Új privát üzeneted érkezett!

Drága Lányok!

Sajna még mindig betegek vagyunk :( És Gergő éjszakai alvása sem javul... Tegnap még láza is volt, de most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy a foga miatt van. Ti próbáltátok már a Chamomilla CH15 homeo bogyót? Tegnap adtam először, nem tudom, nálunk az ellenkezőjét váltotta ki... Nem akart elaludni 2 órán keresztül... Na mindegy, ezt is túléljük, már kezdem megszokni, hogy kevesebbet alszom és tudjátok mit? Még így sem cserélnék senkivel sem, pedig azért már kezdek "zombisodni"... De ezek a drága manók mindent megérnek. Csak Gergőmet sajnálom nagyon. Ja és a másik, hogy enni sem akar... Valami ötlet? A lányom soha nem volt nagy evő, de azért valamennyit mindig evett. Gergő a főzeléket már egy hete nem eszi meg, a többiből, meg max. 2-3 kanál, aztán kiköpi, elhúzza a fejét stb... Azért annyira nem vagyok megijedve, mert nem csont és bőr a drágám, de jó lenne, ha újra vissza térne a jó kis evőkéje...

Diadella: Gyönyörű a kis Patrikod :) És nagyon ügyi!!!

Most megyek pihenni, jó éjt!!!
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó volt benneteket olvasni.

Diadella- Patrik annyira gyönyörű baba, úgy is mondhatnám, hogy tökéletes baba. Büszkék lehettek rá és a fejlettségére is.

Az én kis babucim sajnos náthás lett, pont tegnap írtam, hogy nem volt eddig csak egyszer beteg :cry: Eléggé folyik az orra, sokszor kell kiszívni a porszívós orrszívóval. Persze utálja a dolgot szegény. Éjjel 12-től 2-ig nem tudott aludni a bedugult orrocskája miatt. Remélem ma már javul a helyzet.

Újra Diadella - mi közel lakhatunk egymáshoz, mert mindig ugyanolyan időről írsz, amilyen nálunk is van. Én is felbuzdultam a tegnapi félórás napsütésen, de mire kiértünk már nem volt belőle semmi :(
A havat is hiába vártam, karácsonyra kaptunk babaszánkót, de még nem tudtuk kipróbálni. Pedig évek óta, minden télen azt terveztem, hogy a következő évben már én is húzni fogom a kisbabámat a hóban. Most van már kisbabám, hó viszont nincs. Azért természetesen így is kerek minden :lol:

Ti milyen örökbefogadással foglalkozó fórumot szoktatok olvasni? Én folyton keresgélek ilyeneket, de még benneteket is 10 hónapomba telt megtalálni.

Nekünk úgy hozta az élet, hogy nem alapítvány útján fogadtuk örökbe a kisfiúnkat, de én így is biztonságosnak éreztem. A kórházakban dolgoznak védőnők, a teljes lebonyolítása a dolognak ilyenkor az ő feladatuk. A mi védőnőnk nagyon körültekintően járt el, a figyelme mindenre kiterjedt. Nekünk semmilyen aggodalomra nem volt okunk és tényleg simán ment minden. Ezt csak azért írom le, hogy ha valakinek ez az út kínálkozik, szerintem bátran induljon el rajta. Semmi nem történik véletlenül, a babák mindenképpen megtalálják a szüleiket.
Egyébként mi is a Gólyahírhez akartunk jelentkezni, az adónk 1%-át már tavaly is nekik adtuk. Gabikáról nagyon sok jót hallottam, olvastam, még a TEGYESZ-nél is Neki van a legjobb híre.

Vicanyu
 
 


Szép jó Reggelt!!

Obea!! Ha a Chamomilla az ellenkezőjét váltotta ki Gergőnél, akkor neki az nem jó!!! Meg kell találni a megfelelő szert!
Azért azt megkérdezhetem, hogy mennyit adtál neki, mármint nem egyszerre, hanem mióta kapja? Mert a homeopátia nem hat azonnal. Ha napközbhen nem kapja folyamatosan akkor éjjelre nem fog használni ha este adsz neki egy adagot. Fontos a folyamatosság, és igazából akkor lehet kijelenteni, hogy nem használ ha kb 3 nap után sem használ!

Én Patriknak napközben 3 öránként /kb/ adom. Lehet sűrűbben is, nekünk ez bevállt. Viszont amikor láthatóan jöttek a fogacskák, akkor kapott mellé este , és amikor már nagyon nyűgös volt, akkor este-reggel Viburcol kúpot. Ez is homeopátia, csak egy összetett készítmény!
Ha nagyon fáj neki éjjel 1x nyugodtan adhatSz egy kis Nurofen szirupot, ha gondolod. /nekünk ez nem kellett/ Bár ez nem homeopátia, viszont gyulladáscsökkentő és fájd.csillapító.

Evés miatt ne aggódj, ilyenkor alig eszenk a kismanók. Esetleg próbáld meg a szilikon kanalat, hátha azzal elfogadja.

Itt egy tünetösszefoglaló a fogzásból ... nézd meg melyik vonatkozik Gergőre.
http://www.kismamablog.hu/fogzas/fogzas-homeopatia

Köszönjük a dícséreteket mindenkinek! :wink: :wink:
Szép napot!! Úgy látom ma napsütés lesz!!!
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
A betegnek jobbulást kívánok,Bea a Chamomilla nekünk nagyon bevált,igaz több napig adtam fogzáskor.Dudó is csinált olyant,alig evett vasat is kapott,hát ő sem nagy evő!
Kata azért voltunk az ortopédián,mert a dr-nőnk túl lazának találta Dudót,de nincs semmi baj.Egyedül én voltam az anyukák közül,aki azért ment mert a gyereke túl "laza"!!
Majd lemegy Kata,meglátod!!
Persze mi is szoktunk Halász Juditot hallgatni,csak tegnap olyan emlékezős napom volt,és inkább ezekre táncoltunk.
Apa is nyomta mikor hazajött!!!
Minden várakozónak kitartás,minden rosszat elfelejtettek majd,mikor ott szuszog a baba.
Napos idő van,megyünk tízórai után sétálni és a piacra is!
Puszi mindenkinek:
Imola
Vendég
 


Még a munkával kapcsolatban akartam írni.

Szerintem az teljesen érthető, ha az embernek hiányzik az amit szeret. Nagyon irigylésre méltó, ha valakinek olyan munkája van, ami örömmel tölti el.
Sokunknak talán nem is a munka hiányzik, hanem inkább a felnőtt társaság. Valóban az életünk értelme a gyermek, viszont Ők nem szellemi társak egyenlőre még. Később azokká válnak (válhatnak), ezt egy 15 éves lány anyukájaként mondom.

