A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok! Csak egy-két gondolatot írnék a gyereküléshez. Nekünk Maxi-Cosi ülések vannak, a hordozónk is az volt, Dominiknak Maxi-Cosi Priori, Daninak Maxi-Cosi Rodi XP (ez már 15-36 kg). Én nagyon szeretem ezt a fajtát, és tudom, hogy ezeknek az oldalvédelme is nagyon jó (ezt írták az egyik oldalon, hogy nem igazán tesztelik még, pedig szükséges lenne). Amikor még Dani kapta az XP ülését, akkor a Römerrel kb egy kategóriában volt. Én is azt mondom, ha biztonság, akkor Römer vagy Maxi-Cosi. Bár az áruk nem a legalacsonyabb, de csak egyszer kell megvenni.
Van egy ismerősöm, ő a tescoban vett valami hungarocell ülést, és azt mondta, hogy ő ugyan nem ad ki sok pénzt gyerekülésre. Bezzeg új autót tudott venni, az biztos volt vagy 3 milla. A villogás fontosabb, mint a gyerek biztonsága.
Ha esetleg valakit a Maxi-Cosi érdekelné találtam egy oldalt, ahol akciósak: http://neobaby.hu/index.php?PHPSESSID=ae426eb42428e3f8a83e79bd5afe7700&lap=xaruklist_szov&markaid=16&PHPSESSID=ae426eb42428e3f8a83e79bd5afe7700

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dia! Ha megvan a Veres száma hívd fel és kérdezz rá, hogy nem-e nézné meg Virágot ügyeleti idejében. Azt, hogy mikor mehetnétek majd ő megmondja, gondolom mindig más napokon ügyel. Múltkor kérdeztem a cheesecake-t, nincs valami recid rá?

KépKép
jazmin2005

köszönjük a köszöntéseket!
sziszka, gyertek bátran én ha kell elöbb megyek jógára kb.fél 11-re , de kirakhat apuka nálunk is titeket
és ti is jógázhattok egyett aztán meg tranzitolunk, de jó lenne!!
biztosan te is és málnus is nagyon élveznétek!!
Vendég

CsAndi, mostantól akkor mindig hétfőn 11-től lenne a jóga, jól értem? Nekem ez jó lenne, mert csütörtökön van a Fonóban a Ringató, ahová már rég szerettem volna vinni Zsombit. Sajnos holnap még nem fogunk tudni menni, nem vagyunk még valami jól, Zsombinak megint fájdalmai voltak tegnap és az éjjel :( én meg tiszta takony vagyok. De a következő héttől nekünk megfelel az időpont és a tranzit is ok akár hétfőn, akár csütörtökön.

Bocsi, de nincs időm reagálni. Most főzök ezerrel, megszállt az ihlet, meg tegnap piacon voltam :) Készül a vargányagomba leves, rakott kelbimbó, sóskafőzelék, csirkemellel és a cékla is fő már a fazékban.
Vendég

sziasztok!

én is csak gyorsban, apa altatja Benit, én meg főzök...

nagyon tetszenek a képek és külön köszönet Barbi Neked, hogy előtúrtad a répatorta fotóját! nagyon guszti! azt hiszem kedvet kaptam kipróbálni egyszer én is! ;)

Sziszka, üdv újra itt! hiányoztatok!

Cs-andi Csengéjének és Mecsi Áronjának nagyon boldog 6 hónapos fordulót! ;)

CsengeAndi, jobbulást Neked, na meg persze Zsombinak is! Zéti akkor ezek szerint már jól van!? Remélem!
A céklát Zsombinak főzöd, vagy Te szoktál magatoknak csinálni belőle valamit!?

Aproo, semmi gond! Ma is megyünk el itthonról, délután, olyan 4 fele indulunk, ha az jó Nektek, és otthon vagytok, akkor esetleg üzend meg a címet és visszadobjuk a tápit, hátha akad rá vevő...

