Sziasztok!
Judit!
Gratulálok az évfordulóhoz!

És drukkolok, hogy Noel baba is támogassa a romantikázást.

(Tegnap mi is terveztük apával, de Julcsika másképp gondolta, 1 körül volt csak hajlandó elaludni...

Na, ennyit erről.)
Reni!
Nagyon szép Krisz!

Remélem, hamar túl leszel ezen a betegségen.
Kata!
Szerintem ne aggódj a lefagyasztott mennyiség miatt. Annak idején Benivel tele volt a hűtőnk, aztán meg dobhattam ki. A fiatalúr ugyanis nem volt hajlandó megenni, még a főzelékbe se tudtam beletenni, mert ha megérezte az ízét, akkor nem ette meg. Most időm sincs nagyon fejni, és (valószínűleg pont emiatt) be is állt a kereslet-kínálat. Szóval nekem sincs túl sok lefagyasztva.
Gólyacsőr amúgy Julcsikának is van a homlokán, de most már alig látszik.
Dreika!
De jó, hogy jöttél megint!

Sírni hagyás: én is így vagyok, bár két gyerekkel ezt már nem mindig lehet megoldani...

De szerencsére Julcsika nem sírós. Igazából nem tudom, hogy hasonlít-e rám. A húgom szerint kiköpött én vagyok.
Pipal!
Emlékszem, Benivel én is kendőztem. Tök jók ezek a séták!

Julcsika egyelőre nem nagyon kedveli a kendőt, kíváncsi vagyok, hogy ez később fog-e változni.
Dalmi!
Gyönyörűek a gyerkőcök. És azok a durcás képek Kornélról!
Beagle!
Szerintem jól döntöttél. Nem attól leszel jó anya, hogy szoptatsz, hanem attól, ha kiegyensúlyozottan odafigyelsz a gyereked igényeire. A szoptatás nagyon intim kapcsolatot tud teremteni gyerek és anya között, de ha nem megy, akkor ez másképp is megteremthető szerintem.
Dóri gyönyörű baba!
Vera!
Biztos rossz lehet fájdalmat okozni Izának, de ha ez segít, akkor sok későbbi fájdalomtól kíméled meg ezzel. Amúgy nagyon édes ebben a sapiban! Igazi kishölgy!
Csuri!
Olyan szépek ezek a lányok! Apa készülődhet, hogy kergeti majd el az udvarlókat.

Amúgy a szél Julcsikára sem volt szerencsére hatással, pedig ő ráadásul beteg is. De olyan kis nyugodt még így is, hogy hihetetlen.
Hangolka!
Jó, hogy jöttél. Gyönyörűek a gyerekek! Sajnálom, hogy Sebi beteg, jobbulást neki, meg neked is! Ha nincs is időd reagálni, azért nézz be néha, és írj pár sort, hogy mi van veletek!
Melaszka!
Marcell is nagyon édes baba!
Egyelőre ennyire futotta. Teszek fel még két képet, és ígérem, hogy jövök majd. Ha valakinek nem reagáltam, elnézést!
Eszter