Én nagyon szerencsés vagyok felnőtt társaság tekintetében, olyan helyen lakunk, ahol szinte minden családban van egy Gyeden lévő anyuka. Minden nap együtt sétálunk, sokszor akár hárman is. Igaz a babák nem egyidősek, viszont így tudunk egymásnak tanácsokat adni.
Rossz idő esetén át szoktunk menni egymáshoz játszani, így akkor is biztosított a napi "betevő" beszélgetés mennyiség :lol:

Fogzással kapcsolatban:Bence nagyon jó étvágyú baba, mióta jön a foga, azóta viszont alig eszik. Hihetetlen, hogy ilyen kevés kajával, hogy bírja a sok mozgást. Kicsit szoktam csalni és ha nagyon kevés főzeléket evett, akkor kap még egy kis gyümölcsöt is utána. Azt még jobban megeszi legalább. Obea biztosan Gergőnek is a fogacskák miatt lett rossz az étvágya, kitartás, szerintem túl leszünk ezen is.

Vicanyu
 
 


Diadella Te szerintem tudnál tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy az oscillococcinumomot betegség esetén lehet-e úgy adni a babának, ahogy a felnőtteknek. Nem az adagjára értem, hanem a gyakoriságára. Eddig megelőzésként heti fél adagot kapott.
Előre is köszönöm, ha tudsz segíteni.

Vicanyu
 
 


Sziasztok!

Diadella:
Köszi a tanácsot. Aznap kétszer adtam be neki 5 golyócskát. Akkor most 3 óránként adhatok neki 5 golyót, vagy mennyit?
Köszi, hogy megnyugtattatok. Csak olyan furcsa, hogy az én nagyevő fiam most semmit nem akar enni. Biztos azért furcsa, mert Grétánál nem volt ilyen. De persze tudom, hogy ez minden gyereknél más.

Mennem kell, sziasztok!
 
 


Kata!
Írtam privít,remélem át ment!
Szép napot!!
Vendég
 


Sziasztok!
Irtátok tobben is (legalábbis ha jól értettem :roll: ), hogy volt olyan eset is, hogy épphogy megkaptátok a határozatot, hogy alkalmasak vagytok Örökbefogadásra és máris pikk-pakk "kaptatok" babát? Ez, hogy lehetséges?!
Én eddig mindenütt azt olvastam, hallottam, hogy éveket kell várni egy babára?

Olyan jó lenne, ha ez tényleg igy lenne, mert akkor nem kellene olyan sokat várni, hogy nekünk is legyen egy babánk.

Nefke

Nefke
 
 


fitgabi!
Írtam privit,de ha nem ment el itt is leírhatom.
Végül is nem titkos.85-ös .
De 2006-ban jelentkeztünk a Gólyahírnél.
Mi csak a Gólyahírnél adtuk le a papírunkat.Nekünk egy nagyon jó ismerősünk ajánlotta,és nagyon szeretjük ezt a családias Egyesületet.
Ha jól emlékszem Ti is Gólyahíresek vagytok?!

Lányok nagyon édesek a gyerekek!
Patrikot is szívesen megpuszilgatnám!!
...Ahogy tartja puszira a buksiját!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Ivett is imád táncolni. Most hogy már állni is tud, rugózik amikor megszólal a zene. Az én törpém a mulatós zenét szereti, mindkét kezét feltartva táncizik rá. Olyan kis Drága.

Hadd ne írjam le külön egyenként, hogy minden baba gyönyörű. Nagyon szépek, édesek, aranyosak és persze ügyesek. :lol: :lol:

Mostanában Ivett is bojkottálja az evést, illetve csak a főzelék evést. Leves, meg gyümölcs, tápi jöhet, csak főzeléket ne kelljen. Mit csináljak vele? Megtömni nem tudom. Talán még alakul a helyzet, a dokinéni szerint a foga miatt van minden... :roll:
 


Kép
Ivett és Amanda keresztlányom "Ivett dühöngőjében"
 


Sziasztok!

Bea, jó ez a kép a lányokról!! Amanda mekkorát nőtt!!! :)

Nefke! Te most milyen örökbefogadásról kérdezel? Egyesületnél vagy magánúton vagy esetleg titkos? Mert a "pikk-pakk baba" akkor lehetséges / de még akkor sem biztos !! / ha mondjuk valaki magánúton fogad örökbe vagy olyan megyében lakik és olyan paramétereket adott meg az örökbefogadni szándékozó babára, hogy szinte senki sincs elötte hasonló, egyesületnél pedig / én itt csak a Gólyahírrel tudok példálózni a többivel nem/ pedig akkor ha toleránsabb valaki valamilyen szempontból. pl betegség, származás, stb
én pl pontosan 9 hónapot vártam Patrikra .. de ha gondolod olvasd el ezt .. kb 3 hónappal ezelött készítették rólunk ezt a cikket!

http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20081031 ... n_a_fiamat

Obea! Én kb 3 óránként adom az 5 golyócskát. Általában 3x adok neki egy nap, mert az elég szokott lenni. De van aki nem így csinálja hanem félóránkét ad egyet mondjuk 2-3 órán át, aztán tart két óra szünetet stb .. nekünk a 3 óránkénti vált be.

Vicanyu! Három éves kor alatt elég a fél tubus, a gyakorisága lehet ugyanolyan mint a felnőtteknek. Attól függ tudod, hogy már kialakult e a fertőzés vagy csak alakulóban van! De ha egész fiolával kap attól sem lesz semmi baja! :)
Sztem nagyon jó az oscillo!!!

De jó, hogy így többen össze tudtok járni gyedes anyukák. Ez olyan klassz lehet. Mi kettecskén vagyunk Patrikkal napközben .. illetve nagymamám szokott átjönni egy nap kb 10-szer. :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Bevallom kicsit irigyellek titeket, Vicanyu. Néha azért én sem bánnám, ha tudnék felnőttel is beszélgetni, ennek híjján a telefonszámlánk bánja.

Kata, igen, Amanda már elmúlt 3 éves, igazi óvodás nagylány. Most sajnos influenzás. Szegénykém... jó magas láza van. :(
Mond csak jól látom, hogy Patrik hajacskája szőkül? Képzeld megnéztük a blogodban a videókat, Ivett játszott a szőnyegen, és amikor meghallotta Pafika hangját, már rögtön itt is termett és felkéretőzött az ölembe és hangos újjongások közepette közölte, hogy "Baba, tete" :lol:

Nefke, a pikk-pakk azért egy kicsit több. Mi 2006. októberében adtuk be a papírokat és 2007. májusában jelentkeztünk a Gólyahírhez. 2008. januárjában csörgött először a telefon, lett volna egy 2 éves kisfiú. Akkor senki más nem vállalt a sorban nagyobbacska babát. Így minket hívott Gabika, sajnos ez az öf. meghiúsult, így - mint te is tudod a Gólyahír egy meghiúsult öf. esetén támogatja azokat, akiknek nem sikerült - februárban volt lehetőségünk ismét, Ő lett Ivettünk. A Gólyahír honlapján olvasd el a történetünket, bár úgy emlékszem, hogy már megtetted. Aki kicsit bevállalósabb, mint pl. Katáék, azok előbb sorra kerülhetnek adott esetben.

