Új privát üzeneted érkezett!

Kedves BENCE!
Bocsánat hogy utólag de annál nagyobb szeretettel kívánunk BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!Kedves SZÜLEIDNEK meg sok sok BOLDOGSÁGOT!!!!!KICSI NAGY BENCE köszönet hogy ilyen szép kerek világot varázsoltál SZÜLEID életébe!Ennek mi is része lehetünk a babanet által . A torta meg nyam nyam nyam!!!!!.
Kkriszta várjuk már a képeket!!!!!!!!!!Ne már most született!már 5 hetes??????????Ó mindjárt ballagása lesz a suliban! :lol:
Puszi mindenkinek

Kép
 


Jó reggelt mindenkinek! :D
Hétvégén nagyon jó volt 3-ban.Mostanában annyi program volt,hogy jó volt itthon,összebújni,sétálni.
Bár hideg volt/van azért lopakodik a tavasz!!Remélem.
Ma este színházba megyünk,Nagyiék jönnek vigyázni Dudóra.Inkább még így szoktuk,hogy nálunk vigyáznak rá,mert itt jobb.Majd ha nagyobb lesz,akkor már aludhat Nagyiéknál.
Érdekes az alvás.Első perctől kezdve a saját kiságyában aludt,olyan igazi jót.Mi külön szobába raktuk,és én aludtam ott az első 3 hónapban,ill.Apa is.Van légzés figyelőnk /legjobb dolog/,és nyugodtabb voltam.Ezért talán Dudó imádja a szobáját,és igazán a kiságyban tud aludni.Hétvégeken oda vesszük magunk közé,viháncol,játszik,vigyorog.Zabálni való :D :D :D
Nagyon gondolkozom,hogy lesz csecsemőszínház,el vinném.Szerintetek?Egy ágyon fekszünk,akik nem tudnak még ülni,állítólag nagyon szeretik.Ne gondoljátok,hogy mindenre kényszerítem ,mert még kicsi.De tudjátok,olyan nagyon vágytunk már rá,hogy mindent be akarok pótolni vele :oops: :oops:
Na majd meglátom.
Kedves KKriszti!
Én új vagyok a fórumon,de nagyon kedvesek voltak a lányok velem.Te már régi tag vagy,visszaolvastam.Gratulálok kicsi fiadhoz.Majd szeretnénk képeket,ha túl lesztek mindenen.
Drága Kanga mama!Jó ötletet adtál a puding tortával,olyant fogok majd rendelni.Ibi ti tortátok is szuper,Bencus meg aztán kész fiatalember.
Mindenkinek szép napot!
Imol@
Vendég
 


Imola, örülök, ha csak egy ötlettel is segíthettem. Nagyon édes Dudó ezen a képen. Nagyon huncut a nézése.
Színház: szerintem menjetek, biztosan élvezni fogja. Próbáljátok ki, max. ha nem megy, akkor otthagyjátok. De mégis kipróbáltátok. :lol:
Hétvége: mi is nagyon élveztük, ugyanis jól behavazódtunk... szombaton kint is voltunk egy fél órácskát, de aztán kezdett Ivett elaludni a babakocsiban, így inkább bejöttünk, elég hideg szél fújt ugyanis, aludt is a drágám 2 órát.
Tegnap is ki akartam vinni, de még hidegebb és erősebb szél fújt... így inkább bent maradtunk, játszottunk. Délután vendégeink voltak. A volt főnökasszonyomék látogattak meg minket. Csináltak egy-két képet, majd ha elküldik, akkor mutatom. Én most nem fotóztam, csak ők.

Ibi, nagyon ügyes vagy. Gratula. Kicsi nagyfiú, Bence! Isten éltessen sokáig, nőjjél jó nagyra, legyél boldog és vidám gyermek. :lol:

Kriszti, vááááááááááááááááárunk! :lol:
 

 
 

Erika, nagyon jó olvasni, ahogy dícséred a törpémet... most már sokkal ügyesebb, mint 2-3 nappal ezelőtt volt. Már a küszöböt is átlépi, azaz fellép, az ő szobája és a konyha között ugyanis van egy kis szintkülönbség. Már ez sem akadály a számára.

MEGINT PAKOL, hallom, hogy zörög, jézusom az összes body, zokni, pulcsi, ami az alsó polcon volt a földön van. Ivett meg énekel. :lol: :lol:
 Sziasztok Lányok!

Nagyon szuper Bence tortája!!
Mégegyszer Istenke éltesse sokáig!!!

KKriszti!
De jó hogy írtál!!!!
Tényleg nagyon megy az idő!5 hetes....már?!

Ma volt a TEGYESZ!
Tök aranyos volt a csajszi,nagyon megdicsérte a babaszobát.
Már ez is jólesett,mert most még ez a büszkeségünk.A házunk fénypontja!
Azt mondta,nagyon vidám hangulatos kis szoba.
És sokat beszélgettünk,jó érzés már ez is.

Megyek dolgozni?Engem még sajnos a munka vár,de reméllem hamarosan a babócánk fog várni.

Szép napot Mindenkinek!!!!
:D
Vendég
 


Sziasztok! Dudó egy tünemény, de azért a szeme csupa zsivány.
A szülinapi torta egy kicsit elsikeredett :cry: Nem állt meg rajta a marcipán máz :roll: Bencének sikerült belenyúlni az égő gyertyába, de igazán nem zavarta. Ha tudok teszek fek képet, úgy nézett ki, hogy én tehetek róla. Leette róla az összes cukordrazsét :lol: képzeljétek .közösen vágtuk és mindenkinek odavitte kistányéron és mondta" tessék kostód meg" Tünrményes volt. A
z ajándék traktort már szét is szedte darabokra. :roll:
Nálunk még mindíg hatalmas hó van. Kép ekkora hó van Kép ekkora bulit csaptunk a tesómmal Kép gyere kutyám tied a kesztyűm Kép miért nem szóltál, hogy meleg??? Te vagy a hibás!!! Kép na kit ünneplünk ma?? Kép majd én mindenkinek odaviszem

Kép
 
 


El sem hiszem hogy sikerült :P :shock:
Kanga-mama csoda ügyes Pindurkátok!!! A barikád sem rossz a lakásban :wink: Nálunk a számítógép van leragasztva, de van amikor hiába, A fiatalúr felszedi a ragasztás és simán elindítja :evil: :twisted: " éves gép, apa dolgozik rajta a suliba meg másod melóba is így úgy féltjük mint egy kincset :?
Imola! A színház csoda jó! bence élvezi nagyon, van hogy még a TV-ben is.
Kicsit irigyellek a színházért :wink: mi majd csak akkor jutunk el ha Bence is jöhet. Nagy lányom Pesten é. Nagyon sokat dolgozik ritkán tud haza jönni. Akkor Ő igényli a " dajkálást" Disznóság lenne itthagyni, én anyukám idős.Hát nem nagyon van aki vigyázna Bencire.1-2 alkalommal Péterünk barátnői vigyáztak rá nappal, de nem voltam egésze nyugodt, de szükséghelyzet volt. :shock:
szép délutánt mindenkinek!!!

