A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Oké, tudom, már megint variálok. :lol:
Tudod, mit? Majd utólag beleteszem. :D A legegyszerűbb jut eszembe a legkésőbb. :wink: :lol:

KépKép
benó

Hát, ez a laptetű tökéletes jellemrajzot ad rólam. :roll: :D

KépKép
benó

Tudod már, milyen anyagokból csinálod meg azt a babadíszt, amit tegnap mutattál? Minek nevezzük?

KépKép
benó

Na, míg nem tudom, mit csinálsz, levágom a filcalapot.

KépKép
benó

Nem tudom milyen anyagból.Amiket találok,fő,hogy színes legyen. :D

Fel kelt L.majd jövök. :D

Kép
martik77

ok

KépKép
benó

na, én is megyek akkor a dolgomra, ha mindenki azt teszi :(

KépKép
benó

Helló lányok!

Elég vacak éjszakám volt. Először olyan jól elaludtam,kellemesen bebújtam a paplanomba, melegecske volt,nagyon jó volt. Éjjel felriadtam,mert nagyon rosszat álmodtam. Odahúzódtam a F.-hoz,ő meg félreértette. :lol: Na, bekapcsolt a rádió, de valahogy az sem esett jól. :? Utána minden bajom volt, csak forgolódtam, nem tudtam elaludni. Valamikor hajnalban aludtam el.De fejfájással ébredtem,kialvatlanul. :?

Kép
flóra 11

Kimostam egy adag ruhát,leszedtem a tegnapit,kiteregettem a mait. Kenyerem sül. Csibe kiolvadt, megyek majd főzni. A Norbika holnap már megy Komáromba, kezdődik a nyári szemeszterük az egyetemen. Hétfőn indul a tanítás, tehát úgy kell főznöm,hogy neki is.

Kép
flóra 11

Helló Ildó!
Ó, szegény. :( És még most is fáj a fejed? :?

KépKép
benó

Akkor jó munkát, de pihenj is, jó, mert azért vagy otthon. :wink:

KépKép
benó

na, én is búcsúzom, majd jövök egyszer
mindenkinek minden jót

KépKép
benó

Helló Benó. Visszaolvastam.

Hová mész? A F. most zuhanyozott, borotválkozott,lassan megy a szüleihez ebédre. Én leszek.

Fejem már jobb.De olyan gyenge, remegős vagyok. Olyan vacak. :?

Kép
flóra 11

Lejár a mosógép és megyünk valahová csavarogni. :D

Ildó!!Remélem ma már jobban leszel. :)

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Én most teljes mértékben a húslevesre koncentrálok :lol: :lol: :lol: , de azért vagyok, ha van valaki :D

Ildikó, sajnálom hogy ilyen rossszul aludtál-ébredtél :( De a sütid nagyon jól néz ki! :D

Benó, jó kreatívkodást! :D
Márti, ma pihenj, sok volt neked a tegnapi nap! :wink:
Edina, kiheverted a bulit?
Zsuzska, Ti már lehet, hogy eszitek is a húslevest én meg csak most rakom bele a zöldséget! :oops:

Kép
szilzi

Jó csavargást Márti! :D Jó, hogy kimozdultok! :D

Kép
szilzi

Levesem fő, a csibe sül,karfiolpárolódik, csirkeragu fődögél, a kenyerem kész. Haladok. Már csak krumplit fog kelleni csinálnom köretnek, hogy tudjak csomagolni a fiamnak kajákat.

Én most elpusztítom a paradicsomos káposzta maradványait. :wink:

Kép
flóra 11

Márti, jó kirándulgatást.

Benó,remélem összehoztok valamit.b Tegnap a Gy. nagyon sokat ügyeskedett nálatok, ma rajtad a sor. Szépüljetek, csinosítsátok a babok szobáját. :wink:

Kép
flóra 11

Szilvi, ne izgulj, én is csak akkor tehettem fel a levest,mint Te. De neked sem kell ebédre és nekem sem. Két fiú még alszik, Péter tegnap este elment egyik oszttársnőjéhez Peredre (egy falu) szülinapi buliba. Autóval ment persze, csak délután jön haza. F. a szüleinél ebédel, tehát kinek kell ebéd? Senkinek. Én megeszem a maradékot, legalább az is elfogy. :wink:

Kép
flóra 11

Most egészen jól vagyok. :D

Kép
flóra 11

Szia Ildikó! :D

Megnyugtattál! :D De igazad van, mert A. sincs itthon, tehát ha este nyolcra lennék kész sem zavarna senkit! :D
Most megsütöm még a mézes-sörös Edina féle husit, de én csirkecombolat vettem, mert az A. a csirkeszárnyat biztos nem enné meg! Én is krumplit sütök hozzá! :D

És még este felé szeretném megsütni a Kubai kalácsot, amit Te írtál le! Remélem jó lesz! :?

Kép
szilzi

A csirkeragu és a karfiol is kész. A többi még sül ,fő.

Kép
flóra 11

Helló Szilvi!

A Kubait még nem próbáltam,csak leírtam.