És akkor néhány kép:

Kép
Anya, kérem a fényképezőt...

Kép
Na, kérem már...

Kép
Bátor léptek, anya papucsáért mindent - cipőmániás

Kép
Kár, hogy előbb-utóbb le kell nyírni...
 


Sziasztok Lányok!

Nálunk hétvégén sajnos kitört a betegség :( Szombat estére már mindenki beteg lett, szerencsére Bencénél volt a legenyhébb. Mára már csak egy kis orrfolyás maradt, ezzel már könnyen megbirkózunk. :lol:

Kata köszönöm a tanácsot, hasznos volt. Mivel új vagyok itt, én is elolvastam a cikket rólatok. Döbbenet, hogy Te is min mentél keresztül. Nagyon jó látni, hogy ma már egy ilyen csodálatos kisfiú anyukája lehetsz :D Teljes mértékben egyetértek azzal, amit a gyermek "elédesgetésével" kapcsolatban írtál. Ezt minden örökbefogadott gyermekre igaznak tartom.

Olyan megnyugtató érzés amikor az ember elkezdi intézni az örökbefogadás hivatalos elindítását. Kata is azt írta, hogy attól kezdve nem fordította el a fejét a babaholmik láttán, én pont így voltam vele. Jó volt tudni, hogy most már egész biztosan lesz kisbabánk, még ha bizonytalan idő múlva is. Én ekkor engedélyeztem magamnak egy látogatást a Brendonba, csak úgy, terápiás jelleggel. Egész más érzés volt így nézegetni a sok pici kelléket. Szívmelengető volt, bár egy kis türelmetlenséggel párosult.

A hétvégén végre nálunk is szép idő volt, fájó szívvel néztem ki az ablakon, hogy pont most nem tudunk sétálni :( Ma talán már kimerészkednék egy kicsit, de nem olyan biztató az időjárás.

Kanga mama Ivett nagyon édes kislány, micsoda szemei vannak! A Ti történeteteket is elolvastam, meg is könnyeztem. Végül Ti is csodálatos ajándékot kaptatok, a gyönyörű kislányotok személyében.

Azt hiszem, hogy mi, mindannyian akik itt vagyunk, nem könnyen jutottunk az anyai örömökhöz. Éppen ezért, számunkra még nagyobb boldogság ha végre a karunkba vehetjük azt a drága kicsi csomagot.

Mindenkinek szép hetet kívánok és írjatok sokat.

Vicanyu
 
 


kanga_mama, a pikk-pakkot én se máról holnapra értettem, csak, hogy nem 2-3 évet kell várni, hanem egy kicsit kevesebbet, kb. 1 évet. Már ez is jobban hangzik. :-)

Amúgy már túl vagyunk a pszihológuson és a családlátogatáson is. Teljesen pozitiv a véleményünk. Nem kell mennünk pszihológushoz többet, de ha kérdésünk van vagy bármi más nyugodtan kereshetjük őket. Amúgy az elején zavarban voltunk, de aztán minden ment simán és kicsit meg is lepödtünk, hogy nem kell menni többet. Nem volt teszt csak beszélgetés.

A családlátogatás is jól sikerült, felvették a lakás adatait és elmondták az örökbefogadással kapcsolatban mit kell tudni, hogyan kell hosszabbítani stb.

Most még a házidokitól kell várni a papírt, meg majd tanfolyamra kell mennünk.

És várhatjuk a babát.

kanga_mama! Olvastam Ivett történet (meg persze másokét is a Gólyamesékben), de Ivettre ráismertem és minden történtet megsirattam.
Nefke

Nefke
 
 


Sziasztok!
Jó kis idő van,süt a nap és fúj a szél.Tegnap megkapta Dudó a Prevenal első szúríját.Én nem akartam előbb,igazság szerint kicsit korainak tartom még 9 hónaposan is,/nem oltás ellenes vagyok,/,de úgy gondolom,hogy kell a szervezetnek is idő,míg kialakul a védekezése.Nyugaton 2 éves kor alatt legalábbis Japánban nem is oltanak.
De Apa félti kicsi fiát,elkezdtünk zene bölcsibe járni,nagyon élvezi,és azért ott több baba is van.A 6 hónapostól 2 évesig vannak,és imádjuk.Dudó úgy figyeli ha énekelnek,na nem a babák,a nagyobbak táncolnak,körjátékokat járnak,esetleg mondják a szöveget.De a fiam úgy mászik oda,nevetgél a többiekkel/nem tudom min/és nagyon igényli a többi gyermeket.Majd rakok képeket fel!
Na ezért oltattam be,én nyáron terveztem,mikor már nagyobb lesz.
Mi újság veletek??
Írjatok lányok,ne haljon meg a topik!!!
Kata megkaptad a privimet??Ha nem leírom még egyszer!
Szép napot,jövök és mesélek!!
Imol@
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Reméllem Dudó jól van? Az oltást ki heverte?
Nemtudom?De Nem vagyok az oltás híve Én sem!
De most hogy ilyen beteg voltam,lehet a mai világban csak az oltás vagy az antibiotikum segít.
Én míg nem kaptam,4 napig lázas voltam.
1,5 hetet feküdtem.

De jobb hír!!
Ma beszéltem a TEGYESZ-el Jövőhéten Újból jönnek!
Végre!lessz határozatunk!
Nem maradunk le a babánkról!
Ez az utolsó csepp a pohárba!Húúú...
Már csak a jó jöhet!!! :P
Vendég
 


Ivett mennyire hasonlít az Apukájára!
Most született,és már milyen nagy csajszi!

:P Nagyon ÉDI!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Jujj, most vettem észre, hogy én egy hozzászólást kihagytam olvasásügyileg :( mégpedig Vicanyu egy hsz-ét! Elnézést kérek, ha nem reagáltam rá, de ezért volt!
Köszi a dícséretet! De a Te kisfiad is nagyon szép!! Akárcsak Dudó!! Meg mindegyik baba, tényleg olyan helyesek, édesek!!!

