A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

ancsurti! :)

Be kell valljam, tényleg marha jól esett 11-ig aludni. :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) Nem tudom mi lesz Manóból. De ez nem kaszkadőr mutatványnak készült, csak az anyja gondolta, hogy megvicceli kicsit. Csak hamarabb ért oda a vártnál... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Ancsurti:Jó választás! 8)
Jó könyv,az az érdekes,h sok mindent ösztönösen is csinál az ember.
Úgy örülök h kezded érezni!Mostantól egyre sűrűbb lesz,azért is mert tudod mire figyelj!Tök jó! :lol:
Képzeld az msn-em felmondta a a szolgálatot.
De már rajt vagyok a problémán... :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Haliho!

Ancsurti! De jó neked! Én is szeretem azokat a napokat amikor apa vezeti a háztartást! :lol: Élvezd ki!!!

200907? megint egyetértek veled a babakocsi dolgokban! Az iwiw-en tavaszi/nyári babavárok 2009 lett az oldalunk neve.

Tímea83! Lelki köldökzsinór!!!! Ez volt az első könyv, amit elolvastam, ahogy kiderült, hogy babát várunk! Szuper kis könyv! Én is ajánlom mindenkinek!

Képzeljétek tök jó dolog történt velem most este. Egész nap pihizett Jázmin a pocakban, de mostanra teljesen felélénkült, össze-vissza rugdalózik. Eddig odatettem a kezem és így is szuperül éreztem, de eszembejutott, hogy lehet látom is ahogy mozog a hasam! És IGEN!!! Lehet látni ahogy nyomkod, rugdos, forog belülről. Persze nem tudom megállapítani, hogy mi történik bent, de nagyon érdekes látvány!
Vendég

Elolvastam en is a linket...
Igazan nemreg ertettem meg ezt a dolgot...eleinte en is olyat szerettem volna,amihez van mozes.De mivel ez a modell teljes mertekben vizszintesig dontheto,es jol kikepzett a hattamlaja,gondolkoztam,es feleslegesnek talatam a kulon mozest.Ezt irja is a cikk,hogy mozes jellegu...,de megfelel az egeszsegugyi kriteriumoknak.Es egyetertek az autos hordozo hatranyaival...nem vagyok orvos.
Mindenesetre egy kezdo anyuka belezavarodik ebbe teljesen.Es mindenhol ezt sulykoljak bele,hogy MOZES-MOZES.Nem veletlenul vannak a tobb funkcios kocsik...De ha tajekoztatnak rendesen oket,egyszerubb lenne a valasztas...
Remelem azert mindenkinek sikerul!!!

Timi:msn :twisted: :twisted: :twisted: valahogy nem igazan jol mukodik nalatok...velem a skype trefalkozik.
Alig varom a konyvet :wink: !
Erdekes ez az oszton dolog...azert en ugy erzem nalunk is mukodik...de azert vannak sajnos olyanok,akik hattal allnak sok dolognak.Mondjuk ketlem hogy azok leemelnek a polcrol egy ilyen kaliberu olvasmanyt.
Holnapra csak megjavul az atkozott msn!!!

Kép
Kép
ancsurti

Czigka!

Édi vagy, de semmi komoly, csak durcizás van :( (nem részemről, én nagyon békülős vagyok). Nálunk ez elég ritka, szóval megvisel, és be vagyok fordulva :roll: . De remélem lassan elmúlik, és lesz öröm, bódottá :wink: !

Hendegabi!

Mondom ez egy ilyen nap(ok) :? ! De lassan vége :wink: !

Lorca!

Üdv közöttünk! :D
Nem tudom mióta olvasgatsz minket, de a mostani melankólikusabb hangulat ne tévesszen meg, ugye lányok? :wink: Általában igen vidám a banda, de a napokban volt több rosszhír, fájás, vita, nyűg, szóval többeknél rossz a passz, de elmúlik hamarosan :D ! Nagyon édesek a gyerekeid! Remélem a mieink is apa színeit öröklik: fekete haj, barna szem, (ezek nálam is) plusz kellemesen barnás bőr. Én fehér börű vagyok és utálom :x !
Mesélj magadról:hol laktok? Hol fogsz szülni? Babó nemét tudjuk már? Eddig minden oké? Nevet tudtok már? Hány éves vagy? Mi a foglalkozásod? (nem kell ám mindre válaszolni, ha nem akarsz :D )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lorca!!!
Jaj neharagudj :oops: !Akartalak koszonteni en is!Csak...elsiklottam hirtelen :oops: :oops: :oops: !
Szoval udv kozottunk :wink: !
Es minden amit Dodi irt...!

