A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Mostanában ilyen ubiruhában nyomják mivel be vagyunk zárva ide :evil: :evil: :evil: :evil: Rohadt betegség meg car idő
Vendég

Banika,
hogy nektek mekkora szabad tereitek vannak! Jól kirohangálhatják magukat a kölkök. :lol:

Pasi,
irtó édesek vagytok Vandával, hogy így imádjátok egymást, de tényleg! Klassz!!! :D

Vanda,
tényleg nagy a hasonlóság! Hogy bírod a strapát amúgy a kicsikkel?

KépKép
lili73

Nem szeretem a bútor raktár feelinget(ezért árulok mindent a teszveszen,hogy ne kelljen rakosgatni :lol: :lol: :lol: :lol: )
Semmi extra amúgy,egyszerű 65nm-es panel,csak ami kiiktatható fal,illetve felesleges ajtó volt,azt likvidáltuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pont emiatt szerettem voln,hogy legyen tér az akkor még leendő gyerek(ek :lol: )nek.

VAlaki kérdezte a barihimlős oltást
9 hónapos kortól adható,de nálunk pl a 15 hós oltással adják együtt ha kérem.Majd holnap megkérdezem a dokinéninket.

Vanda
Én meg nem mondtam volna hogy nem ugyanaz a gyerek :shock:
Vendég

A fiaim sem szeretik a túlzsúfolt helyeket.Múlt hétvégén az öcséméknél kényszeresen elkezdtem rendet rakni a lányok szobájában,mert láttam,hogy a fiaim bezárva érzik magukat.Amint lett egy kis terük,teljesen felszabadultak.Apáméknál imádják,hogy nagy szobák vannak kevés bútorral és nincs ajtó csak hatalmas boltívek.Ördögeim totál otthon érzik magukat,pedig nem megyünk gyakran.
Anyósnál meg az a bajuk,hogy állandóan irányítja őket,meg pakolja nekik a játékokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (én meg már csak fetrengek ott és várom,hogy menjünk már haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Banika,

tényleg jól kialakítottátok!
jó hogy írod az oltást, nekünk jövő hónapban már esedékes a 15 hós oltás, én is rákérdezek, hogy ő ajánlja-e.

KépKép
lili73

Én most azt csinálom, hogy délelőtt a szobájukba "zárom" őket, ahol tök jól el is játszanak, de délután látom rajtuk, hogy nagyon igénylik a szabad mozgást, úgyhogy szabad az egész lakásban garázdálkodni. csak nekem fárasztó, mert nem tudok teljesen akadálymentesíteni a kis tér+sok cucc miatt. Meg jó lenne, ha már lábon közlekednének, hogy ne kelljen minden nap felmosnom. Így is tök koszos már a bőrmamuszuk lábfeje, mert nem tudok mindenhol mindig olyan nagy tisztaságot tartani, és nincs szőnyeg sehol, csak az ő szobájukban...
mentem aludni, nem bírom tovább, pedig nagyon belejöttem volna a csevegésbe :roll:

KépKép
lili73

Én lábon járok,minden nap felmosok és mégis koszos a zoknim(már ha van rajtam) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na jó, de az engem nem zavarna, ha csak a cipőtalpacskájuk lenne koszos. ha járnak végre, tuti nem mosok fel minden nap :wink:

KépKép
lili73

Sziasztok!

Vanda! Nagyon hasonlít egymásra Balu és Dani. Édesek vagytok 1szálpasival!

Benszi! Kitartás, biztos kibújik az a fránya fog.

Banika! Irigyellek a nagy terek miatt a lakásban! Nagyon szépek vagytok! A srácaid meg édesek, ahogy randalíroznak minden fele.

Lanyané! Én sem értem minek Neked a plasztika! Nagyon csini vagy! A csajok nem különben. Ja és így könnyű, hogy még a titkos receptet is megtartottad magadnak!

Lili! Én is hasonló cipőben járok a lakással, mint Te, és már nem győzök takarítani, de nem is sok értelme van, mert amíg a babakocsi az előszobában áll állandóan mocsok lesz. Nálunk is reggel a szobájukban játszanak, majd mikor megunták jönnek utánam, át az előszobán. Már feladtam, hogy egyfolytában minden tiszta legyen.

Épp tegnap mondtam apának, hogy sürgősen ki kell találni valamit, mert már nem tudom hova pakolni a csajok cuccait. Sajnos kellene még polc, meg szekrény, de már nincs hova. Ettől meg tök kupisnak néz ki a lakás.

