Jó reggelt Mindenkinek!
Peni, köszi a tippet, ma meg is veszem a C-vitamint. Ez erősebb is, mint a Cebion csepp, nem? Ezen kívül most kapja a Coryzalia-t és egy SAMBUCUS NIGRA nevű bogyót kap, olyan ügyesen megissza kiskanálból, vízben feloldva. Nappal már nagyon jó a helyzet, éjjel viszont most is kétszer kellett porszívózni, akkor kapott csak levegőt.
Húúú, nem semmi amit írsz… most akkor egyedül élsz a két gyerekkel vagy már van párod? Nagyon tökös csaj vagy!
Moffli! Az az igazság, hogy nagyon sok fiú barátom van, akivel hasonló gondokról beszélgettünk már, és ők vallották be, hogy nekik nem megy a babázás. Szó szerint idézek: „Nem tudok mit kezdeni vele…” Ők nem rossz apák, csak egy ekkora babával tényleg nem tudnak mit kezdeni, mert abból indulnak ki, hogy ekkora gyereknek csak az anyja jó, meg a cicije… tehetetlennek érzik magukat. De pár hónap, amikor már meglesz a kontaktus kettőjük között, vagyis a baba elkezd kommunikálni, akkor elkezdenek feloldódni. Enyim férj minta fajta… Pötyivel mindig sokat foglalkozott, büfiztette, stb. Pötyi mindig megnyugodott a vállán. Most meg Ádi üvölt, mint a sakál, ahányszor rá hagyom… Na erre varrjatok gombot. Pedig ő nagyon jól bánik vele, fürdeti is, pelenkázza, mégsem nyugszik meg nála a fia.
Szóval fel a fejjel!!! Lesz ez még jobb, adj neki időt, neki is meg kell szokni, hogy ott lett egyszer csak egy gyerek, neki nem nőtt a pocakjában, több idő, míg megszokja, feldolgozza.
Na az LLL-t hagyjuk… én is simán adtam pótlást Ádinak, amikor már 4 órája üvöltött szombaton. Szerencsére a tegnapi két órás szopizásnak meglett az eredménye… délután már 140-150-eket szopizott, este 8-kor evett 120 grammot, majd éjjel is csak 2x kelt fel enni, 1 körül és hajnal 5-kor.
Erika! Én szombat este vettem be az első Mother More Milk kapszulát, nekem bevált úgy tűnik. Végre újra dagadnak a melleim.

De volt aki azt írta be sem szedett 4-et, mert begyulladt tőle a melle… hát nekem meg kell a négy… Viszont k@va drága.
Krisz!!! Igen, most van a 3 hetes fejlődési ugrás. Csak nekem kellett 3 nap a cicimnek, míg hozzáállt. Úgy tűnik az volt a baj, hogy most jobban kellett volna Ádi, hogy a fejlődési ugrás miatt szívja, ő meg pont most lett beteg és nem szívta eléggé. Én meg nem fejtem és elapadt a tejem. Meg Katusnak van igaza, túl hamar áttettem a másik cicire, nem szívta ki teljesen és a cicim ezt azonnal vette és csak kevesebbet termelt. Sajnos nekem mindig is így működött, azonnal idomul a kínálat a kereslethez, ha nem vagyok résen és nem fejek. Na most ez kicsit nehezebb Pötyi mellett.
Szóval sokat olvastam tegnap a neten és így vannak a fejlődési ugrások: 3 hét, 6 hét, 3 hónap. 6 hónap. Persze ezt sem lehet napra pontosan venni, de kb. egyezik… Nálunk múlt hét pénteken kezdődött. És igen, oda kell adni mindkét cicit, tegnap még oda kellett, ma már elég volt az egy is.
Mágnes! Tündéri a kis vasgyúród, annyira cukik a kis pihék a fején.
Csöre! És a végén használ a kendő? Szereti Saci?
Hanna, én már tegnap sem vittem ki, bár -5-ig elvileg lehet. Csak én azt vettem észre, hogy hiába teszem rá az esővédőt (a szél ellen tettem rá, 5 napig ugye olyan szél volt, mint az Antarktiszon) fázott Ádi, pedig rendesen beöltöztettem.

Ők mégiscsak egy helyben fekszenek, ha nem mozogsz nem lehet eléggé felöltözni. Nekem védőnő is azt tanácsolta, most csak ablakot nyissak. De ha Olivér szereti, akkor azért egy fél órára tutti kiviheted. Enyim gyerek bazi fázós, 39 fokos vízbe kell tennem, hogy ne üvöltsön este…
Sajnos Katuska ez most az én mintagyerekemről is elmondható. Figyelemfelkeltésnek szánja… Valahol csak le kell vezetni a féltékenységet. Minket is kiborított a hétvégén Pötyi, már le sem írok miket csinált, de egyértelmű volt, hogy a határokat feszegeti. Kitartás… és türelem, más nem segít.

Túl kell élni… mi ezt hajtogattuk egymásnak Apával 4 napig… Bevallom nem tudom hogy bírnám minden nap azt csinálni, amit ti… na itt jön elő igazán, hogy valaki szar anya, vagy nem.

Nekem e miatt vannak álmatlan éjszakáim. Lehet, hogy ha ez lenne az ALAP felállás akkor megoldanám, de most elképzelhetetlen számomra. Áldom az OVIT rendesen.
Na megyek, kaja van.
Barti