Dodi:Ez volt nalunk is nemreg...annyira rosszul viseltem.De szent a beke azota!Csak ugyesen :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

norka81! :)

Kétségtelenül nagy az átfedés a kettő között, a Nyári babavárók 2009 a mienk, ahogy conversano írta.

kicsidodi! :)

"Mondom ez egy ilyen nap(ok) ! De lassan vége ! "
Én azt hittem, hogy a nehéz napoknak egy jó időre vége. :shock: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

(Bár a kutya sem kíváncsi rá, azért leírom, hogy kerek legyen a történet: elkészült a leves és egész jó lett. :) )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti!

Köszönöm a bíztatást! Talán furán hangzik, de bíztató, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek :roll: .
A mai ige ez volt a Bibliában:
"Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást!" (Jn. 13:34)
Ennél egyértelműbb nem lehet a feladatunk, szóval rajta vagyok :wink: !

007!

Nehéz napok... :lol:! Büszke vagyok rád a leves miatt. Holnapra valami nagyon fincsit kell főznöm! Elvégre "A férfiakhoz a gyomrukon keresztül vezet az út" :D .
Asszem lesz rántott husi (az befutó), és megfejelem egy aranygaluskával :mrgreen: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

Én akkor hiszem el csak neked, hogy pihensz, ha látom. Tehát egyáltalán nem hiszek neked! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Köszönöm a dícséretet, de csak a legeljéhez és a legvégéhez (meg a mosogatáshoz :? :lol: :lol: ) volt közöm, az ízesítést Apa csinálta.

"Elvégre "A férfiakhoz a gyomrukon keresztül vezet az út" . " ...és még egy arasszal lejebb... :wink: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Nagyszerű a budi-trükköd, én évek óta alkalmazom :mrgreen: ! Nálunk is háromszor ülésezik a kisherceg, és neki is vagy negyed óra :shock: :lol: :lol: :lol: ! És nálunk két budi van, egy a fürdőben egy pedig külön. A külön wc az övé, én kb. sose járok oda, szóval ha becsempészek vmi olvasnivalót ő már tudja is, hogy tuti neki szánom :D ! Ilyen volt az Ikea katalógus, cigi-leszoktató könyv, kismamakönyv a kispapáknak résznél nyitva "felejtve", utónévkönyv....stb. :mrgreen: .

Igaziból apa szerint állandóan vitatkozom vele mostanában :roll: . Persze sose én kezdem, tényleg, (ő igazi oroszlán és néha fitoktatnia kell, hogy érezze ő a király, de ezt megszoktam rég) :wink: , csak eddig nem mentem bele a vitákba, most meg belemegyek, és ezt nem tudja mire vélni. Valójában én sem :shock: , de ezek szerint ez afféle kismamazizi, ha te is lobbanékonyabb vagy!
Én arra tudok csak gondolni, hogy mivel elvileg a kistöki is oroszlán lesz, már most nem hagyja magát (meg a gazdatestet) :lol: :lol: :lol: :lol: !
Szegény apa :( , biztos nehéz lesz neki, hogy a picúr lesz az első, és nem ő (mert neki igénye), erre még én is kifordulok magamból... :( :x !
De most már jó leszek, ígérem :roll: ! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Én sem érzem még :( ! Vagyis minden este "rebeg" a méhemben, nyilván ő, de nekem semmi olyan nincs, hogy "hú, de ficánkol", meg "bukfencezik" vagy "nem bírok tőle aludni" (ja ezeket nem bántásból idézem ám, irigy vagyok :wink: ).
A doki szerint 18 héttől minden nap éreznem kéne, tehát pár nap... Háát kíváncsi leszek :roll: ! Nálam mondjuk minden napra pontosan történik, meglátjuk!

