Csak az első pár alkalommal lesz gáz(neked),amíg nem szokod meg és nem látod többször,hogy jól elvan.
Heti egy alkalom az semmi.De szerintem,ez arra elég csak,hogy intézdd a dolgaidat. Bár úgyse fogod első alkalommal,mert nem mersz elmenni,nehogy hívjon,hogy sír, vagy valami történt.
Lehet engem megköveznek akik bölcsiellenesek,de Dorka 4 napja jár, azóta eszik rendesen.Hazajövünk,nem lóg rajtam,hanem vidám rohangál ide-oda.Eddig is kiegyensúlyozott volt,de most egyszerűen ultraaranyos és látszik rajta,hogy fel van dobva.
Nyilván nagyon sok gyerek nem így reagál,de a Dorka egyenlőre igen és ezért esetünkben én azt gondolom,nekünk nagyon bevált.
Valaki nem bírja és lassabban szokja meg,de szerencsére úgy látom Dorkának nagyon tetszik.
Biztos lesznek mélypontok,de szerintem nincs két egyforma gyerek.
Dorka valszeg azért is bírja jól,mert én sem csinálok belőle ügyet,kivéve első alkalommal. Szerintem egyik generálja a másikat.
Dorka látja,hogy nyugodtan,mosolyogva adom oda ezért nem fél és jókedvű,ettől én még nyugodtabb vagyok stb.
Remélem így is marad.De én nem bántam meg. Tudok dolgozni,ha akarok és már nem lesz lelkiismeretfurdalásom akkor ha esetleg elmegyek magánügyben és nem meló ügyben míg böliben van,rajta meg látszik,hogy imádja a társaságot.+Én nem vagyok annyira "majomanya"(ezt bóknak szántam

),mint Konkri.Pedig egyszerűűen imádom!!!(mármint Dorkát...bár Konkrit is csípem..

)
Remélem beteg se lesz sokszor, bár a böliben mindenki köhög

+a bárányhimlő oltás is biztos legyengíti.
Bár amennyit eszik mióta "nagy"....