A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!

Szilvi: én is köszi az infot

Norka: igen voltam, de elég későn, 11 után, elég sokan pakoltak már és nézelődő se volt sok.

Dandy
dandy

Andi
Akkor mar megint nem vettel semmit??!? Nem tettel fel uj kepeket? Megneznem a krapekod Kép
Norka
norkini

Andi
Akkor mar megint nem vettel semmit??!? Nem tettel fel uj kepeket? Megneznem a krapekod Kép
Norka
norkini

bocsi a duplazasert
norkini

Szia Norka!

Azért bevásároltam.Kép
Dorkának vettem 1 mesekönvet és egy Hófehérkés ágynemű huzatot. Martinnak meg 2 rugdalózót.
Vannak új képek fent Martinról és Dorináról is. Itt találod őket: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=913
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=15

Dandy
dandy

Szio!
Aztaaa,hogy tartotta Martin a fejet 2 honaposan?!?! Kép Jatszoszonyeges elalvas nagyon jo. Nagyon helyes kissrac.
Dorina pedig kesz no! Kép Hihetetlen,hogy hova be nem maszik? Lesz mit tanulnia Martinnak... Kép
Norka
norkini

Szia!

Igen, Martin már 2 hónaposan így tartotta a fejét. Sokat aludt hason. Viszont azóta lelassult a mozgásfejlődése, még mindig csak oldalra fordul, hátról-hasra, hasáról-hátára nem. Azért nem aggódom, Dorka se siette el.
Dorka szép nagy lány már, szerencsére csak ritkán mászik be ilyen helyekre, de azért nincs előtte akadály, mindenféle székre, sámlira feláll, ha elakar érni valamit.

Dandy
dandy

Szia Norka!

Találtatok még valamit a börzén?
Örülök, hogy összefutottunk.Kép

Dandy
dandy

Szia!
Bent egy csomo mindent... Kép Mivel mar a vegen voltunk,fent az emeleten ugy dobtak utanunk a cuccokat 100-200 Ft.ert. Vettem par ruhacskat, nacikat+par polot. Nem koltottunk sokat. apa meg vert is adott Kép
Te mit vettel? Nem is neztem... :0/
Norka
norkini

Szia!

Martinnak vettem 3 sapi, meg egy tavaszi polár kezes-lábast, meg egy gurulós legofigurát. Dorkának 2 mesefüzetet, meg Duplohoz alaplapot.
Ügyik vagytok!Kép

Dandy
dandy

Sziasztok!

Hátha tud nekem valaki segíteni.. olyan orvost keresek Pécsett, akihez el tudnék menni csak egy uh-ra, magánrendelobe.

Köszi elore is
Soraya
soraya

Szia Soraya!

Én nem vagyok ismert magánrendelő körökben, így nem tudok segíteni. Próbáld meg a pécsi szülészetek topikban, ha még nem tetted meg, hátha ott valaki tud valakit ajánlani.

Dandy
dandy

Szia Dandy!
Írok ebbe a topikba neked üzit, remélve, hogy olvasod ezt is. Valszeg a többieket nem érdekli, csak minket. Szóval: konkrétan nem az egészségügyben dolgozom, hanem irodában az igazgatóságon. A Janusban végeztem 89-ben, de gimiben. Itt láttam, hogy Neked már két gyerkőcöd van - csuda arik! Nagyon szerettem volna én is legalább kettőt, de nem tudom, hogy fog összejönni a korom miatt is meg, hogy csaszival szültem. Ti merre felé laktok? (Ha nem titok!)
Szti
beszti71

Szia Szti!

Örülök, hogy idetaláltál. Jó lenne, ha minél többen összejönnénk itt, akkor segíthetnénk egymásnak, meg talizhatnánk is.
Én is a Janusban végeztem, de eü-n. Szerintem mindentől függetlenül nyugodtan lehet még 2. babátok. Mi kertvárosban lakunk.
Köszi a dícséretet a csemeték nevében is. Az albumban találsz még képeket róluk Dandy Martinja, D. Dorinája és D.gyermekei címen.