Most mennem kell, mert sosem lesz ebéd... :(

Betegeskedőknek továbbra is jobbulást! ;)

sophie27

bocsi, de 1 nap csúszásban vagyok, szóval akkor boldog 6 hónapos évfordulót

Rizsimami Csengéjének, Mazska Laurájának és Nicike Zoé babájának! :)

sophie27

igen, csengeandi jól érted!akkor szuper, nagyon örülök.bevallom kicsit aggódtam, hogy mit fogtok szólni hozzá,de patthelyzet alakult ki.lehetett volna még pénteken ugyanígy, d mivel a tranzit is át lett rakva péntekről ezért a hétfő mellett döntöttem(helyettetek is)
szóval örül örül örül örül
Vendég

Andi!
Köszönjük a meghívást, bár egyszer voltunk eddig babajógán, azt kis szünetekkel végigsírta Málnus, de azóta sokat változott, szerintem most már lehet, hogy élvezné, mert sokkal jobban bírja már az idegeneket és a tömeget, mint korábban, szóval elgondolkodtam :)
Milyen messze vagytok a Tranzittól? Mert a férjem azon a környéken tárgyal, és ha nem nagy kerülő, akkor lehet, hogy élünk vele.

Zsófi: köszi :wink: Jó főzést! Szerencsére mi ma anyóséknál eszünk, így én ma könnyen vagyok :)

Csenge, összefutott a nyál a számban :) Nem semmi ez a vasárnapi menü :) Hogy csinálod a rakott kelbimbót?

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Minden féléves gyerkőcnek sok boldogságot!

Zsófi, köszi. Zéti többé-kevésbbé jól van, csak taknyos. A céklát magamnak csinálom, nagyon szeretem savanyúságnak. Zsombi még nem kap semmit, a múltkor próbálkoztam pár falattal, de fájt a hasa tőle és mivel most úgyis beteg, ezért elhalasztottam az evési próbálkozásokat míg meg nem gyógyul. Szerencsére van megint elég tejem, a betegség nem tett jó a tejtermelésnek, de már majdnem visszaállt a megszokott mennyiség.

Ági, jobbulást! remélem már te is sokkal jobban vagy! Azt az elégedett képet, amit Lili vágott a vízben!

Barbi, a répatorta recept engem is érdekel. Az elefántos és az epermezős kép nagyon jó!

Apró, hogy van a sebed? Fáj még?

Üdv Sziszka újra köztünk! Elvonási tünetek? :D Kár, hogy nem tudunk hétfőn találkozni.

Szuszu, merre jársz?

Lei, te se nagyon irogatsz, remélem nem fagytatok meg tegnap a piacon :lol:

Panna, de jó lehetett nektek, nagyon aranyos Réka ebben a szemüvegben.

Jázmin Andi, a boszorkányod tündéri :) bajban vagyok Zétivel, nem akar beöltözni farsangra, csak attól félek, ha meglátja, hogy a többieknek van jelmeze, akkor mégiscsak rájön, hogy neki is kellene. Mit csináljak?? Van esetleg valami ötleted egyszerú jelmezhez végszükség esetére? :) Vagy a többieknek??

Rizsi, Csenge hihetetlenül ügyes. Most aztán már figyelhetsz rá minden pillanatban.
Vendég

Sziszka, csak ritkán van ilyen, ne hidd, hogy házitündér lennék, messze állok tőle :lol: Rakott kelbimbó: kelbimbót megfőztem köményes, sós vízben majdnem puhára, egy réteg felezett kelbimbó, egy réteg félkész rizs, majd hagymán pirított darált hús, még egy réget felezett kelbimbó, tetejére tejföl, sajt, meg közben anyukám tanácsára meglocsoltam még egy kevés tejjel és mivel épp volt bontva főzőtejszínnel. Most sül :)
Vendég

sziszka,
kb. félóra séta vagy 4-5 villamosmegálló vagy busz szóval válogatni is lehet :) várunk szeretettel!!
Vendég

bármikor bevethető jelmez az , hogy zéti zéténynek öltözött :D

sziszka,
a titi jelölés az ahol mi lakunk és bejelöltem a tranzitot is
Kép

ha nem olvasható akkor kérek emilcímet és megy nagyban :) ha nem igazodnátok el rajta szívesen navigálok .gyakorlatilag az alkotás és a villányi utaon keresztül lehet a leggyorsabban idejutni...
Vendég

Sziasztok!