Azt látom, hogy Neked is Pest megye van beírva tartózkodási helynek, dehát ez így elég tág határ :)) leírom privibe, hogy hol lakom, mert mostmár kíváncsi lettem :)

Én más öribabás fórumot nem nagyon látogatok, ezen és a Gólyahíren kívül. Régebben a családineten írtam sokat, de akkor még nem az öribabás hanem a lombikbébis fórumba.

Imola! Sajna nem kaptam a prividet. Nem tudom mi lehet az oka. elküldöd mégegyszer? Jól hangzik ez a zenebölcsi!!! Na errefelé ilyenek nincsenek ám ... örülök, hogy egyáltalán sima bölcsi van. Na nem mintha szándékomban állna Patrikot bölcsibe adni .. de sosem lehet tudni, ez még messze van nekünk, addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán.
Dudóval csak úgy járogattok mert szereti a gyerekeket, vagy majd esetleg oda fog járni Ő is? Édes lehetett ... várjuk a képeket!!!


Erika! Gratulálok a hosszabbításhoz!! Tudom, hogy még nincs meg, de innentől már sínen van a dolog!! Milyen megnyugtató érzés ugye? Ebbe az évbe várjátok a picurkátokat, ugye jól emlékszem??

Bea! Ivett sztem is tiszta apukája!! Mikor tervezitek az első hajvágást?? Hűűűű most izgultam értetek, és már nemsokára egy éves lesz ... nem semmi!!

pneumoccoccus oltáson én is jó sokáig hezitáltam .. végül arra a következtetésre jutottam, hogy Patrik erős, egészséges baba, remélhetőleg nem betegíti meg őt a legyengített kórokozó amit ilyenkor bejuttatnak ... utána pedig már legalább védett lesz. Bár a pneumococcusnak rengeteg fajtája létezik, a védőoltás pedig ilyen piciknek csak 2 fajta törzsükre hatásos .. azért a leggyakoribb betegséget ez a 7 fajta szokta okozni. ... de kivételek sajna mindíg vannak. Mi jövőhéten kapjuk meg a 2. adagot. Az első semmilyen problémát nem okozott, remélem a második sem fog.
Én be fogom adatni neki a meningococcus ellenit is, és megkapta a rota vírus ellenit is már. Fontosnak tartom, mert ha én majd visszamegyek dolgozni, a munkám során nagyon sok beteg emberrel találkozom ... ha neadjisten hazahozok valami nyavaját akkor ne kapja el Patrik!!

Nefke! Akkor mostmár Ti is sínen vagytok? Emlékszem még jól erre az időre ami most nálatok van, nem volt az nekünk még olyan rég .. én szárnyaltam a boldogságtól .. pedig akkor még én is 3-4 évre számítottam ... de tudtam, hogy valami elindult!!!! Hajrá!!


Valamelyik nap annyit játszott, pörgött-forgott, felállt, mászott egész délelött, hogy ebéd közben egyszerűen elaludt az etetőszékben. Tiszta maszat volt, arra sem ébredt fel, hogy megmosdattam, megtörölgettem, megitattam, betettem a kiságyába és aludt másfél órát :lol:

További Szép napot, este még benézek!!
Vendég
 


Sziasztok!
Ez a zene bölcsi egy babaklub foglalkozása.Nem akarom bölcsibe adni Dudót,ha engedik az anyagiak,akkor itthon leszünk 3 éves koráig.
Van olyan foglalkozás,hogy baba mama jóga, ezt én is imádom,van babatorna,baba úszás/ezt még kihagyom/.
Mikor ott vagyunk énekelnek gyerek dalokat a nagyobbak azok kör táncolnak,mondókázunk.
Dudón észrevettem,hogy imádja a gyerekeket és ezért mentünk.
Mostanában a csecsemő színházon is gondolkodom.45 perces bábozás,a gyerekek egy nagy ágyon fekszenek aki nem tud ülni és báboznak nekik.
Az oltással úgy vagyok,hogy nem szeretem de kell.De nem mindegyiket adatom be.
Természetesen a kötelezőkön kívül a Prevenált és a meningococcus ellenit igen.
Sokat túrázunk és jövőre nem irtják a kullancsokat.
Nagyon várom a tavaszt,mert imádom,és sokat sétálunk kirándulunk majd.
Ja Dudókámnak jön a foga a felső,de csak még az egyik törte át az ínyt.A másik duzzadt.
Kata írtad,hogy Patrik felébred éjszaka.Ennyi idős korban álmodnak,és kezdődik a szeparációs szorongás .Nálunk is kb.ilyen korban volt,karácsony előtt 2 hétig minden éjjel felsírt.A szemét ki sem nyitotta,úgy sírt.Aztán megszűnt.

Minden topik baba meseszép!!!
Kitartás a várokozóknak,holnap jövök!!
Vendég
 


Sziasztok!
Erika, most ugrott be, hogy bár olvastam, amit írtál, még nem reagáltam rá, csak gondolatban. E-mail nem érkezett. Amit írtál sorszám, az ha jól sejtem, Gólyahíres. A Tegyesz-es azért érdekelt volna, hogy meddig jut el az ember, mire hosszabbításra kerül a sor. De lehet, h nem is álltok sorban a tegyesznél, csak a nyílt öf-t választottátok? Vagy rosszul értettem?

Kata, ez a Patrikos kép fantasztikus! Mindegyik, de ez a bealvós még a többinél is jobb!

Szép estét mindenkinek, hamarosan itt a hétvége!
 
 


Sziasztok!
fitgabi!
Igen a nyílt őf-t választottuk,a TEGYESZ-nél újszülötre kb:5 évet mondtak.
A sorszám Gólyahíres.Mi hozzájuk ragaszkodunk.
Sok családot megismertünk személyesen is,Mi ehez a Gólyahíres nagycsaládhoz szeretnénk tartozni.
Úgy láttam Ti is itt jelentkeztetek.

diadella!
Igen jól emlékszel.
Patrik csuda pofa!Na az ilyen képek visznek minket előre,hogy érdemes várni.
:D Annyira édesss!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!
Remélem nem kapott el az influenza ,valami bujkál bennem. Dudó kapja a homeopátiát heti 1x.Apa is szedi,hogy én miért nem azt nem tudom.
Kisfiam ma nem evett jól,mintha nem lenne étvágya.Remélem átmeneti.A gyümi megy,az ebéd nem.
Majd meglátom a tejpépet hogy eszik.
Remélem ti jól vagytok,minden topik baba is!!!!
Szép napot!
Imol@
Vendég
 


Sziasztok!