Bátrányhimlő elleni oltás! Én is gondolkodtam rajta, de nekünk anno a dokinő ne nagyon javasolta, azt mondta ezen a gyerekeknek át kell esniük!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Na látom már írni sem tudok! Szóval Bárányhimlő!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Ancsi,
nekem az a bajom a gyakori felmosással, hogy előtte porszívozni is kell, mert utálom elkenni a port :roll:

Ma vargabélest sütök a múltkori túrógombócon felbuzdulva, mert az annyira fincsi lett.

Gép kikapcs, legközelebb este jövök, mert megint túlzásba viszem :arrow:

KépKép
lili73

Banika :P
Ubiruhában is imádom őket :D

Mariann :P
Nagyon édesek a csajok, Te pedig nagyon csini vagy. Mennyit fogytál végül?
Nekem 3 kilót kell, de csak márciustól kezdem, addig nem akarom legyengíteni a szervezetem... főleg az influenza járvány miatt :?
Ha tudunk menni, majd én is megmutizom a sebem. Úgy néz ki, nekem április 28-án lesz :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

SEGÍTSÉG!!!!!éjjel amikámnak 39,7 láza volt-1 kúp majd 2 óra mulva 38.8 mégegy kúp alszik még ja és állandóan fosik.
benszi igérem dobok-tudok én olyan ronda lenni :oops:
higanykákat szétzabálom :D
1szálpasi :oops: :D jó a dumád :D vandának meg törpöknek is cuppp
fanni de szupi-hogy őszinte legyek sokat gondolkoztam ám én az radon-melyik koriban is csinálná-meg annyit még megkérdeznél tőle-hogy hogy van mostanában hely nála küld privibe légyszike-mert oké-hogy akihez be vagyok jelentkezve mindenki ezt futtatja de akkora paraszt.-no comment-úgyhogy lehet elkéne mennem férjecskédhez konzira
:oops: ha még fogadna :oops:
ancsi priviben baszogasssss :wink:

lanyané

Lanyané
baszus most már nekem is 3x kell elolvasnom amit írsz :lol: :lol: :lol: :lol:
bertalan is így volt múlt héten.3 napig magas láz,nyomtam én is kúpot,panadolt,nurofnet(a fél patikát),aztán sicc,elvitte cica a lázat,hozta a kiütéseket.Tán csak nem 3 napos láz volt már megint?

Fanni
Nekem furik ubiruhában,mert kb szeptemberben volt rajtuk utoljára.Bercusra simán jó a 3-6 hós.Mondtam,hogy törpe :lol: :lol: :lol: :lol:
3kg?De jó neked.nekem a 13 sem ártana :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!
Igen erről beszéltem.Klasszak a lakás színeitek!

Lanyané!
Lehet benyelte Amika a vírust.Ha nem megy le a láz,1-2 óránként váltakozva adj neki nurofent,panadolt,germicidet.Várom a képet.

Bárányhimlő!
A dokinénink szerint,ha nem megy még közösségbe,akko ráér ovi előtt beadatni.Az a baj,hogy a mai barihimlők nagyon mutánsok lettek,de oltással kevésbé ártalmasak.

Fanni!
Te is jó hamar mergműtteted magad.

Basszus az éln kölkeimnek nincs hótaposójuk,de kiviszem őket hasítottbőr cipőben.Olyan traktoros talpúban egy fél órára.Mondjuk a cipő teteje,orra kemény,nem hinném,hogy átázik.

Takarítás!
Nekem is csak azzal van bajom,hogy előtte a porszívózás megy és nem kicsi a lakásunk.
Vendég

Anny
Gondolok rád! :wink:

Ancsi
Attól,hogy védőoltást kapnak bari ellen,még elkaphatják,csak nem lesz rajtuk több ezer pötty.Én is ellene voltam,amíg nem láttam egy ismerősömnek a két lányát akik egyszerre lettek barisok.az egyiken volt kb 5db pötty,a másik gyereken meg egy szabad folt se volt jóformán.
(ezt nem okoskodásnak írtam)
Vendég

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! Mi is azok vagyunk megint. :(

Vanda: nagyon hasonlít a két fiacskád!

Banika: Édesek az ubirohások!

Lanyané: nagyon szépek vagytok ! Mind a hárman! Amirának jobbulást!

