A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

A vázában a szárak, a fréziához tartoznak, amit Valentin napra kaptam és hihetetlen milyen jó illatuk van... Abból sajnos nem tudok küldeni, mármit az illatból, kár.. :(

Na megyek, látom most nincs senki, holnap jövök majd.

Mindenkinek szép estét!

Kép
szilzi

Barátom!!! :shock: :shock: Melyik cukrászdában vetted? :lol: :lol: :lol:

Vicc volt. :oops: :lol: :lol: Gyönyörű!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Hú, Szilvi,ez nagyon jól néz ki így együtt. Zsuzsinak ez melyik krémje a tetején?

Kép
flóra 11

Azért egy laptető megdobja ezt a mai jó napot! :D :D :D :D

Pusssz

Kép
szilzi

Igen! És még vagyunk is! Pont bekukkantottam. :wink:

Kép
flóra 11

Mégis vagytok????

A Zsuzskának az almás-krémesre való kréme... Holnap beírom majd jó, mert szerintem nincs benn a receptes topikban.

De jó, hogy szerintetek is szép! :D :D

Kép
szilzi

A süti szép, a virágot nem láttam.
Fekve varrtam, és úgy megfájdult a hasam. :( Sajnos, nem a gyomrom. :? De most már nem fáj. De lehet, hogy csak megint nyúlok.

Kíváncsi vagyok a kisautóra, Márti. Esetleg vághatnál belőle kettőt, a kettő közé tömítőanyag, és összevarrod és akkor jó kis puha, imádom az ilyen puha cucókat. :D

KépKép
benó

Szerintem csodagyönyörű, nem is értem, hogy a fenébe csináltad. Nagyon szép. :D :D :D :D Én még sose csináltam ilyen szépet. :D :D :D :D

KépKép
benó

Megnéztem Ildikó, a Zsuzska ezt 2008. 04.13-án írta.

De holnap beírom, legalább a receptesbe, mert tartozok Mártinak a fánkrecepttel is! Ok?

Kép
szilzi

Jajj Benó, dehogynem csináltál.... :wink: A kuglófod pl meseszép volt! :wink:
A virágnak csak a szára látszik :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Benó, azt hittem azért vághatna belőle kettőt a Márti, hogy egyet neked. :lol:

Kép
flóra 11

Jó, köszike, az jó lesz,mert ezt én is kipróbálom. :wink:

Kép
flóra 11

Az nagyon jó lesz. :D
Szilzi, gratula a laptetűhöz! :D :D :D

KépKép
benó

Tényleg és a sodót is melléöntötted?

Kép
flóra 11

Na, ez se egy rossz ötlet. :lol: A két autó. De akkor már hármat vágjon. :wink: :lol:

KépKép
benó

Na, végül leléptetek? :wink:

KépKép
benó

Nem, csak telefonom volt.

Kép
flóra 11

Nem a sodót nem csináltam meg. Azt majd legközelebb :wink:

Képzeljétek az árlistás papirra az van írva, hogy 18e ez a vizsgálat ami nekem most volt és én 14e-t fizettem :D Először csak 6e-t kért a csaj, de én olyan becsületes voltam, hogy mondtam, hogy volt uh is :roll: Mondta is az A., akkor reméli, amiért ilyen becsületes voltam, "nagyon jó gyereket tesznek be" :arrow: ezekkel a szavakkal :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Rendben. Én meg összesen a mai napon kb. 11 manót varrtam össze, ebből csak egy van kész teljesen (bár annak sincs még arc rajzolva, mert végül lesz arca mindennek). :D És van 4 sapka. Ennyi. Ez hozzám képest nem rossz. :D

KépKép
benó

Csakis jó gyereket tehetnek be!!!! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

És most néztem, hogy ugye kiadták az A. eredményét, hogy tudjon csináltatni andrológussal papírt... De ugye, itt szinte minden a nő nevén fut és az van ráírva, hogy "a nevem"(nem írom ki), alatta Spermiogram :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó lejjebb szerepel az A. neve is, de azért mókás :lol: :lol:

Kép
szilzi

A csaj a doki egyébként?

KépKép
benó

Ez nagyon is jó teljesítmény,Benó. És amiket a nagyi utasítása előtt varrtál meg, azokat nem kellett javítani?

Kép
flóra 11

Ügyes vagy Benó! :D :D :D Most már annyi mindent kell lefotóznod, hogy ideje lesz elkezdeni, mert nem végzel a sok fényképezéssel szülésig :D

Kép
szilzi

:lol:

KépKép
benó

Igen dr. Kovács Tímeának hívják a dokinőt, megnézhetitek a Kaáli honlapján!