Imola! De klassz foglalkozások vannak felétek! Nálunk is van baba-mama klub, az a védőnéni tartja akihez jártunk babamasszázsra, de csak egy éves kortól van. Igaz azt mondta, hogy ha gondolom menjünk el, de annyi lenne csak Patriknak, hogy az ölembe fogom és nézi a nagyobb gyerekeket. Úgyhogy majd megyünk nyáron, addigra már Ő is jár...

Babaúszást korainak tartod? Megkérdezhetem, hogy miért? Én is gondoltam rá, hogy tavasszal el kellene kezdeni, cak az a baj, hogy egy másik városban van és a kocsi napközben a férjemnél van ...
Húú akkor fogzotok ezerrel, és nagyon megviseli? Én Patriknak most csak lightosan adtam Chamomillat, így pont jó, illetve két napig nem adtam /mert sokszor már magam sem tudom eldönteni, hogy jön e az a fogacska vagy sem/, erre ma megint nagyon nyűgöske .. érdekes, hogy az első két fogacska már kibújt 5 hónapos kora elött, és azóta semmi, csak a tünetek fokozódnak fel néha.

Szal azt mondod, az éjszakai sírások a szeparációs szorongás jelei? És ha éjszaka feltérdel az ágyában a rácsot fogja és teli torokból sikoltozik?? Nem álmos ... :lol: :lol: :lol: ez már a 3. ilyen éjjel. És ez volt kb 2 hete is pár napig, aztán abbamaradt.

Erika! Örülök, ha erőt adhatunk Nektek!! Hisz én is nagyon sok erőt kaptam akkor amikor várakozók voltunk. Meg ettől a fórumtól amúgy is sokat ... amikor először írtam ide, elkeseredve ...

fitGabi! :) nagyon fáradt volt a picurkám ... én meg gyorsan előkaptam a fényképezőt .. na mondjuk az nálunk amúgy is mindíg kéznél van!! nem győzöm tölteni az aksiját :lol:


most megyek, este még benézek.
Szép Napot!!
Vendég
 


Sziasztok!
Én most csak olvasgatok :cry: Ha ide ülök azonnal történik valami. Vagy Petinek kell azonnal levelezni valami életbevágó dologban, Apa dolgozni szeretne....Benci meg mesét és dalokat nézni. Ilyenkor csak annyi időm vagy hogy gyorsan olvasok. Ma csoda történt :lol: Beci már lassan 2 órája alszik :lol: De most is csak olvasok, mert szülinapi tortát keresek Benyónak. 2 éves lesz szombaton :P :shock: De hogy a csudába most született :roll: Tavaly vakondtúrás tortája volt vakonddal az idén alighanem napocska vagy bohóc.Na majd még eldől. Érdekes lesz a gyártás mert apa szombaton konzultálni megy. :cry: Pénteken az alap sütés , szombaton este meg a díszítés és vasárnap lesz a BULI :shock:
Rohanok Benci felébredt
Ibolya

Kép
 
 


Már megint elfelejtettem valamit! :)

Bea! Igen, jól látod, Patriknak világosodik a haja. Mostmár lassan tényleg szőke lesz, csak a fényképeken tűnik barnásnak, / a vaku miatt/, amúgy már egész szöszi! A bőre is nagyon világos, mondhatni hófehérke ... úgyhogy nagyon kell rá vigyázni majd nyáron.
Édes lehet Ivett, ahogy mondja, hogy Pattik. Már így beszél? Nagyon ügyes!!!

Ibi! Bencinek nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok .. tényleg rohan az idő!!! Majd várjuk a szülinapi képeket!!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Talán elkaptam időben, jobban vagyok,orrspray meg Coryzalia óránként.
Dudókám biztos fogzik,nekünk is kijött 5 hónaposan az alsó kettő,most az egyik felső tört át,de a másik még nem.
Most úgy ette a pépet,mint aki éhen akar halni.Én is Chaomillát adok,c vitamin cseppet,és minden pénteken fél tubus O .betűst.Nem tudom hogy kell írni!! :oops:
Én jártam jógázni régebben és ezért nekem szuper,meg a gerincsérvemnek is.Relaxál és Dudókám is élvezi,mert összebújunk közben,nagyon szereti a relaxációs zenét.
Van babatorna is,de még nem jár, én sem viszem.
Az úszást szereti.Már rég nem fürdünk kis kádban,ugyanis kinőtte!!!A nagyban imád,először lemosom elöl,aztán hasra és kezdődhet a buli!!!Nekem inkább avval van gondom,hogy tél van.És nem akarom véletlenül sem,hogy beteg legyen.Majd tavasz lesz,járunk sokat élményfürdőbe ha olyan idő lesz,és elpancsol a baba medencébe.addigra már ül is.

Kata ,a gyerekek ebben a korban álmodnak már.A napi élményeket dolgozzák fel,zárójelben én hiszek a magzati életben sőt a tudatban is.Én sokat mondom Dudókámnak,hogy én nem megyek el.Keresnek éjjel bennünket.Egyébként szerintem most tanulnak bízni bennünk.Azt mondják vsz.babáknál is van ez,bár az örökbe babánál gyakoribb.Nálunk 2-3 hét alatt rendeződött.Nem biztos hogy sírnak,csak tudniuk kell,hogy ott vagyunk.
Én hiszek ebben.

Megkaptam a válaszod Kata! Szerintem igazi élmény majd Patriknak lesz jó pár év múlva,ha elolvassa.Meg nektek.
Nálunk egyirányú,csak mi tudunk /név lakcím,kor,/na azt fekete fehéren.

Ibolya Bencusnak milyen torta volt egy évesen??Mármint alapanyag?mert én is olyant szeretnék,amiből Dudókám ehet majd!!
A közelgő szülinaposaknak sok sok egészséget,boldogságot kívánok!!
Vendég
 


Na, jól jártam, írtam egy hosszú és elszállt az éterbe... akkor noch ein mal:

Lányok, köszönjük a dícséreteket, nagyon jól esik mindenkitől.

Kata, Ivett nem mondja, hogy Pattik, azt mondja, hogy Baba, tete. :lol:
Ivett is nagyon fehér bőrű, nem is tudom hányas faktorszámú krémmel kentem tavaly nyáron, még az árnyékban is.
Hajvágás, hamarosan, mert már nagyon hosszú és a szemébe lóg, talán vissza göndörödik... olyan jól áll neki a fürtösség.

Ibi, Bencikét Isten éltesse sokáig, nőjjél nagyra kicsi manó. Kívánunk neked boldog, szép gyermekkort, nagy tortát és sok ajándékot. Ibi-anyu, ügyes legyél, hajrá.