Dóri: jobbulást a lányoknak! Neked kitartást!

Bocs, hogy csak ennyi, betegecskék követelnek.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Bárányhimlő: mi beadattuk Kírának és nem bántam meg. Pont azért amit Banika és Benszi írt. A kicsiknek is befogjuk.

Benszi: nyugodtan vidd ki Őket. Egy fél óra alatt nem fagy át a lábuk, főleg ha szaladgálnak.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Halihó!
Túlvagyok rendrakáson-mosogatáson-porszívózáson-etetésen-fejésen és gyorsan bekukkantok, mert ezek 10-kor üvölteni fognak az újabb adagért. Illetve Dani nem biztos, 140 mili tejet pucolt be, nem tom, hova teszi.

Anny!
Nyugi, szorítunk és várjuk a híreket. Nekünk is ma lesz bíróság (anyakönyvi mizéria). Idézés szövege: kiskorú F. Dániel és társa felperesek :lol: . Szétröhögtem az agyam.

Lanyané!
Ez nem duma nála, komolyan gondolja. 8)
Amival itass Normaflore-t a hasmenésre, ha az nem használ, Smecta a következő tippem.
És tényleg: mi a túrónak neked plasztikai sebész???

Nem tudom, ki kérdezte, hogy bírom. Hát tegnap érdekes volt. Mire Balu hazajött az oviból, mind a két törp üvöltött, mint akit nyúznak és kb. este 7-ig abba se nagyon hagyták. Szerencsére itt volt a szitter, meg aztán megjött Pasi is, úgyhogy nem bolondultam meg teljesen. Most szunya van, Dani hordozóban, Réka ágyban. De büszke vagyok magamra: nem fut a lakás és a főzést leszámítva megy a házimunka.

Babás képek: mindenki nagyon tündér, a baj az, hogy nem mindig tudom, ki kicsoda. Pl. Banika Marciját-bercijét folyton keverem.

Binyek!
Szerintem mindenkinek legyen póló.

Bárányfelhő: mi is megszúrattuk Balut. Tesómnak a három fiú egyszerre lett baris, úgy, hogy Barna akkor volt kb. 2 hetes.

Holnap nem nagyon leszek, megyünk Nyíregyházára. Kölköknek a szemészeti vizsgálat mellé valószínűleg befigyel egy könnycsatorna mosás is. :cry: Már előre sajnálom őket, Baluval már végigjártam...

Jók legyetek, ha tudok, még jövök.
vovanda

Sziasztok!

Nory: gratulalok a ket kis csopsseghez, sok erot es egeszseget kivanok Nekik! Borzalmasan sajnalom a kis Dorotit! :cry:

Nekem mar ket nagy bolcsis gyerekem van, tegnap eszre se vettek hogy eljottem es otthagytam Oket, persze az ujdonsag varazsa, viszont ma Annam kapaszodot es sirt, Alex tok jol elvan mindenkivel, O a legnyugisabb gyerekem. :)
9-tol 1-ig vannak ott aztan hazahozom Oket, esznek es alszanak, du. meg jatszoter es felvaltva szedem ki Oket. Egyik a babakocsiban es a masikat kovetem mindenfele, Annam egy pillanat alatt kepes eltunni. :shock:

Nekem meg mindig gond van az alvassal, tegnap is 1-3-ig forgolodtam, csak helyreall a rend most mar!