Kép
szilzi

Szilvi, kizárólag jó gyerekeket raknak be. Ez a lombik előnye,hogy lehet válogatni. :lol:

Szal akkor Te mindennek tetejébe még spermiogrammal is dicsekedhetsz. Akkor minek neked a babához A.? Hiszen hímnős vagy. :lol:

Kép
flóra 11

Ez jó Ildikó! :lol: :lol: Tényleg én rendelkezem mindennel ami a lombikhoz kell! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nem, nem varrtam újra, mert még azért nem tanultam meg most se olyan szépen varrni, tehát nem SOKKAL szebb, csak valamivel. :lol: :lol: :lol: De mindegy, néhány trükköt azért megmutatott, és az is fontos. :D
Iszonyatosan álmos vagyok. :shock: :x Éjszaka megint nem aludtam sokat. Nem panaszkodom.
Ma se lesz fényképezkedés, mert a Gy. most anyukájánál van meg boltban a Petivel, aztán jönnek ide vissza, duma stb., ma nem fog fényképezni. :?

KépKép
benó

Hát remélem is, hogy jó gyerek lesz vagy lesznek, mert ha ketten lesznek, akkor 100* annyira remélem! :D :lol: Különben megyek a diliházba! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Biztos jó bab vagy babok lesznek. :idea: :idea: :idea: Majd te alakítod, hogy azok legyenek. :wink:

KépKép
benó

Ne izgulj, dehogy mész! Boldog anyuka leszel. Minél rosszabbak lesznek acsemeték,annál büszkébb leszel rájuk. :wink:

Kép
flóra 11

Úgyis tök mindegy, jó lesz vagy rossz. A tiéd. :D

KépKép
benó

Benó, akkor most pihizned kéne. Délután én is olyan álmos voltam, de pont akkor jött meg a F. aztán nem pihiztem semmit.

Kép
flóra 11

Lesz ma CSI valahol?
Hol a Márti? Ja, a barátnőjénél. Mindegy, akkor megnézem én. :roll:

KépKép
benó

Lehet, hogy le is fekszem, aztán majd hozzanak valami kaját nekem a fiúk. Nem? :wink: :D

KépKép
benó

Tancsu megnézetem a videót! :D :D :D :D Nagyon jó! :D :D :D Mégmégmégmég!!!!! :D :D :D Nagyon aranyos Gergő! :D :D

A. is megnézte és Ő is mosolygott és hümmögött! :wink: Ami nagy szó, mert eddig nem nagyon érdekelték a babák :roll:

Kép
szilzi

Én még mindig nem néztem meg, bocsi. :oops: De holnap megnézem.
Jó éjt nektek, én akkor lekopok! Puszi mindenkinek! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Én is lelépek, mert A. valamit megint akar a gépen... :roll:
Lehet, hogy a fréziát is a gépnek hozta???? :lol: :lol: :lol:

Pussz

Kép
szilzi

Puszi :D

KépKép
benó

Ugye milyen jó a kis Gergőnek! És sztem az is jó, hogy az apuka úszik vele. így ő is aktívan kiveheti a részét,legalább hetente egyszer. :wink:

Kép
flóra 11

Akkor pusszancs nektek.

Pá lányok.
Szilvi,a férfiak már csak ilyenek. :lol: :? De szeretjük őket, ki tudja miért,de szeretjük. :lol:

Kép
flóra 11

Baromian belázasodtam..............
Kép

Kép
muzsuzska

Atya ég Zsuzsi! Most tényleg összeszedtél egy vírust vagy a fogadtól? :shock:

Kép
flóra 11

Jókor jöttem, mindenki lelépett! :evil:

A Gy. Feri pofázik a tvben. :evil: :evil: :evil: Marha jó lesz nekünk! :twisted:

Kép
muzsuzska

Ez a járvány egyébként ilyen magas lázzal jár. A F.-nak is 39 volt, nekem 38,5, a Bálintnak és a Petinek is 38,5.

Jaj, sajnálom Zsuzsi. :cry: Akkor benneteket sem került el. :(

Kép
flóra 11

A foghelyem, begyógyult, azzal semmi gond, szerintem sikerült beszednem egy vírust...........

Gergő nagyon édi!!!!!!!!!!!!

Szilvi, a sütid nagyon szép, küldj át egy-két darabot!

Kép
muzsuzska

Én veled vagyok! :wink: Lélekben is és virtuálisan is. :D

Kép
flóra 11

Nem is mozdulok, kifekszem, remélem holnap estig elmúlik.

Kép
muzsuzska

Ildikó, kisértetiesen jövök mindig utánad, jóban, rosszban.. :roll:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?