A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Tényleg elég pangás van itt....
Hol vagytoooooook?????? :?: :?: :?:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én itt:-)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Én itt vagyok, de ma nagyon döglős napot tartok. semmit sem csinálok, csak pihengetek :)
Pedig lenne mit csinálnom :)
És kicsit jósolgatok, ami nagyon furcsa mert Levivel nem volt ilyenem.

Katka, még úgysem szülhetsz, addig még meggyógyulhat a szülésznőd is :)
Aki nem terhes, szedhet rá mindenféle gyógyszert :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabka77 2009.02.16 13:57-kor.

Kép

Kép
gabka77

Katka, Jól nézel ki :D :!:
Pont jól járnál, ha sielés alatt születne a manó, meg a csajok is, így kevesebbet kellene nélkülözniük.

Jaj Lívia nagyon édes, kinn van a nyelve és mintha hízott volna, drága :!:

Ma este megyek vizsgálatra, meg Ultrahangra.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea Csokitortát sütött nekünk a nővérem. Fincsi volt :)
És a fejem nekem is egyre nagyobb :?

Kukli Igen, ha betöltötted a 36. hetet. Tehát 36 hetes 1 naposan kezdheted. Én ma kezdtem el szedni.

Norynak és Balázsnak nagy-nagy gratula. Remélem a képek sem maradnak le, ha már kicsit megnőnek! Doroty meg mindenkire figyelt és vigyáz fentről.

Masut Én most úgy vagyok vele, hogy örülnék, ha Kismanó már kint lenne. Bár ilyen derékfájással még szülni sem lehet.

Wicca Tényleg nagyon szupi lett minden! Ügyesek vagytok. És szép a pocid is :)

Adryn Szép poci :)

Bocsi, ha nem vagyok túl aktív ma, de... Ez a derékfájás nagyon megvisel. Éjszaka sírásra ébredtem, Géza meg is ijedt. Nem tudom mi ez, de lehet, hogy nem is becsípődés. Kegyetlen fájdalmaim vannak. Be kellett vennem fájdalomcsillapítót, és most is erősen dondolkodom rajta. Pedig nem nagyon kéne ilyeneket bevenni. Ha így kellene szülnöm, hát... Nem lenne valami jó. Remélem holnapra elmúlik!!!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!
Először is, Noryéknak hatalmas gratula, és kívánom, hogy az öröm segítsen elviselni nekik a veszteséget!

Elolvastam, amit hétvégén írtatok, hát meglepődtem!
Én vitamint (se), meg semmit se szedek már........ nagyon rég óta, talán a 25. héten fogyott el a Hipp Natalom, azóta nem ettem se vitamint, se kalciumot, se magneB6-ot...
A kórházi csomagom már kész, de a babaruhák mosásával még meg kell várnom, hogy a most mosodában lévő saját szennyesünk kimosódjon és megszáradjon.
Homeó kimarad, de ezt már mondtam...

Köszi a válaszokat az nst-fizetéssel kapcsolatban, de az én kérdésem arra vonatkozott, hogy EGYÁLTALÁN kell-e fizetni az nst-ért, ha az a kórházban történik?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na akkor nem vagytok elveszve.... :D
Ma én sem csinálok semmi különöset. Kaptunk pihenőszéket, lehet, h megpróbálom összetenni. Bár minden franc hozzá, úgyh lehet, h nem fog menni. :lol:

rzsg, derékfájás nem semmi. Vmi krém nincs rá???

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Rszg, sajnálom a derékfájást, nekem is most kezdődött, de szerencsére nem ilyen erős, pihengess :!:

A csokitorta az finom :P

Úgy zavar, hogy van egy anyajegy kinézetű dolog a két mellem között és piros körülötte, igaz 1X megnyomtam, mert azt hittem kullancs, de az hogy hónapok óta piros, már azon gondolkodom, elmegyek a bőrgyógyászatra, nehogy elrákosodjon, jó egy kicsit drasztikus gondolat, de az is lehet, hogy szülés után elmúlna, végül is máshol is kipirosodik a bőr sokx a terhesség alatt és nem sértettem fel:roll:

Nektek is vannak ilyen bőr-változások? (a nagy fejen kívül :lol: :lol: )

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Szerintem ezen ne aggódj, szülés után javulni fog. Nekem minden szüléssel megjelent illetve megnőtt néhány anyajegyem.... nem vagy rákos!

Megyek UH-ra! :P

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Bea, állítólag a bőrkinövések természetesek a terhesség alatt. Nekem a szemem alatt volt egy, de leesett egy idő után.

Most meg a köldökömben van vmi barnás vmi. Olyan, mintha vadhús lenne vagy nemtom. először azt hittem, h vmi szappanmaradék, elkezdtem piszkálni, de nem jön ki. Elég hülyén néz ki....amúgy is vmi miatt borzongok a köldöktől. :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Bea Szerintem is várd meg a szülést, nem hiszem, hogy gond lenne vele. Legfeljebb legközelebb kérdezd meg az orvosod.
A derékfájásom meg tuti, hogy a terhes-derékfájás. Úgyhogy sajna holnapra nem fog elmúlni. Viszont segít, ha összegörnyedve fekszem.

Tehuti A pihenőszékről tegyél majd fel képet. Én is gondolkodom rajta, hogy veszek egyet Kismanónak.

Kép

Kép
rszg

Hát sajna nem tudom összerakni....Majd a férjem-uram, de csak este jön haza, kedve nem lesz hozzá ma tuti..... :cry:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Homeo

Sziasztok! :-)

Wicca, ez a szoba tényleg nagyon helyes, gratula hozzá!

Adry, meg tényleg nagyon vékony, le a kalappal! Jó festést!

Tessza, igen a hematómát ki kellett bírni 4 hét pihivel, nem volt leányálom, és igazad van már pihenni kellene, (most tanítom be az új kollégát) köv. hétfőn van a kis búcsúbuli az irodában, és utána már teljes készülődés.

Megtaláltam a homeós leírást és adagolást.

Küldöm Nektek csatolva. A védőnőmtől kaptam, milyennek tartjátok? Potenciálok, adagolás stbstb? Van vkinek vmi bevált adagolási módszere, potenciállal stb?

Még vmi, tudtok nekem segíteni abban, hogy a málnalevél teát aki issza, hogy készítni? 1/2 liter vízhez, hány teás/kávéskanál?

Nagyon köszi előre is!

:-)
anna**

Sziasztok Lányok!

Drága Nory, szívből gratulálok a kismanók érkezéséhez és Doroti elvesztéséhez pedig nagyon sok erőt és kitartást kívánok. Ahogy a lányok is írták, tényleg napról napra könnyebb lesz, ahogy látod, hogy gyarapszanak, fejlődnek. Amennyit csak tudsz legyél velük, ők érezzenek téged, te pedig őket.

Bocsánat, hogy megint nem jelentkeztem, de totális betegség söpör végig rajtunk. . Pénteken éjjel az ügyeleten voltunk, mert nem ment le a lázam és a pulzusom is nagyon magas volt, de szerencsére hazaengedtek (természetesen bekaptam az influenzát), kaptam lázcsillapítót, antibiotikumot és manócskával minden a legnagyobb rendben volt. Viszont a méhszájam már 2100 a keddi 3110-hez képest. Holnap megyek az én dokimhoz kiváncsi vagyok ő mit mond, ja és az első nst is meglesz.
Most már apa is benne van, eddig ő pátyolgatott minket, most én őt/őket. Viki füle szerencsére rendbe jött, viszont valszeg tőlünk benyelt egy kis náthát. Domi a legény a gáton egyelőre.

Vica, szuper jó lett az ágyikó! Majd meg lesz mindennek a helye, folyamat rakosgatok mindent mindehova én is. Hogy tetszett az ágy a gyerkőcöknek ill. Pannának és Bulcsúnak a Panna régi ágya?

Katka nagyon szépek a kis farsangozóid!!! Neked sincs semmi okod sem a panaszra, nagyon csini nőci vagy te!!

Rszg, Bea, Adry eszméletlen vékonyak vagytok!!!!!!!! Csodaszép pocakok! Holnap majd én is csináltatok egyet apával!

Rszg Drága, kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel kívánok sok boldogságot szülinapod alkalmából!!!!

Wicca, érdemes volt ennyit várni a szobára minden nagyon szép és a parketta nagyon bejön nekem is. Pocak pedig gyönyörű. PocakBálintnak utólag is boldog névnapot kívánok!!

Adry, nem mondod, hogy mégis nekálltál festeni te is? Hogy áll a mackó az ágyon?

Lányok én már sokszor úgy megyek mint aki nem normális, szinte tolom magam előre, eszméletlen. Tök új ez az állapot, mert a gyerkőcökkel idáig már nem jutottam el. Nekem már iszonyat lent van a hasam, bölcsiben, dokinál folyamat rácsodálkoztak, hogy én még mi a fenét keresek "szabadlábon". A farsang egész jól sikerült, bár még kicsik a gyerkőcök, mert nagyjából fél óra alatt kifúlyt a lelkesedés, mindenki ült anyuci és apuci ölében. Viszont amikor indulni akartunk, akkor jutott eszébe a gyerekeknek, hogy ők bizony motoroznak és nekiálltak egy másik kiscsajszival kb háromnegyed órán keresztül a mosdóban motorozni. Addig egy jót beszélgettem a kislány anyukájával. Majd teszek fel képeket én is.

Holnap én is beszélek a dokimmal a homeós bogyókról, szeretném kikérni az ő véleményét is.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok
köszönjük a köszöntéseket! :D
de. elmentünk dokihoz, mert eszembe jutott, hogy a kullancs oltás harmadik adagját most kell beadni Fanninak, és akkor már felírta Máténak is a gyógyszertári dolgokra a recepteket.
szerdán kapja meg az oltást... szegény. de azért jó, hogy nem a szülinapján szuratom meg! :lol:

most itt vannak tesómék. már nem megyünk sehova, úgyhogy szerintem tudok majd pihizni is.
én már úgy érzem magam, mint egy rozoga 80 éves... az egész csípőberendezésem úgy fáj, hogy csillagokat látok, az ágyban egy megfordulás is borzalmas, ha a hátamra fekszem közben, iszonyúan fáj a fenékcsontomnál.

Rszg
a derékfájás nem lehet, hogy szülésre utaló jel? vagy annyira erős???

most is zuhog a hó, jó lenne Fannit felvinni a Normafára, de nem bírom... :?

Nemlajos
a kórházi nst ingyen van, nem kell érte fizetni!!! sőt ilyenkor már a dokik is ott a kórházban szokták megvizsgálni a terheseiket, akkor is ha eddig csak magánban csinálta, mert ahhoz már azért sokuknak nincs képe, hogy hetente kérjék el a pénzt!

én holnap megyek a második ctg-re, aztán doki, egy hét múlva meg lesz mellé egy uh is! már én is nagyon rég láttam a fiamat...

a pihenőszék elég jól használható dolog. nekem sajna nincs, de én is gondolkodom rajta. Fanni csak 7 hónapos korában ült fel, addig jól jött volna etetéskor. bár legjobb lenne kölcsönkérni...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

sziasztok

ma is festünk :lol: én csíkokat a falra, apu meg a fa díszítőelemet, meg az ajtókeretet :D bolondok vagyunk mit csináljak.. de leginkább én aki kitalálta :lol: :lol: Tencsi drága: a szünetekben macizok, már majdnem az is kész :D fel van rajzolva, ki van vésve, körvonalakat már kifestettem, már csak ki kell színezni :D szép lesz :D majd dobok fel képet ha össze lesz szerelve kisággyá :D

kicsit én is jósolgatok, de nem erősek a fájások, jönnek mennek. olyankor leülök.

Katka: tök jól nézel ki! mit iszol a Tibis bögréből? forró csokit? :P

Csibb:
még mindig nem láttunk képet a megrázom és kész frizuról.. bepótolható bulis képekkel kiegészítve :D

Livi nagyon helyes, télleg pufibb. mikor mehetnek haza a kórházból?

Rszg: derékfájást sajnálom, apuval próbáltad masszíroztatni?