Kép
 
 


Sziasztok!
Húúú, de jó sokat írtatok! Én is nekikezdtem párszot, de abba kellett hagynom :))))
Patrik igazi kis perpetum mobile!! Mostmár mindenhol feláll, pl az ajtófélfába kapaszkodva .. nagyon ügyes és elengedi az egyik kezét, én meg persze ott állok lesben :)))
Feláll a szekrénynél és ma már levett róla egy kis díszt .. hát gondoltam én, hogy ráér még elpakolni onnan, hiszen mégiscsak 7 hónapos lesz még csak ... de rosszul gondoltam. Úgyhogy mostmár ma én is ragasztgattam, komód fiókokat stb ...

Bea! Még nem néztem meg a videót amit ide belinkeltél, de meg szeretném!!!
Alvás témához: Patrik nem alszik velünk!!!! Első naptól kezdve a kiságyában alszik éjjel is és nappal is. /nappal egyszer babakocsiba/. Most kb 6 hűs korától kezdtem el azt, hogy a hajnali etetés után már nem tettem vissza az ágyába, hanem magunk mellé vettem. Ennek több oka is van. 1. olyan jó hozzábújni :)))) 2. így nem ébred fel olyan korán hanem alszunk legalább 7-7.30 ig. Persze vannak extrém esetek amikor hajnali 4-kor felébred sé nem akar aludni .. na akkor is magunk mellé veszem úgy elaltatom .. de onnantól már csak az én lustaságom hogy nem viszem vissza a kiságyába hanem alszunk ott :))))

Bencének Boldog Szülinapot!! Nagyon édes a képeken és nagyon szép a tortája!!!

Erika várjuk a képeket a babaszobáról, ha segítség kell képfelrakásban sztem nyugodtan kérdezz itt, szívesen segítünk!

Imola! Dudó nagyon ééédes szép kisfiú!!! És milyen huncut nézése van!!!! De ígértél zenebölcsis képet is ám!! :wink:
Sztem vidd el a babaszínházba ha van lehetőséged!!!! Azzal ártani nem ártasz Neki, ha nem tetszik legfeljebbb többet nem mentek!!

Tenzia! Kérésedet felvéstem! :)

Babásoktól kérdezem : keresztelő volt már csajok?? Nálunk tavasz végén, nyár elején lesz, elég későn, de sajna a keresztapa ősszel amikor szerettük volna, külföldön volt. Itthon tartanánk, lehetőleg kint a szabadban ... esteleg ötlet, tipp, tanács???

Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, pótolom ígérem! Remélem nem vétettem sok helyesírsi hibát, de időm most nincs visszaolvasni mit alkottam ... Patrik épp nagyon dolgozik .... az üres borítékokat otthagytam az ágyon .. na azok már a földön vannak és ha jól látom már nem is egészben ...
Vendég
 


Ibi, nagyon jó a képregény. Édes ez a kislegény, hallod mekkorát nőtt?!
Jaj, szegény kis Bencus, nagyon megégett az ujjacskája?
Barikád: az ülőgarnitúra párnái vannak lepakolva minden olyan helyre ami veszélyes, üvegajtó, TV-állvány a kisszobában fal ahol a konnektor van... így nem tudja elérni. Na, majd ez az időszak is elmúlik és ha így rohan az idő, sajnos nagyon-nagyon hamar.

Jaj, Diadella, nem froclizni akartalak ám! :lol: :lol: :lol: Én tudom, hogy milyen jó összebújni a babánkkal. A kis pihe-puha kezecskéjét simogatni, érezni az arcomon... az illatát beszívni és egyáltalán...
Az éjjel arra ébredtem fel, hogy a szemöldökömet pödörgeti. :lol: :lol: No, gondoltam reggelre úgy fogok kinézni, mint valamikor a harcsa bajszú bácsikák... :roll:

És akkor néhány fotó a vendégség alatt:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
 


Sziasztok lányok!
Téli napra ébredtünk sajna.Bár hogy fehér minden,így szeretem a telet.
A színház jó volt,egy drámát néztünk meg.Nagyon szeretek színházba járni,engem elvarázsol.Nem játszották túl,mert azt sem bírom,de drámai volt!Nagyon szerencsés vagyok Anyáék nagyon mobilok,és itt laknak bármikor jönnek.Dudót már hagytuk náluk egy-két órára,majd ha jó idő lesz,még inkább,mert családi ház,nagy telek,és kutya,homokozó.Anyósomék is segítenek,de ők Bp. élnek,itt telkük van,de elég sokat jönnek most is,nyáron meg itt vannak.
El megyünk csecsemő színházba,úgy döntöttem.Mesélek róla majd.
Nagyon szeretem az irodalmat,olvasni/minden evő vagyok/és imádom a verseket.Apa is nagyon sokat olvas,mikor lakást keresgéltünk az volt a szempont,kb.3500 könyvünk beférjen. :D Ő is gyűjtötte és én is.Na mi 30 felett találkoztunk,eltudjátok képzelni 8) .
Persze neki a munkához is kell,sok szak könyvünk van itthon.Ő történész.
Kata! rakok fel képeket,ahogy megtalálom.Buksi fejem nem nézett oda,mikor a mappát kérdezte,és fogalmam sincs melyikbe rakta.
Patrik egy tünemény,és nagyon ügyes.Mi most az ülést élvezzük,két napig úgy ült,ahogy Patrik,kitámasztotta magát,most már csak egyik kéz,másik már nem kell.
Dudó nálunk nem alszik napközben,délelőtt egy órát és délután séta alatt,ha itthon vagyunk,akkor felet.Na ezért ő olyan álmos este,hogy legkésőbb fél 8 -kor már szunya van reggel 7 -ig.
Kanga mama!Ivett egy tünemény,megnéztem a videót.Nagyon szépen megy.Használtattok babakompot? Mi a véleményed róla?
Ibi! Bence kész pasas,az óvoda szívtiprója lesz.Édes nagyon!

Ja a keresztelő.Nálunk még nem eldöntött mikor.Mi egyházilag nem vagyunk házasok,egymással,csak egy-s mással.Mindkettőnknek a második házassága/bár azt szokták mondani tisztelet a kivételnek,a második mindig jobb,mert az első volt a főpróba/.Nem akarok ám senkit bántani!
De tényleg ez az igazi nekünk legalábbis is.Így még nem tudom mikor,de azt tudom hol.Nagymamáék,és édesanyám szülő falujában a Káli medencében,egy csodálatos templomban.
Mindenkinek szép napot,majd még jövök,de vasalnom kell

:cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Hát én nagyon nem örülök a hónak ... bár szerencsére most ami esik nem marad meg már a járdán. Hát pont erre nem érek rá mostanság, havat sepregetni. :lol:

Bea!! Ivett ééééédes!!!!!! Micsoda fürtöcskék!!!! Mintha spirál dauer lenne a hajában!! Nagyon cukifalat!!!!

Én se azért írtam úgy ahogy írtam, csak siettem! :lol:

Amúgy nem értem én ezt az alvás dolgot, valaki homályosítson fel!!
Nálunk este 7-kor legkésöbb fürcsi van és negyed8-fél8 kor az én manóm már alszik. Viszont sokszor van, hogy fürcsi után alig eszik/ilyenkor tápszert kap/, van, hogy csak 40 ml-ert, azért, mert olyan szinten bealszik közbe, hogy KO :lol:
Ilyenkor én hagyom és beteszem az ágyába aludni. Viszont 10-kor már ébredezik és nyafizik, éhes ugyebár mert alig evett. Ilyenkor kiveszem, megetetem, szinte félálomba van és visszateszem alszik tovább. Egészen hajnali 2-3 ig!!! És ez az amit nem igazán értek, hogy miért eddig!!! Merthogy amikor nem alszik be olyan hamar az esti kajcsin, hanem megeszi mindet, és úgy teszem le aludni, akkor hiába van ez este fél 8 körül, hajnali fél6-ig alszik egyhuzamban!!!!

ezt már figyelem egy ideje és mindíg így van! Nem értem, hogy miért alszik végig egy éjszakát ha este fél8 kor evett és miért nem alussza végig ha este 10-kor etetem meg? Az ember azt gondolná, hogy azokon a napokon alszik tovább amikor még 10-kor is eszik? Nem?? Ötlet??

Imola!
Várjuk a beszámolót a babaszínházról majd! Mikor mentek?
Na én idejét se tudom mikor voltam utoljára színházba .. de nem érzem cikinek, mert én totál más beállítottságú vagyok, más az érdeklődési köröm. Én a mozit se szeretem, ott se voltam már vagy 20 éve kb. Meg egyáltalán a filmeket se szeretem! Nekem ha meg kell néznem egy filmet a tv-be az maga a büntetés! :lol: evvvan :)

3600 könyv?? assszta!!! Na viszont a könyveket szeretem, vagyis régebben szerettem, most is csak most időm nincs olvasni. Pedig néha jó volna!

Na akkor Dudo sem viszi túlzásba az alvást nappal!!!
Gratula az üléshez ügyeske nagyon!!!!

keresztelő: öööö hát mi sem vagyunk isten színe elött házasok!!! Mert nekem ez a második házasságom és én úgy tudtam, hogy templomba csak egyszer lehet ... de akkor most nem lehet keresztelő?? :roll: :roll: vagy félreértelek?

Nagy újság van nálunk!!! Patrik tegnap elkezdett lépegetni az ülőgarnitúra, majd a szekrény mentén!!!! Mostmár mindenhol feláll, és tegnap már pakolászott is a polcon!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Úgy tűnik én vagyok az egyetlen aki örül a hónak! Mióta vártam már, hogy végre vihessem szánkózni a fiamat! A szép kis babaszánkó pedig a tárolóban szomorkodott, eddig.Most uzsi idő van, így majd később írok még.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicanyu 2009.02.22 07:27-kor.

Vicanyu
 
 


Drága Kata!
Nem értettél félre,nem vagyunk mi sem házasok templomilag,mert mind kettőnknek volt az elsőnél egyházi esküvője .Igen nagyon bonyolult a válás,mármint az egyházi!De nekem akkor is apa az igazi ,még ha másodszorra is jött össze.
De azért általában a gyereket meg keresztelik :oops:
Na ezt egy gyönyörű kis templomban akarom majd!!
Olvasni én is imádok,esténként ha Dudó alszik,általában olvasok is.
Most Paulo Coelhot.Nem csak azért mert most olyan trendi,tényleg szeretem.Olvasok krimit is,meg tanulmányokat,és regényeket és besellert is!!De a könyv az maga a csoda,és remélem Dudó is megszereti!Mikor kicsi volt és jó idő sétáltunk,Dudó aludt én meg olvastam egy padon.
Alvás :nálunk is ez van,de Dudó általában álmában megeszi a kaját.Mondjuk ő 10 hetes kora óta végig alussza az éjszakát.
Na Patrik,ez csúúúúúúúcs!!
Hát puszilgasd meg a nevemben is,nagyon ügyes babóca.Dudó kicsit lustább,azt szoktam mondani,hogy olyan megfontolt mint az apja!!
én "sűrűbb" vagyok!Apa átgondol dolgokat,én meg mindjárt csinálnám
:oops: :oops:
Majd jövök,és mesélek:
Imol@
Vendég
 


Vicanyu!!! Na igen, de hidd el, hogy ha Patrik is tudna már stabilan ülni és egy picit nagyobb lenne én is örülnék ám a hónak!! De Ő még pici a szánkóhoz, a havat meg másképpen még nem értékeli. Nade majd a következő télen!!!!! Amúgy amíg panelba laktam én is szerettem a havat ... de amióta sepregetni kell ... ráadásul mellettünk általános iskola van, tehát nagyon oda kell figyelni, hogy mindíg tiszta legyen a járda, nehogy a gyerekek elessenek!

Bence írtó édes ebben az overallban!!!!! jól látom, hogy ebbe a szánkóba be lehet Őt kötni? De Patrikot még akkor is picinek gondolnám ilyenhez, mert hiába áll, hiába teszi a falat lábacskáit arrébb, hiába mászik mint a villám, ülni még egyenesen, stabilan nem tud. De Bence nagyon szép és édesen mosolyog!!!


Imola!

Nekem is ez a házasságom az igazi!!! Az előző majdnem 7 évig tartott, úgyhogy az a bűvös 7 év... nálunk bejött.
Mostani férjemmel idén nyáron lesz 4 éve, hogy összeházasodtunk, de elötte már együtt éltünk3 és fél évet, úgyhogy nem tudom ez honnan számít :lol:

Köszi, Patrikot megpuszilgatom a nevedbe ha felébred, mert most épp alszik. Nem baj az ha egy baba lustibb, az én Patrikom a gyors :lol: egyébként hugom mondta, hogy az Ő kisfia, akár már 8 éves lesz nyáron, /Ő egyébként a keresztfiam/, ugyanennyi idősen állt fel és kezdett el lépegetni. De erre emlékszem is. Patrik ugyanúgy fejlődik mint Martin ... és Martin 9 hónaposan már egyedül, stabilan JÁRT!!! úúúúhhhh asszem ez nálunk sem lesz másképp!! :lol: Amúgy hugim 36 hetes kismami, nagyon várjuk már a kis jövevényt! Lesz kivel játszania Pafikámank! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Utólag is Isten éltesse ibi01 Bencikéjét!

Minden gyerkőc gyönyörűűűűűűűűűű!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

[b]vicanyu
: Mi is örültünk a hónak,Laura kezd megbarátkozni vele,hétvégén már alig lehetett behozni az udvarból. :D :D Nagyon édes Bence a szánkóban. :lol: :lol: :lol:

diadella: Laurának is voltak ilyen logikátlannak tűnő időszakai kajcsi-ügyben,de aztán megoldódott mindig. Lehet,hogy nem jól gondolom,de szerintem ha este 10-kor ébred,mert korog a pocakja,az már akkor egy nyugtalanabb éjszaka,és nem úgy alszik,mint mikor teli pocakkal merül álomba fél nyolckor. Remélem érthető,mit akartam írni. :) Lehet,hogy ha sikerül úgy intézni,hogy vagy kevésbé álmos vagy sokkal éhesebb legyen,akkor megoldódna a dolog. :D

Alvástéma: Laura születése óta külön alszik,de rugalmasan oldottuk meg,hasonlóan diadelláékhoz,volt,hogy a hajnali etetés után már nem vittem vissza a saját ágyacskájába. Amióta levettük a rácsot a kiságyáról,időnként megjelenik nálunk reggel felé. :lol: :lol: :lol:
A mai reggelnél szebbet el sem tudok képzelni....... fél hétkor arra ébredtem,hogy Laura puszilgat :lol: :lol: :lol: ,aztán az apjához bújt és őt is megpuszilgatta,majd miután úgy gondolta,hogy kellőképpen előkészítette a terepet,elkurjantotta magát: Tápit kéjek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És ezt addig ismételgette,amíg meg nem kapta :lol: :lol: :lol:

Könyvek: Imol,csatlakozom a véleményedhez, a könyv nekem is központi helyen van az életemben,és már Laurának is. :lol: :lol: :lol: Egész icipici kora óta olvasok neki,imádja a könyveket,bármeddig hajlandó az ölemben ülni,ha mesélek neki. Bartos Erika fényképes mesekönyveivel kezdtük,aztán Boribon összes :lol: ,és most a Kippkopp sorozat a kedvenc. Igazság szerint a polcon elérhető helyen vannak a mesekönyvek,ő már szeretné a Pöttyös Pannit,meg a Labdarózsát is,de ezek hosszú és nagyobbaknak való mesék és nem akarok a ló másik oldalára esni. (de komoly könyvtára van már a kisasszonynak)

Na, jó hosszúra sikeredett az irományom :oops: .
Mindenkinek szép estét![/b]

Kép
 
 


Sziasztok!