Sziszka, jó hogy újra itt!

Boldog féléve évfordulót a babóknak!

Zsófi, ma nem vagyunk, most indulunk Hűvösvölgyre szülinapozni...bocsi.... :oops:

Köszi a tippeket. esetleg angol oldalt vki tud feltenni, ahol lehet nézegetni üléseket?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barbi, igen, én sem dícsértem meg a többi fotót, amit feltettél, pedig tényleg nagyon jók! Az az óriás elefánt! :) Egyik gyermeked sem félt a hatalmas mérettől!? És az eperpalántás... Össze is futott a nyál a számban! Imádom!

CsengeAndi, ja, a céklát én is szeretem savanyúnak... Akkor mégis házitündérke vagy, ha befőzöl, vagy elteszel, vagy mit csinálnak a céklával! :)
Zéti jelmez... Jó kérdés. Fogalmam sincs. Annyira rossz vagyok az ilyesmiben... Már előre félek, hogy mi lesz majd nálunk! :P Egyébként mondjuk a cowboy elég egyszerű lehet, mondjuk egy kalap nem árt hozzá, de amúgy kockás ing, kord, vagy farmer gatyó, meg talán egy sál, amit úgy raksz Zéti nyakába, hogy háromszögre hajtogatsz, és akkor a kalap a nehézkesebb, bár lehet, hogy van nektek otthon ilyesmi! ;)

Aproo, nem gond, majd egyszer... Remélem, hogy még lejárat előtt vissza tudjuk cserélni! :D

mi is megyünk el délután névnapozni, Bálint az egyik unokaöcsém, és őt köszöntjük. szóval mindenkinek további szép napot!

jajj, egy kérdés! észrevett már valaki olyat, akiknek esetleg már kibújt az első fogacska, hogy a gyermek a nyelvével birizgálta!? mi még mindig ne látunk semmit, de ma is sírt, és közben úgy csinált Beni, mintha ki akarta volna nyújtogatni a nyelvét, de inkább csak az ínyét birizgálta vele... :( tegnap is sírva kelt 1 óra alvás után :(

sophie27

Zsófi, az ötleted nem is rossz! Ugyan kalapunk nincs,de az nem egy nagy beruházás, ha mégse venné fel egyáltalán. Figyelj, házitündér te is lehetsz, ha a céklakészítést már annak tartod :lol: Fel kel tenni a céklát főzni vízbe, ha megfőtt meg kell pucolni, darabolni (na én ezt ma késsel villával tettem, mert nem akartam piros lenni) cukros-ecetes víz rá és kész :D lehet bele tenni reszelt tormát, de az nem volt itthon.
Jut eszembe, anyum csinált a múltkor egy nagyon fincsi salit: reszelt cékla (nyersen!), vöröshagyma és alma együtt, meglepő, de tényleg nagyon jó volt!
Vendég

Zsófi! Dominik is csinált ilyet, mikor jött a foga. Bár ez nem jelenti azt, hogy egy-két nap múlva már ki is bújik a fogacska, lehet, hogy csak hetek múlva. Érzi, hogy valami nem oké ott, feszít, bizsereg és a nyelvecskéjével masszírozza.