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok Lányok!
Egyszer régesrég már becsekkoltam, de olyan sodró volt a lendület és nagy a tumultus, hogy mindig leragadtam az olvasásnál :oops: Meg igen fiatalka listavégi kismami lennék itt köztetek, így akkora fáziskésében vagyok mindig hogy csak na. A hivatalos terhességemnél is kisebbnek méregetnek mindig, szóval én is csak hallgatózom a doppleremmel, mocorgást még nem érzem sajna, nemét sem tudom.
Na mindegy, úgy döntöttem leküzdöm "kisebbségi" komplexusaimat (pláne, hogy az augusztusiból még jobban kilógnék :wink: ), tetszik a hangulat, jó a társaság és próbálok rendesen becsatlakozni. Igazából ez mindig fura, mert én már úgy érzem ismerlek Titeket, de a kommunikációs csatorna eddig csak egyfelé csobogott :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Nagyban befolyásolja, hogy mikor érzed meg, hogy első vagy hátsófalon tapad a méhlepényed. Ha első fali akkor ált. később :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo:Birom az irasaidat..teljesen aterezheto...
A kirohanasodat is lattam magam elott...(nem veletlen :wink: )mintha magamat latnam idonkent.
De a parod eleg jol kezelte ezek szerint...
Mar kezdtem csodalkozni hogy na mi van?Boo muffint is tud sutni???
Etye-petye beosztas :lol: :lol: :lol:
Kuldok epret okes?Itt nagyon fini van...de a malna meg a szeder most eleg draga lett :shock: :shock:
Jo lesz a mozizas holnap Neked!Mar en is alig varom...mar 6 het telt el...es meg van 1 hatra...
A mozgast egyebkent mar napok ota varom...es nezd,mar 18+3nal jarunk,es meg csak most kapisgalom hogy mit is kene erznem...nehez pontosan behatarolni,hogy eppen a madartej csuszik es ficereg,vagy Monyok.Turelem...jon az :wink: !
De jo hogy megusztam ezt a melohelyi okoskodast...jo lesz neked otthon!
Koszi a pocak dicseretet!Igen,kerekedik rendesen!

En is latni akarom maset!Rajta csajok!Pocak kepeket akarok!!!!

200907:Erdekel a leves sorsa!Mondjuk sejtem a veget..!Jo etvagyat hozza!Egyebkent en egy isteni husos rakott karfiol rittyentettem ossze!Baszus!En ugy bezabaltam apaval egyutt :oops: :oops: :oops: !De megerdemelte apa!Meg az agynemuket is lehuzta es kimosta :shock: !Beszarok...jot tett a tegnap este :wink: :wink: :wink:

Dodi:Ez most nehez idoszak elegge..de talan megerteted valahogy apaval,hogy most mar nem csak egy tundi-bundi aszonyka vagy,hanem nyiladozol erett nove,anyava.A hormonok trefalkoznak,es ezt neki is be kene latnia...mint az enyemnek,habar eleg lobbanekony vagyok alapjaraton is.De jo kis trukkokel lehet iranyitani... :wink:
Figyu!Aranygaluskat meg sosem csinaltam,es egyebkent imadom...
Ha van jo recepted,szivesen fogadom :wink: !

Loislane:Na itt az ideje csatlakozni,nem csak kukucskalni!!!
O az elsoszulotted a kepen?Vagy csak egy kepecske...?
Egyebkent a vonalzod szerint pont ide tartozol..ezek a meretek meg...majd felzarkoztok...lehet pont 19.-en mar "idealis"meretekkel rendelkeztek...es hat a "gyartasi ido"...na szoval semmi gaz,irj magadrol :wink: !

Csajok!Mikor ram jon a kakilas...olyan helyen erzem a szurast,hogy ott lehetetlen.Vagy mar tenyleg ennyire valtoznak,vandorolnak a belso reszecskeim? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
Már régóta gondolom, hogy te leszel az én emberem éjszakai bagoly vagyok és ált. titeket is este olvaslak és mire másnap délután/este géphez kerülök, annyit írtok, hogy győzöm átrágni. Mikor én meg itt pörögnék, már csak te vagy leány a gáton :wink:
Az avatarom csak egy nekem tetsző kép, (imádom, ahogy biggyeszt....... :) , )a pocakomban lévő lesz az első -keservesen, nehézkesen összehozott- babám. Az eddigi terhességem a problémamentesen telt, csak az alapproblémáim miatt parásan :? Azért most már nyugi van.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Loiselane:
:wink: hat en is igy jarok sokszor,mire ideerek,az egesz delelottom elmegy az olvasassal...meg "szerencse"hogy ennyire raerek!Eppen szomoruan vettem eszre,hogy az elobb elkuldott uzenetem otthoni ido szerint milyen keson er celba...
Ezekszerint joideje kuzdotok a pocaklakoert...?Latom eleg regi babanetes vagy...Ra kellett segiteni?Mi volt a problema?Csak akkor ird meg ha gondolod...
De azert mar mindjart a felidonel vagytok ti is :wink: lehet fellelegezni :wink: ...