Dandy
dandy

Szia Dandy!
Mi is kertvárosban lakunk a Krisztina tér környékén. Kíváncsi lennék hova jártok orvoshoz. Sajna a mieénk elment szülni még dec.-ben, és a helyettes nekemm egy kicsit furi. Már alig várom, hogy visszajöjjön, de lehet, hogy az csak nyáron lesz. Na mind1, csak kibírjuk valahogy. Még szerencse, hogy betudunk menni a kórházba, ha valami van. Bár valszeg szegény Ákim nem fogja szeretni az orvosokat ezek után. Ti hogy álltok a főzelékkel, és hagytok már ki kaját? Olyan tanácstalan vagyok ez ügyben, mert szeretnék minél tovább szoptatni, de mostanában nem eszik oylan nagy lelkesedéssel. Talán tudsz tanácsot adni!
Köszi Szti
beszti71

Dandy: Megnéztem a fényképeket! Gyönyörűek! Igazán büszke lehetsz rájuk. Majd megpróbálok én is feltenni Ákiról képeket, bár mégcsak kezdő vagyok.
Szti
beszti71

Szia Szti!

Mi régi kertvárosban lakunk és a Kertváros u.-i rendelőbe járunk.
Martin még csak gyümit eszik, nem sietjük el a dolgot. Még szopit se hagyunk ki.
Mit jelent az, hogy nem nagy lelkesedéssel eszik? Mit nem eszik nagy lelkesedéssel?
Ki a helyettes orvosotok? Ki volt az eredeti? Védőnő nem segít?
Köszi a gyerekek dícséretét, büszke is vagyok rájuk.Kép

Dandy
dandy

Szia!
Régi kertváros! Istenem de jó volt ott lakni! 22 éves koromig elöször a Víg, majd a Bogár u-ban laktam. Aztán eladtuk a házat és mindenki vett panelt. Nagyon szeretnék újra családiházban lakni. A rendelő a Táncsics sarkán van igaz? Gyerekkoromban jártam oda.
Az eredeti orvos: Sas Yvett, és a helyettes azt hiszem Szűcs Magdolna. A védőnőről jobb ha nem beszélünk, állandóan azzal jön, hogy salátafőzeléket adjak az Ákosnak. Mikor megjön mindig megkérdezi: "le kell vetnem a cipőmet?".
Evés: eddig 2 óránként szopizott mindkét cicit. Most van mikor csak egy kell neki és az is csak pár percig. A gyümi eddig nagyon izlett neki, de már csak az is nyámnyogás. A főzi meg semmi lelkesedés.(Ja a védőnő tanácsára kezdtük el a korai hozzátápit 5 és fél hónaposan, pedig van tejcsi.). Most de. evés csak gyümi, úgyhogy valamivel talán jobban eszik már délben. Du. 3x kér az estivel együtt. Éjjel meg 1x kel, majd hajnalban. Nappal valszeg jobban érdekli minden mint a kajcsi és éjjel pótolja be, mert akkor úgy eszik mint a gőzgép.
Hol dolgoztál?
Szti
beszti71

Szia Szti!

Én is szeretek itt lakni, de az együttlakás szülőkkel nem mindig leányálom, pedig az én szüleimmel lakunk.
Igen, a rendelő a Táncsics sarkán van.
Szűcs Magdolna nem egy 50 körüli nő, mert akkor ő a klinikán is dolgozik onkológus főorvosként.
Mi a baj a salátafőzelékkel? Miért mindig azzal jön, mást nem is ajánl? NEm egyszerű esetek a védőnők, bár nem is irigylem őket a munkájukért.
A hozzátápit mi is 5,5 hónaposan kezdtük, pedig már 4 hónaposan agitált miatta a gyerekdoki. Martin már jó ideje napközben csak kb.5 perceket szopizik. Mi még nem hagytunk ki szopit, és gyakrabban eszik, mint kisebb korában. Szerintem ne aggódj amiatt, hogy nem olyan lelkes Ákos az evés iránt. Szakaszosan változik, hogy mikor mennyit esznek a picik. A lányom most 3 éves, de az elmúl fél évben fele annyit evett, mint az előző időszakban. Most jön meg újra az étvágya.
A szívsebészeten dolgoztam szülés előtt.
Van valami eredményetek Ákos vizsgálatairól? Nem egészen emlékszem, hogy mit írtál a másik topikban.
Dandy
dandy