Képzeld,én is csibét csinálok! :lol: Csak nem mézzel, hanem cukorral,mert ugye a fiam allergiás a mézre. És citrommal csinálom. Meglátom,milyen lesz. :wink:

Kép
flóra 11

Na akkor összehangoltan főzünk! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Kész a csibe is, már csak a leves fődögél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.15 13:24-kor.

Kép
flóra 11

Közben rájöttem, hogy a Peti már itthon van, alszik. Nem tudom,mikor jöhetett haza. Biztos reggel, amikor már sikerült visszaaludnom. A Norbi felkelt, kijött a szobából és akkor tudtam meg. Nem baj,jó, hogy már itthon van, legalább nem idegeskedem, hogy hogyan ér haza autóval. :wink:

Kép
flóra 11

Elálmosodtam. Kicsit pihizek.

Kép
flóra 11

Elkészült életem első húslevese! :D :D És finom lett! :D :D Én ennek úgy örülök, mert nekem az, hogy valaki húslevest főzött, mindig olyan "komolynak" tűnt és úgy gondoltam, hogy na én ilyet sosem fogok tudni! És most sikerült nekem is! :D :D

Kép
szilzi

Látod Szilvi, mindenbe belejössz. :wink: És minden sikerül, csak lassan, fokozatosan kell csinálni a dolgokat. Ma a húsleves, holnap a kismamaság is nyélbeütődik. :wink:

Kép
flóra 11

Nekem iskészen van már a levesem. De krumplit még nem csináltam.Most megyek pucolni.

Kép
flóra 11

Szilzi gratula a levesedhez.

Én is szoktam örülni ha valami kajcsi elsőre sikerül pedig azt gondolom nehéz. :D

Voltunk L:szüleinél ebédelni,meg kutyut is megnéztük.
Csak holnap hozzuk haza mert holnap vérvétel is lesz nekem és akkor nem kell itt még vele is foglalkozni.

Azután kimentünk Tapolcára(Miskolc-Tapolca :wink: )sétáltunk,csináltunk fényképeket,szétfagytunk és hazajöttünk. :D

Kép
martik77

L.anyukája adott levest,meg kajcsit,de szerintem azért megcsinálom a makarónit amit ma akartam. :D

Kép
martik77

Helló Márti! :D

Kép
flóra 11

Akkor tehát jó napotok volt. :wink:

Kép
flóra 11

Én meg készen vagyok mindennel.Még egyik pulcsiját és a hátizyákját is megjavítottam a gyereknek. Most csomagol, ma megy vissza.

Kép
flóra 11

Holnap én is kérek a nőgyógyimnál időpontot.

Kép
flóra 11

Jöhetne valaki..... :(

Kép
flóra 11

a fene, megint jól lemaradtam :evil: :roll:

pénteken megúsztam a fogorvost, mert Sanyim ment megvenni az új autónkat és nélküle nem tudta megoldani. felhivtam, hogy nem tudok menni, kaptam új idöpontot jövö hét péntekre :evil: .
kocsi megvan, ugyanolyan mint a mostani volt, csak ez tetö ablakos :evil: , 1,4-es motorral.új hütö egyenlöre nem lesz, anyuméktól elhoztuk az öreget, amit nem használnak, egyenlöre ez is megteszi.

Törpém nagyon jól viselkedik, 4.napja megint végig alussza az éjeleket. 21,30-kor elalszik, 7-kor ébred, szopi,pelus csere, duma, vigyorgás és még vissza alszik 1,2órát. :lol:

Sanyim még mindig nem dolgozik, ami anyagi csöd, muszáj lesz kártyáról pénzt levennem, hogy ki tudjak mindent fizetni :evil:
adómból fogok vissza kapni, remélem, hogy az majd egy kicsit segit rajtunk és nem csak pár ezer forint lesz.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kitartás Timi,nemsokára csak fog dolgozni a Sanyi. :wink:

Gratula az új autóhoz!!Vigyázz rá!!!! :D

Kép
martik77

Sziasztok

Hazajöttünk,a buli nagyon jól sikerült,apa totál meglepődött....)
Van 9 oldal elmaradásom,addig nem tudom kivel mi történt....

Este megpróbálok jönni,mesélek és olvasok...:D

Cupp...)

Kép

Kép[/
tancsu

Cső Márti..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Rakok fel egy pár képet :D Kép

Ilyet lett a cumitartó.A virág alatt van a csiptető.

Kép
martik77

Na tényleg lépek,mert még egy csomó dolgom van mára...:)

Hali....

Kép

Kép[/
tancsu

I C Helló!!!

Kép
martik77

Kép

Ezt L. unokatestvére küldte. :D

Kép
martik77

Kép

Ezt is ők küldték a zenélőforgót és az a báránykás csörgőt amit a hordozón láttok. :D

Kép
martik77

Hellótok!

Mindenki csak megjelenik és eltűnik? :( Ez egy ilyen nap. :(

Kép
flóra 11

Ó, Márti, vagy még?

Csodaszép cuccok ezek. :wink: De jó így készülődni,ugye? :wink:

Kép
flóra 11

Itt vagyok!!!! :D

Kép
martik77

Jó,hogy már lehet tervezgeti.Túl a sokadik hónapon. :D

Vagyok,csak közbe képeket törlök le ami nem kell.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?