A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Zöldi! Igaz, én korábban nem kértem, de ha lehet még, énis szeretnék hordozókendőt! Milyen méretek kellenek hozzá?

zsebi_baba

Kiskobold kint alszik a hóesésben már másfél órája. Elindultunk sétálni, és félúton elkezdett szakadni a hó, tiszta Delta "fíling" volt, míg hazaértünk :lol:. Jól be is aludt, így kint hagytam az eresz alatt, azóta is durmol :)

Nem tudok betelni a babákkal, mindenkié hihetetlenül gyönyörű.

Pelusból át kellett térnünk a Tesco gazdaságosra, mert a Pampers 2-nek a derekával történt valami :roll: . A legutóbbi csomagban teljesen más a derekán az a "fül" rész.
Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép

És az utóbbiból minden kifolyt a derekánál :evil:
Viszont a csomagolása ugyanolyan volt, úgyhogy inkább nem zsákbamacskáztam többet. Tescosba meg szuperül benne marad minden :D

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi!
Szeretnénk gyerekorvost cserélni, de egyelőre nem találtunk jobbat. :-( Ajánlottak egyet, de ő meg Veresegyházán rendel. Na oda nem szeretném hordani Zsófit. :-D

Megkérdeznéd tesódvédőnénit, hogy mennyire gáz ez a súlystagnálás? Tényleg lehet, hogy most a hosszára gyúr és később behozza a párnácskákat is? Baromira aggaszt, hogy nem hízik a kiscsaj. :-(

Mági!
Akkor nem lázadozok a neurológus ellen. Elmegyünk oda is. Azon már nem múlik. De állítólag április elejére fogunk kb. időpontot kapni. Azért Dévényre fogunk járni.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Zöldi!
Jó ,hogy mondod a BabyLove pelust,mert én is ki akartam próbálni mást is. lehet legközelebb ilyet veszek. Most 2-es Pampersünk van, már ezt is kinövi a drágám. Jön a 3-as méret! :lol: :lol:

Zsiráf!
Mi is csak kivételes alkalmakkor akarunk tápit adni neki. Az utazás is ilyen, ha az ember spórol vele egy kis idöt.
Ja és hétvégén kipróbáltuk,hogy elfogadja e egyáltalán a tápit. Az én kis drágám szó nélkül beszlapálta üvegböl a tápit. Szóval müködik a dolog!!!:wink: :wink: :wink:

Viszont iszonyat szaga van és megkóstoltam az íze is szörnyü!!!! Olyan vas szerü! :x :x Nem tudom a többi tápszer is ilyen rossz????????? (Hipp Bio)

Mi holnap megyünk oltásra, remélem nem lázasodik be Manó! :?

Hálózsák: nekünk csak ujjatlan van. Egy hosszú ujjú body és rugi van általában alatta. De nálunk a hálóban nincs melegebb 20 foknál!
susy75

GAbi!
A mi Pampersünk füle is ilyen! :shock: :shock:
susy75

sziasztok!

Minden baba nagyon gyonyoru,!!!!!!!

De nekunk meg mindig Vinzent a preferaltunk!!!
Kuldunk egy kis csabos mosolytfeleje Anett reszerol :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Es meg egy kepecske, a fiuk ennyire szeretik a hugicat! :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Eszterke! Chicco go:
ellene szól, hogy csak 8 kg-ig / és kb. 89 hónapos korig jo, nem pamut és elég robosztus.

Zsebi! Egyszer régesrég belinkeltem egy mérettáblázatot - hátha valaki elmentette. Én csak a sajátomat tudom, nekem a 183 cm-re és a nem kevés kilómra (48-as konfekció) 460 cm hosszú kell.
1000.- pénz az anyag + posta (ha nem emeték, akkor 480.-)

[quote]M írta:egkérdeznéd tesódvédőnénit, hogy mennyire gáz ez a súlystagnálás? Tényleg lehet, hogy most a hosszára gyúr és később behozza a párnácskákat is? Baromira aggaszt, hogy nem hízik a kiscsaj.