Szia Dandy!
Azt hiszem a dokinknak Hirden, vagy Vasason volt gyerekkörzete, és onnan ment nyugdíjba. Most csak helyettesítéseket vállal.
Salátafőzelék: mikor régen bölcsiben dolgoztam megkóstoltam és nagyon nem ízlett nekem. És az akkor még ráadásul ízesítve is volt. Most meg csak párolva és krumplival kellene adnom -háát brrr. Valószínüleg a védőnőnek ez a legszimpatikusabb. Ajánlgat mást is, de Ákoska sajnos akkor sem eszi meg a főztömet (párom erre azt mondja, hogy milyen szerencsés, mert még tud választani) csak üvegest (annak is csak a felét, vagy harmadát).
Martinka pontosan mennyi idős? Áki hétfőn lesz 7 hónapos. Kedden megyünk tanácsadásra, kivi vagyok mennyit hízott. Annak is örülnék hogyha ha nem fogyott, mert olyan keveset evett.
A labor eredményei jövő héten lesznek készen akkor tudunk meg többet. Az EEG nem mutatott ki semmit, de felajánlotta a doki, hogyha nem változik a helyzet akkor csinálnak egy koponya Ct-t altatásban (azt hiszem én ezt nem engedném meg - azért annyira nem vészes a dolog).
Kislányod jár már oviba?
Ja a gyerek ügyben (hogy kettőt szeretnék) a legfontosabbat nem írtam le. Mielött terhes lettem előző hónapban volt egy lombikom, ami nem sikerült (elötte 5 év türelem). Szóval lehet, hogy soha többet nem fog összejönni. Ez van. Most persze gyógyszert kell szednem, de már nem sokáig mert elegem van belőle.
Szti
beszti71

Szia Szti!

Hát nem valami nagy ízélmény, amit egy ekkora csemetének főzni lehetKép. Nem hiszem, hogy benned van a hiba.
Én Dorkának a saját főztöm mellett, csak Kecskemétit és Mildit adtam, de ő mindent megevett, pedig azoknak se volt jobb íze szerintem, mint az én főztömnek. Én adtam neki salátafőzeléket is, azt is szerette. Persze nem ilyen melegházi salátából, hanem amikor már volt a kertekben.
Ha Áki szopizik is evés előtt, után, akkor nem baj, ha csak ennyit eszik. Sokáig Dorka is csak fél üvegeket evett. Azért majd írd meg, hogy alakult a súlya Ákinak.
Dorka nem jár oviba. Januártól mehetett volna, de lebeszélt róla anyósom (hazahozza a betegséget oviból). Szeptembertől megy.
Martin 5-én volt 6 hónapos.
Azért mert elsőre sokáig tartott, nem biztos, hogy 2.-ra nem jön össze könnyebben a baba. Az emberi test kiszámíthatatlan.
A CT nem veszélyes dolog, de az altatás miatt meggondolandó.

Dandy
dandy

Szia Dandy!
A Mildi sütőtök nagyon bejön nálunk, de eszünk még Kecskemétit, meg amikor akciós a Hipp akkor azt is szoktam venni. Lehet, hogy jövő héten megpróbálom újra átverni, krumplihoz keverek egy kis üvegest - ez régebben bejött. Talán egy kicsit többet evett az utóbbi két napban - édeseket kapott. A súlyára nagyon kivi vagyok már alig várom, hogy lemérjék. A lépcsőházunkban lakik egy 3 héttel idősebb baba és néha összejövünk egy kis baba-mama csevejre. A z a gyerkőc már 270 gr. főzit megeszik ebédre és már csak reggel meg este szopizik. 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat és nem is volt hasfájós baba. Néha úgy irigylem az anyukát! Ti is felkeltek éjjel? Áki 1-2 alkalommal. Jó lenne már néha egy kicsit többet aludni, de majd eljön azaz idő is.
Olyan szép idő van ma! lementünk egy kicsit sétálni - tök jó volt érezni, hogy jön a tavasz! Ti szoktatok sétálni, vagy csak a kertbe levegőztök?
Mostanában úgy látom nem nagyon írsz a másik topikba! Mi az oka? (Bár én is elhanyagolom)
Ja! A hugom kisfia mióta ovis (szept.) állandóan beteg - 1 hét ovi 2 hét otthon Persze a kicsit is megfertőzi úgyhogy állandóan orvoshoz járnak.
Te hiszel a homeopátiában? Mi a véleményed róla?
Szia:Szti
beszti71

Szia Eszti!

