Sziasztok Anyocak!!!
200907?:Rendes egy Manocskad van...vasarnapi pihike

!Lehet kaszkadornek keszul?(ajton becsuszas...

)
Asszonyosodom rendesen,a gyerek mar gyomorbol no

!!!
Agmano:Teljesen megertem a houtalatot

!Szerencsere itt eltunt most,pedig 3 honapig csak azt lattam

!Ezt egyedul a gyerekek elvezik...
Persze tudom hogy nem egyszeru nyugodtnak lenni ha az ember rossz adatokat hall sajat gyermekevel kapcsolatban....de ugy szeretnem ha nem kene vegig aggodnod az elkovetkezendo idoszakot....kivanok jobb hireket!
Babakocsi ugyben muszaj volt lepnunk,mert ez a legnagyobb kiadasunk...es mivel nincsen biztositasom idekint(egyebb problemak miatt)es sajnos nagyon ugy tunik nem is lesz...nekunk a szules kozeledtevel rengeteg penzt kell osszeszedni...Jobbnak lattuk tulleni ezen,es olcsobb nem is lesz a kocsi,ez jo vetel volt.A tobbi aprosagot megoldjuk,de a korhaz az egy vagyon lesz

!
Dodi:Nyugi...meg lesz az!Azt hittem ennel bonyolultabb a dolog,mignem rajottem azokra a dolgokra,hogy tenyleg mi a fontos.Sok tanacsot kaptam,abbol kiszurtem a nekunk megfelelot,osszevetve az igennyel...Ha kocsitok van,nem szukseges a mozes...nem is kell sokaig...nekunk lesz meg kendonk is melle...beferjen a csomagtartoba!!!...terep szempont...a kar tenyleg nem fontos,ha allithato az ules iranya a vazon...kerek meret...suly...!
Szoval nyugi,van meg ido,aludj ra parat siman

!
Boo:Basszus!Nekem is igy fajt a betegsegem alatt!Majdnem kiugrott a szemem..csak fekudni(aludni)birtam!
Mertmegkenenyugodnikicsit!!!!Huzd ki a zabszemet a seggedbol!!!!
Hat elegge edesszaju lettem az elmult napokban

!Nem tudom mi lesz igy....Nalam nem egsznap van ez,de mindennap kell most egy kis ez-az...
Sillia:Nagyon nem egyszeru a helyzeted!Sajnalom...magambol kiindulva nem egyszeruek a kamaszok...de valoszinu direkt az ellenkezojet csinalja a lanyod,mint amit igazan szeretne...es az elozmenyek miatt nem is csodalkozom hogy felsz!Tenyleg kicsit a parodnak kene okosabbnak lennie,de sok felnott nem tur ellentmondast egy kamasszal szemben..pedig...jobb lenne!
Nehez ez a ket tuz kozotti let.Az biztos hogy evvel nem er el senki semmit...csak elezodik a helyzet.Hat okosat nem tudok mondani...
Nellike:Nagyon ugyes vagy a +4 kiloval!Az nem is sok!
Itt nagyon jo ikres kocsik vannak...szuper aron!Meg olcsobbak mint a szimplak...
Czigka:Koszi a drukkot

!
Tabati:Olyan szuper rucikat vettel!!!Az a halozsak,aminek nincsen alja..na az olyan itt nagy slager!Annyira tetszik!Es a mintak...hat imadom az ilyeneket!A sunis a legkiralyabb!!!!
Timi

:Ezt a konyvet rendeltem meg apostol a napokban!!!Mar nagyon varom hogy itt legyen

!A masik A baba valszol.
Varom mar a mozgolodast!Talan tegnap este mintha valami.....
Aztan majd eljon az ido amikor nem eppen kedvunkre valo a nagy vihanc a pocakban...
Kaptam egy jo kis konyvet kolcsonbe...babaszoba berendezes,dekoracio...bekakilnal ha latnad

!
Hendegabi:Lelegezz melyeket!!Tenyleg van valami a levegoben otthon...remelem a siras segitett!Aztan most mar csak mosolyogj!!!
Ma nagyon jo dolgom van

!Apa mosogatott,most eppen porszivozik...nekem csak foznom kell,es nektek irogatni

!
Es akkor egy asszonyos

foto tegnaprol!Rendesen kerekedik

!