A mai napot 1/4 7-kor kiadós hólapátolással kezdtem, segítettem Apának, hogy ki tudjon jutni az udvarból az autóval. A szép fehérségnek azért vannak hátrányai is, bár jól esett egy kis mozgás :lol:
Ma is megyünk szánkózni, már nagyon várom.
Kata a szánkóba én egy sállal kötöttem be, sajnos nincs külön öv rajta, nem is láttam még olyat. De ez így elég biztonságosnak tűnik. A nagylányom az első télen még nem tudott ülni, nála azt csináltuk, hogy a babahordozót erősítettük föl a szánkóra és úgy húztuk Őt. Ezzel a módszerrel Patrik is szánkózhatna :) Egyébként nagyon édesek a képek, annyira gyönyörű az a kisfiú!

Nálunk már megvolt a keresztelő, Bence fél éves korában. Szerettük volna korábban, de így alakult. Izgultam, hogy jól fog-e viselkedni a templomban, fogja-e bírni nyugiban a szertartást? Emiatt akartam 2-3 hónapos korában, de szerencsére nagyon jól bírta. Még amikor leöntötték a keresztvízzel, akkor sem sírt. Utána nálunk volt az ebéd, jó sokan voltunk. Nem volt semmi rendhagyó az egészben, mégis nagyon meghittre sikerült. Minden családtagunk velünk örült, hogy itt ez a pici fiú, akire már olyan régen vártunk.

Ibi a Te Bencikédnek nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok a második születésnapja alkalmából. Nagyon édes kisfiú és annyira hasonlít Rád. Én új vagyok itt, ezért engedd meg, hogy megkérdezzem, hogy Neked is van nagyobb, vérszerinti gyermeked? A fotókon úgy tűnt.

Kanga mama
Ivett annyira édes, nagyon szép kislány. A göndör fürtöcskéi különösen tetszenek.

:) Nagyon ügyesen lépeget már, Ő egyedül oda tud majd menni az első szülinapi tortájához :D Már csak napok kérdése és elérkezik Nálatok ez a nagy esemény! Tudod már milyen lesz a torta?

Imol
Dudó nagyon édesen mosolyog az etetőszékében és milyen nagy a haja! Ő is nagyon szép kisbaba és nagyon derűsnek tűnik. Pontosan mennyi idős is? Te nem tettél fel vonalzót, ezért kérdezem. Biztos írtad már régebben, csak sosincs időm visszaolvasni
:oops:

Vicanyu
 
 


Jó Reggelt!!

úúúúú mire ébredtünk!! Vagyis én már hajnbali 1-kor kinéztem /megéreztem/, mert Pafikám akkor kelt enni. Már akkor nagy hó volt, de most reggelre még nagyobb!! Ebben csak az a jó, hogy ma mennünk kell tanácsadásra, fontos, mert a pneumococcus elleni szuri második adagját ma kapja meg a fiatalúr!

Vicanyu! Én is segítettem volna az uramnak lapátolni, de képzeljétek tegnap délután ahogy Patrikot tettem le a földre, úgy megrándult vagy roppant vagy becsípődött /vagy nem tudom mit csinált/ a derekam, hogy utána alig bírtam lehajolni!!! Hajnal 1-kor amikor felébredtem alig bírtam kikelni az ágyból! Most már picit jobb, kenegetem, tornáztatom, remélhetőleg elég lesz a kence rá.

Igen, így jó ötletnek tűnne a szánkózás, de bevallom nincs is szánkónk :oops: :oops: , mondván, hogy Patrik még ezen a télen pici, nem vettünk még szánkót, a másik pedig, hogy a babahordozót már odaadtam hugimnak, mert mi már kinőttük, már nem kényelmes Patriknak. Hugom meg nemsokára hasznát fogja venni!! :lol:
Nektek nagyon jó szánkózást mára .. majd gondolok rátok ahogy tolom a nagy hóba a babakocsit ma a tanácsadóig .., végülis majdnem ugyanolyan :lol:

Csöpke! De édes lehetett Laura ahogy kérte a tápiját!!! Ezek olyan megható pillanatok!!
Ő még reggel tápszert eszik?

Valszeg igazad lehet az ébredéssel kapcsolatban. Picit átszervezem a délutáni evészetet!

keresztelőhöz: hát mi lennénk kb 20-22en azért ez nem kevés. De anyu segít a főzésben, úgyhogy ez a része meg lesz oldva, a menüt kell még pontosan kitalálni, mert még csak tippem van, meg szeretnék valami extra dolgot!! Valami olyat ami emlékezetes marad. Mint pl az esküvőnkön az emlékkönyv. Amíg a két fogás közt várakoztunk, ment körbe egy kis emlékkönyv amibe mindenki írt nekünk valamit. Szal valami ilyen praktikus de szép dolgot szeretnék Patriknak!!

Na készülődök, Szép Napot mindenkinek!!!!!
Vendég
 


Jó reggelt lányok!
Ilyenkor van időm írni,Dudókám reggelizett,aztán a nappaliban bejár mindent,megnézi a játékait,játszik velük,ilyenkor tudok számítógép előtt ülni.Hideg van :x
De talán a tél utolsó rúgása ez.Szeretem a havas karácsonyt és a szánkózást is,de ilyenkor már a tavaszt várom!!
Könyvek: Nagyon jók a Gyógyító mesék.Nem biztos hogy szükség lesz mindegyikre,de nézzétek meg a neten,ha nincs meg.Van köhögésre,bepisilésre,félelemre stb..
És a nagy kedvenc a Varró Dani :Túl a maszat hegyen..Biztos tetszik majd Dudónak.Nekünk is sok gyerek könyvünk van,és folyamatosan kapunk.Nagyon jó az antikvárium.hu,mi sokat rendelünk
Mostanában a leporelló könyveket is "kóstolgatja"!Szó szerint :D
Van babakönyve is,és képzeljétek minden este ha berakjuk a kiságyba,kezébe veszi.Apával nevetünk,na a gyerek is olvas.

