Még itt vagyok!!!
Nem történt velem semmi érdekes, csak az internet kicsit nehézkes itthon + takarítottam folyamatosan, mert ezen a héten kész kell lennie a lakásnak. Szóval, teljesen jól vagyok! Pumukli, ez az orvul beelőzött, tetszett!! Majd megyünk kb. egyszerre szülni a következő meleg fronttal. Mit szólsz??
Egyébként én is keményedek, de már nem izgat. Már a gyógyszert sem szedem.
A CTG-n egyébként minden rendben volt teljesen. A baba végig nyugodt volt, ha megbökdöstük, akkor kicsit gyorsított a szívverése, de egyébként teljesen egyenletes volt és nem mutatott méhösszehúzódásokat egyáltalán a gép, pedig én úgy éreztem közben is, mintha lenne. Szombaton megyek legközelebb. Így legalább nem kell várnom egyáltalán.
Ma vettem végre málnalevél teát is. NEkem ízlik. Olyan az íze, mint a csalánteának és én azt nagyon szeretem.
A Mini Manóban nincs kismama ruha, viszont szerintem az eladók nagyon készségesek és normálisak és az áraik is tényleg elég jók. Érdemes oda elmenni.
LÉna, reméljük, hogy minden rendben lesz nálatok!
Szilvus és Rita! nektek is megy a drukk!
Nem akarlak beelőzni benneteket! Kivárom a sorom
. Igaz, ma már összeszedegedtem a kórházas cuccokat úgy nagyjából, hátha mégis... Bár megbeszéltem a fiammal, hogy hétvégéig marad mindenképp. MÉg vasárnap lesz az apukájának a szülinapja, legkorábban aznap este jöjjön. De hát még rá is ér bőven! Holnap megyek doki bácsihoz, majd meglátjuk ő mit mond!
Jó éjt mindenkinek és vigyázzatok magatokra!!
Igyekszem jönni holnap is!
Puszi, Kata

. Még egy nyomi cetlit sem dobtak be, hogy pénzem jött vagy ilyesmi. Hihetetlen... Csak 4 telefonomba került, hogy kiderítsem.