A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na, egy utolsó, aztán befejeztem.

Kettő kicsi. Itt még Bálint nem volt.

Kép

Kép
flóra 11

Én is hamarosan felkelek, ma már pakolászni is kéne.

KépKép
benó

Találtam egy képet Norbikáról is Rubik kockával! Na ennek örülni fog. :D

Kép
flóra 11

Ildikó, klasszak a képek!

Benó, nagyon kiváncsi vagyok a manóidra!

Márti, én most bújtam ki az ágyból, mert már a fekvéstől fájt mindenem.
Éjfél és hajnali 3 között birkóztam a lázzal. Taknyos vagyok, baromi randán köhögök, és már fáj a hasam is a köhögéstől. :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Olyanok voltak igen,mint az ikrek. Sokszor egyformába is öltöztettem őket. Még most is vásárolok nekik egyforma cuccokat, csak mondjuk a színük más. De volt, hogy teljesen egyformák voltak. Mondjuk nem túl gyakran, de volt olyan is.

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi! :D

Akkor nem vagy sokkal jobban sajnos. :?

KépKép
benó

Helló Zsuzsi!

Egy orvost megérne a dolog, nem? Munkába nem mehetsz így, ilyen állapotban. Ki kell feküdnöd. Ne most legyen valami komplikáció az áthordott influenzának, aztán e miatt csússzon a lombik.

Kép
flóra 11

Edina, akkorát nevettem, nekem is kéne egy ilyen nagymama,csak megrendelném mit szeretnék és ő leimádkozza nekem. Ne haragudj!!!!

Viszont teljesen egyetértek veled!!!!!!! Pihenj egy hónapot még és akkor irány doki! Sajnos én így jártam, hogy le volt záródva a maradék egy petevezetékem. Miután többször megkínoztak közölték, hogy ha átjárhatóvá is tették akkor se bizti,hogy működik mert az már sérült.Ne hagyd magad!!!!!! Ha kell irány több orvos, és ott van a Kaáli ahol irányítottan kezelhetnének. Nincs miért éveket várni!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ó, ilyet ne is mondj!

KépKép
benó

Ildikó, estig kifekszem, majd reggel folytatom! :roll:

Kép
muzsuzska

Bocsi,telefonom volt.

Kép
flóra 11

Bocs, megint a hülyeségeimmel jövök:
találtam még az esküvői kreatívkodásból kék színű rostpapírt, tudjátok, olyen szép kis rostszálak vannak benne, jó átlátszó, na, azt gondoltam, ezt tennénk alapnak a világítós keretre és erre a már kivágott dolgok (faág, manók, íjász, gomba, róka, nyuszi, és sok pillangó, ja, és a nevűk szalvétából kivágva :D ). Kastély nem lesz.

KépKép
benó

Megyek teregetni..

Kép
muzsuzska

Én meg mosogatok kicsit, meg pakolok, de időnként jövök.

KépKép
benó

Aha és a kettő közt meg majd összeroskadsz a munkában. :? Hidd el, nem éri meg hajtani. Ha valaki beteg,akkor feküdjön. Első az egészség. Főleg most,ha babára hajtasz.

Kép
flóra 11

Benó,ez szuppper jó ötlet! Na most már el vagyok tőled halva. Fejlődsz! :lol: Ezek az anyagok mind összeillenek és sztem nagyon jól fognak együtt mutatni. És végre letettél a kastélyról.Az nem illyett a képbe. Az erdő igen. :wink:
A pillangókhoz lehetne szerelni az égőket, nem? Ha nem lesznek csillagok,akkor világítsanak a pillangók. :wink:

