Sziasztok Csajok!
Nemrég jöttünk meg a 2 hós oltásról. Kötelező + Prevenar. Basszus Zsófi egy hős! Szegénybe beledöfték a két szurit, akkor üvöltött, de rá pár pillanatra már minden ok volt! Szerintem engem jobban megviselt! Arra számítottam, hogy kidől utána, de itt pörög mellette, ugyanúgy, mint máskor!
A dokinkra meg k*rvára ki vagyok akadva!!! Tegnap vettem lázcsillapító kúpot, a gyógyszerész tök rendes volt, adott receptkötelest recept nélkül. De ha ma a dokinál nem kérdezek rá, hogy jó-e ez a kúp, akkor szóba se hozza, hogy esetleg csillapítsam vmivel a lázát.
Aztán az orruk alá dörgöltem az UH-s leletet, meg hogy Dévényi-tornát javasolt az ottani doki. Erre, hogy ők is fontoskodjanak, adtak beutalód gyermekneurológiára, mert hogy kötöttek Zsófi izmai. Viszont ott is csak ugyanezt tudják megállapítani és onnét is Dévényre küldenek.
Aztán dokinéni megjegyezte, hogy sokat javult Zsófi bőre. Elmondtam neki, hogy a bőrgyógyászt is letudtuk maszekba...
Amúgy Zsófi egy hét alatt egy dekát sem hízott. De állítólag nem alultáplált, tápot még egyelőre nem kap, jövő hét hétfőn megyünk vissza mérésre. Most 5160 g, 64 cm.
Ja és még azt is mondta a védőnő, hogy lehet, hogy a szájizmai sem úgy működnek, ahogy kell, ezért nem tud normálisan szopizni!

Érdekes, az első hónapban nem volt ilyen gondja!!!
Más császárost is csesztetnek azzal a dokik, hogy a császár miatt rosszabb a baba izomtónusa? Igaz ez? Már az agyamra megy a doki meg a védőnő ezzel! Mintha én választottam volna a császárt...
Zsiráf!
Mi 62-es terpeszpelust hordunk, és olyat, ami tépőzáras, vállpántos. Van még gumibugyis, meg megkötős változat is, de azok könnyebben el tudnak mozdulni. Az 56-ost csak pár hétig hordtuk, mégsem akartam egyből a nagyot adni rá, de azt hamar kinőtte. Én a rugi fölé adom, nem is bírnám begyötörni alája.

De azt hiszem a leírásán is ez van: ruha fölé kell adni. Így nem dörzsöli ki a combiját. Nem túl esztétikus, de a cél érdekében bármit.
Gastroyal:
Én is azt eszem. Nálunk hajnalban hozzák, szerintem kiszállítótól függ, hogy mikor ér oda vele. Eddig a postaládába gyömöszölte bele, de a kutyánk már többször lenyúlta, így most inkább délelőtt beadja a srác. Amúgy szerintem ehető, csak tudni kell, hogy mi az, ami ízlik náluk.
Manna!
Részvétem anyós miatt! Majd folyton Domival beszélgetsz és akkor nem lesz kínos a csend.