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
Én már megszoktam hogy arrafelé még kora este van, van egy barátnőm az Egyesült Államokban, vele is ilyenkor szoktam csevegni. Ahol te élsz ott mennyi az eltolódás hozzánk képest??
Hát igen öreg motoros vagyok a babaneten, öregebb is mint szeretném :? Nem sok olyan meddőségi gond van ami nálunk nem került terítékre az évek során, meg nincs olyan sok beavatkozás és kezelés amin ne estem volna át. Nagyon hosszú és lehangoló story lenne, nem traktálnék itt vele senki :roll: Aztán a saját kezembe vettem a dolgokat, ön-diagnosztizáltam, ön-kezeltem és ön-gyógyítottam. És most növesztem a kölkömet :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois:6 oraval van itt korabban mint otthon.Keresem az itteni kapcsolatokat,nezelodtem a kulfoldon elo mamik topikjaban is...hat meg nem sok sikerrel.Nem mintha irtam is volna mar...
Hat nem lehetett egy konnyu menet eljutnod idaig...le a kalappal a kitartasod elott!Azt erdekesnek talalom mit takar az ongyogyitas...igazabol elegge nem vagyok orvosparti...mondjuk vannak helyzetek amikor ez elkerulhetetlen,de en is ongyogyitok tobbnyire.Na de ilyen esetben?Ugyes vagy nagyon...!
Es mindehez nem lehetsz olyan idos...legalabbis valahogy ezt veszem ki a szavaidbol.Most is kell valami speckot szedned?Pihenesre vagy itelve?

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok Kismamik!

Már jó régen nem írtam, de folyton leskelődök. :roll: :roll: :roll:
Nagyon sok kérdésemre, kételyemre megkapoom így kérdés nélkül is a választ. Köszönöm. :D
Valamelyik nap szó volt az alvás témáról. Tényleg jó terhesség alatt a szoptatós párna alváshoz? Érdemes rá beruházni? Amúgy a szoptatáshoz is kell majd ilyen párna? Kényelmesebb tartani a Manókat? Legtöbbször bal oldalamon aludtam terhesség előtt és mikor ennek utánaolvastam örültem, hogy állítólag ez a legjobb. Na gondoltam tök jó, mert nem kell valami újat megszoknom.De éjszaka arra ébredek, hogy annyira fáj a csípőm, hogy ordíthatnékom van.
Megmozgatom , megdögönyözöm és fordulok a jobb oldalamra.Na azt nagyon utálja a kis Drágám.Pár perc múlva befeszíti valamijét a bordáim alá. Nagyon durva érzés. Kiegyenesedek, Erre lassan elevickél onnan. És kezdődik elölről.
Szóval, ha ezzel a párnával majd átalszom az éjszakát , akkor még ma veszek egyet.
:lol: :lol: :lol:

Kép
ikoka7

Ja , nem is írtam még a fejleményekről. :oops: :oops: :oops:
Épp betöltöttük a 17. hetet, amikor először éreztem mocorogni...mostmár elég intenzíven csinálja. :lol: :lol: :lol:
Az AFP jó lett, szétizgultam magam az eredményig. Aztán mentünk ultrahangra, ahol A kis Manónk megint produkálta magát.Volt szaltó, bukfenc , körbeforgás, izgés-mozgás. :roll: :lol: :roll:
Állítólag fiúcska, de annyit mozgott, hogy a doki csak 70%-ra mondta.Persze Apa 90%-ot értett. :D Imádom ezt a kisembert a pocakomban. Névügyileg még megy a harc. Ha fiú , akkor Zsombor (ezt én szeretném) vagy Botond ( Apa szeretné), most a lányneveket kicsit talonba tettük.
Na lassan készülődök, szép napot Nektek !!!

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Bocsi, tegnap nem írtam kommentet a képekhez, mert sietősen csak felraktuk, ennyire volt idő. :oops:

007!

Ancsurti jól mondja, azok a "vég nélküli" rucik hálózsákok. :D Angol turiban vettem és az eladó mondta, hogy nagyon szeretik őket az anyukák. Remélem nálunk is beválik majd.
Annak meg külön örülök, hogy a sünis hajtogatósra mondtad, hogy szeretted, mert épp azért vettem meg, mert ilyen különlegeset még nem láttam és reméltem csak, hogy beválik. Akkor ezek szerint nem lőttem nagyon mellé. :wink: A két uccsó képen meg egy nyári fürdőlepedő van, meg egy sima nyári vékony takaró.

Lorca!

Nagyon örülök neked!!! :D :D Hát eddig miért titkoltad a babut!! :lol: Sajnos a másik topic érzésem szerint behalt, Ósióval beszéltem még azóta, de ő a karrierje miatt lemondott a bababprojektről, azért nem írt már, mert más témák érdekelték, Encsike mondta még hogy olvasgatni fog, hogy mi van velem, ott pedig a párja nem mert újra próbálkozni a vetélés után. :( Majd írok is már nekik privit (már ha felnéznek még a babanetre), hogy mi van velük.
No, örülök tényleg neked, írj, hogy mi a helyzet, meg hogy a többiek is megismerjenek. :)

Boo!

Én először a 16. héten éreztem a mocorgást, de az még annyira pici volt, hogy nem is voltam biztos benne. Persze azóta tudom, hogy az volt. Viszont tényleg azt mondják, hogy a 20 hétig úgyis megérzed, ez sokmindentől függ. Nekem azóta már sokat erősödött az érzés, de még mindig nagyon lent érzem, bár már közelít a köldökömhöz néha. Talán ma reggel éreztem először, hogy ő ébresztett, de ez sem biztos, lehet, hogy én őt. :lol:

Na, nálunk is elkezdődött, kitört a kórság a családban.... :evil: Csak reménykedni tudok, hogy mi nem kapjuk el babóval. Én is úgy gondolom, hogy sok-sok vitamin, pihenés, no stressz és megfelelő öltözködés.

Kismamatornások!

Beszámolót kérünk, kinek milyen?

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Szép napot kismamik!
ELőször is üdv az újaknak(ha szeretnétek a táblába kerülni,majd várom a priviket)
És máris dobok egy táblát is,hogy miről is van szó...

De addig is egy nagy kalappal 007-nek a mai tanácsadáshoz és Boonak a déli
uhuhoz...
Majd várunka hírekkel benneteket!

Szopipárna!
már nem tudom ki is kérdezte,de nekem van és egyszerűen imádom :oops: :oops: :oops:
szerintem nagyon jó vele aludni.nekem bevállt...

Agmano!
tényleg nyugodj meg az afp miatt.velem múlthéten esett meg,hogy megrémísztettek,
hogy alacsony az afp-m,de én is elmentem a genetikai uhura és megnyugtattak,hogy
semmi baj és az orvos finoman szólva is fikázta az afp-t.
szóval szerintem nyugi...

Kép
Kép
csibe83

Jaj Boo szegénykém :( :( :( :( :(
sajna nem tudok neked ebben segíteni

Kép
Kép
csibe83

És íme a tábla
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

Most csak jövök-megyek.

csibe83!

Köszönöm! :)

boo! :)

Nyugodtan kérdezd meg a dokit, hogy mit szedhetsz, kenhetsz a derekadra. Azért van, hogy ilyenekre is válaszoljon illetve nem árt, ha tud mindenről.

Még vagyok, de főként már csak olvasó üzemmódban. Délben indulok majd és szerintem négy óra magasságában tudok jönni.

Kép
Kép
200907?

Nagyon szorítunk majd...Biztos nálad is minden rendben lesz...
Hülye afp!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
csibe83

Köszi! :) :) :) :) :) :) Ma konkrétan semmi nem fog történni. Amire számítok az az, hogy elmondják, hogy az alacsony érték mire utalhat -deazértnemkellmegijedni-, tekintve a koromat blablabla és gondolom oda lyukadunk majd ki, hogy jó lenne egy szívultrahang és magzatvízvétel. Most csak rizsázás lesz.
Majd kiderül. :wink:

Kép
Kép
200907?

Ez biztos?
mert én is azt hittem és először nem az orvossal beszéltem,hanem átküldtek
az ultrahangba...csak ezért gondoltam azt,hogy talán nálad is hasonló lesz...

Kép
Kép
csibe83

A szívultrahangra időpontot kell kérni. Úgyhogy, ma most kerülne rá sor, akkor egyrészt meglepődnék (de nem lenne baj, mert legalább nem kell külön visszamenni ezért), másrészt pedig akkor alighanem a hátam mögött elintézett volna egy időpontot asz asszisztens. Ettől őszintén szólva nem tartok. Esetleg még "C" variációként befigyelhetne, hogy rendkívűliként esem be, de nem hiszem, mert be vannak táblázva.
Neked egy komplett genetikai ultrahangot csináltak, mint a Margitban, hó jól tévedek.

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:30-kor.
Vendég

007!

Megy a drukk, hogy bírd a rizsát! :wink:

Czigka!

Hát ha rudit ettél, akkor nagyon valószínű, hogy a babó volt, nekem is az édesre így reagál, meg sokan mondják, hogy ha uh-n alszik akkor egy kis csokitól felébred. :wink:

Kép
Kép
tabati

007!
Hát biztos igazad van!Én annyira hülye vagyok ezekhez...

Czigka!
milyen uhu vizsgálat lesz?biztos lehet már látni a nemét csak kérdés,
hogy ő megmutatja-e magát :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

tabati! :)

Igen, azt azért levettem, hogy azok hálózsákok. :lol: :lol: :lol: :lol: Csak az a furi, hogy szabadon van az aljuk. :shock: Saját tapasztalatomból kiindulva kúszni, járni simán lehet benne akkor is, ha rendesen zsáknak van megvarrva. Tisztába tételnél esetleg látnám előnyét, de nem feltétlenül.
Szóval, mindenképpen jók, csak fura. Az áthajtógatós bodyt csak ajánlani tudom, mindenkinek. :wink:

Na csajok, ennyi volt mostanra. Négy körül már felbukkanok valószínűleg. Addig éljétek ki magatokat, mert ha megjövök, szétcsapok köztetek. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csak minikukk,semmi dolgom,mégis totál el vagyok havazva :D.Visszaolvastam.

Dodi nyugalom,nincs olyan,hogy mikor kell érezned a babát :shock: .Én Domit 21 hetesen éreztem először,most pedig pár napja.Szóval semmiről nem vagy lemaradva.(ja amúgy Domi sosem volt egy ficánkolós,bukfencezős..éjjel-nem-aludni-hagyós pocakmanó).

....és igen,ezzel elmondtam a nagy hírt is,végre-végre érzem ketteskét :).

07,a teljesen fekvős babakocsit én sem értem meg a félnapokat benne levést sem. :roll: :roll: :roll: .Domi kocsija sem dönthető teljesen,sőt a tesójé sem lesz az...de én már csak egy ilyen hanyag anyja vagyok a gyerekeimnek :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
lidike

Köszi az üdvözlést :)

Akkor a kérdésekre válaszolva:
Fiú lesz nagy valószínűséggel, Sote I. a cél. Bp 8. kerületben lakunk, ahol a Klinika is van, igy reménykedek benne, hogy időben beérünk, igaz, csak 15 perc kocsival csúcsforgalomban is, de ha pont egyedül vagyok 1-2 gyerekkel, akkor az elég messze lesz. Valahogy nem szeretnék már meglévő utódokkal a szülőszobán kirakósat játszani. A második babánál, amikor végre eldőlt, hogy mégis szülök, apa (5 perc gyalog) épp, hogy az utolsó fél órára tudott csak beérni.

Én a nyáron töltöm a 35-öt, úgyhogy már "idős anyai életkorra" való tekintettel a genetikai tanácsadást is megjártam. A doki kb velem egy idős lehetett, úgyhogy jól elröhigcséltünk a megfogalmazáson. Az amniocentézist nődokim javasolta, én visszautasítottam. Lesz egy szívultrahang azért, mivel az AFP nagyon alacsony volt, 0.67, de vhogy nem tud izgatni.
Babanevünk még nincs, várjuk az ihletet, mivel már az első fiúnévvel is agyonszenvedtük magunkat, de hát van még jópár hónap addig, amíg aktuálissá válik.

Még annyit, hogy 2004 február óta itthon vagyok, angolt tanítok, jelenleg itthon, de hivatalosan egy középiskolában dolgozok. Hobbim egészségügy, pszichológia, minden, ami a gyerekekkel kapcsolatos.

Kép KépKép
lorca

Lidike!

hanyag anya... :lol: Na persze!! Csak olyan nehéz a kezdő anyáknak a sok pénzhajhász ajánlat közül kiválasztani azt ami a legjobb és tényleg hasznos, nem lehúzós. Bevallom én is elbizonytalanodtam a sok tipp, meg nagy babakocsi válogatás közben, ami itt a többieket mostanság foglalkoztatja, hisz én rögtön bevállaltam egy használt babakocsit. De nekem nincs rápattinthatós semmije, nem lehet átfordítani a kart, meg egyébként is szürke a színe!! :lol: De ezek a babát egyáltalán nem fogják zavarni szerintem, ez csak nekünk anyáknak fontos. Majd ha már sokadik babum lesz talán okosabb leszek és kevésbé parásabb, hisz mindenkinek más válik be.

007!

Ja, jólö vanö akkor, ha levetted. :lol: Na, az már akkor pozitívum, ha lehet benne pelenkázni nem? Állítólag szeretik a babák, mamák, másra nem tudok támaszkodni, majd nyilatkozom júliusban, hogy hogy vált be. :wink: Amúgy a kézfejénél meg visszahajthatós (először azt hittem zsepitartó :lol: , na jó nem csak nem értettem mire való, de az eladó elmagyarázta)így nem kell kesztyűt adni rá amikor még karmolássza magát.

Kép
Kép
tabati

Lorca!

Na, mégegy afp-s "rossz" lelet. :evil: Itt is sokan "küzdenek" ilyennel, csak első babánál nem tud ilyen higgadt lenni az ember lánya... Olyan rossz, hogy itthon nem a biztosabb módszer támogatják, hanem még mindig ez az afp a tuti...

Kép
Kép
tabati

Íme egy friss tábla,aki szeretné kiegészíteni az írjon bátran prvit...

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Nesze nekünk új adócsomag :( Szerintem sok leendő anyukát érint...

Bruttósítják és lényegében adóztatják a gyedet és a gyest is
A szociális területen nemcsak a családi pótlékot bruttósítják fel (emelik meg), és teszik adóterhet nem viselő járandósággá, hanem a gyest és a gyedet is. Ez azt eredményezi, hogy ezeket a megemelt juttatásokat lényegében 19 százalékos adóval sújtják - aminek eredményeként az alacsony jövedelműek egy fillérrel sem járnak rosszabbul a mai állapothoz képest, ám az átlagbér felett keresők nettó módon már kénytelenek lesznek valamennyi juttatásról lemondani.

A gyednél változás lesz, hogy fél év helyett ezentúl legalább egy éves biztosítotti viszony kell a terhesség előtt a gyedre való jogosultsághoz, és azt ugyanolyan hosszú ideig - de legfeljebb két évig - kapja az érintett, amilyen hosszú ideig fennállt a terhesség előtt a biztosítotti jogviszony.

Kép
Kép
tabati

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:37-kor.
Vendég

Sziasztok!

Pár napba telt megint, mire visszaolvastam.

Mai uh-okhoz, tanácsadásokhoz, mindenhez megy a drukk!!
És minél előbb gyertek az eredményekkel!

Ancsurti!
Gratu neked is a babakocsiszerzeményhez.

Nekem apa még nem engedi, hogy csorgassam a nyálam, pedig a múlthéten voltunk a Kikában és gondoltma, hogy ha már úgyis, akkor megnézném a felhozatalt, de elrángatott. Majd nélküle.
Mózes témához csak annyit, hogy amiben sztem előnyös, hogy a hasonfekvés kényelmesebb benne és a kocsibűztől magasabban van a ded és az meg ugye kémia, hogy a CO alacsonyabban leledzik.
Ettől függetlenül sztem is mindenki döntsön belátása, véleménye, pénztárcája szerint.

Most hirtelen nem jut más az eszembe, amire reagláni akartam, jegyzetelni esélyem sem volt, mivel teltház volt itthon, örültem, ha 10 percekre ide tudtam sunnyogni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?