A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Katica: nállunk is több kaki van egy nap.

000kata

Katica!

Katus is sokszor kakil :) . Van, hogy csak "összemaszatolódik" a pelenka, van, hogy kifolyik :? .
Majdnem minden mennyiségben normális..... :roll: :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ma 12 hete hogy ideges voltam.

Ma 12 hete hogy elegem volt mindenből.

Ma 12 hete hogy leesett az első hó.

Ma 12 hete hogy nem bírtam lehajolni a cipőmet felvenni és emiatt kiborultam az időjárásra.

Ma 12 hete hogy utoljára élveztem a pocakomat.

Kép

Holnap 12 hete hogy elindult éjjel 00.40 perckor egy élet kifelé.

Holnap 12 hete hogy hajnal 05.05-kor megszületett egy kis csoda eme ronda világra.

Nem fogom minden héten ezeket leírni csak mikor esik a hó. Mert Iza csodás születése mindig fel fog idéződni eme gyönyörű természeti jelenségről.

Boldog 12 hetet kicsi csillagom

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Köszi lányok akkor még kivárok (L. 1 hét alatt 1 gr-ot sem hízott :cry: :cry: :cry: félek h. ezt már nem foghatom csak a vasra) lehet h. kevés a tejcsi...de akkor meg aludna éjjel 6-7 órát egyfolytában? Tiszta paraanya lettem. :oops:

Vera
Boldog hófordulót. Szeretnétek még babát? :wink:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Gyönyörű hófehér minden :D :D :D :D _Végre igazi hómennyiség esett, esik :)

Katica, nálunk is sok a napi kaki még. Hízás témában várj még egy hetet szerintem. Egy idő után már nem híznak annyit mint az elején.

Rólunk, tegnap voltam fogorvosnál, mert szörnyen fájt az egyik bölcsességfogam. Kiderült be van gyulladva és le kellett vágni az ínyemből egy darabot. Kész rémálom volt, mert mondtam a dokinak hogy a gyerek miatt figyeljen az érzéstelenítésre. Hát adott valamennyit, de olyan volt mintha nem adott volna semmit. Mára már kevésbé fáj, de nem kívánom ezt az érzést senkinek. :cry:
Zsombi ma nagyon fel van élénkülve. Fog mindent ami a kezébe kerül, huncutkodik, hangosan hallatja a hangját. Nagyon cuki :D :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: nagyon sajnálom a fogadat :cry: uhh...ez nagyon rossz lehet :cry:

Milyen nagy hó van és még mindig esik.

000kata

Katica: szerintem ha kevés tejcsid lenne nem aludna ilyen sokat csak sirna hogy éhes.Nem méred hogy mennyiket eszik?Most Kevinnek is megállt a hizása.nemtudom miért.

Vera: Boldog Hófordulot

000kata

Sziasztok!

Most sajnos nincs időm visszaolvasni, de majd pótolok!

Katica: Noel is kevesebbet hízik, szerintem nem kell aggódni. Főleg ha van elég pisis-kakis pelusa Lénának! Én is úgy gondolom, hogy sírna,ha nem lenne neki elég a tejcsi. De ha van mérleged, megnyugtatásképp esetleg mérd, hogy mennyiket eszik.

Megyek, mert Noel sétálni akar!

Judit
Kép
sonny

Sziasztok! :)

Kata! :) Hogy van ma Kevin?
Nem dohányzol véletlenül?Mert ha a tejbe kerül a nikotin, az is okozhat nyugtalanságot a babánál.

Vera! :)
Aranyos a kis szöveg a 12. hétről :wink:

Katica! :)
Ezért jó, hogy nekem nincs mérlegem, én is betegre aggódnám magam :D

Kri! :)
Húúú, szegény, pokoli lehetett...hogy van a fogad mostanra?
Vendég

Melaszka: nem dohányzom.Most aludt el Kevin a kezembe de leraktam é s fel is ébredt :cry: miért csak a kezembe tud aludni????nem tudok töle semmit se csinálni :cry:
Este is fent volt fél12ig reggel meg fél 11ig aludt .este 2* evett de alud is. :lol: Ti hogy vagytok?
Mit szolsz ehhez a nagy hóhoz? :lol: :shock:

000kata

Kata! :)
és eleget szopizik?Nem lehet, hogy még éhes és azért nem tud elaludni?
És napközben nincs el a játékokkal?Marci nagyon jól elvan, órákon át a babytornázó alatt.
nálunk este már 8-kor alvás van, de sajna mi is mjegébredünk 1 óra körül, aztán meg 5-6 körül.
tegnap megébredt éjjel 11-kor, de nem keltem fel hozzá, csak forgolódott, de visszaaludt.Elég sokat forgolodott éjjel :(
Pedig akkor Kevinnek valami nem tetszik, mert ha fáradt, el kell aludjon :?
Vendég

És Kata, nem vagy nagyon feszült?Mert azt is megérzik ám!Nálunk volt ilyen, hogy minél jobban ki voltam borulva(még ha nem is mutattam ki)akkor is megérezte :?
Vendég

Melszka: nem tudom miért nem akar aludni ma pl nem aludt csak egyszer 10 percet és most sir meg nyügi mert álmos.Szerintem már a fáradságtol nem tud aludni.Vagy nemtom.ilyenkor nehéz elaltatni és akkor is ha lerakom felébred :cry:
Szerintem eleget eszik,van tejem is.nekünk is van játszószönyegünk max 30percet van el rajta egyedül.
Feszült? hát nem nagyon.Nem értem miért nem akar aludni.
Na megyek mert nagyon sir,megprobálom elaltatni.

000kata

Sziasztok!
Katica, nem kóstoltatsz meg vele egy kis gyümit? Végülis már 5 hónapos!
Vera, olyan megható volt amit írtál, hogy totál elérzékenyültem

Rólunk: mi Korival már 4 napja lázasak vagyunk, meg köhögünk, és náthásak vagyunk. Elég szar így a két gyerekkel egész nap, hogy kinyitni is alig bírom a szemem, és nem vehetek be semmit, csak algopirint, ami el fog fogyni, orvoshoz meg nem akarom vinni és menni én sem, mert ott tuti mégjobban megbetegednénk. Panna szerencsére még nem beteg, remélem őt el is kerüli. Mit vegyek be??? Segítsetek

Kép
Kép
dalminha

Kata!

Ha nem tudod letenni Kevint, de kézben aludna, miért nem raksz be valami dvd-t és nézed Kevinnel a kezedben?
Én ezt szoktam csinálni, ha Ádám nagyon nyűgös és nem akar ágyban aludni.

Ádám szerencsére éjjel sokat alszik, 8-10 órát egyhuzamban, de az altatás nálunk is nagyon nehéz.

Eszter

Kép
ske

Dalma!

Szegénykék! Hagymateát nem szoktál inni ilyenkor? a köhögésre és a náthára nekem beválik.

Eszter

Kép
ske

Dalma: hát jobbulást.Nekem torokfájásra multkor homeopátiás bogyot adott a gyogyszertáras nő és azt mondta hogy mindenféle van.Jobb lett a torkom töle.Igyál hagymateát vagy csipkebogyóteát .Reméljük Panna nem kapja el.

Ske: Igazad van :lol: Most is aludt a kezembe fél órát.Csak néha alig várom hogy elaludjon hogy tudjam csinálni a dolgom.(fözés,takaritás stb..)

000kata

KATA!

Eszembe jutott valami az altatással kapcsolatban:

Nálunk is ilyesmi volt, aztán elkezdtem hason altatni, ill. egyszer leraktam hasra, és onnantól csak úgy alszik.
Amikor hanyatt lerakom aludni, üvölt.
Próbáld ki, hogy hasra rakod le.
Szerintem ilyenkor azt hiszik, hogy még fogjuk őket :D
Vendég

Dalma
köszi, de mára jobb lett a helyzet.Fejlődési ugrás lehetett(vagy nem tudom, lehet h. cm-re gyúrt..) ma már dőlt a tej.
Én is homeós bogyót szoktam , azt szedheted, van ez a oscillococcinum, elég jó sztem.
Melaszka
ja lehet h. én is kivágom! :lol:
Kata
alvásügyben inkább én nem adok tanácsot :)...nálunk detto ez van, csak cicin...én már belenyugodtam, most ez van, 1-2 hónap múlva majd változik. :wink:

Kép
katica_75

Léna is hason alszik, hanyatt állandóan felkalimpálta magát miniként, így jól elvan.

Kép
katica_75

Dalma!
Az én csodaszerem a grapefruitmag-csepp (ezt szedtem terhesség alatt is), de a homeopátiás bogyók is nagyon jók!
Gyógyuljatok meg minél előbb!!!!

Alvás:
Én igazán nem tudom melyik jobb :roll: . Anna kizárólag hason aludt, Katus viszont csak háton :) . És mindketten jó alvók :D !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Dalma!

Sajnálom hogy Benneteket is megtalált a betegség :( .én is a grépfruit cseppet ajánlom,az tényleg helyretesz.

Kata

Szegénykém :( :(
Pedig már a múltkor azt hittem,kezd megoldódni a probléma.tényleg próbáld meg hason,hanyatt nekem se tud aludni.

Mi 3ik napja kelünk éjjel 2-3 között :roll: :roll: .nem tudom mire vélni,pedig 6 hetes kora óta alszik 9-5ig,és most nagyon rosszul esik,hogy fel kellett kelnem.lehet jön a foga,mert azt látom,hogy nagyon be van dagadva az ínye,ömlik a nyála,és van hogy mind a két kezét tömi a szájába.még várok 1-2napot,hátha javul a helyzet,ha nem ,akkor veszek neki homeopátiás bogyot.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Honey, nálunk ugyan ez a helyzet. A homeos bogyók érdekelnének.

Melaszka, hát még mindig fáj az ínyem. Azt mondta a doki 3 nap és meggyógyul. Hát remélem, mert az evés is nehezemre esik.

Alvás, mi hason alszunk. Ha véletlen háton alszik e3l akkor csak fél , egy órát alszik.

Tegnap nagyon nyűgös napunk volt. A gyermek nyugtalan volt nekem meg majd szét ment a fejem a fájdalomtól. A férjemnek is fájt a feje ami nála aztán igen ritka. Ma viszont mosolygósan kelt a pici. :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri!

A blogra anno tettem fel egy bejegyzést, abban benne vannak a homeopátiás szerek is.
http://www.aprotalpak.hu/2008novemberikismamik/?p=187

Eszter

beszteri

Melaszka: megprobálom hasra rakini csak az a baj hogy kevin nem szeret hason lenni csak ugy ha az én hasamon van vagy sétálok vele és hassal van a kezembe ugy szereti.

A homeopátiás bogyoka hogy kell odaadni a picinek?az nem szopogatos?
Este megint sirdogált Kevin Fél 11kor kikaocsoltam a tv-t minden lámpa le adtam neki cicit és aludtunk :lol: Azért még talán 2-evett éjszaka de aludt is :lol: és 9ig aludtunk hu ez jol esett :lol:

000kata

Kata! :)

Örülök, hogy jól alakult az éjszaka :)

Egy pár friss kép
Az utolsón épp teáztatom :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kata!
Kevés vízben feloldod és úgy adod neki. Mindenképp műanyagban, fémmel ne érintkezzen.

Melaszka!
Nagyon édes Marcell! :lol:

beszteri

Eszti! :)

Ezek a bogyok mind kaphatók sima patikában?

Lányok!
Nekem tegnap mensis fájdalmaim voltak....lehet már ilyenkor, főleg, ha szoptatok elég sűrűn és sok is a tejem?
Vendég

Ha nem is kaphatók, de meg szokták rendelni, ha vannak homeopátiás készítményeik. Nekem legalábbis itt mindig megrendelik, pedig nincsenek nagyon ellátva ilyen szerekkel.

beszteri

Az előbb írtam, és elszállt... :twisted:

Szóval régen írtam, de azért szoktalak titeket olvasgatni.

Nálunk nagy változások vannak, Ágoston a hasáról a hátára fordul, de egy pillanat alatt hanyatt vágja magát! :)
És ma pedig észrevettem két pici fogacskát alul!!! :) Hihetetlen, hogy ilyen hamar kint van neki, hiszen a két tesónak is csak 6-7 hónaposan jött ki. Persze az utóbbi időben már sokat nyálaskodott.

Alvás:
nálunk már nincs cicin alvás, este úgy alszik el, hogy mellé fekszem a nagy ágyba, simizem a hátát, és kb. fél óra dünnyögés, nyögdécselés után elalszik, és akkor teszem át az ágyába.

Dalma!
Extra adag C-vitamin! Legalább 1500-2000 mg naponta! És valamilyen gyógytea.

Eszter!
Nagyon szépek a gyerkőcök!

Melaszka!
Marcellnek a szeme se áll jól..... :wink: Látni, milyen kis huncut!!

Teszek én is képet a két nagyról is, mindkettő a farsangon készült,

Veronika a néptánc-csoportjával adott elő egy kis műsort:
Kép

Ati mint méhecske:
Kép

és végül fogaskáról egy kép:
Kép

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de megyek befejezem a dolgomat, míg alvás van!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Melaszka!

Én már menstruálok! :?
Bár én este 9 és reggel 8 között nem szoptatok és Ádám csak 5x eszik egy nap.

Eszter

Kép
ske

Ditta: fogacska? de jó :lol: jo hamar jött ki.nagyon édesek a gyerköcök :lol:

Melaszka: nagyon édes a picur kis huncutt hogy vigyorog :lol:

Eszter: köszike :lol:

Megjöttünk a tanácsadásról Kevin már 6310g és 60cm :lol:
2 szurit kapott :cry: az elsőnél nagyon ügyes volt nem sirt csak lebigyesztette a száját de a 2. nál már nagyon sirt ugy sajnáltam szegénykémet.Remélem nem viseli meg most alszik.

000kata

Ske: menstruálsz? én ugy tudtam hogy amig szoptat valaki addig nem,ez hogy van akkor?

000kata

Sziasztok!

Szakmarinekati,
Nekem is beteg volt mindkettő Szilveszterkor, nekem is hörgőtágítót kapott a kicsi, a kórházat szerencsére megúsztuk, de naponta kellett járnunk ellenőrzésre.
Örülök, hogy jobban vagytok. :)

Kri,
Jajj de nagyon irigy vagyok! :D Nekünk idén kimarad a síelés sajnos.
Kicsit kárpótol az itthoni idő, sokat járunk fel a hegyekbe akár csak egy fél órára is. A levegő jobb, mint itt lent.

Kata,
Szemtelenül fiatal vagy. :lol:

Katica,
Nálunk még mindig minden pelus kakis.
Én most minden este mérem, hogy mennyit hízik (beszereztem mérleget, mert a szilveszteri betegségnél 14 dekát fogyott) és 3-4 napig grammra pontosan egyezik a súlya, tehát nem hízik, aztán meg hirtelen 6-7 dekát. Lehet Léna hízása sem folyamatos. :roll:

Eddig általában 1x ébredt éjjel, úgy 3-4 felé, pár napja meg 3 óránként ébred éjszaka is. Lehet növekedési ugrása van. :roll: Már átlépte a 6 kilót. :D (2,9-el született)

Dalma,
C-vitamin, rengeteg mézestea és nyers vöröshagyma. Nekem ezek be szoktak jönni.

Melaszka,
Azt mondják, hogy ha két szopi között eltelik legalább 6 óra, akkor megjöhet. Nekem is megjött már, 3 hónapos korában, igaz még nem volt az igazi, de pl. a nagyfiamnál 7 hét után már menstruáltam. Pedig 20 hónapig szopott.

Kicsi fogtulajdonosoknak gratula! :D

Kicsi és nagy gyerkőcök csudaszépek! :)

KépKép
dreika

Sziasztok! :)

Ditta! :) Már fogacska?Nem semmi.....Szépek a gyerkőcök :)

Lányok! :)
Nektek nem hullik a hajatok?
Nekem iszonyat módon.Nekem elég hosszú hajam van(hátközépig ér), lehet azért látszik ilyen látványosan??
Mit lehetne tenni ellene?Igaz, úgy hallotam, hogy a szoptatástól lehet. :?
Vendég

Melaszka: nekem is volt egy idő amikor nagyon hullott.Szedtem revalid kapszulát még terhesség elött.de van egy hajpakolás ami nagyon nekem bevált talán 3* használtam és elmult a hullás kicsit gusztustalan de hatásos. :lol:
1 élesztő,1 tojás fehérje,1 kanál olajés egy fél citrom leve.
Rákell kenni a hajra és hagyni rajta 20 percet de ugy hogy betekered törölközövel vagy valamivel hogy melegen legyen.
Nekem amugy nagyon brutál modon hullott már nem mertem hajat mosni se, nekem is hosszu hajam van.ez segitett

000kata

Sziasztok!

Katica:
végülis mei tai-t rendeltem, nagyon beleszerettem, remélem beválik! Holnapra elvileg megérkezik. Kaki kérdés: nálunk is 2 hónapos korig minden pelus kakis volt, most redukálódott napi 1-re. Sőt, most volt 2 nap, amikor nem kakilt. Na tegnap bepótolta :lol:

Kri:
annyira szuper képeket tettél fel, hogy egészen belelkesedtem, hogy ’mi iiiisss’ :D de aztán úgy döntöttünk, hogy jövőre már belevágunk a közös síelésbe, de idén még nem. Amúgy kérdeznék pár dolgok: csak ilyen lankásabb pályán mentél Zsomborral? Én szerintem csak ’libalegelőre’ mernék vele együtt menni. De hát az is olyan jól esne most! Nem volt neki hideg a levegő? Bár ahogy láttam a képeken, tuti nem fázott. Örülök, hogy jól sikerült. Ha van esetleg valami tuti tipped, hogy mit érdemes (meg hova érdemes) kisbabával menni, akkor lszi oszd meg velem is, mert nagyon imádunk síelni! Ja és: Zsombor tünemény!
A fogad jobban van már?

Dalmi: jobban vagytok? Rosszul hangzik ez a betegség :( remélem hamar kilábaltok belőle! Küldök sok gyógyító energiát ;-)

Alvás: Noel az első perctől hason alszik, háton nagyon hamar felébred! Néha oldalt is, ha a reggel 5-ös szopi után nincs erőm kivárni míg visszaalszik, és a nagyágyban marad.

Korai ébredés:
Noel is pár napig 3-kor kelt, holott 5-ig szokott aludni!Bár utána ugyanúgy 7-ig fél8-ig aludt, mint normálisan. Olvastam valahol, hogy 4-5 hónapos korban többet ébrednek a babák. Na de 3 hónaposan hova sietnek? ;)

Sétálás: lányok ti viszitek a hóban is sétálni a babákat? Mi kimentünk kenguruban tegnap, de mivel hegyen lakunk, és sokan nem takarítják el a havat, ezért nem merészkedtünk túl messzire.

Mei tai: ismeri v. használja valaki ezt a hordozót? Nekem nagyon szimpi, most rendeltem, remélem beválik!

Melaszka: édes ez a kicsi fiú :-) Nagy kópé lesz ő is, már látszik rajta! :-)

Ditta:
nagoyn ügyes Ágoston! Nem semmi, hogy már átfordul. A fogacskákhoz meg gratula! Nyűgösködött miatta? Na és, hogy nincs már nálatok cicin alvás! Csak ámulok és bámulok! Nagyon nagyfiúsra vettétek :-) Olyan szépek ezek a gyerekek! Veronika nagyon bájos kislány, olyan jó gyereknek tűnik! És Atid is!

Kata:
Kevin hogy viselte az oltásokat? Nyűgöske lett estére? Kösz a tippet a pakolásra, majd kipróbálom én is!

Kép Tündér-alvós

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!
köszönöm a sok hozzászólást nekem! Most már nincs lázam, a köhögésem is csillapodott, és ma csak 2 pzs-t használtam el. Kori még mindig dögrováson van. Tejem mondjuk jelentősen megcsappant, de ez a kis tündér türelmesen kivárja míg lesz több. tápit továbbra sem fogad el.
A következőket szedem: GRAPEFRUITMAGOLAJ, C- vitamin, oscilococcinum, Hustensaft, calcimusc,
A szomszédasszony barátnőm is beteg, ő az orvos által felírt szintetikus gyógyszereket szedi, és még mindig ugyanolyan beteg. Szóval hajrá természetes gyógymódok!!!
Édesek a gyerkőcök!!!!
Ditta, nem semmi iramot diktál Ágoston! Fogacskák!! cicin nem érzed még?

Kép
Kép
dalminha

Sonny: sajnos kevin nem szeret hason lenni csak ha kézbe van.
az oltásnem viselte meg még este csak ugy rugkapált a pancsi vizbe.
De ma elég nyügi nem akar aludni,ma még csak 2* 10percet aludt és höemelkedése is van 37.2 :cry: remélem láza azért nem lesz.
majd dobsz egy képet a hordozoról?
Na megyek mert sir Kevinem

000kata

Sziasztok!

Sonny, én nem síeltem csak gyalogszerrel közlekedtem Zsombival. A lejtőkön néha én is aggódtam hogy el ne essünk. :D A levegő nem volt hideg neki, de mielőtt mentünk volna síelni szoktattuk fokozatosan a hideg levegőhöz a hosszabb levegőztetésekkel. Ahol mi voltunk ott elég sokan voltak kicsikkel le is fotóztunk egyet mindjárt felteszem.Nem kell nagyon aggódni a magasságot is jól bírják. :lol:

Kép

A jó levegő miatt többet evett és nagyokat aludt Zsombi :D :D :D

Hajhúllás, nekem is elkezdett hullani a hajam. Kata azt hiszem kipróbálom a pakolásod :).

Tegnap voltunk kontrollon a lábunkkal és képzeljétek azt mondta doki egy hónap és aztán nem kell tovább a cipő :lol:
Remélem tényleg így lesz.
A fogam már jobban van. :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Ezt kaptam, érdemes megnézni, cuki!

http://www.kismamablog.hu/mozgasfejlode ... a#more-442

Kép
Kép
dalminha

Köszönöm a kakis :) hozzászólásokat.A vas kiürülni látszik és újra szép mustáros és csak 3x/nap. :) Remélem így már hízni is fog.

Dalma
elképeztő ez a videó! :lol: Örülök hogy javulgatsz.

Sonny
a mei tai nagyon szép :) , L. még pici volt akkor hozzá, engem a régifajta kengurúkra emlékezetetett, majd számolj be róla, kíváncsi vagyok! Cukin alszik Noel.

Reni
ok. majd egyeztetünk megint hátha jó lesz, na meg az idő is javulhatna már! :?

Kép
katica_75

Sziasztok!

Köszi a fiúk dícséretét és azt, hogy hiányoltatok! :) Nagyon jól esett!!!! :)
Most is kevés az időm, csak bekukkantok..
Kívánom, hogy a betegek gyorsan gyógyuljanak meg!
Ámulok csak, hogy mennyit fejlődnek és nőnek a gyerekeink! Ágoston fogacskákat növesztette már, forog is! :)
Nagyon szépek a gyerekek! :)

Dalma!
Igen, jól látod, hogy túltettem magam az anyatejes dolgon. Felszabadultabb lettem, hogy láttam, hogy Sziszinek mennyire jó a tápszer! Magammal is jobban foglalkozhatok, példa erre a tegnap, amikor is a köldöksérvem kiugrott és a sebészeten tették helyre a dolgokat. Egyelőre kézzel ugyan, de jövő héten megyek műtéti előjegyzésre és 1-2 hónapon belül megműtenek. Ha szoptatnék, akkor nem tehetném meg és csak szenvedhetnék. Most így tegnap is ráhagyhattam a férjemre a Sziszit is, nem kellett azon aggódnom, hogy hogyan fog szopizni Sziszi, stb. Így most az előnyét próbálom látni a tápis dolgoknak!
Igen, Győrben lakunk egy ideje a Marcal II-n. Nagyon jó itt, a 10.emeleten lakunk és a Metro felé néz az ablakunk! :)
Gyógyulást nektek! Kornélnak is külön gyógypuszi! Igazad van egyébként, hajrá természetes gyógymódok!
Irígykedek, hogy Kori szereti a főzelékeket! Az én fiam semmi folyékonyat nem szeret! :( Csak húst hússal!
Nagyon aranyosak a képek! Kori nagyon huncut! :) Folyékonyan beszél már?

Beagle!
Örülök, hogy jelentkeztél. Tényleg megoszthattad volna itt anno is velünk a tápis dolgot. A lényeg, hogy ne éhezzen a pici és így-vagy úgy, de enni kapjon! Nem szégyenkezhetsz egy percet sem, mert megpróbáltad, hogy tejcsit kapjon! És Dóri nagyon szép baba! :)

Csuri!
Katus is hejde nagy csaj lett! :) De ő is nagyon arányos! :) Anna pedig látszik, hogy szereti a hugit és tanítgatja kedvesen! Gondolom épp meséli, hogy herceg lesz a békuciból! :)

Sonny!
Neked is külön köszönet! :)
Jól sikerült az évfordulós romantikázás? Jó, hogy tudok ilyen időket együtt tölteni. Én idejét sem tudom, hogy mikor tudtunk kettesben lenni a férjemmel. (Úgy is rég volt...:) )
Hegymenet hordozóval? Ez ám a szép edzés! :)

Nem sokat alvós baba anyukáknak kitartás!!!! Sebivel én is megjártam ezt az utat, de most fantasztikus dolog, hogy kaptam egy nagyon jó alvókájú gyereket is! :) Tényleg gördülékeny minden a két gyerekkel is, nem érzem, hogy Sziszi miatt kevesebb időm lenne! :)

Kata-Pipal!
Nekem a nagyfiamnak van tűzfoltja, ahogy ti nevezitek gólyacsőre. A dokik azt mondták, hogy 1 éves korára el fog tűnni. Sebi már 2 éves elmúlt, de ha sír, akkor még mindig látszanak a vörös foltok. Nyugis állapotban már alig látható viszont! :)
Pipal!
5 év? Abból is lesz ne félj 25 is! :) Mi a párommal már 14 évnél tartunk! :)
Dreika! Ti nyertetek az idővel! :)

Kri!
Szuper, hogy síeltetek! :) Látom indul hamarosan a projekt! :)

Eszter!
Nagyon szépek a gyerekek! :) Benedeknek zöld szeme van? Igazi szívtipró szépség! :)
Ha tudok jövögetek ám! :)

Kati!
Sajnálom, hogy benneteket sem kerül el a betegség! Végleges jobbulást kívánok nektek! A képek alapján nem is duci Lilla baba! Nagyon szép formás szerintem! :)

Anya118!
Milyen tápit kaptatok? Mi itt Győrben voltunk gasztroenterológusnál.

Kata!
Én is első perctől kezdve mensiztem a Sebi fiammal, hiába szoptattam 3-4 óránként. Sajnos nem járt ki az a jó, hogy amíg szoptatok nem jön meg! :)

... mennem kell, felébredt a legkisebb! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!
Gyors bekukk. Sajna betegek vagyunk. Gégehurutunk van. Elkapta valakitől a családban.

Friss kép: Csajozós
Kép

Kép
Kép
gabi82

Gabi : sajnálom! :cry: jobbulást gyogyuljatok meg hamar

Kevinem este nagyon sirt és ment a hasa de vagy 2percenként.Akartam adni neki kupot de mindig kijött ahogy fosizott ( már bocsika) 2* is adtam de kijött.Tiszta hülye megoldás ez a kup

000kata

Most is megy Kevin hasa,szerintetek ez lehet a szuritól?vagy elkapott valamit :cry: vagy este adtam be neki a konakiont de attol nem hiszem

000kata

Sziasztok!

Próbálok mostantól gyakrabban jönni. Most nagyjából átfutottam ezt az oldalt, próbálok reagálni, de nem név szerint.

Hajhullás:
Állítólag mivel terhesen nem hullik annyi haja ki az embernek ezért szülés után "behozza" és jobban hullik. Ez elméletileg normális. Én is észrevettem magamon, pedig rövid a hajam.

Alvás:
Nálunk most 2-3x ébred éjjel Fanni, pedig volt olyan már, hogy 6-7 órát aludt egyhuzamban. Észre is vettem hogy kevesebbet eszik az 1-2 órai ébredésénél, de nem sikerült még leszoktatni róla. De lehet nem voltam kitartó.
Mikortól kellene átaludniuk az éjszakát?

Na felébredt, megyek de majd jövök még.
Próbálok tenni új képeket Fanniról. Előző héten csináltuk róla.
Kép Kép

Kép
Kép
nati80

hangolka
most a milumil peptit. Ti mit esztek?? Sajnos a doki csak drágáért írja ki és most gondolkodunk, hogy magánhoz vagy az egyes klinikára vigyük -e? Ti magánnál voltatok? Milyen vizsgálatokat csinálnak ott??

Kincső 2 hét alatt csak 180 g-ot hízott a doki kiakadt. :( És persze Én is! :( :cry: Mit csináljak ha csak napi 4-szer eszik 130-at?? Nem tudok többet bele diktálni és azt se akarom, hogy rosszul legyen, így is bukik eleget. :( Most is visszajött egy csomó! Éjjel meg nem kell fel szépen alszik végig, nem fogom azért zaklatni, hogy egyen!!! Lehet a tápi nem ízlik neki????

kata

szörnyű ez a kúp én sem szeretem! Nekünk is pontosan 37.2 volt az oltás után este a hőnk. Szerencsére nekünk bent maradt a kúpi. Írtam privit is.

katica
örülök, hogy megoldódni látszik a kaki ügy. :) Nektek kontroll vérvételre nem kell menni? Én a jövőhéten viszem a drágám, de már most félek!! Vizeletet is adtatok le?? Nekem a várandóság alatt is végig szedni kellett a vasat + kálciumot.

Jobbulást a betegeskedőknek!!!!

kis Drágám 3 hónapos :)

Kép

és ezt látom, ha kinézek az ablakon :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

anya: nagyon édes a kismanó és milyen édesen nevet,kis huncut :lol: irtam privit is.

nati: nagyon jó a kép :lol: ezt hogy csináltátok?

000kata

Anya
Fanni sem hízik többet 2 hét alatt mint 190 gramm. Az én dokim nem tartja ezt rossznak, szerinte Fanni ilyen alkatú. Szerintem ne aggódj e miatt. És a megevett mennyiség miatt sem kell aggódni, tudják a gyerekek mennyi kell nekik.

Kata
A tojásos képnék 2 kép készült és az lett összeretusálva. Én támasztottam Fanni hátát ami utána ki lett onnan szedve. De mivel fényképészek vagyunk párommal így nekünk nem nehéz ilyen képet csinálni. Inkább csak a megfelelő pillanatot elkapni nehéz.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?