Már megkérdeztem: ha két egymást követő héten nem gyarapszik semmit, akkor kell elgondolkozni. hogy konkrétan min, azt is megkérdezem :)
...már meg is kérdeztem:
1. mérni kell egy-egy szopit - lehet, hogy kevesebbet eszik - ilyenkor sűrűbben kell szoptatni
2. ha ugyanannyikat eszik, de láthatóan többet mozog - egy idő után többet fog enni
3. Kakálás és pisilés után mérted le - fals az adat
4. mire ezeket végiggondolod, eltelik egy hét, és már hízni is fog

...ha nem, akkor is ad majd tanácsokat, addig felejtsd el a tápot, különben mérges lesz! :twisted: ilyen :)

Kép
zölddisznó

Susy! Miért nem lefejt tejet adsz inkább bébinek utazáskor? Miért tápot?

Kép
zölddisznó

[quote]k írta:b. 89 hónapos korig jo
Hehe, csak győzzed cipelni... :lol: :wink:

Zsebi: a Zöldi által említett mérettáblázat:
http://www.bababolt.com/index.php?/hord ... -kend.html
(minden hülyeséget elmentek, már kilométer hosszú a Kedvencek... :roll: :lol: )

Berni: ha Veresre járnátok, jöhetnétek hozzánk látogatóba 8) :) :) :)

Susy: és ezek szerint nektek bejött az a fajta pelus? Lehet, hogy csak én vagyok béna, de rajtam totál kifogott :twisted: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Brrrrr! :)

Kép
zölddisznó

Gabi! Köszi!!!

Zöldi! Ezek szerint nekem 4,00 m hosszú kendő kell. Köszi előre is!

zsebi_baba

...akkor edig Manna, Zsiráf, Niki és Coca akar összeröffenni. Westendben egy pizza? Az Mannának és Zsiráfnak is kb félúton van, ha elindultok egymás felé, Nikinek 2 köpés, nekem meg egy gyalog. Remek szopihely van! Kora délután, ha jóllaktak az ofiszos ebédelők, nincsenek is sokan a leülős-kajálós részen.
Sina! Te sem laksz messze! ;)

Kép
zölddisznó

Zsebi!
Jó lesz ilyenből?
Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Tökéletes! Ha azért mutattad a hármat, hogy válasszak, akkor a jobb felsőt választom, de igazából mindhárom tetszik, amilyet kapsz. Csak rózsaszín ne legyen :)

zsebi_baba

Vagy ez ugyanaz az anyag? Most, hogy jobban megnéztem... :wink:

zsebi_baba

Szia mindenki!

Megjártam a 8 hetes kontrollt. Minden rendben! :) Fel vagyok mentve minden alól.

Hétvégén voltunk vidéken szüleimnél. Nagyon jó volt.

Ma meg úgy érzem szétrobbanok az idegtől.. De miért??? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hihi! Igen , ugyanaz, csak az egyik vollogóval készült...

Aida! Miért?

Kép
zölddisznó

villogó

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Köszönöm tesód tanácsait!
Zsófi nem eszik egyformát, mert nem tud. A nap előrehaladtával csökken a kapacitásom. Reggelre megtelnek a cicik, akkor 2 szopi kb. 130-130 g. Van úgy, hogy ezt a kettőt két óra különbséggel letudja. És mivel rá 2 órára ismét enni akarna, addigra korántsem tud annyi tejet termelni a cicim. Akkor már csak 70-80 g-ot tud max enni. A későbbieket meg már nem is merem megmérni, olyankor annyira üres már a cici... Védőnőm is ezt ajánlotta: minnél többször cicire tenni, annál több tejem lesz. De nálam ez nem így működik. Délután már olyan sűrűn lóg a cicin, hogy nincs idő újratermelni. Ilyenkor az üres cicit szopizza, aztán ha belövell néha, akkor még tejhez is jut. Az utóbbi napokban meg már tök káosz az egész, mert folyton cicire teszem, ha nyűgös, tehát rendszeresség nuku. Ezzel viszont elértem azt, hogy akkor is a cicin lóg, amikor csak rossz kedvű...

