Sziasztok!
Húha, micsoda hír!
Nory, nagyon nagyon gratulálok nektek! Remélem, hogy a korai érkezéshez képest minden rendben van veletek! Erősödjetek! Dorotit nagyon sajnálom...
Micsoda kavarások vannak az NST-vel a Szent Imrében... Mindenkinek máshogy van? Ennek mi az oka? Nálunk (dél-pesti) az a gyakorlat, hogy a kórházban készítik az NST-t (itt CTG névre hallgat) a 36. héttől hetente, aztán amikor kell, naponta. És nem a szülésznő csinálja, hanem van erre egy-két szakképzett nővér. Nem kell érte fizetni. Illetve Marq-nak a járóbetegrendelőbe kell mennie - ha jól rémlik.
Wicca, nagyon szép lett a bababirodalom. Szépek a bútorok, a parketta, a pocid
Rszg, Bea, tényleg nagyon csinik vagytok!
Masut, Samuval nekem is teljesen problémamentes volt a terhességem. Nem görcsölt, nem jósolt, nem émelygett, szinte semmi klasszikus tünet nem jelentkezett. Kivéve a vizesedés a végén. Március 7-én született a kiscsávó, és a februárt akkor teljesen végigdolgoztam, emlékszem, hogy az utolsó feladatokat 28-án adtam át. Most ezt nem vállaltam, öregszem

Most sem élem meg igazán rosszul fizikailag, és szerencsére nincsenek nagyon "tüneteim", de sokkal fáradékonyabb és szerintem nyűgösebb vagyok, mint 3 éve voltam. Ja, és anno kifejezetten idegesített, hogy ennyit kell orvoshoz mászkálni, nem értettem, miért kezelnek betegként, ha minden OK
Kórházi csomagot én még nem raktam össze, majd valamikor a jövő héten.
Tehuti, jobbulást, remélem, hogy nem újra a vírus.
Katka, ügyesek vagytok az ajándékkészítéssel - és ezek nagyon jó ötletek. A díszüveg és a képkeretek is. Zsófi tényleg nagyon kreatív csajszi, legyél is rá büszke.

És az, hogy ilyen kreatívak a gyerekek, azért leginkább neked köszönhető, és tényleg nem mindenki ilyen. És jobbulást!
Ma én is kreatívkodtam - illetve próbáltam Samuval

Kirakóztunk, egyre jobban megy neki, bár még van hova fejlődnie. Meg kifestő-színező könyveket próbáltunk, ez egyelőre nem igazán izgatja - pontosabban a színfelismerés alakul, de színezni nem akar. Azt nekem kell, ő csak szurkol, illetve megrendeléseket ad le, hogy mi milyen színű legyen

Néha belefirkál, de már ennek is örülök.
És ma elmentünk a Normafához szánkózni. Egész jó ott a hó tényleg (Kukli

) Nem gondoltam volna előzetesen, de szánkóztam együtt Samuval, igaz csak a basic dombocskán, a "komolyabb" részeken apjával csúsztak. Megvolt a kihagyhatatlan rétes is
No, most már megyek pihizni, bár ebéd után is nagyot szunyáltunk családilag.
RÉ