Kata!
Az én húgom/a legjobb tesó és védőnő a világon/,neki is van 2 gyereke.A nagyobbik már 14 éves lesz márciusban,a kisebbik most 2.Nem jött össze évekig,aztán mikor már lemondtak róla,akkor terhes lett a a húgom!Így Dudónak is lesz jó pajtása Máté,igaz 15 hónap van köztük,de az 2 év múlva semmi nem lesz!Nagyon szeretem őket,imádok Tánti lenni.A nagyobbik fiú tényleg a pót szüleinek tekint bennünket,mert imádja a szüleit,de sokat jött velünk,kirándulni,nyaralni,síelni fürdeni.Mi mindig vittük,persze most is ha olyan,de már el kezdett nagyfiús lenni. :cry: Nem lehet puszilgatni,már a rokonok előtt sem.De egy nagyon jó gyerek amúgy,eszméletlen nagy igazság érzettel.Én voltam ilyen kamaszkoromban:-))!Azért látjuk mi vár ránk,de egy cseppet sem bánom :D
El döntöttük évekkel ezelőtt SZÜLŐK akarunk lenni,minden szépségével,nehézségével együtt!!
Nagy család vagyunk,főleg édesanya részéről, unokatesóim kb.-2+3 év van köztünk, 6 lány!!és egy fiú. A gyerekeink,19 évestől ,a legkisebb okt.1-én született.Na most 2 lány van,15 éves és 6 hónapos,a többi 8!!!!!fiú!Van 19,és 16 éves,akkor 14 és 13 és 10 és 9 éves, 6 éves,valamint 2 éves, Dudó majd 9 hónapos, és Ádám 4 hónapos!
Nyáron és karácsonykor mikor összejön a család,akkor van ricsaj!De annyira szeretik egymást,szinte egész nyáron együtt vannak,a kisebbek.A nagyszülői ház meg van,mármint az én nagyszüleimnek,csodálatos helyen a Káli medencében,közel a Balaton,van rét,és olyan nagyokat játszanak,mint mi gyerekkorunkban.

Ezt csak azért írtam,mert mikor mi mondtuk,hogy a neme mindegy,és a Tegyeszes hölgy aranyosan megjegyezte,na ide kislány kell,én legbelül tudtam,nem jöhet más csak fiú!
Nagyon szeretem a családom, mindenki tud a másikról mindent,ha baj van segítünk egymásnak,és mi annyi szeretet kaptunk,Dudó is,hogy nem lehetek elég hálás a sorsnak.Apának kisebb családja van,ők is aranyosak,és nagyon szeretem őket is,de Apa azt mondja viccesen,hogy már csak a családomért el vett volna!
:D
Mindenkinek szép napot,a várakozóknak kitartást és erőt,keresem a képeket a zene bőlcsiröl!
Imol@
Vendég
 


Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket mindenkinek!!! :lol: Mindet felolvastam Bencinek Közölte:" ggyó!!!"
Vicanyu!Nekem már van 2 felnőtt gyerekem . Melinda 25 éves , Ő már Pesten él. Péter 20 éves lesz még velünk van . Végzős szakácstanuló. Szuper jó ez az összeállítás
:lol: :wink:
Nálunk annyi a hó, hogy már kicsit sok is :P :shock:
Szép napot mindenkinek!!!

Kép
 
 


Sziasztok Lányok!

Imol ez igen, jó lehet ekkora családban élni. Ahogy a nagyszülői házról írtál, szinte láttam magam előtt. Nagy kincs a család, pláne egy ilyen szép nagy. Gondolom igyekeztek gyakran összejönni.

Kata reméljük Patrikot nem viseli meg szuri. A derekadnak pedig jobbulást kívánok, a tornával azért vigyázz, lehet, hogy inkább csak kenegetni kellene.

Szánkóztunk délelőtt, egyszer arccal a hóba borult Bence, de én nagyon nevettem rajta, így Ő sem sírt. Azért még sokat Ő sem bír a szánkón ülni, maximum fél óra, ami még élvezetes számára. Nagyon gyönyörű napos az idő, csak elég hideg szél fúj. Ebéd után még kimegyünk újra, majd jól felöltözünk.

Mostanában a napközbeni alvása teljesen változó. Így nehéz egy pontosabb napirendet követni, egyik nap 2x alszik, másnap még 3x. Természetesen az Ő igényei szerint teszem le aludni és Bencus elég alvós baba :lol: Szerencsére ez éjjel is igaz, 8 hetes kora óta átalussza az éjszakákat. Este fél nyolc-nyolc körül alszik el és reggel hat, fél hét felé ébred. Most nagyon erősen fogzik, de még ez sem zavarja az éjjeli álmát. Mondjuk este elalvás előtt bekenem az ínyét Dentinoxal. Szóval alvás terén (is) nagyon szerencsések vagyunk.

Lányok, Ti beadatjátok a babáitoknak az agyhártyagyulladás elleni oltást? Egy ismerősöm ajánlotta, hogy ezt mindenképpen kapja meg Bencus.

Még egy kérdésem lenne, Ti gondolkodtok kistestvéren? Én annyira vágyom még egy babára, sőt akár még kettőre is. Persze a mai gazdasági helyzetben nem hiszem, hogy el tudnánk tartani 4 gyereket, de egy harmadik még olyan jó lenne. Úgy tudom, hogy már nem kéne újra tanfolyamra járnunk, így talán hamarabb lehetne határozatot szerezni.
Vagy talán még szülni is tudnék, nálunk nincs kimondva, hogy nem lehet, bár eddig nem sikerült. Viszont egyet már kihordtam és megszültem, lehet, hogy sikerülne mégegyszer. Azt mondják, ha az ember örökbefogad egy babát, akkor utána sokkal nagyobb eséllyel lesz terhes. Mert már nem görcsöl rajta, nem erre koncentrál.
Mi erről a véleményetek?

Vicanyu
 
 


Imola, a bébikomp szerintem jó dolog. Több unokahúgom és a keresztlányom is használta és most Ivett is. Bár ha a védőnőket kérdezed, ellenezni fogják. Ivett ugyanúgy mászik, mászott, elindult és jár-kel, elesik-feláll, megint mászik, mint azok a gyerekek aki nem használták/használják. Ivett nagyon szereti. Jól érzi magát benne, nagyokat visongat, ha benne van. Semmi olyant nem vettem észre a mozgásán, ami káros lenne. :?
A vonalzód kódját az aláírás mezőbe másold be!
Más: nekem is ez a második házasságom, bár mi már 21 éves házasok leszünk márciusban. Templomi esküvőnk nem volt, viszont megvagyunk keresztelve mindketten.
Ivett keresztelője 4 hónapos korában volt, a vége felé volt egy kis nyügi. Mi akartunk még egyet tartani novemberben, nem jött össze. Én ugyanis nem tudtam, hogy a bátyámék más vallásúak mint mi, így nem tudták a Picurt újra megkeresztelni. Megegyeztünk, hogy úgy teszünk mintha...
Ivett kapott az Egyháztól egy kis ingecskét, amelyre rá van írva, hogy "Isten gyermeke lettem", megkapta a gyertyát, ami égett a keresztelő alatt, valamint egy "Keresztelési emléklapot". Elteszem neki... :lol:

Még folytatom... ezt elküldöm mert vacakol a net!
 


Diadella, Patrik gyönyörű. Nekünk is ilyen kádunk volt/van, de már ez is kicsi... remélem azért a nagykádat nem fogja hamar kinőni. :lol:

Fődim, Laura ééééééééédes! :lol: :lol:

Vicanyu, Diadella, az alvás még kialakulóban van. Ebben a korban Ivett is össze-vissza aludt. Most úgy tűnik, hogy már csak nappal egyszer alszik, déltől úgy kb. 2 2 és fél órát. Éjjel viszont 11-et. Tehát, ha összeadom a korának teljesen megfelelő az alvási ideje.