Szóval én azt érzem, hogy nem a gyerekkel van a baj, hanem az én készülékemben van a hiba. :-(

Őszintén szólva már rég feladtam volna, ha nem lebegne az a szemem előtt, hogy Zsófi ekcémás és 1 éves koráig nem kéne neki tehéntejet adni. Ezek a tápok meg azzal készülnek. Ja és az sem mellékes, hogy ami itthon van táp, az útálja. :-D

Kép
Kép
lbernuska

sziasztok!

Zöldi: köszi , bár nekem amiatt tetszik h robosztus.. ,, :roll: :oops: bár gondolom nem éppen praktikus..
akkor milyet javasoltok? jelenlegi anyagi helyzetemben ( a TB még november óta nem utalt!! ) a Baby Björn megfizethetetlen, pedig olyat szeretnék.. :wink:

Gabi : nekünk olyan a pelus "füle" mint az ilyen volt képen.. megnéztem mert nekem is be van tárazva jó pár csomag..

Édesek a babák! olyan jó látni őket ahogy napról napra nagyobbak és mosolygósabbak! olyan hihetetlen h nemrég még pocakfotókat és uh képeket nézegettünk :D

Holnap kell hivnom nődokibát.. sajna ismét levelet kaptam a rákszűrésről h nem jóóó..és ez már a 3. szűrés eredménye.. :(

Tápi: Beba 1 Aktív tápink van és büdös is meg rosszízű is.. Kismanó harcol érte,, neki biztos bejön.. :D

Kép
eszterke24

[quote]S írta:usy! Miért nem lefejt tejet adsz inkább bébinek utazáskor? Miért tápot?

Zöldi!
Ezt a lehetöséget is mérlegeltem, de a fagyi tejet felengedés után egyböl fel kell használni. Legalább is én ugy tudom. Ès ha utazunk lehet ,hogy 2-3 óra is eltelik mire mondjuk megéhezik. :?

Gabi!
Èn is nehezebben tudom az oldalánál ugy összerakni, hogy nem legyen közte rés. De szerencsére eddig ugyanolyan jól müködött ,mint a másik változat. :P
susy75

[quote]B írta:eba 1 Aktív tápink van és büdös is meg rosszízű is.

A mi Hippünk is borzalmas!!!! Van olyan tápi,ami nem büdös, és izre is jó??? :roll: :?: Bár az én Drágám hösiesen megitta, pedig hát anyatejhez szokott!!!!
Ha jól emlékszem Mági irta a Milupa Aptamilt?
susy75

Mi egy szobában alszunk Kismanóval, nem is tudnám elképzelni másik szobában..
a bébiőr nálunk halott ügy, mert egy kislány kiabál benne az anyukájának... :shock: nagyon bezavar.. valakinek van a közelben, igy használhatatlan :?

Dokinéni nekünk sem mond sokmindent.. az pl. senki nem mondta nekem h a császáros babák izmai kötöttebbek.. itt hallotam tőletek..

és egy üdvözlet nektek : Kép

Kép
eszterke24

Csajok!

Gyors help plíz!!!

Zsófi combján az oltások hatalmas vörös foltba mentek át! De a teljes combja vörös és tűzforró. Ilyenkor mi van? A védőnő azt mondta, hogy max cseresznye méretű vörös folt lehet és hogy ne borogassam, ne érje víz...

Kép
Kép
lbernuska

És üvölt szegény, mint a sakál. Most adtam be neki a lázcsillapítót is, mert már hőemelkedése van. Lehet borogatni???

Kép
Kép
lbernuska

Lbernuska: passz mi lehet a vörös folt, de nekem azt mondta dokinéni h mihelyst oltásról hazaérünk azonnal borogassam be és adjak neki kúpot.
Én borogattam neki, délután már nem is látszott hová kapta.

Kép
eszterke24

Sziasztok!

Nagyon ritkán jutok géphez ezért jelentkezem ilyen ritkán.
Általában kettesben vagyunk Odettel. Most szerencsére apa is itt van így gyorsan beléptem. Ma du.-n nagyon nyügi de apa vállánál nincs jobb. :roll: :D

Zöldi:
Köszike a választ megnyugtattál, de azóta folyamatosan figyelem manóci kutacsát.

Gyönyörűek a babók és úgy nőnek mint a gomba. Egyre és egyre szebbek!!! :D :D :D

BabyLove pelus nekünk is bejön ill. a Pampers. Minden egyéb amit eddig kipróbáltunk balesetes lett.
Ami nekünk van Pampers annak is vékony a ragasztócsíkja de nem okoz gondot.
Vendég

pelus: mi már a 3-as Pamperst nyúzzuk :D eddig tökéletesen bevált. Pedig olyan adagot tett bele ma is két nap után.. :D
egyedül az nem szimpi benne h nem gumis a dereka

Képzeljétek, apósék vásároltak nekünk, Manócska kapott előkéket, és 24 ! csomag popsitörlőt.. :lol: szóval egy darabig nem kell venni..

oda vagyok ragadva az ablakra... olyan szépen esik a hó!

Kép
eszterke24

Ma 12 hete hogy ideges voltam.

Ma 12 hete hogy elegem volt mindenből.

Ma 12 hete hogy leesett az első hó.

Ma 12 hete hogy nem bírtam lehajolni a cipőmet felvenni és emiatt kiborultam az időjárásra.

Ma 12 hete hogy utoljára élveztem a pocakomat.

Kép

Holnap 12 hete hogy elindult éjjel 00.40 perckor egy élet kifelé.

Holnap 12 hete hogy hajnal 05.05-kor megszületett egy kis csoda eme ronda világra.

Nem fogom minden héten ezeket leírni csak mikor esik a hó. Mert Iza csodás születése mindig fel fog idéződni eme gyönyörű természeti jelenségről.

Boldog 12 hetet kicsi csillagom

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: ez nagyon szép volt. Eszembe juttatta, hogy mennyire féltem, mikor hétfő hajnalban bementünk a kórházba, a szülőszobán töltött nap, és mi is hogy néztük apával a szülőszobából a hóesést, amikor már 2 órája ment az oxitocin és a 15. kismama szült meg, mióta bent voltam, csak elsétáltunk a folyosó végére, és teljesen megnyugodtam. Boldog 12. hetet nektek és nekünk :)

Kép

Kép
gabilany79

Eszterke!
Köszönöm! Borogattuk + a kúp + egy óra: és a kiscsaj már újra a régi, vigyorog ezerrel! Se vörös folt, se láz. Ennyit a védőnőmről!!! Még ki is hangsúlyozta, hogy víz sem érheti az oltást, nemhogy borogatás! Amúgy a Prevenar nézett ki durván. Na megyek, talán nyugis éjszakánk lesz!

Kép
Kép
lbernuska

Berni: Nekem határozottan mondta a doki, hogy borogassam nyugodtan zsepivel!!!! Szerintem nyugodtan.

Zöldi: Nekem a Westend jó!!! De ha lehet a jövő hét legyen, mert a hóban nehezen verekedem le magam a hegyről.

manna
mannababoca

suzy: a lefejt tej 48óráig eláll hűtve ugy tudom és addig gondolom bármikor fel is melegithető és odaadható. szóval arra a fél napra fejhetsz le előző nap. én mindenképp vennék autós kajamelegitőt és akkor abban megmelegiteném utközben neki.

tápi: én sosem gondoltam még arra h pótoljak pedig nem ömlik belőlem a tejcsi. én abban hiszek h pont annyi van amennyi a babámnak kell. tök puha a cici mindig és fejéssel csak akkro jön ha gyúrok rá napokat. most pl h két hete fejek majndem minden szopi után igy jön le két nap alatt 140ml tehát nem olyan sok, a babám mégis 6és fél kiló 3hónaposan. már rég nem mérem mennyit eszik de sztem ha hizik egy gyerek és nem sír éhesen evés után akkor tuti eleget eszik. ja és én főleg a pelusaibol következtetek erre, mert ugye sirni másért is lehet. biztos nem mindenkinél működik ez igy, de nálam igen. sztem a fejben dől el javarészt a tejcsi ügy. nálam olyan szinten ez van, h két hete mikor úgy éreztem kevesebb van, akkor kezdtem el fejni is, na szóval akkor annyira hittem benne h visszaáll és h rajtam mulik h lefeküdtem relaxálni és arra konciztam h termelődjön, és hihetetlen de olyankor mindig be is lövellt!! komolyan. berni neked irtam ezt elsősorban, meg azoknak akik pótolgatnak, hátha. mert soxor gondoltam eleinte én is arra h nem elég a tej és adnikéne mást is neki, de kitartottam amellett h csak anyatej és inkább folyamatosan ciciztünk és akkor termelődött is. na bocs h hosszú volt, de muszáj volt:)