dadomi

zsóf, csengeandi,
én is szoktam cétlát csinálni savanyúnak, de mi félkeményre fözzük aztán lereszeljük és csak balzsamecettel megöntözve már kész is és ah sokat csinálsz az se baj mert eláll a hűtőben
szerintem is csak azért birizgálja,maszírozza mert érzi, hogy ott valami másképp van.
sziszka, akkor eligazodtatok a térképen?mikor jöttök?
boldog félévfordulót áronkának akivel egynapon született csengim és persze mindenki másnak is!!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nálunk nem jó hírek, végül éjjel Lili is beteg lett és apa is, rám meg most a köhögős változat jött, úgyhogy hárman nyomjuk az ágyat, felváltva ápoljuk egymást :(

Barbi, köszönöm, hogy felhívtál, nagyon örültem neki! Remélem nem csináltunk túl nagy számlát :)
Jó jógázást és tranzitolást nektek, látom Andi te sem mész Zsombival, gyógyuljatok gyorsan mert szeretnék már veletek találkozni.

Na vár az orrszívó és a teáskanna.
Mindenkinek jobbulást még aki beteg!

KépKép
columbine

Andi. közben írtam privit!

A pontosság nem igazán erénye a férjemnek, elvileg 10-re kell a bankban lenni, szóval valamikor fél és 10 között...remélhetőleg vagy nem, és akkor késünk egy kicsit :oops:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jázmin,
Köszi az infót. Sajnos nincsen meg Veres száma, megírnád priviben légyszi?
Bocsi, nem vettem észre, hogy kértél cheesecake receptet! :oops: Ime egy jó recept, egyszer már megcsináltam és fini lett! http://www.tortaimado.hu/2008/05/new-yo ... torta.html :D

Ági,
Jobbulást nektek!

Zsófi,
Igen, Virág is piszkálta sokat a fogát/ínyét a nyelvével. Ilyenkor mindig gyik-nak neveztük, mert ki is dugta a nyelvét közben. :wink:

Kép
Kép
dia123

Én meg nem tudom mi van velem, tegnap este is meg ma is émelyegtem. Ilyet terhességem óta nem éreztem. Na meg Virág nagyon keveseket szopizik, olyan 120g-okat és aztán nem kell többet a cici. Kezdek kicsit aggódni..... :shock:

Kép
Kép
dia123

Sziszka,
Köszi a pároló linket, megnéztem és jónak tűnik! Fontolóra vesszük! Ebben egyszerre mennyit lehet párolni? Csak mert ha már veszünk, akkor úgy érné meg hogy utána magunknak is abban pároljak akár nagyobb mennyiséget is.

Kép
Kép
dia123

Dia!
Igazából nem tudom, én eddig két krumplinál többet nem pároltam benne, nekem van pároló edényem, magunknak abban szoktam, csak az elég időigényes, Málnusnak ebben nagyon gyorsan megvan minden. Remélem semmi komoly baj nincs veled, ez a z émelygés lehet valami vírus is.

Ági, nektek jobbulást!

<
sziszka78
Tolna

sziszka, bocsi bénáztam az email címeddel és csak most ment el a mail, de akkor várlak titeket és hívj, ha esetleg eltévednétek .
és akkor csak egy gyors malátakávé és megyünk is jógázni:)
Vendég

szegény lilike annyira sajnálo :( :( gyógyuljatok meg mihamarább és csengeandiék is mostmáraztándetényleg!!

ki jön holnap jógára 11-től akiről nemtudunk?és talira kb.13-tól?
NÉVSÖR:
niki+barnus
sziszka+málnus
vera+miksa
csandi-csengi
...
...
...
Vendég

halihó!

Nem baj Zsófi, majd esetleg összejön vmikor, mondjuk:

Most szerdán lesz babamasszázs 11től Tökölön.
Ez most az 5 alkalomból a 3., tehát még lesz kettő és talán nekem/nekünk, ha jönnétek környékbeliek, megtartaná utólag az első kettőt is a hölgy.
Azért mondta, hogy menjünk mindenképp, mert lehet hogy többet nem tart tanfolyást....gondolom a remek gazd. helyzet miatt tolonganak az anyukák.