Hát Vicanyu, mi már biztosan nem vállalunk még egy babót. Megmondom őszintén, hogy a korunk miatt nem! Tudod, amikor az ember lánya elmúlik 40 és apa 45, akkor már örülünk, ha ezt az egyet egészségben fel tudjuk nevelni. Itt van neki a keresztlányom, aki 2 évvel idősebb nála, később ez majd teljesen eltörpül és szerintem jól meglesznek. Már most imádják egymást.

Vicanyu, kérdezted a tortát, erről már írtam, sőt még képet is tettem fel, hogy mit szeretnék. :lol: :lol: :lol:

Imola, mi is nagy család vagyunk. Az én részemről is és a férjem részéről is. Nagyon jó dolog. Mi is igen csak támogatjuk egymást, na de manapság ez másképp nem is megy.

Szánkó: nekünk van karfás szánkónk, de még nem próbáltuk ki. Az a bajom ugyanis, hogy hiába van nagy hó... folyamatosan olyan erős szél fúj, hogy rosszul esik kint lenni, pedig nagyon klasz volna. Na, mindegy, talán ebben a pár napban még lesz rá alkalom. :shock:

Diadella, a derekadra vigyázz és én is jobbulást kívánok, Patriknak meg kitartást a szuri miatt, bár szerintem már túl vagytok rajta.
 


Vicanyu, Ivett 24-én kapja meg a prevenárt, meg a kullancs okozta agyhártyagyulladás ellenit. Én mindenképp beadatom neki, mert az erdőaljban lakunk és hát mi tagadás, van a fűben kullancs. Kiírtani nem lehet, viszont jön a tavasz, a nyár, amikor Ivett már igencsak kint is fog totyogni... tehát jobb félni, mint megijedni.
 


Na, akkor egy kis nosztalgia, aztán eldugulok!

Ivett a keresztelőjén
Kép
Kép
Keresztlányommal a keresztelő utáni ebéd előtt, ami a mamánál volt. Sokan voltunk...
Kép
 


Még valami, ilyenkor szoktunk összehasonlítást csinálni, amikor 1 éves lesz a bébi. Akkor és most című képek!
Kép
Kép

Na, most abbahagyom, mert még megunjátok a végén. :lol: :lol:
 


Még két gondolat - aztán tényleg abbahagyom.

Vicanyu, én szorítok nektek, hajrá, ha úgy gondoljátok, ne add fel, hátha. Egyébként én is tudok példát mondani arra, hogy öf. után összejön a vérszerinti. :lol: :lol:

Könyvek: Ivett is szereti, egyenlőre megenni. Jól van na, azért néha leül és olvasgatja is, mutogat, mint én szoktam neki. :lol: :lol: És magyaráz egyfolytában.
 


Sziasztok!
Kanga mama köszi,oda raktam,mármint az aláíráshoz.
Igazából nekem a húgom a védőnőm,és ő sem tudott mit mondani.Mivel a gyerekei későn indultak el,11 hónaposan álltak fel,csak úgy ment mind a kettő,hogy kapaszkodott,de inkább másztak, 15 ill.16 hónaposan viszont simán elindultak.
Ő mármint a húgom is azt szokta mondani,hogy ami jó a babának,az a jó,és nem kell mindent komolyan venni,amit esetleg olyan ember írt,tisztelet a kivételnek,hogy gyereket is csak képről látott.Mármint szakkönyvet.
Kata! Vigyázz a derekadra,nekem is van gerincsérvem,de nagyon jól tudom kezelni.Tornázom,speciális tornát és tényleg szinte panaszmentes.Nekünk ha megrándul a derekunk a jégzselé jön be.Szerintem mentolos+kámforos kenőcs lehet.De te jobban értesz hozzá,csak vigyázz magadra.

Vicanyu,köszönöm.Nagyon sokat próbálunk együtt lenni,de tudod sokszor az ember csak rohan,de mindig van valami,vagy valaki a családban aki azt mondja állj,és összejövünk.
Nyáron együtt kell megoldani a 2 hónap iskola szünetet,és óvoda szünetet is,mert senkinek nincs ennyi szabija.Meg mindenki félti a munkahelyét is.De hát már csak ilyen világ van.Így felváltva vagyunk és leszünk a kisebbekkel.Tavaly nyáron,mikor mentünk a Balcsira biciklivel 5 gyerek volt velünk,és gratuláltak a férjemnek,hogy milyen szép nagy család,és ingyen beengedtek.A srácok persze kuncogtak. :D
A tesó kérdés nálunk is téma.Pontosan ezekért a gyerekkori élményekért,húgom és köztem 14 hónap van,és a sok sok unokatesó miatt is.Bár pont azért mert ilyen egykorú gyerekeink vannak,és sokat vannak együtt,nekik ez nem téma.
Mi sokat beszélgetünk,és sokszor eszembe jut,de most még Dudó teljesen betölt.Apa ő nagyon belejött,és nálunk sem kizárt a vsz.gyermek.
Majd a sors,olyan bölcs eldönti.
Na voltunk csecsemő színházba,ezért is akartam írni.Dudó evett,és most teljesen kimerülten alszik.Babakocsival voltunk,majd 40 perc séta.
Odaértünk,és egy nagy ágyra kellett lerakni a babákat,mi ott ültünk mellette.Az én kisfiam pont akkor kakilt be :oops: Nem szeret így lenni,ezt értésemre is adja,nagy elnézések közepette tisztába tettem.Mindig van nálam reklámzacskó,jól zárható,de mire egy kukát találtam.
:roll:
AZ előadás érdekes volt,de Dudót jobban érdekelte a szomszéd kislány cumija.Nem cumizott,talán csak 1 hetet,mikor bújt ki a foga.De én elraktam a cumiját,áldom az eszem,most is csak játszott a cumival,de az úgy lekötötte,hogy nem figyelt másra.A nagyobb gyerekek élvezték,és én is,de nem ezért mentünk.Nagyon ötletes interaktív volt,de ez inkább 1 éves vagy még idősebbeknek jó.
Majd megyünk zene bölcsibe az jobb neki,keddenként van.

Hát így jártam lányok a csecsemő színházzal.
Írjatok sokat,mindenkinek kellemes napot!
Imol@
Vendég
 


Sziasztok!

Na akkor én így név nélkül, MINDENKINEK!!
Bébikompunk nekünk nincs. Én nem tartom jónak. Hugoméknál ott a bébikomp, még Martiné volt, mondta, hogy hozzuk el, de sztem tök felesleges. Patrik így is eljut mindenhová .. sőőőőt még oda is ahová nem kéne!! :lol: Így is egész nap négykézláb mászik és mindenhol feláll, még a hálós járókánál is kívülről!!! A két kis tenyerét odateszi a hálóra és úgy feláll, iszonyú erő van benne. Képzelem mit művelne egy bébikomppal!! :lol: Meg nekünk amúgy sincs hozzá nagy lakásunk, sztem az olyan helyre való ahol jó nagy tér van ... szóval nekem nem kell, és még balesetveszélyes is. Nekem olyan természetellenesnek tűnik!
Bocsi attól akinek más a véleménye . :wink:

Már sokkal jobb a derekam csajok, Diclac géllel kentem, ez nagyon jó erős és hát Pafikám ma is gondoskodott róla, hogy meg legyen tornáztatva :lol: .. ez pedig segített rajta. A mentolos-kámforos kenőcs valóban a legjobb ilyenre, de 3 éves kor alatt nagyon veszélyes a mentol!!! Lehet, hogy nem lenne semmi baj, mert rajtam lenne és nem rajta, de jobb félni mint megijedni, és úgy tudom a mentol belégzése is nagyon súlyos betegséget tud okozni!!