Kép
andy30

zöldi v aki már volt dévényen: regi mindig igy tartja a fejét ez ugye baj? mi 25én megyünk vizsgálatra de izgulok emiatt. aludni is inkább ugy szokott h baj oldalra forditja a fejét és ha hason van akkor is balra tartja inkább. át tudja forditani jobbra de nem annyira mint balra és ah látom a suly is balra huzza reflexből..
Kép persze apa szerint hipochonder vagyok:)

Kép
andy30

na és akkor még pár uj kép bocsi de muszáj:)
Kép Kép Kép Kép Kép apától kapta valentin napra:)
Kép már igy tudunk fogni:)
Kép anyával internetezünk:)

Kép
andy30

Berni! Amikor azt hiszed, hogy már alig eszik este, akkor is eszik, hidd el, különben ordítana. Várjuk meg, mi lesz egy hét múlva.
Az nem baj, ha a rosszkedvűségét is cicivel űzi! Legideálisabb nyugtató.

Eszterke! Vegyél használtat! Nekem is olyan van, és 4500.- pénz volt. Egy gyerek nem tud leharcolni egy kengurut, és kevesebb, mint féláron megkapod.

Cytológia: HPV-t néztek már nálad?

[quote]Z írta:öldi!
Ezt a lehetöséget is mérlegeltem, de a fagyi tejet felengedés után egyböl fel kell használni. Legalább is én ugy tudom. Ès ha utazunk lehet ,hogy 2-3 óra is eltelik mire mondjuk megéhezik.

Ja, én úgy gondoltam, hogy utazás közben lefejed, aztán azonnal odaadod.

Berni! Dehogynem, borogasd!!! Nem fogja szeretni, de csak az viszi le. ...Hál'istennek már tárgytalan. :)

VeraGaby! Én meg az intenzív őrzőből néztem a hóesést. Ott minden csupa csupa ablak. Minden olyan szép volt, még az is, hogy fájtam...

Oké Manna, akkor hétvégén kitűzzük a napját!

Andy! Igen, "baj", de TELJESEN kezelhető és megszüntethető. Valszeg nálatok is méhen belül kialakult tartáshiba, vagy az egyik oldalon lazább, a másikon meg feszesebb a nyakizom. Nagyon jól rendbe fogja tenni a dévényes néni, ne aggódj!

Kép
zölddisznó

Húúúú, nagyon édes!
Ja, és apa meg balra dönti a fejét, őt is kezeltesd! ;) :)

Kép
zölddisznó

ja és igy játszunk:)
Kép

na ezzel kivántam jóét mindenknek megyek pihikézni.

andy

Kép
andy30

Kép
andy30

köszi zöldi remélem h kijavitjuk a "hibát" a nénivel majd. csak ne fájjon neki:(

ja és aida: akkor minden kijött?? látod mondtam én h ne műttesd meg!szuper örülök:):)éljenéljenéljen

na pápá andy

Kép
andy30

[quote="zölddisznó"]S írta:zölddisznóusy! Miért nem lefejt tejet adsz inkább bébinek utazáskor? Miért tápot?

ezt mar en is akartam kerdezni.

magi. beni nagyon vagany!!!

marti.anett nagyon csabos!

gabi.meg mindig semmi?
a mi pampersunk is olyan fules, es meg nem volt gond vele.

manna. milyen volt anyossal?

KépKép
KépKép
mush589

ma kaptuk az oltast. nagyon sirt, amig haza nem ertunk. aztan cici majd furdes. este 8-kor elaludt 45 percre. visszaaltattam, kb hn10-re sikerult. hn12-kor mar fent volt.apa megetette. bealudt. hn2-kor mar megint fent volt.MIERT NEM ALSZIK EZ A GYEREK?

ja es barmit kerdeztem, a valasz az volt, hogy menjek el a vedonohoz, es ot kerdezzem.jo fej.asszem reklalni fogok a fonokenel. :evil: :evil: :evil: :evil: meg azt se tudta megmondani mennyi fajdalomcsillapitot adjak a bebinek.azt mondta, hogy olvassam el mi van a dobozon.
az izmokrol se mondott semmit!!! :evil: :evil:

jan 27-en volt 4730gr, es ma 5510gr. zoldi ez jo, nem? vagy sok? aggodom, hogy a tapi miatt kover lesz.