Dorka is nagyon sokáig úgy ette meg az üveges bébiételt, hogy krumplit tettem hozzá. Nem is volt baj szerintem, így elég volt 2x-re.
Szerintem ne mérd a másik babához, hogy mennyit eszik. Mi felnőttek se vagyunk egyformák.
Dorka is átaludta az éjszakát 3 hetes kora után, Martin viszont 1-2-3x ébred (attól függ, hogy mit nevezünk éjszakánakKép ) Nálunk egyik baba sem volt hasfájós szerencsére, de Dorka "több emberes" baba volt.
Mi de. sétáltunk egy nagyot, du. meg Égervölgyben kirándultunk. Szerintem Pécs összes kutyája kint voltKép
Mindennap szoktunk sétálni, nem csak a kertben levegőzünk. Majdnem minden héten megyünk a Krisztina térre is.

Igazából inkább olvasgatni szeretek, mint írni. De ha véleményre v. tanácsra van szüksége valakinek, szívesen segítek. Ez persze ritka, ezért írok ritkán.

Szeretnék hinni a homeopatiaban, de még csak kerülgetem a témát. Azt hiszem nem egyszerű eset kiválasztani a megfelelő szert. Ha értenék hozzá, biztos használnám. Igazából lusta is vagyok utánanézni.Kép

Dandy
dandy

Szia Dandy!
Tegnap nem jutottam a gép elé, mert a párom teljesen elfoglalta.
Ákost megmérték: 68 cm, és 7740gr. (múlt hó: 64 cm, 7430gr.) Szóval teljesen meglepődtem, mert ennyire keveset még sosem evett. Valszeg az éjjeli szopik is segítettek a hízásban. A dokinénin megint kiakadtam: megkérdezte, hogy tápszert írjon-e fel "de látom nem kell mert itt még mindig nagyok a cicik" - hát Ő a melleimet figyeli, nem az Ákost? Semmi mást nem mondott. Erről ennyit. Megkérdeztem a kórházban a labort, minden rendben - azt mondta a főorvosnő, hogy valszeg kinövi, de ha bukik, vagy hány közben akkor sürgőssen meg kell csinálni a ct-t, mert az már epilepszia gyanú. Azért most egy kicsit megnyugodtam. Észrevettem, hogy inkább akkor csinálja, mikor nagyon figyeli a játékait.
Ti jól vagytok? Ha gondolod egyszer összefuthatunk, mikor erre jártok.
Én mostanában elég sok homeos oldalt olvasgattam, de lehet, hogy jobb elmenni egy orvoshoz elöbb, mint saját magam találgatni.
Na megint hosszú lettem!
Szti
beszti71

Szia Szti!

Nem gond, hogy tegnap nem voltál. Nem mindenki teheti meg, hogy mindennap gép elé ül. Napközben én is egyre kevesebbszer jutok ide, mostantól meg főleg. Megjött a jó idő és nagyon sokat vagyunk kint, persze ennek azért örülök is.
Szívesen találkoznánk veletek valamikor. Nektek van fix időpontotok amikor sétálni szoktatok? Vagy pl. fix alvásidő? Lehet, hogy telcsi számot is kellene cserélnünk a pontosításhoz.
Örülök, hogy azért egész jól hízott Ákos, és hogy rendben van a laborja.
Hát tényleg nem semmi a dokinő.! Kép
Bár a mienk se kutya, most a 2. babánál. NEm nagyon foglalkozik velünk, se a súlyra nem reagál, se nem kérdezi, hogy kell-e tápszer, a hozzátápit is csak félvállról mondja, hogy kellene már adni. A szopira is legtöbbször az asszisztens kérdez rá. Nem tudom, hogy ez a foglalkozásomnak és a 2. babának tudható-e be, vagy minek? Na mindegy, talán jobb is így, amit mondana azt úgyis tudom, vagy hülyeség. Első gyümölcsnek még mindig ajánlja a narancsot(többek közt), pedig az új trendi szerint 1 éves kor alatt nem ajánlott.
A homeot lehet, hogy doki nélkül is lehet próbálni, vannak akik megteszik, de szerintem ahhoz sokat kellene hozzáolvasni.
Ma majdnem egésznap levegőn voltunk, de. még busszal a Köztársaság térre is bementünk a játszira 3-asban.

Dandy
dandy

Szia!
Alvás nálunk ebéd után van(ami 12 -kor szokott lenni) és ált. 2-1/2 3-ig húzza a lóbőrt. A tel.szám csere jó ötlet, emilben elküldöm, vagy te írjál bodai@freemail.hu. Bocs, de most ilyen rövid vagyok, mert félkezes vagyok - gondolom tudod miért.. Láttam a te fiad is szeret gépelni!
Szti
beszti71

Sziasztok!
Bocs, hogy közbekotyogok, látom régóta csak ketten vagytok.
Ha ez kedvező nektek, nyugodtak küldjetek el a búsba.
Én is kertvárosi vagyok, és igencsak elmagányosodtunk, mert mindenki elköltözött a környékről, akivel jóban voltunk.
Jó lenne találni valakit, akár csak eszmecserére, de a fiamnak hiányzik a gyerektársaság is.
A homeopátiához annyit, hogy mi régóta használjuk, szerintem sok mindent megelőz, érdemes kibróbálni, mert ártani nem tud.
Egyébként a Szécsényi téri gyógyszertárban kérésre adnak egy füzetkét, Homeopátia mindenkinek címmel.
Ebben részletesen le van írva minden, egyáltalán nem bonyolult.
A legjobb persze az lenne, ha a gyermekorvos pártolná ezt a dolgot, mert akkor ő tudna felvilágosítást adni.
A mienk ezt teszi.
Helló!
Judit
szabonehjudit

Szia Judit!

Én örülök mindenkinek, aki idetalál, de szerintem a többiek is.
Az én nagyobbik csemetém 3 éves múlt, neki is hiányzik a gyerek társaság, nekem meg a felnőtt.Kép
Szívesen találkoznék is veletek, ha össze tudjuk hozni.
Egyébként én mindkét csemetémet a Borsay dr-nál szültem, a pécsi szülészetekhez írtam is róla azt hiszem.
A hoemeopátiás füzet nekem is meg van, de még nem jutottam odáig, hogy bele is mélyedjek. Egyébként itt kertvárosban a Galamb u.-i patikában is vannak homeos készítmények.

Dandy
dandy

Szia Judit!
én is nagyon örülök, hogy idetaláltál! Ha gondolod, tényleg összefuthatunk, mindig jó ismerkedni! Mennyi idős a fiad? Engem nagyon érdekelne a homeop., lehet, hogy abban is tudnál segíteni. Nagyon nehezen mozdulok ki itthonról, mármint a városba és főleg busszal! Merre felé laktok?

Dandy!
legközelebbi találka?

Szti
beszti71

Szia Szti!

Szívesen, ha nem esik az eső, bár ez ma már nem akar elállni úgy tűnik. De ha ti esőben is kijöttök, jöhettek hozzánk nyugodtan.
Martin sokat nyüglődik mostanában de-ként az elalvással. Ma is 1 órát nyügi volt, aztán szerencsére a teraszon elaludt.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Köszi a szíves fogadtatást, jól esett.
Mi is Kertvárosiak vagyunk, de sajna mi is "panelegerek". Egyetértek Esztivel, sok mindent megadnék én is, ha családiban lakhatnék.
Az én kisfiam 3 éves, Gergőnek hívják.
Sajnos a homeopátiáról sokat tudok, mert elég beteges a fiam, mindent kipróbálunk, amit lehet, csak ne kelljen mindig az antibiotikum.
Jó lenne, ha valamikor tudnánk találkozni.
Most a jövő héten Pesten leszünk, addig pedig nagyon be vagyok osztva ( nem tudom, hogy ti dolgoztok -e, de én igen), ha megjöttünk jeletkezni fogok és akkor megbeszélhetünk valamit.
Egyébként a munkám miatt lehet hétközben is, elég furcsa a beosztásom.
Sziasztok!
Judit
szabonehjudit

Sziasztok!

Látom ezt az oldalt mostanában elég kevesen látogatjátok!Én mindig csak benézek,elolvasom,de még egyszer sem írtam ide.A judittal már jo pár helyen beszélgettem.
Mi is Kertvárosiak vagyunk,de mi sajnos alig mozdulunk ki a lakásbol, csak hétvégén.
Azért szívesen olvaslak benneteket is!
Tudom,most csodálkoztok,hogy lehet kisgyerekkel egész héten bezárva lenni,de nézzétek meg a profilomat és rájöttök rögtön!
Na sziasztok!
barany

Sziasztok!

Beatrix!

Már olvastalak más topikokban, így nem volt meglepetés, amit a profilodban láttam. Kép)
A nagyobb gyerekeid, vagy a nagymami nem tud segíteni, hogy hétközben is lejussatok a levegőre? Esetleg tudunk mi segíteni?
Nem akarok tolakodó lenni, csak hátha örülnél neki, ha többet lehetnétek levegőn.

Judit!

A profilodban lévő munkát végzed?

Dandy
dandy

Hello!

Most hogy jön a joidő,majd megprobálunk egyedül is lemenni ide a ház mögé!Anyukám csak reggel van itt kb fél orát,de a kezdetekben majd megprobálom vele levinni őket,utánna pedig ugy hogy messziröl nézen minket,és ha probléma van,még segíthet.
Nálunk az a gond,hogy itt a ház mögött aszfalt van,nincs füves játszótér.Az út mellet kb csak öt métert kell megtenünk de azért tartok tőle hogy hárman ötfelé futnak. Mi az Aniko utcában lakunk,nem tudom menyire ismeritek.
Azért kösz a felajánlást,lehet hogy egyszer élni fogunk vele,ha máshogy nem megy!
A nagyok de. iskolában vannak,délután meg azért annyira nem akarom őket terhelni,mert más dolguk is van.
MI majd délelöt kb 9 ora körül fogunk lemenni,mert 10-fél 11 kor mennek aludni!

Most mennem kell!
Sziasztok!
BEA
barany

Szia Bea!
Hát nekeem, csak annyi derült ki a profilodból, hogy kettő gyönyörű babát látok! Tulajdonképpen hány gyerkőcöd van? Ha gondolod tényleg levegőzhetünk együtt, mert mi a Krisztinatéren lakunk és az nincs messze tőletek.
Nekem egy 7 és 1/2 hónapos kisfiam van. Tieid?
na megyek, mert hívnak!
Örülök neked is, jó másokkal is dumcsizni!
Szti
beszti71

Szia Szti!

A profilomba egy kicsit tekerd a képet oldalra,és akkor meglátod a harmadik babát is!
Hármasikrek,de nézd meg a képeknél hármasikreim cím alatt,ott egyszerre látszanak,mert tul nagyok a képeink. Most ezmiatt a rohadt eső miatt nem megyünk le de egyszer találkozhatunk valahol. A lányok 19 hónaposak, egypetéjü ikrek.
Van még két nagyobb is ,ők 12 és11 évesek ők már nagyok!
Ti melyik játszora szoktatok menni? Igaz ott a Diana téren van az a fa játszo,csak nem tudom,hogy milyen,elég régen jártam arra.
Néha felfutok a piacra,de csak akkor amikor kell valami. mindig rohanok,bár a férjem mondja,hogy menj csak nyugottan erre-arra, de nem visz rá a lélek! Pedig sokat vigyáz ő is rájuk,söt nálunk éjszaka ő kel a lányokhoz!!!

Most ennyi,írjatok!

Én ilyenkor szoktam fent lenni aneten/ kb 10-12ig/,meg este 8 után!
barany

Szia Bea!
Nekem mielött terhes lettem volna spontán volt egy lombikom ami nem sikerült. Akkor három petét ültettek vissza. Hát nekem is volt akkor izgalom, hogy hány marad meg! Kicsit azért irigyellek, mindig ikreket szerettem volna - most hogy megszületett Ákos már azért vannak kétségeim! Nagyon sikerült a kényeztetés projekt!
Mi szoktunk a játszóra járni - igaz mi még csak nézelődünk - arra jó. Szerintem egy kicsit le van pukkanva.
Tényleg jó lenne talizni, nagyon kivi vagyok a lányokra!
Szia
Szti
Megnéztem a képet! Gyönyörű!
Kép
Ákosról egy kép
beszti71

Szia Szti!

Nagyon aranyos a kisfiad!Régebben sétáltunk mi is arra fönt a Krisztina tér felé,de amiota mennek a lányok,nem ültek babakocsiban/ 1 éves koruktol/.Így mi maximum a spárig szoktunk elmenni gyalog,meg itt a ház körül sétálunk,motorozunk.De egyszer majd,ha jo idő lesz,találkozhatunk.Az ikrekkel az első háromnegyed év nehéz,bár attol függ,hogyan vannak szoktatva.Ákos is lombikos? Mászik vagy ül már egyedül?
Bea
barany

gutütést kapok! Visszairok,erre nem teszi fel!

Szti!
Nagyon szép kisfiu Ákos!Az hogy el van kényeztetve nem baj,nekem is el vannak a nagyok!De még mennyire!Egy gyereket lehet,hármat már nem nagyon!
Mi szeptember óta csak gyalog járunk,igy nem szoktunk arra fölfelé menni!De azért ha jön a joidő találkozhatunk.Majd megbeszéljük!
Az Ákos is lombikos volt,vagy ő összejött?
Bea
barany

Most írom harmadszor! Egyszer lehet,hogy majd felteszi az összes levelem.Nem baj többször olvashatjátok ugyanazt!

Szti!
Nagyon aranyos a kicsi!Ő lombikos,vagy összejött spontán? Ha lombikos ki ültette be? Most majdnem ugy kérdeztem,hogy ki csinálta.
Mi szeptember ota csak itt lent a ház körül sétálunk,max a spárig,mert nem ülnek azota be a kocsiba,miota mennek.
Ha jön a jóidő,azért találkozhatunk,majd megbeszéljük!

Bea
barany

Na most felrakta,ráadásul mind a hármat!
Ennyi plusz munkát!
barany

Szia Bea!
Ákos nem lombikos - lombik után következő hónapban (mikor abszolut nem gondoltam rá) spontán lettem terhes. Nem is vettem tesztet mikor nem jött meg, azt hittem a gyógyszerek. Mikor már 2 hete késett a kolléganőm unszolására (meg már kezdtem rosszul lenni) vettem meg a tesztet - és halványan, de + lett!
A lombikot különben a Mánfai csinálta (van 3 eszkimónk lefagyasztva - nem tis tudom mi lesz velük).
Nem véletlenül hosszú barnahajú vagy? mert akkor láttalak téged. 3 kocsit tologattál egy nagyival (1 dupla és 1 szimpla) - ha nem akkor bocsi.
Nektek spontán lettek az ikrek?

Köszönöm a dicséretet Ákosom nevében is!
Ha gondolod a spárnál talizhatunk, mi is oda járunk.
Szia Szti
beszti71

A mánfai nagyon jo doki,én nála szültem a nagylányomat.
Lehet hogy szeretnétek még majd gyereket,és ha nem jön össze,akkor az még mindig jo lesz!
Attol függ mikor láttál,mert a nyáron tényleg elég hosszu barna hajam volt,és akkor még egy dupla és egy szimpla kocsiba tologattuk a lányokat.De szeptembertöl már csak sétáltunk.
Nekem spontán lettek a lányok.Egyet akartunk,három lett.
Persze 5 hetesen azt mondták egy,12 hetesen azt,hogy 2 és 16 hetesen derült ki hogy három baba lesz.A kedves férjem közölte is velem,hogy ne menjek több ultrahangra.Így jártunk,de nem is bánom már.Eleinte a sokk, hogy ur isten ennyi gyerekkel mit csinálunk majd, az nagy volt.Meg az volt szar,hogy 4 honapot korházba voltam.
Te hol szültél?
barany

Már megint nem tette fel!De most várok 1 orát,hátha!
barany

Szia Bea!
Én is a klinikán szültem - Gőczénél (imádom, szerintem nagyon jó doki). Nekem 4 hetet kellett bent lennem, de az is sok volt! Össze voltál varrva? Mostanában minden 3-as ikrest összevarranak.
Hát nem tudom, hogy lesz-e még (korom is) - de eddig fogigátlót kellett szednem mivel császáros voltam és nehogy baj legyen. Most hagytam abba - azért még félek hogy "bekapom a legyet" - Ákos még nagyon pici. Mondjuk mindig két babát szerettem volna, de az elsőre is 5 évet vártunk.
Gondolom Ti már nem szeretnétek!
Nem tudsz feltenni magadról egy képet? Kivi vagyok, hogy jól tippeltem-e. Elég feltünő jelenség egyszerre 3 baba - szerintem nem tévedtem. Bár van még egy 3-as ikerpár - de azt hiszem azok fiúk.
Szia Szti
beszti71

Hello!
Össze voltam varva,ezt mindenkinek megcsinálják/3 ikreseknek/
Képet most nem tudok felrakni.Vannak3-as iker fiuk a dianna téren laknak,ők 1 évvel idősebbek nálunk.Ők lombikosok.Egyszer találkoztam velük a piacon,pár szót beszéltünk is.
Azt nem tudom,hogy császár után mennyi idővel lehet teherbe esni,engem ez a téma nem érdekel ,mármint nem akarok több gyereket.
ha az orvos meg engedi hagyd abba,ha összejön összejön,ha nem,akkor is van egy gyönyörü kisfiad.
Lehet hogy elöször is csak a nagyon akarás miatt nem jött össze?
barany

Sziasztok!

Nekem a 9 óra elég korainak hangzik, nem vagyunk korán kelők, és lassan is készülünk el. Bár, ha Martin így folytatja tovább, akkor mi is korán kelők leszünk, ugyanis 1-2 hete 7-kor ébresztőt tart. Azért lehet, hogy össze tudunk futni valamikor.Kép

Dandy
dandy

Szia Bea!
Sajna nem a nagyonakarás miatt nem jött össze - endometriozisom volt. (Remélem már csak múlt időben beszélhetek róla!) 4x műtöttek vele, az 5. műtétem a lombik volt. Majdnem minden évre jutott egy.
Olvastalak a szülészetek topikban: teljesen igazad van amit a patológiáról írtál. Nagyon kedvesek a nővérek, majdnem mindegyik. Egy nővérrel volt bajom - szaktudása miatt. Cukros szobában feküdtem és mikor a cukros nap volt 6x vettek tőlünk vért , azon drukkoltunk ezerrel, hogy ő ne legyen beosztva aznapra. Úgy hívtuk: mészáros. Szörnyen bökött! Az orvosok elött viszont le a kalappal! Mindegyik kiváló! Mondjuk velem megvolt a bajuk, mert mikor bent feküdtem a saját orvosom szabin volt és minden nap betelefonált, hogy milyenek az eredményeim. Sűrün is küldtek engem NST-re meg POSE-ra ez miatt. Az UH-t szerettem a legjobban, mert akkor láttam a picit!

Dandy!
De irigyellek 9-es kelésért! Én örülök, ha 1/2 7-ig kihúzza! Apuka náluk náthás most, úgyhogy minden éjjeli orrfújásra felébred a kisfiam! Ma reggel 5-kor azt mondta neki ebből elég és végérvényesen elkezdett dumcsizni a kutyájával. 1 óra visszaaltatás után végre meggondolta magát és aludt még 3/4 7-ig. Úgyhogy kicsit kóma vagyok (éjjel is még szopizott).

Szti
beszti71

Hello Szti!

A terhespatologiás nővért nem Timinek hívták véletlenül? A két Timi közül nem a Tátraira gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én a négy honap alatt majdnem otthon éreztem már magam ott. Segítőkészek,és mindenben segítenek! Bezzeg a gyerekágyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onnan legszívesebben elmenekültem volna,ha lett volna erőm rá! Engem nagyon megviselt a császár!
Nem is,inkább ugy mondom,hogy amig ki nem vették a dréncsövet,addig semmi bajom nem vot,De az ugy megbojgatta a belső részemet,hogy nagyon fájt utánna. A kapocsszedésbe majdnem belehaltam,ráadasul 10 is volt belőle! Az orvos meg is kérdezte másnap,hogy mi van tuléltem? A varratszedés sem volt leányűlom,na meg a vizsgálat,de akkor már csak az tartotta bennem a lelket,hogy 4 honap után hazamehetek.

Én csináltattam 3D-s UH-t is,és a család azt nézte otthon! Nem tudott bent lenni a férjem,mert éjjel lett csinálva.

Mi változoan kelünk,van hogy fél 7-kor,de van hogy 8-kor. A Bianka lányom viszont beköltözött közénk,este elalszik a helyén,de háromnegyed 10.kor már jön át.At a baj,hogy nem tudom olyankor már egy kicsit kisiratni,mert felébreszti a többieket

Na egy kicsit hosszu lettem! Bea
barany

Sziasztok!
Mindenki annyi babáról ír, hogy nem bírom követni, kinek hány gyermeke van.
Mindenesetre minden fényképen látott baba gyönyörű.
Mindannyian igen közel lakunk egymáshoz, tuti, hogy látásból mindenki ismer mindenkit.
Remélem össze fog jönni a találkozó, én jövő hét hétfőn tudok először netezni, remélem meg tudunk beszélni egy időt.
Talán addigra jó idő is lesz.
Beatrix!
Én is felajánlom segítségemet, ha ki tudtok jönni a játszótérre.
Dandy!
Gyermefelügyelőként dolgozom egy gyermekotthonban, néha nagyon szörnyű, néha pedig igazán jó. Ha összejövünk, majd mesélek, ha kíváncsi vagy rá.
Egyébként a munkahelyemről netezek, azért tudok ritkán írni.
Sziasztok!
Judit
szabonehjudit

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?