De tök jó, hogy iylen szép, nagy klassz családod van Imola. Nekünk is jó a kapcsolat mindenkivel, bár mi jóval kevesebben vagyunk.
Babaszínházba meg majd elmentek ha nagyobb lesz Dudó!! Legalább kipróbáltátok!De milyen klassz, hogy ilyen közel van az is hozzátok!!!

Csajok, az akkor és most képek nagyon cukik!! Nagyon jók!! még még még, majd én is hozok, de már csak holnap, mert ma korán le szeretnék feküdni.

Tesó téma: hát ez jó kérdés. Nagyon szeretnénk, de ennek több akadálya is van jelenleg és ez bánt is de nagyon, mert szalad az idő :(( ... mostanság kellene újra elindítani az öf-et, mert én mondjuk úgy 3-4 év múlva szeretnék /kb/ egy kistesót :) természetesen gólyahírest :) én imádom a gólyahír egyesületet!!! és a várakozási idő pedig pont kb ennyi. Terhes én biztos nem leszek, aszonta a doki, hogy ki van zárva, hogy én valaha is teherbe essek ilyen belsőrésszel ... jó mi? ezt mondta egy nagyműtét után. De mindegy is, mert én is voltam várandós mint ahogy itt mindannyian!! :))

Megkapta Patrik a Prevenart. egyem meg azt a drága mosolygós, kedves, bájos kis szivét!! A dokinéni azt mondta, hogy nincs szive beadni Patriknak a szurit, mert olyan édesen mosolygott rá /mindíg ezt csinálja/, totál levette a lábáról .. dehát muszáj volt, na annyi is volt a jókedvnek!! :(((( sírt a drágám nagyon. Érdekes amíg picike volt soha nem sírt szurinál, mostanában meg mindíg .

Agyhártyagyulladás elleni szurit mi is beadatjuk majd.

Nem tudom holnap mikor érek ide, így hát ISTEN ÉLTESSEN KICSI IVETT ELSŐ SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL !!!!!!!

Pafikám holnap lesz 7 hónapos!

Lányok Ti sem tudtok betelni a gyermekeitekkel??? mert én egyszerűen nem :lol:

bocsi ha kicsit szétszórt volt az írásom, de olyan rossz híreket kaptunk ma, hogy alig bírok gondolkodni.

Jó éjszakát!!
Vendég
 


Sziasztok!

Én is név nélkül Mindenkinek!
Tényleg nagyon aranyosak a gyerekek!
Dudó!Tényleg 3 hetesen olyan kis Dudós!Nagyon ari ez a név!! :P

Ivettet Istenke Éltesse!!!

Én biztos nemjövök most a napokba,esett a hó megyünk sízni 4 napra!
Még megtehetem,de ez év decemberében bízom benne már nem!
Babázni "AKAROK"!!!!
Már 3 napja babákkal álmodom,felébredek,és csak járnak a gondolataim.

Mindenkinek jó éjszakát!
Vendég
 


I
IVETT BOLDOG SZÜLINAPOT és SZÜLEIDNEK SOK SOK ÖRÖMÖT!!!!!!!!!

Kép
 


Jó reggelt lányok!
Először is Ivettnek boldog születés napot kívánunk Dudóval együtt!!
Nőjél nagyra kicsi lány!
Enci,jó síelést nektek.Mi is jártunk,mostanában nem,de ez nem baj!!!
Még nem merem Dudót itthon hagynom több napra.Nem tudom hogy vagytok vele,én nem gondoltam hogy ilyen nehéz lesz ,azt is nehezen viseltük Apával ha nem mi fürdettük meg.Azt meg nem bírnám,hogy napokig ne lássam.
Tesón én is gondolkodom,sokat.Apa belejött és már menne is jelentkezni,de valahogy bennem nagyon sok minden kavarog.Először is Dudó betölt,és nem győzök hálálkodni,hogy Ő a miénk.Olyan szerencsénk volt vele,gondolom mindenki így érzi a saját gyermekével kapcsolatban.Mondják a család,hogy két tesó sem egyforma,és én sem Dudó 2-őt várok.Azt is tudom,hogy a szeretet nem feleződik,hanem duplázodik.
De még bennem nem történt meg,az hogy el tudok fogadni még egy gyereket.Aztán tegnap Apával megbeszéltük,hogy ha terhes leszek,akkor oké,az örökbefogadást kicsit most pihentetjük.Meg az anyagiak is.Tudom nem ez a legfontosabb,de azért nagy mértékben befolyásolja az életünket sajnos.Nem kell fillérezni,jut mindenre,de manapság kinek az állása biztos???
Hétvégénk nagyon tömény lesz.Szombaton Pesten leszünk név napozni /Zsuzsannát köszöntünk/,anyósomat és sógornőmet is.
Vasárnap meg Máté nap lesz!!!!
Édes kis Manócskám most született,én voltam a húgommal,mind kettő gyerek születésénél,.
Nagyon szeretem őket,és olyan aranyosak Dudóval.Máté már beszél,és Dudónak mindig mondja" gyejje baba játszani",és már húzza is.Dudó meg mosolyog!!

Remélem Kata rendbe jössz,és nagyon sajnálom,hogy rossz hirt kaptál.
Mindenkinek szép napot!
Imol@
Vendég
 


Kicsi Ivett!
Isten éltessen első születésnapod alkalmából, sok boldogságot és jó egészséget kívánok Neked és családodnak!!!!!!!!!!!

Vicanyu
 
 


[siIvett baba !!! Nagyon boldog születésnapo! Ibolya Bencikeze=18][/size]

Kép
 
 


Bocsánat !szerettem volna nagy betűvel és nagyon vidám narancssárga színnel írni az egészet :evil:

Kép
 
 


Sziasztok!

A mai napon újabb két fogacska is áttörte az ínyét felül, így már 4 foga lesz, 3 fölül, 1 alul :lol: Ezekkel már remekül lehet rágni a járókát

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicanyu 2009.02.21 20:10-kor.

Vicanyu
 
 


Lánykák, holnap jövök és írok bővebben. Addig is mindenkinek nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, jókívánságokat. Mindenkit puszilunk! :lol:
 


Bocsánat kanga_ mama, de ezt sehogy sem értem. Újra keresztelni sehogy sem lehet és nem is kell senkit, én úgy tudom.