Szóval szóljatok, ha jöttök, mert ha túl sokan lennénk, akkor más megoldás/helyi is szóba jöhet.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ja, és többen kérdeztétek: köszönöm, aranyosak vagytok, a sebeim szuperek.
Már alig lehet őket észrevenni, ma megvizslatta a család 3 dokija is és nagyot néztek, hogy két hét alatt szinte begyógyult, az ujjam rózsaszín, friss bőr ránőtt, a combin még vannak varros foltok, de már az is kopik.
Ahhoz képest, hogy másodfok volt és szóba került a plasztika, jól teljesített a bőröm.... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró! Nagyon jó, hogy ilyen szépen gyógyulnak a sebeid! Fájni már nem fáj?

dadomi

tényleg aproo, már a múlthéten se látszott rajtad .örülök ,hogy ilyen gyorsan rendbe jöttél!!
Vendég

Andi!
Reggel buszmegálló?10 kor?
l.veronika

Vera!
hááát, attól függ, hogy sziszkáék mikor érnek ide, ezért szerintem inkább fél 11-kor talizzunk, de még reggel úgyis beszélünk szerintem :wink:
Vendég

köszi a nyelvnyújtogatós véleményeket... nagyon zizi most is a gyermek, még mindig pörög ezerrel a kiságyban! :( nem tudom, hogy mikor lesz ma ebből alvás!

amúgy megint kijött rajtunk egy folt. ugyanott, ahol a múltkor, csak most nagyobb lett... kezdek gyanakodni a fogacskára, mert múltkor is kérdezte a bőrgyógyász néni, hogy nem fogzik-e a gyerek. de mivel nálunk jele nincs, vagyis az ínyén nem látok semmit, így passzoltam! picit jobb volt, most meg csúnyább, igaz nem száraz a teteje, de piros foltos! :(

Aproo, nekem nem fog menni a masszázs tanfolyás! majd esetleg kistesónál! :( sajnálom!

most megyek, mert iszonyatosan sírunk...

jó jógázást holnap csajok!

sophie27

Sziasztok!

Olvasgatom a lemaradást, és nem tudom megállni, hogy ne írjam meg! Ádi is is pénteken esett le a franciaágyról. :cry: Délben szopiztattam, elaludt és nem tettem a kiságyba. A sírására rohantam be. Hanyatt feküdt a parkettán. Annyira felelőtlen voltam, nem barikádoztam el eléggé az ágyszéleket, hisz Ő már mászik. Rettenetesen mérges vagyok magamra.

Holnap nem tudunk menni jógára, tornára járunk 9-től. Majd talán jövő héten.

Manci Barbi, Aproo kitartás! Átérzem amit írtok! Ádi is hajnalban elképesztő sűrűn kel. Nem tudom már, mitévő legyek. Napközben minden szuper, kiegyensúlyozott. Nem értem a dolgot. Most vettem meg a Dr. William Sears: Éjszakai gondoskodását, hátha okosabb leszek. :roll:

Ja és nem tudok szó nélkül elmenni a Hüttés sörivós, Rizsike tornászkisasszony, Beni kékséges szemek képek mellett. :wink:

Még jövök. Ja poénként: nlc-s fórumon két topikra szakadtunk. Nagyjából ezzel 1időben újabb min. 6 zugolvasó került elő. :lol:

KépKép
rókalány

Rókalány, az nlc-n is fórumozol? Hogy bírod követni a két vagy most már három topicot? :) Melyik topicban?

Lányok, jó jógázást! Úgy mennék én is, már nagyon hiányzik.

Ági, nagyon sajnálom, hogy Lili is beteg lett :( mi a baja szegénynek?
Vendég

Ismertek egy jó gyermek fül-orr-gészészt? Nem baj, ha magán, csak jó legyen.
Vendég

Csajok, jó jógázást így utólag, meg jó trabzitolást! Kérjük majd a jobbnál jobb képeket ;-)

Csenge, én sajnos nem ismerek fül-dokit, remélem lesz valaki, aki tud ajánlani... Szegény Ti!! Nagyon elhúzódik ez a betegeskedé :cry:

yuyu79

sziasztok
mi is vagyunk, de ált csak olvasni van időm, irni már nemmindig.
mi jól vagyunk, csak éjjel kel Csabi 2-3 óránként. lefekvés után meg tegnap kétszer is kétségbe esetten sírt fél órákat mert fájt a hasa. pedig nem ettem semmi olyant....szegényke.
viszont napközben már nem két óránként eszik mindig, hanem egyrejobban birja két evés között a 3-4 órát. Úgy örülök ennek mert igy azért könnyebb programokat csinálni.
vasárnap el is mentünk Párkányba meg Esztergomba, és olyan jól viselkedett csabi végig. :)

szóval nálunk minden OK. foga még nem jön, legalábbis énnem látom.
mi jövő kedden megyünk a fél éves kontrollra a dokinénihez, pont aznap töltjük a félévet :)

tranzitba az influenza járvány miatt nem nagyon merek elmenni még pár hétig....de majd meglátjuk.

puszi minden mamának és babának.

Lei és csabi
lei

Csenge, én épp most próbálok szerezni egy tel. számot, állítólag király a doki. De már kétszer kértem, nem reagáltak, most támadom priviben is az illetékeseket is....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

NA, nem enged javítani a babanet, az egyik "is" felejtős...bocsi :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, ha megtudod még érdekel, de már bejelentkeztünk egy magánrendelésre, sajons Érden van, de ma este fogad. Dr. Garay Zsolt, különben a Budai gyerekkórházban dolgozik. Neten találtam. Nem tetszik nekem, hogy már megint fáj Zsombi füle :( úgyhogy ma mindenképp akartam már valahova vinni. Mondjuk nekem se ártana egy doki, mert tegnap elég vacakul voltam este, meg éjjel...
Vendég

sziasztok!

a sok betegeskedő babának, mamának, esetleg papának, mielőbbi jobbulást!

lányok! milyen volt a jóga?

felvettem egy párotokat iwiw-en ;)

CsengeAndi, sajnos fül-orr-gégészt én nem tudok, vagy inkább nekem szerencsére, mert még nem volt szükség rá, de kívánom, hogy az érdi dokibácsi beválljon és meggyógyuljon már kis Zsombikád!

Lei, tök jó, hogy Csabi napközben már jobban elvan! nagyfiú már ő is! :)

Rókalány, hol vagy fent? én is ismerek fórumozókat a nlc-n, szeptemberi babócások közül 1-2-t, náluk rossz tapasztalat miatt most többen átmentek egy zártkörű oldalra, ahol nem lehet több zugolvasó, illetve a másik ok, hogy nem szeretnék, ha illetéktelenek hozzájutnának a fotóikhoz. én mondjuk ezen még sosem gondolkoztam, hogy valaki esetleg letöltené a fotóinkat... :S de sajnos a mai világban vannak beteg emberek biztosan! :(

sophie27

Sziasztok Csajok!

Mi szerencsésen hazaérkeztünk, köszönjük a mai napot, nagyon jól éreztük magunkat!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Csenge, ha közelebb laknátok, akkor tudnék neked ajánlani egyet, de ő Bonyhádon meg Szekszáron rendel. Gondolom közelebbit keresel :wink:

dadomi

Julcsi!

Nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk neked!!!!

Szilvi, Lackó, Málna :D

<
sziszka78
Tolna

Julcsi, tényleg, boldog névnapot!!!

sophie27

Julcsinak nagyonboldogat!!
jó volt sziszkáékkal személyesen is találkozni végre, remélem máskor is jöttök tényleg :)
Vendég

Minden betegeskedőnek jobbulást. Mi is elkezdtünk szörcsögni, szívom ezerrel az orrát, remélem nem lesz rosszabb.