KépKép
KépKép
tontica

szóval a 12kg-fogyásom története gyorsban az én stilusomban-bocsi :oops: :lol:
szóval reductil a gyógyszer neve van 10mg illetve15 mg-én a 15mg-osat ettem ,de aki először elkezdi szedni a 10mg kezdje és ha nincs hatása akkor jöhet az erősebb.
azt javaslom ha valaki szedné először a háziorvossal beszéljen ha normális a doki akkor segít-kér egy telljes vérképet,ha paraszt nem segít mondván csak 10kg.....pá-pá-pá-pá...hülye duma k..va anyáját...
akkor meg lehet szerezni nekem a barátnőm iratta fel.
ez nem pörgeti fel a szivet,nem leszel idegbeteg...amúgy ez egy kedélyjavító gyógyszernek indult aztán az orvosok felfedezték ezt a szupi hatást és azóta a legnagyobb sikerrel használják,vényköteles legális gyógyszer csak OKOSNAK KELL LENNI!!!!!!!!
nem érzi az ember az éhséget mert a serotonin szintet emeli az agyban,a lényeg napi 5x enni kell és min3-4liter ásványvíz gyógytea stb,mert annak nincs értelme,hogy hirtelen örül az ember azt semmit nem eszik....sokkal rosszabb.
a másik nagyon fontos az első2-3 hétben TILOS minden nemű sport-ennek a lényegét csak nagy vonalakban...amikor a szervezet elkezd diétázni akkor beállítja magának az új kalóriaflhasználást stb-így a sport bekavarna és ha 3hét után kezd az ember...én pl minden nap 10-15percet szobabiciglizem....sokkal többet fog fogyni na mind hosszú,de tartsátok be :D
reggelizz úgy mint egy király ,telljes kiörlésű kenyér,sovány felvágottak,joghurt,zöldségek akkor is ha nem vagy éhes le kell eröltetni,ebédelni is rendes ebédet ettem,csak a mennyiség a nem mindegy de nem is tud az ember csk negyed adagokat enni.....sok sok sok folyadék hogy a salakanyagokat kipucolja én a szűzteával ráturbóztam.
sok hülye hiedelem van a gyógyszerrel kapcsolatban--sajnos ezeket azoktól hallani akik eszetlenül csinálták....felkeltek a kölkeim.
nyugodtan kérdezzetek.
pussszzzzaaaancs

lanyané

Benszi :P
A gyerekeim 10 hósak lesznek akkor. 9 hó a minimum idő, amit várni kell szülés után...

Mariann :P
Írok privit, de ami a lényeg mindig egy dokinál, hogy bízol-e benne? Mármint a munkájában és a személyében. Ha nem, akkor nem érdemes semmilyen műtétbe belemenni. Legyen ez plasztika vagy akármi! Ha "csak" paraszt, még lehet ügyes kezű, jó doki. Kérdés, ha ne adj ég valami baj van, ott van-e, segít-e, vagy pl. ha később korrigálni kell, megint elkéri-e ugyanazt a pénzt, ilyenek...

12 kg az nagyon szép :D Én káposzta levesezést tervezek, de ezt meg a magas vérnyomásosoknak nem szabad... nekem alacsony :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Betegeknek jobbulást!

Banika!
Ubitestű higany-zsizsikek olyan édesek! :lol:

Mariann!
A Reduktillal én is fogytam már 10 éve 15 kilót.Tök jó!És állítólag most olcsóbb,mint akkor volt.
A lánykáid irtó nagyok és milyen különbözőek! :shock:

Hasplasztika:nem igazság,hogy mindenkinek megcsinálják még tavasszal,csak nekem nem! :evil: Az egész nyarat teleszart-zokni alakkal nyomhatom végig! :shock:

Anny!
Hol vagy?És mi volt?

binyek

Halihó!!
Jelentem: kölkeimnek jelenleg NINCS apjuk. :lol: :lol: :lol:
Legalábbis papíron. Merthogy kimondta a bíróság, hogy nem az exem az apjuk, Pasinak viszont még apai elismerő nyilatkozatot kell tennie. De ha minden jól megy, akkor az is intézhető 1-2 héten belül.

Fogyás: én az 5 feleslegesből eddig kb. másfelet dobtam le. Remélem, a többi is hamar lemegy.

Binyek!
Nekem sem lesz hasplasztika. :lol: Igaz én nem is tervezem.
vovanda

Ja és elfelejtem írni a lényeget: Demoniq és szépséges családja járt nálunk ma. A kölkök tünemények, majd eszek képeket, csak még át kell tölteni.
vovanda

Hali, mi is megjártuk Budakalászt.
Csajokkal minden ok. Júniusban kontroll. Szépen fejlődnek :wink:
Voltunk bent a melóhelyemen is. Rákérdeztem, hogy ha szeptembertől szeretnék munkába állni, akkor megvan-e a helyem. Erre mondja a főnököm, hogy már gondoltak rá, és hogy két ilyen mini mellett szerintük 4 v. 6 óra lenne az ideális és van is számomra egy új feladat. Erre pofátlanul rákérdeztem, hogy mi lenne ha távmunkában oldanánk meg, itthonról és belement!!!!!!!!!!
Így általában heti egyszer kellene megjelennem, v. ha vmi sürgős megbeszélnivaló van.

Nekem van a legszupibb főnököm!!!

Majd visszaolvasok ám...

Puszi!

Judit

jucicuki

Lanyané: gratula a fogyáshoz!Ügyes vagy!

Fanni:neked sok sikert a kúrához! A hasplasztika után lehet még babát vállalni?

Vanda: akkor nálatok minitali volt. :D Várjuk a képeket. Olvastam, hogy jöttök holnap erre. Egyből gondoltam, hogy talizhatnánk, aztán rájöttem ,hogy betegek a csajok. :( De ha gondoljátok szeretettel várunk. Kihez mentek a szemészetre ?
Fogyással Te is ügyes vagy! Én a súlyomat hamar visszanyertem, de a hasam az nem lett olyan mint Kíra után.

Judit: de jó hírek! Szuper a főnököd! :D Tök jó lesz neked. A csajokkal is leszel és dolgozhatsz is.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok, Hű, egy pár napig nem voltam és rengeteget írtatok. :shock: Esélyem nincs a reagálásra! :oops:
Képeket néztem folyamatosan, szuperek, gyerkőcök csodásak! :D

Ancsi, Bár megkésve, de nagyon boldog szülinapot a csajoknak! :D
Kép

Juci, Neked is boldog szülinapot így utólagosan is! :D

Nory és Balázs, Gratulálok a babák megérkezéséhez, gyors gyarapodást és egészséget kívánok nekik! :D Nektek pedig kitartást, és sok-sok erőt!
Isten nyugosztaljon Doroti! :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Banika, Ubiruhásaid így is nagyon cukik! :wink:

Lanyané, Te bombanő, nagyon csinos vagy! :D Gratula a fogyáshoz! Amirának jobbulást!

Myra, Nektek is jobbulást! :wink:

Juci, Az ilyen főnök szerintem a mai világban ritkaság! Örülök, hogy így meg lehet oldani. :wink:

Tonti, Jó, hogy alakul a bölcsizés!

Eszti, Banika, Ti mikor kezdtétek a joghurtot és a sajtot adni a gyerkőceiteknek? 9 hósan? És milyet adtok?

Kép
rebe
Dunaharaszti

hú csajok kúpokkal mindennel 39 maradta láza lángolt a kis teste kihívtuk a dokit priznicelés javasolt igy sikerült 38ra levinni.
juci ha maj legközelebb jöttök budakalászra és nem vagyunk betegek írj és odagurulok a csajokkal egy gyors talira ha van kedvetek :D
kicsit kiábrándítok magamból mindenkit jönnek a hasképek mindjárt :oops:
köszi mindenki dicséretét cukik vagytok.
fanni na látod ezért ábrándultam ki a dokiból,hogy igy számítsak rá.....

lanyané

Vanda :P
S nem fotóztatok? Képet a minitaliról!!!

Judit :P
Tényleg nagyon rendes a főnököd! Amúgy nálam is úgy tűnik, megoldható akár a 4 óra is, mondjuk be kell menni, de lehet 3x egy héten napi 7 órában. Meglátjuk, nekem még van azért majdnem másfél évem itthon 8)

Myra/Tünde :P
Köszönöm!
Elvileg akkor éredemes megcsináltatni a pocit, ha az ember már nem akar több babát. De van olyan ismerősöm is, 2 is, akinek megcsinálták és utána még vállalt babát, de akkor már nem nyúlt meg a pocakja :shock:

Mariann :?
Jobbulást Amikának. Olyan mázlim van, hogy enyémek még nem voltak betegek. Kopp-kopp-kopp

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rebe: köszi!

Lanyané: Amyrának jobbulást!

Fanni: köszi! Akkor Neked is jó főnököd van!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Rebe
Mi most kezdtük kb. 1 hete.Kaptak kóstolónak egy kis trapista sajtot,alig akarták abbahagyni a rágicsálást :lol: :lol: :lol: :lol: Azóta nagy favorit a sajt :D :D :D
Aztán adtam nekik egy kis túrót,ezt lehet gyümivel is,majd én natúr joghurttal kezdtem,aztán adtam nekik gyümiset.Azért még óvatos vagyok,nem kapnak sokat.

ANNY???????
Vendég

Sziasztok!

Na, sikeresen lezárult a dolog, számomra nem előnytelenül, apuka viszont még mindig nem fogja föl a dolgokat, és nem szándékozik tartani magát a megállapodás láthatás részéhez. Fenyegetőzik továbbra is.
Ha valakit esetleg érdekelne a dolog, annak megírom priviben a részleteket, de ide nyiltan nem akarom.

Bárányhimlő: Nekem Lilin kb.30-40 pötty volt, főleg a pocin és a popsin. Jázmin megkapta a szurit, rajta 10 nem volt összesen, és azok is a popón, meg 1 a pocin és 1 a pofin. Szóval nekünk abszolút megérte.
Közösségbe vitel azért érdekes szempont, mert én egyáltalán sehova nem vittem őket, ide nem jöttek, mi sem vendégeskedtünk. A maximum a séta volt az utcán, de még boltba se vittem őket. Mégis elkapták. Szóval akárhol, akármikor, simán benne van a pakliban akkor is, ha nincs közösség.
Vendég

Anny
Engem érdekel,jöhet a privi.
Vendég

Ja, és nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást, és, hogy eszetekbe jutottam!
Bocsánat, ezzel kellett voln akezdeni, de még mindig csaponganak a gondolataim...
Vendég

Sziasztok!

Anny, engem is érdekelne. Azért remélem most már meg tudsz nyugodni.

Lanyané, Amirának jobbulást! Márciusban megyünk legközelebb, szólj majd rám és megbeszéljük a randit!

Fanni, nekem is van még fél évem, de olyan gyorsan elrepült ez az idő is, úgy gondoltam megérdeklődöm a lehetőségeket. Azt tuti, hogy nem sok ilyen hely van a világon, ahol így állnak hozzá a dolgokhoz.

Kíváncsi vagyok egyébként mennyire nyúlnak hozzá a szociális támogatásokhoz, családi, gyed, gyes...mert nem bánnám ha tényleg megtarthatnám hat éves korukig a gyest meló mellett is, főleg, ha mondjuk csak négy v. hat órában nyomom itthonról...

Judit

jucicuki

vivi az a lényeg hogy veled marad az a két tünemény :D
benszi itt a szörnyem csak neked :D
meg a két drágám amika épp priznic közben :D Kép
Kép
Kép Kép

lanyané

Mariann!
Az én hasam is ilyen,csak én még behúzni se tudom,mert szét van szakadva a hasizmom 20 centi hosszan... :roll:
Írígy vagyok,hogy Te már megszabadulsz tőle egy hónap múlva.
Szegény kislánykád....de azért csibész pofit vág még priznicben is!

Anny!
Örülök,hogy rendeződött a dolog.Most már nyugi tényleg!A csajaidnak egy boldog és kiegyensúlyozott anyukára van szükségük. :wink:

Juci!
Frankó a főnököd tényleg!Ennél csak az enyém jobb!(mert én vagyok)
:lol: :lol: :lol:

Vanda!
Akkor most jól gondold meg,hogy Pasi kell-e apának vagy nézel egy jobbat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezt hozta le a lányom az előbb,nagyon jó:

A vodka hatalma

Egy új lelkész annyira lámpalázas volt első szentbeszédekor, hogy alig tudott megszólalni.
Második szentbeszédje előtt felkereste hát a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét. Azt a választ kapta ,hogy tegyen egy kis vodkát a misekehelybe, és néhány korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni. A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot , és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni, egyáltalán: pompásan érezte magát. Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától:
Kedves Testvérem!
1.Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyből az egészet.
2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe.
3.A misekönyv nem poháralátét.
4.Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának.
5.Tíz parancsolat van nem 12.
6.12 tanítvány volt nem 10.
7.Nem utalunk a keresztre, mint arra a ,,nagydarab T-betűre”.
8.Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint DJ JC-t és bandáját.
9.Dávid Góliátot egy parittyával győzte le és nem ,,lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel”.
10.A kígyó tekergett az almafán, nem pedig az ,,Isten f@sza”.
11.Nem utalunk Júdásra mint arra a ,,f@szfej”-re.
12.A Pápa szent, nincs kigolyózva, és nem nevezzük Keresztatyának”.
13.Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nem a Fater, a Kiscsávó és a Kriptaszökevény.
14.Júdás harminc ezüstpénzen adta el Jézust, és nem 2 fillérért, az Olajfák hegyén, és nem a kínai piacon. Egyébként a bűnösök a pokolra mennek nem a büdös p…-ba.

binyek

Mariann :)
Enyém kb. ugyanilyen :( De látszik, hogy felette van hasizmod :)
Édesek a csajok!