KépKép
KépKép
adryn

hm, mielőtt megtudnánk, hogy mi a változás a gyedben/gyesben (én már olvastam, remélem, nem igaz), egy kis képtár a dolgaimról Cool
http://picasaweb.google.hu/apati.ildiko ... directlink

http://picasaweb.google.hu/apati.ildiko ... directlink

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A varrott dolgokat bizony mind én varrtam ám!!! :oops: :roll: 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat és most kicsit jobban vagyok, így gyorsan felnéztem.

Nagyon rosszul érintett ami történt, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz. :(

Azért írom le nektek ilyen korán, hogy mi történt, mert annyit segítettetek nekem, hogy úgy érzem jogotok van tudni, hogy mi történt. Lehet, hogy nem fogom tudni egybe leírni de igyekszek...

Az történt, hogy hazamentem pénteken, pedig érzetem, hogy nem lenne szabad. Szombat éjjel arra keltem, hogy nagyon görcsöl a hasam, azt hittem, csak kakilni kell. :oops: Lehúztam a bugyimat és abban a pillanatban vagy 1 deci vér kijött belőlem. Elkezdtem ordibálni apának, gyorsan hívtuk a dokikat, hogy nagy baj van. Mindketten mondták, hogy azonnal induljunk a kórházba, és ha egy mód van rá ne egyek és igyak semmit. Összerámoltunk cuccot, és kocsiba ültünk, de én akkor már nagyon rosszul voltam a vérveszteségtől. Mire beértünk kórházba ottvoltak a dokik is. UH, vizsgálatok, és mondták, hogy azonnal ki kell venniük a babákat, mert különben mind3-at elveszítjük. :( Beadták az epidurált, de semmit nem éreztem úgy bőgtem. Aztán mikor hatott elkezdták a műtétet. először kivették Levit, az gyönyörű pillanat volt. :) Mondta a doki "Gratulálok ANYUKA ez egy gyönyörű KISFIÚ" én meg elkezdtem mondani, hogy Levim, drága Levikém! :oops: :) Aztán 3 perc múlva újabb sírás orvos: "Gratulálok ANYUKA van egy hajasbaba kislánya" :) Akkor a boldogságtól sírtam már, de ez gyorsan szomorúsággá változott, mikor hallottam, hogy mondják, hogy most jön a neheze, és készítették a sok csövet, meg készen álltak, hogy esetleg műteni is kell majd a babót. És akkor kivették Dorotit is, ő nem sírt (én viszont nagyon) nála nem mondtak semmit, meg se mutatták, csak gyorsan elvitték és láttam, hogy nagyon küzdenek érte az orvosok. :( Aztán már nem emlékszek semmire, csak arra, hogy délután 3-kor felébredtem és nem is emlékeztem arra, hogy mi történt velem, csak miután körbe néztem, hogy hol is vagyok. Kicsivel később jött egy nővér, aki hívta a dokim és ő mondta, hogy mi történt. Mondta, hogy gyönyörű két Manóm van, és, hogy sajnos a picilány 3 órás küzdelem után feladta. És azt is mondta, hogy legyünk nagyon büszkék rá, mert felnőtteket meghazudtolóan küzdött az életéért. :( (na most megint bőgök :( )
Bocsánat, abba kell hagynom, majd később folytatom csak tudjátok....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.16 17:27-kor.
Vendég

Sziasztok!

Adryn nem semmik vagytok így a vége felé festeni :) Hajrá és várjuk a képeket :wink:

Rszg sajnálom hogy ennyire fáj a derekad :( , lehet hogy csak nyom valamit a baba. Kitartás most már nincs sok hátra. Tényleg fájásaid azóta nincsenek? , egyik nap írtad hogy elég gyakran vannak.

Katka tényleg nagyon csini anyuka vagy te is :wink:

Pihenőszék: én is gondolkodom rajta :roll: csak sajnálom rá a pénzt. :?

Tencsi sajnálom a betegséget, mielőbbi gyógyulást! Pannának nagyon tetszett az ágy, na meg Bulcsúnak is a heverő. Ma du. is aludt rajta vagy 3 órát :) Igaz mikor megkérdezte tőle anyósom hogy Bulcsú mutasd meg az ágyadat, akkor a rácsos ágyat mutogatta a hálóban :D
Remélem megszokja, mert ma reggel is felébredt fél hatkor, nem tudtuk visszaaltatni az ágyában, csak közöttünk aludt el, de így legalább 7 óráig tudtunk aludni. :)

Na itt az én pocim 36 hetesen:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

nory én is sírtam, miközben olvastam....... :cry: :cry: :cry:
Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy a 2 picurra kell most koncentrálnod!!! Remélem gyorsan megerősödnek, és mehettek haza!!!

vica, szép pocak. Nekem nem tűnik nagynak. :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos, szuper a lakás. Látom van tűzhely!!! :lol:
A kiságyban a lepedő is nagyon tuti!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nory: ez nagyon szomorú, én is majdnem sírtam. nem tudok tanácsot adni mert azt csak úgy szeretek ha ismerem a szituációt, de próbálj meg örülni a két gyönyörűségednek :) eszméletlen rossz lehetett hallani mennyire küzdött a kis Doroti, mondjuk ennyire taglalni szerintem a dokinak sem kellett volna, főleg hogy a kórház hibája és nem a Tiéd!! A Te tested megtett minden tőle telhetőt érte!! Puszillak, és mielőbbi erősödést Neked lelkileg és fizikailag is.

Vica: szép poci!! és tényleg nem nagy!! sztem Te vagy a második legkisebb pocijú a topikban :)

de én már csak szülés előtti pocifotót teszek fel, elhatároztam ;)

KépKép
KépKép
adryn

én is rakok fel egy pocakfotót, aztán olvasok!

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nory én is a sírás határán voltam ahogy olvastam :cry: és tényleg most azzal próbálj foglalkozni, hogy mielőbb megerősödjetek mindannyian :wink:

Nemlajos nagyon ügyi vagy ha ezt mind te varrtad :) Szép a lakás :wink:

Adryn, ez érdekes én sokkal nagyobbnak érzem, de mikor lefényképezem akkor a képen már nem is tűnik olyan nagynak :roll: :)
Szülés előtti pocifotó hogyan lesz, két fájás között lefényképezed a párod? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csibb nagyon jó lett a hajad! :wink: és szép gömbölyű a pocid, a tied se olyan óriási :)

Fanni mit csinál a sarokban? :lol: és jól látom hogy neki is rövid a haja, vagy ilyen volt? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jaj, Nory, ezt most én is megkönnyeztem... :cry:
szerintem nem baj, hogy ezt mondták, biztos jól esik neked is, hogy büszke lehetsz rá egy kicsit, még ha nem is találkoztál vele, de mégis ott volt benned, és így lehet, hogy jobban el tudsz tőle búcsúzni, el tudod engedni. persze nem biztos, csak én így gondolom... :roll:

szépek a pocakok csajok!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vica
ő nem Fanni, hanem a húgom kislánya, Panni! :wink:
és egy játékosdobozban túrkál. :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, a hajamra nem is koncentráltam... szerintem most nem lett egyébként olyan jó, mint szokott, de az is lehet, hogy a bedagadt fejem miatt nem tetszik... szóval a megrázom, és újra beállított frizkó csak vicc volt a fodrásszal... :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos
jók a cuccok és a lakás is!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, akkor azért volt gyanús :lol: hasonló korú mint Fanni? Bizti jó barátnők :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

nory, köszönöm, hogy ezt leírtad, kitartást és erőt, no meg sok boldogságot a két picihez!!!

És most lássuk a híradót... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vica
egy évvel fiatalabb.szeretik egymást, de azért még vannak különbségek. de már nagyon jól el tudnak játszani egymással.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Fanni egyébként ezt csinálta:

Kép

Kép
ezt kapta szülinapjára

és ilyen volt tortával:

Kép
sajnos nem nagyon fotóztam, úgyhogy a buliról nincsenek képek...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Szépek a pocakfotók Csibb, Adryn, Vica, Katka, büszkék lehettek mindannyian magatokra :D:D:D:D én meg többet nem töttttök fel bálnaképet ;)!!!

Livi nagyon nagyon édes :D!!!!!! eddem meg :)

Köszi a szobadicsiket :)!!!!!!

Nemlajos: Ti is nagyon jól alakultok már!!! :) Húúú az a konyha!!!!még mindig naggyon teccccik!

Annyit írtatok, hogy nem is tudok mindenre reagálni ...

Szép napot!
Vica
wicca

Nory: Nagyon nehéz lehetett ez Neked. Addig tartottad őket, amíg lehetett. Ennél többet nem tehettél. Szerintem tök mindegy, hogy hazamentél vagy maradtál volna kórházban. Ez miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Dorotit nagyon sajnálom. Nehéz lehet, hogy nincs köztetek, de nem lehetett volna emberhez méltó élete és az orvosok is mindent megtettek érte.... :( Meg kell őt gyászolni és el kell fogadni a megváltoztathatatlant, hogy aztán a másik kettőre koncentrálhass, akiknek most nagyon nagy szükségük van Rád. Most már édesanya vagy és sajnos még kemény hetek elé néztek a kórházban... Szerencsére jól felszerelt helyen vagytok, ahol vigyáznak rájuk, de a te szereped a legfontosabb, hogy tudják hogy ott vagy, hogy velük vagy. Nagyon fontos, hogy kezdd el fejni a tejedet rendszeresen, hogy legyen minél több. Koraszülött babáknál ez nagyon fontos és ráadásul neked kettőt kell táplálni.... Sok-sok erőt és kitartást!
Mi annyit tudunk tenni, de azt nagyon szívesen, hogy meghallgatunk.... ide jöhetsz bátran.

Katka

katka22

Ja igen. Voltam dokinál....
Már az UH-n megijesztettek minket, hogy túl magas a szívhang.... :? Egyébként minden rendben van, de erről az orvosnak tudnia kell (mondtam, hogy innen NST, utána meg doki).
Peti 1 héttel nagyobb a koránál, de a pofiját nem mutatta meg. Mindkét kezét odapakolta és 'védte' magát a kiváncsiskodók elől...
Ezek után mentünk NST-ra, ahol szintén azt állapították meg, hogy kicsit magas a szívhang.
A doki megnyugtatott, hogy valószínűleg nincs baj, de most már kell magzatmozgást számolni és sűrűbben kell járnom NST-re is. Ha úgy érzem, hogy túl keveset mozog vagy túl sokat, akkor azonnal kórház és NST. Azért sikerült egy kicsit megijeszteni....
Egyébként meg nincs egy fia jóslófájásom se, pedig ebben a jó kis hóesésben igazán lehetne.... És a méhem sem akar keményedni NST alatt vagy amíg a doki vizsgált.... Hihetetlen mennyire stabilan tartom a babát főként, hogy a 33-34. hét körül meg majd meg szültem..... :shock:

Katka

katka22

Petiapu sértett képpel bejelentette, hogy úgy látszik be kell lépnie a Babanetre, ha beszélgetni szeretne velem.... :oops:
Lecuppanok. Van némi igazság a szavaiban....

Katka

katka22

Szia Nory!

Én ma voltam a janosban uh-án, és megemlítettem a dokimnak hogy szegeny 3 as ikres lány stb mennyire sajnálom
és képzeld azt mondta hogy nem is születtek hármas ikrek a jánosban mostanában,!??
Hogy lehet ez Nory?
Akkor mégsem a Jánosban szültél ??

Ildiko
Vendég

Nory, gratulálok a picurokhoz!
részvétem Doroti miatt :(
a két kis gézengúz biztosan segíteni fog ne szomorkodj sokat.

Ildikó, nem minden doki tud mindenről azonnal...

Nemlajos, NEM kell fizetni a kórházi ctg-ért. azért kell fizetni, amiért magánba mész!
derékfájásra: pocaktartó öv és masszázs! olajjal, v krémmel, tessék apukát bevonni :)
a homeós szereket pedig mindenki csak szülésznője-orvosa tanácsára, egyedi javaslatra szedje, nem vagyunk egyformák! én cimicifugát és pulsatillát szedek, a szülésznőmmel ezeket beszéltük meg.
rólunk dióhéjban: köhögök, vizesedem, elegem van, már most türelem ide vagy oda, szívesen lennék a szülőszobán. a szülésznőm már a hétvégére várta h szüljek, olyan nyugis volt a pénteki ctg- n a babám. pocak: 120 cm :shock:

szép napot mindenkinek, kitartást az utolsó hetekre!
szentimréseknek: kissapit-kesztyűt-zoknit is ajánlott vinni már a szülőszobára, hogy ne fázzon a pici!

Kép
Kép
mamacsibe

Sziasztok!

Hú, micsoda pocifotók!
Adryn, Vica, Csibb, Katka, tényleg szép kismamák vagytok formás pocakokkal. Na, majd a végefelé én is mutatok egyet - ennél a terhességnél valahogy nem szeretem, ha fotóznak. Bálna vagyok, no :) Az előző ebből a szempontból jobban dokumentált várandósság, bár a végén akkor is tiltakoztam a fényképezés ellen.

Csibb, jó ez a trambulin nagyon! és Fannifotók továbbra is szuperek! Fáradtságot sajnálom. Én most elég jól bírom a dolgokat.

Nemlajos, alakul a lakás! És szépek a babacuccok nagyon! Ügyes vagy a saját készítésű dolgokkal, én meg irigy :) Hamarosan be kell szereznem egy varrógépet, iszonyú régen nem varrtam már, pedig kamaszkoromban magam készítettem a ruháimat. Az sem most volt...

Rszg, hú, eléggé megviselhet téged ez a derékfájás, te aztán nem vagy az a panaszkodós csajszi. Nekem a szülésem napján szakadt le majd' a derekam, szóval ez lehet ám a jóslófájások egyik megnyilvánulási formája is. Nálam legalábbis az volt.

Katka, várjuk Petiaput is :) Senki sem mondta, hogy ez csak tyúkok klubja :) Egyébként a viccen túl: egy másik topikba, ahova irogattam, elég sokáig aktív volt az egyik apuka is, és jót tett a topikéletnek. Mondjuk néha vicces volt, amikor a párjával más véleményen voltak, de jól csinálták, humorral, jó kis dinamikát adva a beszélgetéseknek :)
Ja, és nehogy elkezdj parázni a szívhangon. Jó kezekben vagy! Ha az UH szerint minden OK a babával, akkor nem lehet baj. Ja, azt honnan lehet tudni, ha túl sokat mozog a gyerek? A túl kevesetről már hallottam, de a túl sokról még nem...

Tessza, köszi, hogy mutattál újabb fotót Líviáról. Nagyon bájos a kiscsaj. Lehet arról tudni valamit, hogy Moncsiék meddig lesznek a kórházban?

Nory, sajnálom. Nem tudok sajnos igazán okosokat írni. Kitartás!

erpé

Nory, ezt én is megkönnyeztem, szegénykém, hogy küzdött az életéért, tényleg nagyon sajnálom, és tényleg nehéz lehet, de mégis próbálj arra koncentrálni, hogy micsoda szerencse, hogy a másik két gyermeked megszületett, és mennyi boldogságot hoznak majd neked, nektek az életetek során, nagy szükségük van most rád! Sok virtuális puszit és ölelést küldünk neked.

Üdv itt Ildikó, mesélj magadról egy kicsit bővebben, ha van kedved.

Csibb, csini kismama vagy, nagyon ari a szülinapos Fanni :wink: Jó móka lehet ez az ugráló neki.

Nemlajos, szép bútorok. Milyen változás lesz a gyedben?

Vica, szép pocak, neked is lenn van már.

Rszg, kitartást, ezek szerint nem sok van már hátra. Tudod, sok pihi, próbálj meg azért levegőzni is.

Voltam este én is, moziztam egy kicsit UH-n a kismanómat, ari, 2500-2600 gramm, vizsgálat nem volt, majd jövő héten, hüvelyváladék, meg méhszáj, nst
bpd 88, ac 308, fl 69

Bea, Maja

Kép
bea1978

És köszi a hsz-eket az anyajegy paranoiámra :lol:

Már ti sem szedtek Magne B6-ot?

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, nem én leszek a rossz hír hozója, meg különben is, ezek tervek, én egy kismamát se paráztatok!!! 8)
Én már nem szedem, régóta.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea: magne B6-ot 36. hétig lehet szedni, utána fokozatosan elhagyni.. nekem a fokozatos annyi volt hogy nem ettem többet.. :lol: most helyette málnalevéltea van homeobogyókkal...

jaj.. nagyon elfáradtam ma.. de a festés nagy része már kész van :D hála a jóégnek :D a mai napot már Nico sem tűrte szó nélkül.. meg kellett állnom párszor.. holnap már remélem befejeződik, aztán lehet a bútorokat a helyükre rámolni..

Csibb: szép a pocid, és jó a hajad is sztem.. és nem is nagy a fejed.. vagy csak én látok rosszul? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, mire vége a festésnek meg a rámolásnak, Nico kijön :lol:

Nemlajos: :lol: én is hallottam valamit a híradóba, de csak fél füllel figyeltem, hogy lesz vmi változás, rá se kerestem mi.
Ez már a táppénz meg gyed már így is csőd, na de megéri :D a boldogság.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: ha megvárja a végét akkor nem baj :D

KépKép
KépKép
adryn

:D :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Én nem igen szoktam forumozni , de köszönöm hogy kedvesen fogadtatok.
Az ok amiért írok hogy olvasgatlak bennetek egy ideje.
És idáig bírtam szó nélkül hagyni a Nóris témát.
Bocsánat hogy bezavarok:
A jánosban nem feküdt bennt 3as ikres anyuka,nem engedtek haza hármas ikres anyukát 1 hétre(ilyen nem szokás nem panzio)
nem született Down koros baba, nem születtek egészséges hármas ikrek(akik elvileg Nori szobatársai) és még sorolhatnám.Sajnos Nóri történetei mind csak kitalálciok.Nemtudom mire jó ez az egész de ez már beteges sajnos amit művel.Gyerekek betegségéből halálából gúnyt űzni....
Ez már sok!

Ildiko
Vendég

Sziasztok!
Hát először is az én kaffffffa hírem, a kishölgy (nem emlékszem mikor, mert szerintem nem éreztem) visszasettenkedett faros állásba. Vagyis a drágám bent csücsül a popsiján, és várja a császárt egyenlőre. Na jó még van ideje, de ilyen stikába megfordulni!!!! Méhszájam zárt, nst-re csak márciustól kell mennem (38. héttőlí9. Szval nem lettem okosabb. Viszont a magzatvizem visszaállt.
Csibb nagyon csini vagy! Sztem sincs nagy fejed, se torz. Viszont nagyon szép pocid lett helyette. Fanni nagyon ügyin ugrál. Megint jó képek készültek rólatok.
Vica Nimród is gyönyörű helyen kuksizik.
Tencsi jobbulást nektek! Reméljük nemsokára jó ideig mentesek lesztek minden nyavalyától. Azért írj néha.
Pihiszékünk nekünk megmaradt, én nagyon szeretem, abból evett sokáig Boti mikor kezdtük. Így nem kellett dönthető etető szék. Lehet már kapni amúgy 4000 ft körül bevásárló központokban, nekünk egy tök sima volt, abban is boldogan elvolt Botka. De sztem már írtam is.
Nemlajos klassza a lakás!Nem is láttam még ilyen tűzhelyet, ami egyben van, de kerámia. Igaz mostanában nem is néztem.
Katka uhun mi volt? Petike lubickolt?
Rszg és derékfájós banda, jobbulást! Nekem abban a percben ahogy Boti kibújt, elmúlt teljesen. Igaz szülés éreztem. Én jelenleg simán náthás lettem, de rendesen. Iszonyatosan folyik az orrom, és fáj a torkom. Lehet megpróbálom ezt az aloe first-öt a torokba.
Szép napot!
Kukli
Mellesleg annyira jót aludtam ma, hogy csak Boti keltett.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?