Áfonya!
Ok, teszek majd fel én is énekelgetést. Van már egy pár, majd válogatok.
Bugyi: no comment! Jót nevettünk apával.
Dodónak nem is mertem megmutatni, mert holnap már azt hallanám tőle.
A topicomba leírtam miért félek az elejtett szavaktól én is. Dokival kapcsolatban: látszik, hogy neked sem az első terhességed. Ugye mennyivel jobban aggódtál Rékával. A harmadikkal már még kevesebbet fogsz. Mellesleg az én dokim is ilyen. Ha nincs semmi gond, minek turkáljon bennem?
Azért picit kakukktojásnak érzem itt magam nálad, bevallom. Mindenki babát vár, de aki nem (Sheila) az is tervezi. Én pedig ugye a babaprojektet már lezártam.
Sheila!
Szaj: aranyos lehetett.
Gondolom Te sem sírtál amikor meghallottad tőle.
Áfonya! (újra
) Nadrág levétel: addig örülj amíg csak ezzel szórakozik. Dodó mániája újabban teljesen csupaszra vetkőzni. Ha pár percig csendben van, muszáj rá benézni, mert képes levetkőzni. Eddig több időre egyedül mertem hagyni a szobában, de már nem merem. Félek, hogy egyszer valami "komoly dolog" is lesz a pelusban és akkor takaríthatok (jobb esetben
). Már nem tudom milyen bodyt adjak rá, mert mindből kibújik. Ő lefelé húzza magáról és persze egy lehúzásnál, már klasszul ki is tágítja.
A hisztiroham nálatok nem párosul "egyedül" kiáltásokkal? Nálunk igen, mindent "egyedül" akar csinálni újabban. Ha nem sikerül akkor hiszti, ha segíteni akarok akkor is hiszti.
Jó éjt!
K.