Judit :)
Én is remélem, hogy megmarad azért a gyes nekünk sulis korukig. Szerintem elég nehéz 2 kisgyerek mellett 8 órába visszamenni. Amíg ovisok, folyton betegek, aztán a sulinak meg vége van 1-2-kor. A napközinek nincs jó híre... Hmmmm, még messze van mondjuk, de már ilyeneken agyalok néha :oops: :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Agyalás,detto :roll: :roll: :roll:

Lanyané
Szegény Ami,látszik a szemén,hogy beteg :( :( :( Jobbulást a drágának!!!Jázmin nagyon cuki :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Anny: engem is erdekelne a tortenet, remelem most mar minden rendben lesz.

Lanyane: hu, tenyleg nagyon megnyult, az enyem nem ilyen ugy latszik szerencsem van, de csak a pocimmal, a tobbi reszem katasztrofa. :lol:

Binyek: halalra rohogtem magam! :lol:

Juci: nagyon nagy szerencsed van a fonokoddel! Mit dolgozol?

Rebe: van olyan joghurt amire ra van irva hogy 6 honapos kortol lehet adni, en azt hiszem olyan 8-9 hosan kezdtem Nekik.

Csajszik, szombaton voltunk font a hegyekben a gyerekekkel, annyira szep volt, csinaltam egy csomo kepet amit most folrakok a picasara ha erdekel Titeket nezzetek meg.

KépKép
KépKép
tontica

Binyek: jót nevettem!

Anny: remélem már nyugodtabb vagy!

Fanny: én is mindig a jövőn agyalok. De ez a szülők sorsa.

Lanyané: nagyon szép a kis beteged! A kiskrampusz/jól látom?/ cukifalat! Hasad tuti szuper lesz a műtét után. Lesz segítséged majd?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tontica: hogy viselték ma a gyerekek a bölcsit?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Csajok!

Köszi a gyógyító szavakat.

Lanyané!

Poci nem gyenge, de hamarosan megszabadulsz tőle :wink:
Nekem csak akkor gáz, ha ülök, vagy négykézláb vagyok :roll:
Ja és mivel rólam minden + lement, "csak" a bőr lóg :?

Tonti!

Alex reméljük továbbra is ilyen ügyi marad, Anna meg majd beszokik :lol:

Noryról tudtok valamit, valamiért megszüntette a reg-jét :?:

Már úgy várom a talit! :wink:
Soetske a te vonalzót ad erőt, most, hogy be vagyok zárva a csajokkal, jaj, csak meggyógyulnának már. Majd jövök képekkel...

:idea: Munka ügyben szerintem aki tud máshol vállaljon, amíg gyes-en van megteheti akár 8 órában is.
Én is azt tervezem, hogy amíg suliba nem mennek és nem lesznek 10 évesek csak részmunkát vállalok. A párom már most azon aggódik, hogy milyen suliba mennek majd :roll:

Binyek!

Ha van infód a polóárakról jelentkezz!

Üdv: Dóri
Vendég

Myra: koszonom hogy kerdezed! Anna sokat sirt szegenykem (amugy is O a sirosabb) Alex nagyon szepen eljatszott. Ez a het ilyen siros lesz Anna szamara. :cry: A Te Lanyod mar oviba jar nem?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: igen, Kíra már ovis. Most lesz áprilisban egy éve , hogy jár.Jelenleg nagyon szereti, de anno nehéz volt otthagyni. Az ovónő három nap után hazaküldött , des szerintem még maradnom kellett volna Vele. Akkor kezdett szégyenlős lenni és beforgatni a szemét, ami miatt most a szeműveg kell. De remélem hamar kinövi.
Nehéz most a kicsi Annának. Eddig Te mindig ott voltál és hiányzol neki. De legalább ott van neki Alex. Remélem sikerül hamar megszoknia. Meg Neked is, mert ilyenkor az anyukának is nagyon nehéz. Kitartás.

Dóri: kis betegeid jobban vannak?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra!
A gyerekszemészetre megyünk, a dokinő neve nem ugrik be. Tali majd máskor, szemészet után még Fábiánhoz is megyek.

Anny!
Jöhet a privi.

Tontica!
A sírást túl kell élni, múló állapot, de tudom, hogy nagyon rossz.
vovanda

Bocs, a hibákért. :oops: Kicsit fáradt vagyok.

Jó éjt!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vanda: Ok! :D Akkor sűrű napotok lesz! Régen én is Fábiánhoz jártam.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?