Ivett, Boldog szülinapot!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
 
 


Jó reggelt lányok!
Ma korán keltünk,mert Dudó elsőként akarta Mátét felköszönteni :D :D Irtunk is neki egy üzenetet!
ilyenkor még nem reggelizik a kisfiam,csak 8 körül,mert még nem éhes!
Ma azt terveztem,mivel holnap szinte nem is leszünk itthon,nagy takarítást csinálok,és délelőtt mikor alszik kivasalok.
Most mászkál,játszik és sikongat.Valaminek nagyon örül.
Fogzunk,kell a kúp és a chaomilla is.Le akarom fényképezni ,hogy ül de nem sikerül.Ahogy meglátja a gépet,mosoly és hasra vágja magát,ill.mostanában közelről is meg akarja nézni a fényképezőt.
Nagyon kellemes hétvégét,majd rakok fel képet a szülinapi buliról is,mert Dudón kívül lesz még egy baba kedvenc sógorom nővérének a kislánya Csillagocska,aki júliusban született,de kilóra majdnem Dudó!Zene bölcsíset meg csinálok újra,aztán azt is hozok.Most mikor keresem nem találom,majd Apa biztos meglepődik valamelyik mappában megtalálja :oops:
Legyen nevetős,játszós,babázós,pihenős jó hétvégétek.
hétfőn újra itt lányok!
Sziasztok.Imol@
Vendég
 


Sziasztok!
Mostanában csak olvasni szoktam, anno nrm voltam szívesen látott vendég erre...
A népszerűségemen az sem fog javítani amit most szeretnék írni, de nem tudom megállni szó nélkül.

A bébikomp nemhogy jó dolog, hanem kifejezetten ártalmas. Az, hogy egy egészséges gyereknek nem sikerül vele komolyabban ártani, még semmit nem jelent. Láttam Ivett videóit, hát... azt azért nem mondanám, hogy stabilan és szépen menne, a komp hatásai igenis látszanak, aki egy kicsit ért a dologhoz, az látja.
Mi sokat küzdöttünk azért, hogy a lányom egészségessé válhasson, pedig az sem volt biztos hogy járni fog. Elég alaposan körbejártunk mindenféle mozgásfejlődéssel kapcsolatos kérdést + orvosként van némi ismeretem arról, mi az amire szüksége van egy pár hónapos gyereknek - bébikompra biztosan nincs. Aki megúszta különösebb probléma nélkül, az adjon hálát, de hogy valóban mit tett a gyerekkel, az évek múlva derül ki...

...és még valami...
többeknél is látom, hogy a gyerekek pár hónaposan rendszeres tv-nézőkké váltak. Legalábbis ezt sugallják a "reklámot nézek ne zavarj" című képek, vagy Ivett videói, ahol még a felvétel idejére sem lehetett kikapcsolni a tv-t. Ha jót akartok a gyereknek, ezzel a szokással sürgősen fel kellene hagyni!!! Rossz nézni, hogy mindenféle mondvacsinált indokokkal hogyan tesznek meg mindent egyes szülők azért, hogy az egészségesnek induló gyereküknek minél több problémája legyen...
 
 


Emike, jól tudod, most már mi is. :lol: :lol: :lol:

Andem, nem ismerlek, és te sem minket, de:

1. Ivett nem állandóan nézi a TV-t, csak néha. Tudod nálunk a család nem él laposkúszásban mert gyermekünk lett... Értem ezt arra, hogy a TV szól.

2. A bébikomppal kapcsolatban már megkaptuk a magunkét, köszönjük, de egy valamit had mondjak még el ezzel kapcsolatban. Lánykánk alig 1!!! hete indult el, mit vársz tőle? Hogy azonnal stabilan, inogás nélkül menjen. Egyébként a bébikompban sem ül/ült állandóan. Amióta elindult azóta meg egyáltalán.

Különben meg köszi a lehordást a mai napra éppen jól jött a bank levele mellé!!! Most még boldogabbá tettél!!![/b]
 


...semmit nem várok... csak nem szeretem, ha terjed a hülyeség mint a futótűz... mindenki azt csinál a gyerekével amit akar, de butaságokat ne tanácsolj másoknak!

Laposkúszás? Nálunk amióta gyerek van, igenis az ő érdeke az első, és naívan azt gondoltam, másoknál is - bocs, ha rosszul... És a TV csöppet sem szolgálja a gyerek érdekét, akár sokat nézi, akár keveset... de végülis mindegy, a következményeket is Ti és főleg Ivett viseli majd...
 
 


Sziasztok!

bocsánat a betolakodásért, csak egy mondat erejéig zavarok!

Kanga mama!

Ivettnek nagyon nagyon boldog 1. születésnapot kívánok! Ugye nekem könnyű dolgom van, mert pont 2 hét van a lányaink közt :wink: szóval holnapra boldog szülinapot! :)


és hiányolunk a pécsi topikból :( néha benézel azért? Légyszi-légyszi-légyszi :) Ivett nagyon szép kislány, és csudahelyes a göndör fürtjeivel! :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Andem, hagyj engem békén légy szíves, köszi, ne kóstolgass! Én nem tanácsoltam senkinek semmit, csak a tapasztalataimat írtam le és pont, mindenki azt von le magának belőle amit akar, oké?! Egyébként mi a túró bajod van velem? Én nem bántottalak azt hiszem.


Megyek Viki, és nagyon-nagyon köszönjük a köszöntésedet. Jól esik, hogy kerestek, keresel és utánam jöttél! :lol:
 


Sziasztok!

Ha valakinek van véleménye,az jó. Azt gondolom, az már nem mindegy,hogyan osztja ezt meg másokkal. Andem,bár mindkét dologban osztom a véleményed(mármint hasonló megfontolásból nem volt bébikompunk és mióta gyerekünk van,csak este tévézünk,mikor ő alszik) ,mégis azt gondolom,hogy ez minden szülőnek a saját felelőssége. Meglehetősen indulatos és személyeskedő leveled nem volt gondolatébresztő vagy segítőszándékú.
Biztosan jót akartál,de nem ismered azokat,akiket megszólítottál,nem sokat tudsz róluk,így szerintem ilyen sarkos véleményt mondani nem jó.

Lányok!(Kanga)

Ez egy nyilvános fórum, bárki elolvashatja,amiket írunk, megnézheti a videókat,képeket. Én ezért vagyok ilyen óvatos(még képet se teszek fel), mert ez nekem már nagyon magánszféra,viszont kevésbé sebezhető így az ember. Ezt mindenki maga dönti el,hogy mennyit vállal ebből.

Kanga: Remélem minden rendben ,még egy nap és igazán lesz egy 1 évesed. :lol: :lol: :lol: Jó szülinapozást jövő hétre! :lol:

Kanga,Vicanyu,Imola: Gyönyörűek a gyerekek! Laura azt mondaná: Edik szebb,min másik (Egyik szebb,mint a másik) :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
 
 


Csöpke, Fődim, köszönöm és azt is, hogy meghallgattál. Most már minden oké. :)
 


Ja, igen, szülinapi buli... elhalasztottuk a jövő hétre. Az egyetlen nagymama lázas beteg, és neki itt a helye az unokája szülinapján. Remélem Babókánk megbocsájt nekünk. :oops: :oops: Szeretnénk, ha a mama is itt lenne.
 


Jaj még valami!

Kicsi Patrik, aranyos kis szöszi fiú... - Ivett szerint: Baba, tete! - Nagyon boldog hófordulót.
 


Ivettnek nagyon Boldog 1 éves szülinapot kívánunk!!!Nőjjél nagyra tündéri kicsi lány!!!!!:):):):):):)
 
 


Drága Kriszti! Neked is nagyon szépen köszönjük. :lol:
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: