A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Ildó!!! :D :D :D

Kép
martik77

Értem. Ez jó, hogy az angoltanár jobban énekel, mint tanít. :lol: Örülök, hogy van kivel mulatni járnotok. Kettecskén mentetek, aztán a Miki ment értetek?

Kertiparti rendben van, jöjjön mindenki, már tavaly nyáron is mondtam. :D

KépKép
benó

Benó,épp reggelizek. Köszönöm az aláfestést hozzá. :lol:

Kép
flóra 11

Szia Ildikó! Ugye milyen aktívak kora reggel? :lol: :lol: :lol:
Nem volt rosszul, annyit azért szerintem nem ittunk, még tudtunk volna, de iszonyú drága hely volt (1 víz 600Ft :evil: )

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Mártika!
Laptetűvel köszöntesz?Igazán szép tőled! :lol:

Kép
flóra 11

Bocs, Ildó. :lol: :lol: :lol: Kitöröljem? :oops: :wink:
Edina, én nagyon helyeslem, hogy jártok szórakozni. Egyrészt kikapcsolódtok, másrészt én ANNYIRA szeretném, ha a Detti találkozna valakivel, mert ANNYIRA megérdemelne egy normális pasit, én úgy imádom...... :( :( :(

KépKép
benó

Edina tavaly én is csak bulival tudtam elviselni ami történt.
És ahogy közeledett az idő(nyár).hogy már lehetett aktívkodni Bab ügyben már nem érdekelt a dolog.
Talán tudat alatt így akartam felejteni és szintén tudat alatt utána már felkészülni az újra.

Kép
martik77

Hárman voltunk, tesóm is csatlakozott. Aztán hajnalban Miki jött értünk.
Jó étvágyat Ildikó! :D

KépKép

KépKép
nadina01

Tyű, hát ilyen hely előtt a régi szép időkben otthon szoktunk bepiálni.... :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ez csak természetes Ildó!! :lol:

Ebből is látszik milyen jól nevelt vagyok!! :D

Kép
martik77

Igen, Dettinek ez tényleg jó lenne.
Márti, remélem ez velem is így lesz. És fel tudok majd készülni megint újra...

KépKép

KépKép
nadina01

Köszönöm Edina.

Hagyd Benó, már nem olvasom el mégegyszer. :lol:

Kép
flóra 11

Igen, a mai árak mellet, azt hiszem nekünk is itthon kéne inni buli előtt :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Én, mióta a Gy.-val vagyok, azóta nem nagyon csípem az ilyeneket. Addig a csajokkal más volt.... :lol: De egy az, hogy nem tudok táncolni (a hastáncbénázásom az itthonra, falura elmegy :lol: :lol:), másrészt nem is szeretek (csak hastáncolni :lol: ), harmadrészt nem is merek, mert félek, hogy kiröhögnek. Tavaly voltunk azt hiszem, utoljára a Blues tanyán, ahol nektek volt az esküvői bulitok, ugye? :D, tudod, ott koncertek szoktak lenni, mikor még a Peti is zenélt (a Gy. tesója), na, és ott mindenki táncikált, beszélgetett, ivott, én meg ültem, mint egy idióta, nem tudtam senkivel se beszélgetni, mert rohadt hangos volt a zene, idegesített, hogy mindenki hívni akar táncolni.... á, velem nem érdemes, csak ezért nem megyünk. Ha megyünk valahová, akkor olyan beülős helyre, ahol lehet dumcsizni, tudod, pl. régen jártunk Érdre, a Tokajba. De most már sajnos a lányokkal se jövünk össze, mióta van pasijuk (Zsófika, Niki - a volt osztálytársaim, többieknek). Neked a Niki az unokatesód, ugye?

KépKép
benó

Tancsu, sajnálom,hogy megint nem volt jó éjszakátok. Majd megint lenyugszik inas. :wink:

Lányok,nekem fájnak a melleim...

Kép
flóra 11

Tuti!!!

Hidd el tőlem gyengébb lelkivilágú nincs.Bár nem ezt mutatom de így van.Mégis ha túl akarsz jutni túl fogsz!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Elköszönök, és megyek dolgozni :?
Este benézek, de csak későn érek haza tuti.

Mindenkinek szép napot!!!

KépKép

KépKép
nadina01

Tehát nem a Zsófika. Ezt mindig kevertem. :roll:

KépKép
benó

Néha az jut az eszembe mi van ha Ildó terhes???
Csak nem gondolja se ő se a doki???
Kéne egy UH!!

Kép
martik77

Sok sikert, Edina! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Aztán gyere!
Flóra, most van a ciklus vége mindjárt, ugye? Látom.

Most eszünk mi is, írjatok.

KépKép
benó

én se gondoltam

KépKép
benó

mármint magamról

KépKép
benó

Igen, Niki az unokatesóm, de csak másod vagy harmad. Nem is tudjuk pontosan :lol: :lol: :lol:
A Blues tanya jó hely, márcsak amiatt is, hogy ott volt az esküvői bulink :lol: :lol: :lol: de a zene tényleg túl hangos az ilyen helyeken, mert ha nem táncolsz mást nem is tudsz csinálni :?

KépKép

KépKép
nadina01

Én szeretek és talán tudok is táncolni.Vagyis még nem néztek furán a discoba.
Azt meg kifejezetten szeretem mikor L:táncol.Olyan sexi. :oops: :D
De ő itthon nem táncol én itthon is rázom a seggem a zenére. :D

Kép
martik77

Na megyek tényleg.
Pussszi

KépKép

KépKép
nadina01

Benó,ügyi vagy manó ügyileg. Még a rosszat is megtanultad kijavítani. :D Te kézzel varrsz? :shock: Hű, anyám, nem semmi! Csak így tovább Benó! :wink: :lol:

Kép
flóra 11

L. ari lehet :D
kösz, E., értem :D

KépKép
benó

Én is ari vagyok!!!! :( :D

Na megyek.Készülünk és majd jövök!!

Puszi!!

Kép
martik77

kézzel, ez nem olyan szép ám, de legalább én csinálom, nem veszem :D
puszi, Edina, MINDEN JÓT :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

TE IS ARI VAGY, PUSZI :D :D :D

KépKép
benó

Márti, én is Rh negatív vagyok, az ex meg Rh pozitív, tehát én is kaptam ellnanyagokat,de csak a Bálint lett RH pozitív,így csak akkor kerülhettek belém ellenanyagok,két alkalommal nem. Most viszont jó,mert a F. is RH negatív. :wink:

Kép
flóra 11

Márti, "KELLEMES" vérvételt, szegénykém. :) Milyen hülyéket írok én is. :oops:

Kép
flóra 11

Most nézem a könyvben, hogy össze kellett volna húzni az anyagot varrással a kapucni alatt. A fenébe. Azt hogy kell?

KépKép
benó

Jó vért, Márti! :D :D :D Csak hogy én is írjak valami hülyét. :lol:

KépKép
benó

Edina, Szilvi, drukk a dokihoz! Gondolunk rátok. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, azt úgy kell,mármint összehúzni, hogy ha az anyag kör alakú, akkor szépen körbeöltögeted,egyszerűen csak fel-alá módon,majd végül megfogod a cérna végét és a tűs végét húzod.

Kép
flóra 11

Hát, majd meglátjuk, mi sül ki belőle, de azért köszi. :roll: :wink:
Akkor ki kell szednem belőle újból a tömítést, gondolom. Nem baj, csak 5 db. Viszont most elkezdtem a 2. fajtát, azt meg kívülről kell varrni. Jó lenne, ha meg tudnám neked mutatni, sajnos, nem tudom. :( Mindegy, most picit varrok, de ha írsz, elolvasom.

KépKép
benó

Benó,rakd le egymás mellé a manóhoz szükséges anyagokat,a kinyírtakat és egy kész manót, fényképezd le. Akkor tudok segíteni.

Kép
flóra 11

Mártika,nem lehetek terhes, a mellfájáson kívül más nincs nagyon,esetleg a fáradtság vagy mi, olyan vacak érzés. De a mellbimbó körüli udvar nem sötétedik, alulról nem lilulok..... Szal semmi olyan tipikus jel. Csak a mellfájás,ami nálam kb. egy éve nem volt. Vagyis pontosabban a balesetkor nagyon fájtak,előtte is és még utána is egy darabig. Azóta nem.

Kép
flóra 11

Ja ésa hőm is lenn van,ha babás lennék,akkor fenn lenne.

Kép
flóra 11

Az a baj, tudod, hogy nem tudom felrakni a gépre a képeket. A Gy. nem mutatja meg, hogy kell, mert fél, hogy kinyírom a gépét. De most telefonált a nagyi, hogy jön hamarosan, majd vele megnézetem, köszönöm. :D

KépKép
benó

Akkor már lesz szakszerű segítséged. :wink:

Kép
flóra 11

De ha van a gépen ésamobilon is infraport,akkor azzal a legegyszerűbb átküleni.Én így szoktam,mióta a fényképezőgépem kinyiffant. :(

Kép
flóra 11

Na, megreggeliztem. Fel is kéne lassan öltöznöm. :lol: Még ágyban vagyok. Pedig nem szoktam ilyet csinálni. És már 3/4 7-től fenn vagyok. Reggel zuhanyoztam, hajat mostam, aztán visszabújtam száradni. :lol:

Kép
flóra 11

Sajnálom, hogy meg kell cáfolnod engem és a Mártit. :( :( :(
Flóra, én ilyeneket nem tudok, sajnos. :( :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos vagy, hogy szeretnél segíteni. Szkennelni tudok, de csak a másik gépen, és nem merem utána a pendrive-omat a Gy. gépébe dugni, hogy áthozzam a képet, mert félek a hülye vírusoktól. :evil:
Na, de egy manó kész lett, egész jó lett a ruhája is. Egy hungarocellfejet dugtam bele a baba testében lévő zseníliadrótba, erre varrom most mindjárt a sapkát. :D

KépKép
benó

Én semmit nem csináltam az égvilágon, csak itt ültem és gyártottam. Még fogat se mostam, mindjárt megyek majd, nagyi mit szól. :oops: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szerintem nagyon szépek lesznek. A szemeket ragasztani fogod vagy rajzolni?

Kép
flóra 11

Hát, az egyik manó olyan, hogy csak tömítőanyag van a filcben és az anyag lyukas a fejrésznél, tehát nem lesz feje, csak a tömés, de a másiknak, a hungarocellnek lesz arca, majd a Gy.-val rajzoltatok, mert azt már tényleg nem merem én. És szeretnék a sapkájukra varrni csengettyűt, úgyis vettem a múltkor. :D

KépKép
benó

Lehet kapni készen szemeket,amiket csak fel kell ragasztani.

A fej nélküli manókat nem értem.... :?

Kép
flóra 11

Igen, tudom, a macikhoz is ragasztottunk szemeket, de ez nem egyenes anyag... :roll:
A fej nélküli lovasokat :lol: majd lefényképeztetem a Gy.-val, úgyis már sok képpel tartozunk. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?