Én úgy csináltatok Ivettnek, a férjem unokahúga cukrász... Van Ivettnek egy babája, ezt a babát szeretgeti, ölelgeti, ha mondom, hogy szeresd meg a Bebe babát (ez lett a neve, mert amikor először meglátta, közölte, hogy Bebe).
Ez lesz az egyik torta (banános lesz - a kedvenc gyümölcs), a másik meg egy gesztenye torta (ez apa kívánsága).
Erről a babáról van szó:
Kép

Újság: Ivett egyik szobából a másikba szépen lépegetve közlekedik, kicsit imbolyog, dülöngél, de már két lábon megy!!! Ezt ma, azaz 2009. február 12-én produkálta először. :lol: Olyan édes, ahogy próbálkozik. Édes, ha úgy érzi nincs biztonságban, akkor leül és inkább mászik. Más: rájött, hogyan nyílik a szekrényajtó, ma azon kaptam, hogy kirámolta a zoknijait... na, tessék, kezdődik! :lol:

Imola, reméljük, hogy nem leszel beteg. Csak Dudó el ne kapja. Az én kericsajom is beteg, lassan egy hete - megint... 2 napig láztalan volt, de ma reggelre, újra belázasodott.

Nefke, örülök, hogy elolvastad a történetünket. Hát bizony megjártuk a hadak útját, de itt van egy kék szemű Kisangyal, aki már szépen kezd járni.

Fitgabi, a TEGYESZ-nél is van nyílt öf. Igaz, hogy nagy szerencse kell hozzá. Én úgy tudom, hogy a TEGYESZ listájára mindenki automatikusan felkerül... de javítsatok ki, ha nem így van.

Bizony Erika, Ivett tiszta apja, még a természete is néha. Na, ezt nem rosszból írom ám! :lol:
 


Kata, Imola, Ivettnek is volt egy időszaka, amikor éjjel felsírt, szinte sikítva, fájdalmasan... még most is néha. Állítólag a foga miatt (dokinéni szerint). De valóban lehet egy rossz álom is. Ilyenkor már tényleg álmodnak. Ivettnek is néha elég, ha csak megsimogatom, de néha fel is kell vegyem, mert egyszerűen nincs magánál és csak sír.
 


Imola, más (Kata én is feledékeny vagyok, na): a torta ne legyen vajkrémes, hanem inkább pudingos... ezt eheti a baba is, ha nem tejérzékeny.
 


Elnézést a minőségért és a fa hangomért:

Ez két napja készült:
http://videa.hu/videok/film-animacio/zs ... j4nph3sGoz

Ez most készült:
http://videa.hu/videok/film-animacio/ti ... MDTLHPvR6y
 


Sziasztok!

Kanga-mama!

Meg szerettem volna nézni, amit feltettél,de azt írta, törölt video :roll: Nem tudom miért...

A zenebölcsi, zeneovi, Mazsola muzsikás foglalkozások mind nagyon jók, zenetanárként nagyon ajánlom mindenkinek. Akinek nincs a közelében, otthon is nagyon jó dolgokat lehet kitalálni, ha érdekel valakit, szívesen segítek.

Jobban vagyunk, talán az alvás és evés is javul Gergőnél, lassacskán... Mostanában azon gyönyörködöm, hogy milyen ügyesen tipeg egyedül Gergőm és hogy Grétám egyre értelmesebb. Már annyi mindent lehet vele csinálni és nagyon szeret nekem segíteni :)

Szülinapi torta:

Nekünk is most lesz aktuális. Együtt tartjuk Hugom kisfiáéval, egyidősek Gergivel (5 nap van közöttük). Ajánlanék egy oldalt, lehet, hogy többen is ismeritek Bartos Erikát és három gyermekének Annának, Petinek és Gergőnek a könyveit, weboldalát. Grétám odavan a meséiért, amelyeket a család hétköznapjaiból merített az anyuka és az ő honlapjukon találtam jó tortaötleteket is, címe: www.annapetiesgergo.hu Hátha nektek is segít.


Gondolkozik valamelyőtök nagyobb gyermek örökbefogadásán? Esetleg ha erre jár valaki, aki nem újszülött gyermeket fogadott örökbe, szívesen meghallgatnám a tapasztalatait és kérdeznék is egy-két dolgot. Szeretnénk majd még örökbe fogadni egy- esetleg kettő- gyermeket valamikor 2-3 év múlva és nagyobbacskákon gondolkodunk. Nagyon szeretnénk a férjemmel nagycsaládot, persze azért az még sok mindentől függ, hogy lesz-e...

Üdv mindenkinek: Bea


Kép


Kép
 
 


Obea, én tudom. Most doldozom rajta... Béna voltam, no. :lol:
 


Na, akkor újra a videók. Az első két napja, a második most nem rég készült. Bocsi a minőségért és a fa hangomért. A minőség azért olyan amilyen, mert telefonommal készült felvételek. A fa hangomon meg nem tudok javítani.

Azt rontottam el egyébként, hogy véletlenül a telefonom könyvtárjából töltöttem fel a videókat és nem a számítógép merevlemezéről, aztán a telefont lehúztam a gépről. No comment, béna voltam és kész :lol: :lol:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/z ... zRNDjBdOqU

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/z ... 14a7H2HoQn
 


Obea, mi gondolkoztunk annak idején nagyobbacska babóban... sőt ha ismered a történetünket, akkor tulajdonképpen egy 2 éves kisfiúnak köszönhetjük Ivettet. Sokszor eszembe jut az a kisfiú, vajon mi lehet vele? Viszont rögtön itt a válasz, ha ránézek a kicsi lányunkra. Érted, ugye? :roll:
 


Sziasztok!
Folyik az orrom és teázom.Jól aludtam,talán elkaptam időben.Dudó jókedvű,kicsit mintha az orra folyna,cseppeket kap és homeopátiát.
Sokat gondolkodtam Bea kérdésén.
Talán mert újszülött tapasztalatom van,és mert hinni szeretnénk,hogy így még jobban ragaszkodnak hozzánk,nálam nem merült fel a nagyobb gyerek kérdése.
Sokat olvastam és van ismerősöm,pro és kontra.Talán a nagyobb gyerekeknél,és főleg az intézeti gyerekeknél a hospitalizáció,és a kötödés hiánya ,amit nagyon nehéz kezelni,és teljesen más alapokra kell helyezni a nevelést.Pszichológus mondta.Könnyebb a nevelőszülőknél lévő gyermekek,mert valamilyen kötödés már kialakul,és ha elfogadják az "új" szülőket,akkor kialakulhat a kötödés.Sok esetben ki is alakul.Van példa,hogy a nagyobb gyerek,teljesen beilleszkedett a családba,és sajnos volt hogy nehezen.
Nagyon sok mindent kell mérlegelni,és MINDEN tiszteletem akik nagyobb gyerekeket is elfogadnak,és családot adnak nekik.
Pontosan mekkorára gondoltattok??