Kép
flóra 11

Azt már látod, nem tudom, mert a Gy. azt találta ki (okos), hogy nem veszünk égősort, hanem inkább a pincéből felhozza a karácsonyfa alakú világítót, tudjátok, az ablakra lehet rakni és úgy világít, na, azt tenné a háta mögé a képnek.
Kösz a dicséretet, és még lehet, hogy tovább is fogok fejlődni. Iskolába úgyse akarok járni természetesen a babok mellett, de ilyeneket szívesen ügyeskednék, legalább velük is tudnék később jókat játszani.
A jövőre nézvést is van már ötletem (mert tudom, hogy ilyenekkel most még nem tudnak játszani): ujjbábok filcből. :D Majd kiveszek ilyen könyvet. :D

KépKép
benó

Viszont tegnap a Peti leteremtett minket, aszongya, a takarítással nem nagyon foglalkoztok... :twisted: :twisted: :twisted: Szerintem azt hiszi, hogy én azért vagyok most otthon. Különben is, nem érdekel, ezeket a manókat más úgyse csinálná meg, a hülye takarítást meg lehetne minden nap csinálni és mi látszatja van? :twisted: De azért most megyek, egye fene, megpróbálok elviselhető háziasszony lenni. :x

KépKép
benó

Akkor mire felnőnek a csemetéid, már megtanulsz varrni is. :lol:

Kép
flóra 11

Oksa, menj is. Én meg végre keresek valamit a szakdogámhoz. De néha benézek. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, a takarításnak nincs látszata! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Nekem nem indult jól a reggelem, kilenc körül jött egy sms, hogy az új kolléganő megint beteg... Állítólag! Mert állítólag annyira szédül, hogy nem tud felkelni... DE! Olyan hosszú sms-t írt, hogy én akkor sem írok ennyit, ha kicsattanok az egészségtől! A másik, hogy nem hívnak hozzá se orvost, se mentőt, hanem majd délután háromtól rendel a dokija, majd ahhoz elmegy! :evil: Úgyhogy én délután mehetek be dolgozni! Most úgyis dolgoztam volna három napot egybe, most még hozzá jön ez a fél is! :evil:

Kép
szilzi

azért nagyon ne éljük bele magunkat :D
helyes, írjad is :D sok sikert :D

KépKép
benó

Ó, szegény Szilzi! :( Ez nem jó :?

KépKép
benó

Zsuzska, Márti remélem hamar meggyógyultok :idea: :idea:

Ildikó, nagyon jók a képek! :D Imádok képeket nézegetni!

Benó, jó "takarítást"! :D

Kép
szilzi

Ildikó, nem tehetem meg,hogy elmegyek táppénzre, ne aggódj éjjel nem fogom összetörni magam! Ha most elmegyek táppénzre megvan minden esélyem, hogy a következő hónapban kirúgjanak. :evil:

Kép
muzsuzska

Szia Szilvi!!!!!!! Sajnálom, hogy beleköpött a levesedbe az újonc!!!!! Ezek olyan hülyék tudnak lenni!! :evil:

Most ittunk 1000mg C vitamint...... Olyan savanyú, hogy az összes lyukam összehúzza............ :oops:

Kép
muzsuzska

Edina, szerintem is várj egy hónapot még! Én nem tudom milyen vizsagálatot kellett volna még a dokinak csinálnia, de azzal nem ártasz, ha elmész egy másikhoz is! :wink:

Timi, Tancsu a második babát tényleg akkor ér tervezni, ha már mindenkinek van legalább egy! :wink: :lol: :lol: Csak vicc volt ám! :lol: :lol: :lol: Jöjjön "akinek" jönnie kell! :D :lol:

Kép
szilzi

Egyetértek, jöjjön aminek jönnie kell!!!!!!! :wink:
Az én nyavajám meg távozzon el belőlem! :evil:

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzska!!!

Most akkor a gyomrod is égni fog majd! :?

A f....-om kivan, hogy nem bírunk egy normális embert találni! :evil: Komolyan, Ő már a harmadik 8 hónapon belül és .... Én megértem ha valaki beteg, sőőőt múltkor nagyon sajnáltam is.. De kéthetente otthon maradni pár napot... Ez így nem működik! :evil:

De képzeljétek, beszéltem a kolléganőmmel, hogy du bemegyek és közben megkérdeztem, hogy a másik csaj mikor megy Angliába, mert már lefoglaltuk neki a repjegyet. (mi hárman vagyunk régiek) És mondja, hogy júniusban 8 napra, mondom az jó, mert ugye nekem akkor lesz a NAGY NAP, erre Ő: "Ne aggódj majd én jövök egyedül, ha kell azon a nyolc napon" :wink: :D :D :D

Kép
szilzi

Lányok én nem értem hogy hogy akarják szabályozni a gyedet!
Egy év munkaviszony előtte. Ha beültetés után én táppénzen leszek kb 8 hónapig akkor nem kapok gyedet?????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Ja családipótlékot nem fogunk kapni, mert a bruttó bérünk több mint 130ezer! Királyfi szerint akkor is babázunk, Ferdi meg költse gyógyszerre majd a 12ezret!!!!!!!!
Persze megint azok járnak jól akik feketén dolgoznak vagy feketék és nem dolgoznak stb........ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
muzsuzska

Szilvi, akkor van aranyos kolléganőd is! :wink:

Kép
muzsuzska

Be kell bújnom az ágyba kúrálni magam..kezdek lázasodni megint.....

Kép
muzsuzska

Helló Szilvi! :wink:

Kicsit nem vagyok és ennyit írtok? :D

Kép
flóra 11

Szegény Szilvi! Mennyi meló. :cry:

Kép
flóra 11

Gyógyulj Te is Zsuzska! :idea: :idea:

A táppénz is munkaviszonynak számít! Akkor nem , ha közben megszűnik a munkaviszonyod és passzív táppénzes leszel, de mivel neked határozatlan idejű szerződésed van és lombik mellett nem rúghatnak ki, ezért Te aktív táppénzen leszel! :wink: Meglesz az egy év!

Ez tudod kinek rossz, pl aki a Balatonparton él és nem talál olyan munkát ami éves! Tízezren vannak így, nekem is mindig csak határozott idejű féléves szerződésem volt! :evil: :evil: Na velük mi lesz? :evil:

Kép
szilzi

Szilvi,még jó, hogy van normális kolléganőd is. Reméljük ő nem akkor betegszik majd le. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.17 11:01-kor.

Kép
flóra 11

Igen Ildikó :( Most gyorsan csinálok egy lasagnet, aztán készülődhetek! :evil:

Kép
szilzi

Romlik a tévénk. Állandóan elmegy a hang. Csak azt tudom csinálni vele,hogy kikapcs,majd újra be. :evil:

Kép
flóra 11

Ez nem most jutott eszembe, csak most írom (mert a babokat már felköszöntöttem reggel):

26 hetesek vagyunk!!! :D :D

KépKép
benó

Hú, de szépen haladtok Benó! Ez már nem semmi! 10 hét és meg is születhetnek. :wink:

Kép
flóra 11

11 legyen, jó? :D Mert akkor már nem számítanak koraszülöttnek. :roll: :wink:

KépKép
benó

Hozok magamnak valami kaját. Kezdek nagyon éhes lenni.Hiába, a reszelt alma nem túl laktató reggeli.

Kép
flóra 11

Hát, azt elhiszem. Egyél is.
Én teszek-veszek (ímmel-ámmal :lol:), de leszek vagy vagyok, ahogy tetszik. :D

KépKép
benó

Úgy gondoltam én is,hogy a 36. héten túl. Akkor már lehet. Az már benne van a normában. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, igen, csak addig bírják ki. :wink:
Az Anna (védőnő) tegnap azt mondta, hogy másnak 8 hónaposan van ekkora hasa, meg ugye egy kb. 2 kilós gyereke. De ezek klassz kis pasik odabent, és ügyesen végigcsinálják! :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Volt még párolt karfiol, reszeltem rá sajtot és összemelegítettem. Fini. :wink:

Kép
flóra 11

jó étv :D

KépKép
benó

Ne aggódj! Eddig is jól bírtad, továbbra is így lesz. Kibírod végig és ők is. :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?