Suzy. ott van elore bekevert, folyekony tapszer, kicsi 2dl-es dobozban? akkor nem kene pepecselni. mi azt visszuk, ha megyunk valahova, ha lustak vagyunk.
a mi tapink is budos. ugy tunik a bebiket nem zavarja.

KépKép
KépKép
mush589

az egyszer megmelegitett lefejt tejet (ami 24 oranal kevesbbet van a hutoben), amit megmelegitek es nem eszi meg mind, vissza lehet tenni a kov etetesre?

Suzy. de ha kveszed a hutobol, s abba a thermo bigyoba teszed, akkor az lehutve tartja.
vagy vehetsz egy kisebb hutotaskat meg jegakkut?? csak egy otlet, ha nem akarsz tapit adni

KépKép
KépKép
mush589

eljen a cici! bealudt. leteszem, oszt megyek fejni. remelem most mar majd alszik egy kicsit hisszabban.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóAida! Miért?

Öö, mi miért? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nálunk megint visszaállt éjszakai hosszabb alvásra. Este 8kor evett, utána negyed 2kor kelt enni, tovább aludt majd negyed 7kor kelt enni. Pár napja még ezt a 3 óránként eszek éjjel dolgot gyakorolta, pedig előtte is jó volt. 2 napja állt vissza megint a hosszabb alvásra. És most is alszik tovább.. :)

Gaby, komoly, hogy a Tesco pelenka jó?? Én még nem mertem kipróbálni. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok! Szep jo reggelt mindenkinek! :lol:

Mushi:
nem semmi! :shock: :shock: Nem tudta megmondani mennyit adhatsz a fajdalomcsilapitobol???
Ne aggodj,hogy olyan sokat van fent, ha erzi, hogy faradt biztosan elalszik.Ilyen az o alvasigenye.Tudsz te aludni egyaltalan?Mert ahogy leirod erosen keveset alhatsz?!

Andy:
megzabalom a kis Reginat! Annyira aranyos!!! :lol: A kis nyuszifules szerkojaval meg levett teljesen a labamrol!

Vera:
de szepen leirtad, elerzekenyultem :lol: :lol:

Ibernuska:
hu szegenyke, de jo hogy helyrejott !!!Bunko vedono :twisted:

Susy:
Vinzent is nagyon edibedi, kis huncut! :lol:

Na en ma nmegyek a nodokihoz kontrollra, kivi vagyok, minden ok. odabent?! Csak mostanra kaptam idopontot... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt Csajok!

Szerencsére nyugodt éjszakánk volt! :-D Éjjel 11 körül kidőlt a kiscsaj (de addig pörgött, mint akit felhúztak :-D), aztán aludt reggel 6-ig. Éjjel persze többször megnéztem, hogy nem lázas-e, de szerencsére mára megint minden a régi. :-D

Ja és nálunk szakad a hó!!! :-D Boldog 12. hetet mindenkinek!!! :-D (Amikor én szültem, akkor az eső szakadt, az nem volt olyan szép.)

Andy, Zöldi!
Köszönöm a tejcis bíztatást! Higgyétek el, ha hízni fog a kiscsaj, eszembe se fog jutni a tápszer! :-D Úgyhogy most tömöm, ahogy bírom! :-D

Jó lenne, ha elállna a hó, akkor kipróbálhatnám a babakocsit tengelyig érő hóban is! Nálunk már az utca is vastagon havas. :-D Ez a szép a kisvárosi életben. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Andy!
Azt elfelejtettem írni, hogy Regi gyönyörűszép kislány!!! Az a Malackás szerkó meg zabálnivaló!!! Ha Zsófi is ilyen kis kerek lenne, én sem aggódnék a tejci miatt. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?