A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kép

és ugye ez a bolti változat 4000ft a tesz-veszen

Kép
martik77

Mártikám, ez nagyon jó és ügyes vagy, de mik ülnek a vonatban/kocsikban a te kocsidban?

Csokidat írtam kocsid helyett. :shock:
Most keltünk fel a skacokkal. :D

KépKép
benó

Csak beleraktam Döme ilyen dinóit mutatóba,de majd keresek itthon ilyen kis plüss játékot(van csak meg kell keresni)és azok lesznek benne.
Vagy valami csipogós játék amit majd a kezébe tud fogni(persze ez még odább van)

Kép
martik77

Én is aludtam egy órácskát még dél körül.

Most jobban vagyok de ez tudom csalóka.

Megnézted a képet amit itt a fotóalb.beraktam?

Kép
martik77

Bocs, lefagyott a gép, még kikapcsolni is ügyesség kellett. :roll:

KépKép
benó

Na most megnézem a képed.

KépKép
benó

Ezek a vasárnapi tapolcai kiránduláson készültek? Nagyon jól néztek ki! :D :D :D :D Döme fényképezett vagy popókép volt (többieknek - az a kép, amit te csinálsz, előre beállítod a gépet, lerakod valahová és visszafutsz a gép elé, tehát félő, hogy csak a popód lesz benne)?
És Herkules, ahogy nézi a fát... :lol:, én még azt se láttam. Cuki. :D

KépKép
benó

Lemennék egy kicsit anyuékhoz, mert megkukulok idebenn, de milyen az idő vajon? Én innen a játszótérre látok, ott hó van, de az úton. És semmi kedvem valami "szoros" cipőbe belegyömöszölni a lábam, mostanában ilyen bajaim vannak, tudjátok. Nálam az Oidipusz-komplexus nem azt jelenti, hogy a szüleimmel van valami bajom, hanem azt, hogy olyan dagadtlábú vagyok, mint ő. Na, jó, megyek is, úgyse jöttök.
Puszi :D

KépKép
benó

Megjött a F. , aztán vacsiztunk. Tegnap nagyon rossz volt a kedve,mondtam is. Nem mondta el mi a baja. Most tudtam vele beszélni, ma már közlékeny volt. Azt mondta, tegnap annyira felhúzták őt mun kában, hogy estére fájt a szíve az idegességtől. Nem akart semmire gondolni,így teljesen kikapcsolt, nem is beszélt. Nehezen is aludt el. Sztem most, hogy mindent elmondott, már jobb lesz az állapota. Az mindig segít egy emberen,ha kiadja magából, csak ő ezt nem hiszi el. Most végre elaludt. Legalább pihen kicsit.

Kép
flóra 11

Márti,cuki a vonatod. :wink:

Kép
flóra 11

Benó:Igen az ilyen popókép.Én állítottam be mert ugye L.magas és nehogy lemaradjon a feje és utána álltam mellé. :)

Örülök,hogy az F végül is elmondja mi a baj.L-ből mindig úgy kell kihúzni. :?

Kép
martik77

Majd ha kész lesz akkor megint lefotózom.
Holnap elviszi L.az anyukájához,hogy géppel varja be mert kézzel ez nagyon sok meló lenne.

Kép
martik77

Ma én mindenkit elkerülök. :?

Itt volt a b.nőm hozott mézet meg citromot. :)

Kép
martik77

Én vagyok, csak gyűjtöm az anyagot a munkámhoz. Már annyit összeszedtem, hogy sztem kezdhetem olvasgatni,kiszedni belőlük,ami nekem kell.

Kép
flóra 11

A méz és a citrom az jó.Én is sokat megittam a mézes tecitromos teából. Liter számra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.17 18:27-kor.

Kép
flóra 11

Nehogy azt hidd, hogy a F.elmondja önszántából. Tegnap kerek perec kijelentette,hogy nem mondja el. Aztán otthagytam őt. Ma mikor megjött kérdeztem tőle,hogy már jobb-e a kedve,mire mondta,hogy igen. Aztán én is kérdezgettem,hogy mi volt tegnap a baj,míg végül elmondta. de rögtön jobban is érezte magát. Azóta hangosan horkol. De hagyom,nem zavarom,pihenje ki magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.17 18:29-kor.

Kép
flóra 11

Helló!!

Én nem szeretem a mézet.Túl édes!!Hányingerem van tőle.
De ilyenkor teával megiszom. :)

Kép
martik77

Nekem meg fáj a méztől a gyomrom,de csak ha reggel eszem. Később már nem, csak éhgyomorra nem ehetem. Érdekes,nem?

Kép
flóra 11

Jobban vagy?

Kép
flóra 11

Érdekes. :roll: :roll: :roll:

Jobb lenne most nem hallgatni a híreket mert tuti felhúz.

Inkább elkapcsolom. :x

Kép
martik77

Érzem,hogy gyenge vagyok,szóval még nem az igazi.Meg a garatom fáj az zavar igazán. :?

Kép
martik77

Ma egész délután vol itt valaki.Egy szemet sem pihentem. Álmos is vagyok eléggé. A volt kolléganőm fél egytől háromig volt,aztán rögtön jött a szomszédlány, fel kellett neki rakni a gépbe néhány programot. Amíg a Peti ezzel vacakolt, addig én babáztam a kisfiával. Fél éves, nagyon aranyos.Kis akaratos gyerek. :lol: Végig nálam volt,minden percben szórakoztatni kellett, mert különben nyűgölődött. :D

Kép
flóra 11

Én meg bekapcsolom, megnézem mi húz fel. :lol:

Kép
flóra 11

Sül a kenyerem. Erre azért szakítottam időt, hogy legyen friss holnapra a F.-nak. Tízóraira nem kell,szünet van nálunk a héten,tavaszi szünet. Télen. :evil: Ezt sose értem meg,miért rakják ilyen koránra.

Kép
flóra 11

A havazás nálunk elállt,de most sokkal rosszabb,őrült szél van ismét.

Kép
flóra 11

Beleuntam a szakdogába,hímezgetek kicsit.

Kép
flóra 11

Helló, megjöttem a mamáéktól. Hoztam ragasztót.
Ildó, van kérdésem: szerintem sima hobbiragasztó jó lesz a világítós képhez? Nem kell fóliaragasztó, ugye? (Ez ugyebár, nem is fólia, hanem plexi.) Hm?

KépKép
benó

Klassz lesz a vonatod, és jó, hogy megvarrják géppel, az úgy sokkal könnyebb, gyorsabb, szebb. :D

Jó, hogy az F. elmondta a baját. :D

Én se vagyok oda a mézért, a Gy. szereti. :D De rendes a barátnőd, hogy hozott neked citromot meg mit is? :roll:

KépKép
benó

Most a plexit milyen anyaghoz fogod ragasztani? Olvasd el, hogy a hobbiragasztó milyen anyagra való.

Kép
flóra 11

Oké.
Majd jövök, jó? Mert a Gy.-val is konzultálok.
A plexire ragasztom egyébként a rostpapírt, és arra a szalvétát.

KépKép
benó

Írt a tesóm is, azért nem válaszoltam rendesen. Bocs.
Hozzám ma senki nem jött, azért kénytelen voltam már kitenni a lábam egy kis társaságért.
Úgyhogy most letámadom a társaságot, ha már itthon van, egy kis személyes kapcsolat is kell. :lol:

KépKép
benó

Oké,én most vagyok. :wink:

Kép
flóra 11

Hát Benó,azért ilyen heves támadásra nem számítottam. :roll:

Kép
flóra 11

Hevesen letámadtam, és ettünk is. :D
Most szépen kiadom neki a feladatot: fényképezkedni stb. :D

KépKép
benó

Fénykép??Végre!!! :D :D :D

Mézet hozott. :) Amit elfelejtettél. :D

Kép
martik77

Oké, köszi. :D
Még a fényképező itt üldögél (Gy.), de remélem, összeszedi most már lassan magát. :D Nyüstölöm. 8) 8)

KépKép
benó

Otthoni támadásra gondolt Ildó a Benó!!
Én is azt hittem mi ránk! :D :oops:
Itthon=Mi :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

puszi nektek, most a GY.-ról volt szó, de lehetett volna rólatok is :lol:

KépKép
benó

Hali

Csak ámulok-bámulok milyen kis kreativ csapat jön itt össze.... :wink:

Bezzeg én... :roll: .....hát mostanság a peluscserében vagyok egyre kreativabb,mert már össze-.vissza tekeri magát közben... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na látod!!!!

Én is tudok akár 100 kilós emberen is pelust cserélni.
Gondod el azok,hogy tekeregnek. :?

Kép
martik77

már fényképezünk :D

KépKép
benó

Most én vagyok kicsit magam alatt....konkrétan nem tudom mi ajom,csak olyan depiszerü hangulatom van....vagy csak egyszerüen nincs jó kedvem...nem tudom..:(

Lehet hogy az idő,lehet a kimerültség.....lehet sok minden ,jó lenne tudni....

Kép

Kép[/
tancsu

Várjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Vagy kimerültség,vagy meg fog jönni és előtte lévő depiség,vagy te is beteg leszel(remélem nem)mert tegnap én is tiszta mufurc depi voltam
Ma L.azt mondta lehet ezért voltam depi.

Kép
martik77

Lehet hogy megfog jönni,mert kicsit rózsaszinesedek,meg picit fájdogál a pocim is...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Te nehogy azt mondd, hogy nem vagy kreatív, mikor most varrtál függönyt meg mindent! :shock: Meg ne halljam leírva se! :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na látod.
Én mestru előtt tiszta ideg vagyok vagy depis.
Tegnap meg is jegyezte Ági(persze poénból),hogy mi van tán menstruálni fogsz????

Szóval lehet nálad az.Nálam a betegség.

Kép
martik77

Én is olyan depiszerű vagyok. Talán akkor fogjuk a frontra. :wink:

Kép
flóra 11

Ja és fáj a derekam is,nekem az is mensi előtt szokott,oda sugárzik ki a fájdalom..:(

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon ne várjátok a képeket, mert ez tudjátok, nem megy olyan gyorsan.... :? Lehet, hogy csak holnap lesz belőle, vagy nem tudom, most a Gy. lement a pincébe plexiért, hogy kipróbáljuk a ragasztást, de közben töltődnek a gépére a képek is, tehát rajta vagyunk az ügyön. Remélem, nem hagytunk ki semmit a fotózásból. :wink:

Sajnálom, hogy rossz a kedved, Tancsu. Remélem, csak a piri előtti állapot ez. :wink:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?