A hétvége szörnyű volt, Csenge pici arcán hatalmas foltok jöttek, és száradt is a teteje. Olyan, amit Zsófi is emlegetett. Olvastam, hogy a párásítás, és mindenmentes krém jó lehet, és ma reggelre tényleg sokat javult. Pedig tegnap már nagyon neki voltam keseredve. tudom a fogzás miatt lehet, de úgy sajnáltam szegénykét, indulni is akartam bőrgyógyihoz, dehát csak megmakacsolta magát az a bőr. :)

Ma megettük az első babakekszünket! :D Annyira édes volt, ahogy nyamnyogta, és nagyon ízlett neki! Meg nekem is, tényleg fini. Igaz, nekünk még nincs fogunk, de így is jól ment. A banánt is úgy ettük ma, hogy már nem pépesítettem, hanem csak villával összenyomtam, és maradtak nagyobb darabok, amit élvezettel forgatott a szájában. Szóval ennyi újdonsággal találkoztunk ma.

Kíváncsi vagyok milyen lesz az éjszakánk. Nálunk az utóbbi időben az a trend, hogy 8-kor kidől a gyerek, és jó esetben alszik 2-3ig. Akkor jön mellém a nagyába szopizni, és alvás tovább. De ez már nagyon nyűglődős, mi is pocakosak vagyunk még mindig, vergődik ezerrel álmában, néha-néha felsír! remélem idővel kitolódik, és alszunk többet is.

Na megyek gyorsan, és megpróbálok én is aludni.

mindenkinek nyugalmas, pihentetős éjszakát kívánok

ja, és köszönjük a féléves köszöntést! :D hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltelt ez a fél év. Nem rég még itt türelmetlenkedtem, hogy mikor mehetek már végre szülni! :lol:

rizsimami

Sziasztok lányok!

Megjöttünk anyóséktól, hát nem pihentem jóformán semmit. Párom tök beteg lett , én is kezdtem beleesni Áron is elkezdett köhögni tüsszögni, este bedugult az orra orrszívó nincs lent . hmm oda is veszek ezután.
Minden babókának utólagosan is Nagyon Boldog 6hónapos fordulót!!!!:D :D
Julcsinak Nagyon Boldog Névnapot!

Ma voltunk az UH kontrollon , epekövek felszívódtak , viszont vesemedence tágulata van normális felső határán. Emiatt 1év múlva kontroll. A dokibácsi azt mondta ha ok nélkül lázas vagy 3-4 napig magas a láza akkor kérjünk vizeletvizsgálatot nehogy vesemedence gyulladása legyen.

Na jányok majd még jövök, csak még ki kell pakolásznom.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

szuszu

Csenge! Mi is a Garayhoz járunk, szerintem jó és antibiot csak a legvégső esetben ad. Egy picit furi mondjuk a stílusa. Kalóz esetleg Zétinek? Az sem túl bonyolult.

Mecsi! Jó, hogy legalább már a kövek miatt nem kell aggódnotok!

Nekünk ma jó szar napunk volt, eléggé el vagyok kenődve. Cintussal jártuk a dokikat. Szívzöreje megvan, de ezt eddig is tudtuk, viszont a tojás mellé még a tejfehérjére is érzékeny lett. Így hétfőn szerintem nincs is értelme laktóz tesztet csinálni, hiszen ígyse-úgyse ehet tejet. Majd felhívom a Verest. Remélem ez egyszer elmúlik. Azt mondta a dokinő, hogy kapjon HA-s tápit, hogy melegyen minden tápanyag bevitel. Szegény este annyira evett volna egy joghurot. Plusz Vikinek is elég csúnya a bőre a szája körül és az állán. Leállok én is most a tejtermékkel, meg kenem, de kb. 10 másodperc alatt újra nyálas neki.

Megyek is, elég szar a kedvem, úgy reménykedtem benne, hogy negatív lesz minden eredmény.

KépKép
jazmin2005

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?