ladmon és Millye és mindenki más köszönöm a bíztató szavak. Ladmon, neked külön, ha nekem hasonlóképpen alakulna akkor Marcibogár pénteken a kezemben lesz. Lehet mégis lezavarom a Kispapát Veszprémbe értekezletre (minden második héten kedden kell menniük) és akkor Murphy szerint tuti lebabázok
Millye a méretei egyébként: BPD 92 mm, FL, 70 mm, AC 301 mm. Elég véknya, de az egész család véknya.... minden oldalról

így nincs min csodálkozni (habár a Kispapa 4000 g-al született és 2150 g-al, anyukámtól megkérdezték mikor bevitték szülni, h hol a hasa

)
Kreiszi és Yve - Nektek üdv újra köztünk! jó h itt vagytok újra! Yve, csatlakozom Andushoz a születés történedetet illetően és lehet, h azért nem bújt még ki Marcibogár, h nekem is ilyen kellemes és gyors élményben legyen részem?

Remélem, így lesz
Andabella - az nincs rá írva a papírodra vhol az elején, h a gravid uterusban egy élő magzat látható kpf-ben? Én annak idején annyit törtem az agyam, h mi a fene az a kpf, mert nekem az összes papíromon az van, és aztán rájöttem, h koponyavégű fekvés

Gondolhatod milyen szőkének éreztem magam, mikor leesett! Egyébként sztem is befordult a babád, ha az van ráírva h. bemenet felett koponya mozgatható!
És az meg külön jó, h Rákospalotán lesz! Egy nagyon kedves ismerősöm lakik a kerületben

Te hol is fogsz szülni?
Nicko - nem teszel fel egyet, kettőt ami publikus azokból a pocakfotókból?
Julcsi - ugyan még nincs tapasztalatom, de fél óráért én sem ébreszteném fel, tudja ő h mikor éhes, túl sokat meg úgy sem húz rá, mint ahogy mi sem

És ahogy Iricc is írta (ha jól emlékszem), nem az óramű pontosság a lényeg sztem sem, csak maga a rendszer és a kb. időpontok betartása. Marcibogyesz nagyon szép! Elsírtam magam ezen a képen!!! Egyébként kocsival járunk ctg-re, így nekem nem megterhelő. Tömeggel el sem tudnám képzelni! Ahhoz előbb lemászni a dombról, Gödöllőig elbuszozni, onnan várni egy hévet és avval menni tovább Mátyásföldig. Húúú, ha nem lenne kocsi erre kényszerülnék, de hálistennek van a sejhajom alatt. El sem tudok képzelni ennyi zötykölődést meg utazást. Max. katéterrel vagy pelussal indulnék el
Zümis - kezet foghatunk, egyszer kúszott a méhtevékenységem 30 felé... de inkább csak lejjebb kúszott...... 10 körül

csak én nem vok nyitva
Mondjuk volt még egy mondat, amit a dokim mondott és most rémlik vissza. És pedig h. volt már olyan eset a praxisában, ennyire semmi jele nem volt a szülésnek, de mégis 1-2 napon belül megszületett a baba

szal a héten, bármi lesz is lebabázok!

és olyan szépen és gyorsan, mint Yve

ezt küldöm most a kisbuksimba