyíted, az attribútumokban meg meg tudod nézni, hogy 600pixel alatt van-e már

és mindig mentés másként, mert nem lesz nagy képed!!!!
sziszike, te meg akkor igény szerint szoptattál,úgy, ahogy a legmegfelelőbb volt.

nálunk nándinál volt az, hogy ha mindig adtam neki cicit, mikor kért, fájt a hasa, mert egy zabagép volt, a világ összes teje nem lett volna elég neki

. neki igenis kellett a cumi is, meg a víz is.
kisvirág, örülök, hogy otthon! azért mégis jobb így!!!
icamica, éljen a lambéria!!!
rékának tegnap kihúztak egy lelki dugót, és egy csomoó feszkó kifolyt a tesóval kapcsolatban, szegény kb egy jó órán keresztül mondta mondta folyamatosan a kis félelmeit, bánatait, bár háromnegyed8-kor kapcsoltunk villanyt, fél10 volt, mire lejöttem. viszotn vagy egy hónap óta először nem jött át éjszaka, szóval valószínűleg használt...
és mi neten lottózunk, töltöttem ki én is, bár nem vagyok babonás, csak végre meglett az internetkártyánk, és tudtam egyenleget feltölteni, és nyertem is puttóval azonnal 600ft-ot

remélem a többivel is nyerünk majd