Zsebi baba édes,nagyon bájos!

Mindenkinek szép napot,repkednek a mínuszok,de előbb utóbb csak tavasz lesz!!!!
Imol@
Vendég
 


Sziasztok!

Lassan kezd eluralkodni rajtam a teljes bezártságérzés :( Egy hete nem jutunk ki a lakásból, először az influenza miatt, most meg a szél miatt. Mikor lesz már jó idő????? Bence megúszta az influenzát egy náthával, de az elég kitartó, még most is folyik picit az orra :cry:

Nálunk föl sem vetődött a nagyobb gyermek, mi nagyon újszülöttet akartunk. Mégpedig azért, mert azt szerettem volna, hogy olyan legyen a babának és nekünk is, mintha én szültem volna. Úgy érzem ez csak így lehetséges.
Biztosan csodálatos dolog egy nagyobbacska gyermeknek megadni a biztonságos, családi hátteret. És biztosan meg is lehet szeretni nagyon. De szerintem föl kell vállalni, hogy ebben az esetben nem olyan egyszerű a szülő dolga, mint egy újszülöttnél. Persze az is fontos kérdés, hogy mekkora az a nagyobbacska gyermek?

Megkérdezhetem Obea, hogy miért nagyobb gyereken gondolkodtok?

Kanga mama Ivett tündéri és nagyon ügyes. Az én kis Bencém biztosan nem fog járni az első szülinapján. Már majdnem 11 hónapos és még mindig váltogatja a kúszást a mászással. Pedig már 7 hónapos kora óta kúszik és karácsony óta váltogatja a mászással. Ennyi idő alatt már elhagyhatta volna a kúszást. Járunk fejlesztő pedagógushoz és Ő azt mondja, hogy a járás előtt legalább 2 hónapot másznia kellene. Kapaszkodva bárhol feláll, de nem hiszem, hogy 1 hónap múlva járni kezdene.

Megyek összeturmixolom a főzelékét, mert itt az ebéd idő!

Sziasztok, szebb időt kívánok a hétvégére mindenkinek.

Vicanyu
 
 


Az előbb amit írtam elveszett :twisted: :twisted: :cry:
Akkor újra kezdem: Mi mindenképpen picikét szerettünk volna, bár rezgett a léc a korom miatt. De sikerült pár hónapon múlott. Apának járt a csecsemő. Nekem már van 2 felnőtt gyermekrm, én tudom milyen ha egy pinduri hozzám bújik. Apa világ életében államigondozott gyerekeket nevelt. Most is speciális kollégiumban dolgozik gyógypedsgógus én meg szoc.pedes vagyok. Bár hogy most GYED-en vagyok kicsit elveszítettem a fonalat. Ott aztán vannak problémás nagy gyerekek. Itthon meg a csoda. :lol: A kicsi meg a nagyok között olyan szeretet van, hogy én ézt a legmerészebb álmomban sem gondoltam.
Kanga-mama! Édes kicsi Ivett :lol: Milyen régen totyogott így Bencike :shock:
no a torta terv megint változott : HÓEMBER az újabb apa által igényelt figura. Jó hogy holnap konzultálni megy :wink: :roll: Nem lesz ideje több variációra. :wink:
Mi ha fúj ha esik megyünk ki :lol: Ha nagyon hideg van vagy hatalmas a szél akkor rövidebb ideig és csak a ház elé az udvarra. Itt azért szélcsendesebb a helyzet.
Napok óta szemetes lapáttal sétálunk :roll: :lol: Van is sikerünk , mert Benci néha lapától egyett -egyett l. A legjobb játék amikor olvad a hó: lapáttal szórni a havat a vízelvezető árokba . Bence szerint a patakbaaaa.
Stramm kölökke eddig 3x volt náthás 2x meg a hasmenés kapta el.
Nagy gondunk most az alvás :cry:mined éjjel felébre 1 és 2 óra között és keservesen ordít. Alig tudom vissza fektetni. 5 órakor meg költözik mellém :? A fiúknak muszály aludni, nem mehetnek iskolába hulla fáradta. Diadelle homeós csoda bogyó nincs erre?. Már csak akét hátsó rágófoga hiányzik, lehet hogy ez készülődik, de ilyen rendszerességgel. Órára pontosan??
Szép napo mindenkinek!!!

Kép
 
 


Imola, köszi.

Vicanyu, ne aggódj, fog járni a fiad, kicsit később de fog. Ivett 7 hónaposan ült fel, 10 hónaposan állt fel és mászik és 11 hónaposan kezdett el lépegetni a bútorok mellett, most meg már, hogy majdnem 1 éves egyre hosszabb távot tesz meg önállóan. Ez nem szentírás, nézd meg Kata kisfiát, 6 hónaposan felállt. A másik hagyd a gyereket, semmit ne erőltessetek neki. Én pl. nem vezetgetem, vezetgettem, ha megfogja a kezemet, hogy menjek vele, akkor is két lépés és leültetem a sétálunk, sétálunk egy kis dombra lecsücsülünk dalocskával és otthagyom. Ilyenkor odamászik valamelyik bútorhoz, feláll és elindul.

No, Ibi, akkor csinálj "hóhembert" - keresztlányom mondja így. :-)
Ivett is mindig ugyanabban az időben ébred sírni, mostanában hajnali 4 é 5 között, ilyenkor iszik, kicsit simogatom, cumi a szájába, pelus a kezébe és alszik tovább.

Elárulok nektek valamit és kövezzetek meg érte, bár többetektől olvastam, hogy veletek alszik a gyerek (ugye Kata? - emlékszel mit mondtál nekem, amikor először mondtam, hogy velem alszik a lányom? - akkor úgy voltam vele, hogy jól van, majd eljön az ideje, amikor te is ebbe a cipőbe kerülsz... khm! :lol: :lol: puszi Drága, imádlak). Mi már szét is szedtük a kiságyat, semmi értelme, Ivett ordít és kapaszkodik belém, amikor belerakom. Azt mondta nekem egy pszichológus, hogy ezzel nagyon vigyázni kell, mert a gyerekben egy életre szóló törést okozhatunk, ha erőltetjük. Ezért széthúztuk az ágyainkat és közé csináltunk Ivettnek ágyat, mégpedig az ülőgarnitúrához van két karfa nélküli fotel, összefordítottuk a kettőt és ráraktuk a kiságy matracát. Így a gyerek köztünk alszik, de mégsem velünk. Azóta nyugodt és tényleg csak akkor sír, ha fáj a foga. Ja, és nagy hely van. A mi ágyunk 2x110 centi széles + plusz Ivett helye 60 centi. Jól elférünk, semmi gond. Így nem tudunk ráfordulni a gyerekre és mégis érzi a közelségünket. Na, most lehet követ dobálni. Hehe! :lol: :lol: :lol: :lol: Szüksége van a közelségünkre. Eljön majd az idő, amikor ez nem így lesz. Már megvan az ágya a jövőre vonatkozólag, kihúzva 140x200 centi, gondolom el fog férni rajta. A nyáron majd kipróbáljuk, először csak velem, aztán majd a délutáni alvás egyedül és végül az éjszakai alvás is menni fog a saját szobájában.

Lányok, nehogy megharagudjatok ám! Az előbbi soraimban nem gúnyolódni akartam, kérlek, hogy ne értsétek félre!
 


Ibi, Vicanyu, nektek is köszönjük a dícsérő szavakat. :lol: :lol:
 


Lányok, nálunk egyre rosszabb az idő! Titkon reméltem, hogy délutánra eláll a szél és mehetünk végre ki :lol:
Mi is nagyon sokat megyünk sétálni, ha lehet naponta kétszer is. Viszont sajnos nagyon szeles helyen lakunk, egy város leges-leg szélén, nincs sehol szélvédett hely. Így a ködös időn kívül, a viharos szélben sem viszem ki Bencust. A többi, eső, hó nem számít. (ó vágyott hó) Remélem holnapra már szélcsend lesz.

Van egy ismerős házaspár, Ők mind a négyen együtt alszanak. A hálószobájuk szélességében ágy van, a sorrend: apa- gyerek- anya- gyerek. Nagyon meghittnek tűnik számomra, csak azt az egyet nem értem, hogy, hogyan lehet így házaséletet élni? :oops: Gondolom egy más helyiségben. :lol:
Annak idején a lányommal szerettem volna ha legalább néha velünk alszik, de sajnos Ő nem akarta. Reggelente mindig átjött hozzánk, de ott aludni nem szeretett. Pedig imádtam a szuszogását hallgatni :)
Bence pedig annyira megszokta a szobájában való egyedül alvást, hogy máshol nem nagyon tud elaludni. Kivéve séta közben a babakocsiban. Szóval itt sem lesz együtt alvás :cry:

Vicanyu
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen az együttérző szavakat!

Diadella!
Kérhetek én is meghívót a blogod olvasásához?
Patrik hihetetlenül aranyos ahogy alszik az etetőszékben maszatosan.

Kanga mama!
Köszi szépen a videókat Ivettről.

Szép hétvégét mindenkinek!
Tenzia
 
 


Vicanyu, mindent meg lehet oldani - mármint a házaséletre gondolok. Tudod, lehetetlen nincs, csak tehetetlen. :lol:

Tenzia, szívesen, majd csinálok még. De lehet, hogy a kamerával, vagy fényképezővel, jobb lesz a minőség. :lol:
 


Sziasztok!
Istenke éltesse sokáig a szülinapos Bencét!
Mert amint látom több Bence is van,a nevük is nagyon szép,és általában a Bencék.
Nálunk is van a családban,jó eleven okos értelmes kisfiú,azt mondják a Bencék ilyenek!Imádom!

Kanga_mama!
Ivett betölti az egész házat,ahogy közlekedik a "járgányával"! :P
Nagyon cuki!

Holnap várom a TEGYESZ-t!
Reméllem ide ér...
A babaszoba tipp-topp,már az utolsó körömolló is a helyén.

obea!
Köszi az annapetiesgergo oldalt!
Én most néztem meg először,tényleg nagyon hasznos.
A barátnőm gyerekei hordozzák magukkal ezeket a könyveket.
Most már tudom miért.

Ha sikerül felteszek képet a babaszobáról.
Csak annyira "ügyes"vagyok!


:shock:
Vendég
 


Sziasztok!
Istenke éltesse a szülinapos Bencét!
Mert úgy látom több Bence is van.
Nagyon szép a nevük is!
Nálunk is van a családba Bence,nagyon szép,okos,eleven huncut kisfiú.Azt mondják minden Bence ilyen!Imádom :D

Kanga_mama!
Ivett betölti az egész házat!
Ahogy közlekedik a kis "járgányával"....nagyon édi !:D

obea!
Nagyon jó az annapetiesgergo oldal,még eddig nem tudtam róla.
Köszi!
A barátnőm gyerekei mindig ezeket a könyveket cipelik magukkal.
Most már tudom miért.

kKriszti!
Ha olvasnád az oldalt........Hiányzól!
De megértjük,és jó Gergőzést kívánunk!!
Vendég
 


Bocsi!
Bénázom, de a gépem sem egy CSÚCS!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Enci!!!
Aranyos vagy,hogy hiányolsz...szoktam olvasgatni.....és hamarosan majd jövök is,és bemutatom majd itt is a kisfiunkat!!!!:)))))))

Ma telt le a kötelező gondozási idő...vége a gyámságnak...jövőhéten jönnek környezetezni,majd utána végre pont kerül az örökbefogadásunkra....és végre a nevünkre kerülhet a kicsi fiunk Gergő!!!!!!!:)))))))

Akit nagyon-nagyon imádunk!!!Holnap lesz 5 hetes....hihetetlenül gyorsan eltelt!!!
3 naposan hoztuk haza...és már 5 hetes!!!:)))))Már egyre többet figyel...a játszószőnyegén is nagyon szeret leskelődni....szereti ha énekelek neki..szereti a zenét hallgatni....szeret pancsizni...szereti a simikézést,masszírozást...szeret aludni.......szóval csodálatos vele az életünk!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Eddig is nagy boldogságban éltünk...de ez már egy másik fajta boldogság...ez már az igazi Családi boldogság!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Most megyek is,mert pancsizni készülődünk!!!!

Puszilok mindenkit!!!Várakozóknak pedig kitartás...higgyétek el megéri várni,mert a végén ott fog rátok várni egy tündéri kis Csomagocska,aki a világot fogja jelenteni Nektek!!!!!!!
 
 


Sziasztok!! Mrgpróbálok képt feltenni. A frász kerülget előre, hogy nem jól kicsinyítettem :? Kép [img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1234732813.7472
Hát csak ez 2 db sikerült , a többi nagy lett.jpg[/img]
Kriszti nagyon sok boldogságot kívánunk

Kép
 
 


Ibi!!!
Köszönjük szépen!!!Nagyon boldog 2 éves szülinapot kívánunk a kicsi Bencének!!Aki már nem is olyan kicsi....gyönyörű gyerek!!!!
A tortája pedig nagyon egyedi..és biztos nagyon finom volt!!!!
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó