A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

juj, de szép bútor!!!

Nekem meg a nagy jelnyelvi hazatúra legvégén sikerült dobnom egy hátast. Pedig már majdnem hazaértem, itt a lakóparkban egy kocsifeljárón csúsztam meg. Egyelőre csak a lábam fáj, egyet már Döme is mozdult, most csak reménykedem, hogy minden a legnagyobb rendben...

zazzy, no, az én kérdésem is erre vonatkozott, ugyanis azt hittem, a kórházban majd valami asszisztens csinálja az nst-t, de nagyon úgy néz ki, hogy nem... Az én dokimnak 8E a rendelése, uh-val, képpel, nem tudom, egy nst-ért mennyi jár...
A picsába nem barátkoztam össze ott egy kismamával! :cry:

kukli, drukkolok, hogy még legyen egy fordulód! :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé: Szerintem az ovik szimplán nincsenek a versenyszférában és így fogalmuk sincs, hogy kellene viselkedni. Ráadásul az óvónőkből lesz a vezető óvónő, amiből szerintem következik, hogy nem lesz erős a vezetés. Hiszen egy jó óvónőnek nem az az ismérve, hogy simán kezeli a gazdasági ügyeket és plusz pénzeket jár ki az önkormányzaton (elnézést kérek a kivételektől, akik erősítik a szabályt)..... Szóval sok türelmet kívánok ehhez a projekthez!

Vica: Klasz a bútor!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!
Bocs, hogy nem olvasok vissza és nem reagálok senkire, csak egy gyors helyzetjelentésre ugrottam be.
Reggel fél 9-től, 14.30-ig védőnőtől, orvostól, orvosig jártam.
Nem a derekam van becsípődve, hanem a vesém görcsöl. Tágulat van, aminek következtében a vizelet nem tud rendesen ürülni, ezért görcsöl. Orvos is megvizsgált, még tovább nyíltam, és véreztem a vizsgálat után (ami állítólag természetes)
Hüvelyleoltásban nekem is sterptococcus, ami nem jó. De hát ez van.
Nem kellett befeküdnöm, de bármi van, azonnal be kell mennem. Saját felelősségre itthon maradok, úgyis 5 percre van a kórház. És azt mondta a doki, bent sem tudnak többet tenni, mint én itthon. Hétfőn kell visszamennem, ha addig nem szülök meg.
Ha holnap jobban leszek, jelentkezem.

Kép

Kép
rszg

Sok erőt rszg!!

:-)
anna**

drukk rszgnek!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bakker nemlajos! Ez szörnyű, dokinál voltál? Azért megnyugtató lenne egy uh :?

Rszg: nagyon sajnállak, kitartás és, rögtön uzsgyi a kórház, ha tovább vérzel....

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Erpé, sajnálom az ovis sztorit. Kívánom, hogy megoldódjon.

Rszg, jobbulást és sok-sok kitartást, írj ha lesz erőd.

Ildikó, nagyon titokzatos vagy, magadról nem árultál el semmit, viszont Noryt megvádoltad. Hát nekem fura ez az egész, hogy lehetne ilyesmit kitalálni.

Zazzy, gratulálok a beforduláshoz!

Kuklika, akor eddig úgy néz ki császár? :x csak 38.héttől NST? nekem 36 :o :o , bár engem Márciusban akartak hívni vmikor.... na pont erről is

Azért leírnék egy-két kórházi szösszenetet, ami pl, pont a nagynénémmel napokban történt, velem meg ma időpont kéréskor.

Keresztgyerekemet vitték fülészetre, reggel telefonált merre és hánytól a rendelés, hölgy a telefonban: 10 től, itt -és itt a gyerekf., odamentek, mondták, hogy nincs is ott gyerekfülészet, csak felnőtt rendelés.

Ma NST, időpont kérés:
Tegnap magánrendelésen voltam és az orvosom azt mondta, jövő hét Szerdára kérjek időpontot, először NST-re, utána hozzá. (36 .hét: első NST, vizsgálat: hüvelyváladék, hüvelytisztasági vizsgálat, méhszáj, szerintem ez fontos)
Épp sorra kerültem, amikor a széken ülő hölgy felállt(hárman voltak ott) ő viszont indulni készült, amikor meglátott, félig indulóban, hogy lássam, nincs ideje foglalkozni azzal amiért ott állok, megkérdezte, mit szeretnék, én mondtam, hogy két időpontot kérnék, leírtam, hogy hovám miért van rá szükségem, és nyújtottam a kismamakönyvem, félig se hallgatott végig. Válasz: "Doktor úrhoz nincs időpont, majd valamikor Márciusban, NST-re sincs szerintem, az is majd valamikor Márciusban" Néztem nagy szemekkel. Hiszen ha Márciusban már megvan a baba, miért kellene NST-re jönnöm, de nem mondtam, csak megismételtem mit szeretnék, ekkor felszabadította tőlem a hölgyet a kolleganője, aki igyekezett megnyugtatni, NST-re kaphatok időpontot Szerdára, Orvoshoz viszont nem tud adni, megköszöntem(, majd NST után megpróbálom, hátha beférek az idejébe, mert a Kórházba hívott most, szerintem nem lesz ez gond..)

Nem nagyon szeretem az ilyen dolgokat leírni, egyrészt, lelkifurdalásom van, ha jót nem tudok mondani, hanem negatív dolgot, kritikát kell leírnom, az én hitem nem olyan, ami szeret kritizálni, másrészt igazságérzetem meg megdöbbenésem az emberi közönyön és nemtőrödömségen sokszor kimondatja. Mindannyian emberek vagyunk, sokszor túlhajszoltak a munkában-nem csak az egészségügyben, más szektorokban is- túlfeszítettek idegileg az anyagi-és a stresszes munkahelyi körülmények miatt, amikor nem mindig sikerül empatikusnak lenni, biztos minden területen előfordul, akár velünk is, egy diákunkkal, vagy ügyfelünkkel, de szerintem pont az egészségügy az a hely, ahol nem lenne szabad, mert ez nem csak egy szakma, hanem hivatás is, kevés olyan hely van, mint a kórház, ahol jobban ki van szolgáltatva az ember. Kicsit hosszú lettem, képzelhetitek, hogy megdöbbentem, amikor elképzeltem, akkor nekem nem lesz NST-ém mint más kismamának? És a kötelező vizsgálat?

És mindezek mellett, hogy egymással ilyenek tudunk lenni, még titokban Hálát mondok az Istennek, hogy egészségesek vagyunk, hiszen ez a legfontosabb. Valahogy ezért nehéz elhinni, valakinek miért lenne ereje, ideje, elkeseredettsége sztorikat kitalálni.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg drukk és kitartás! Reméljük nemsokára tényleg megnyugtatóan cuppog a cicin Máté.
Nemlajos esés után állítólag tényleg érdemes elmenni dokihoz, bárhová is esel. Vagy legalább felhívni. Bizti minden rendben, csak megnyugtatásképpen.
Tehuti mindig elfelejtem, hasonló a köldököm. Kifelé jött, az nem zavar, de nekem is nőtt rá egy barna vmi. Tök hülyén érzem magam uh-kon. De legalább már tudom nem vagyok egyedül, így biztos sok ilyet láttak a szakértők. Elmúlni elfog. Múltkor is elmúlt. :wink:
Vica nagyon szépek a bútorok. Lehet ám pakolni. Bulcsú irtó cuki pasi továbbra is. A peluzással reggel az émelygés volt a gondom. Reggel ha kakil, megint rosszul leszek tőle. Tudom szörnyen hangzik, de ez van. 9 után nem zavar, ha már leült a reggeli bennem. Amúgy hagyja magát ált. illetve igyekszik belenyúlni a dolgokba, de ezt nem is részletezném..... :oops: Látom mennek a medzsóóók nálatok is.
Papillon mindig amikor olvaslak tök jó érzés tölt el, hogy mennyivel jobban vagy, mint nemrég. Nagyön örülök neki. :)
Csibb mi lett veletek végül?
Erpé kitartás ovikérdéshez. Lassan nekem is foglakoznom kell vele, hogy időben legyek.
Zazzy gratula Lara fordulásához! Látod, tudja ő hol a helye. Ebben bízom én is.
:roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos - ez nem hangzott valami jól, vigyázz magadra nagyon! És figyeljed Dömét. Mikor lesz a jelnyelv-vizsgád? Valamikor mostanában, ugye?

Rszg, drukk, hogy enyhüljenek a fájdalmaid. Kaptál rá valamit? Legalább ne fájjon ennyire? És ez a terhesség miatt alakult ki, vagy attól teljesen független? Vagy jó kérdés?

Katka, nincsenek illuzióim az ovikat illetően, de ez azért meglepő volt. És nem az a lényeg, hogy velem tudjanak kommunikálni, hanem hogy a gyerekkel legyenek kedvesek. Mindegy, kitartok :)

erpé

Hát Bea... sajnálom, hogy ilyen dolgokat kell megtapsztalnod. Én továbbra is lekopogom, itt mindenhol nagyon kedvesek a kismamikkal legalább. Holnap megyek vérvételre, egy cseppnyi para sincs bennem.
Nst-re továbbra is azt gondolom, ha minden héten uhuznak, gond nem lehet. Úgyis utáltam nagyon. Bocsi, de nekem nagyon rossz eredményeim voltak. :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Anna!
köszi a választ!Láttam a csatolást, a kérdésem igazából arra vonatkozott, hogy egy ilyen "dobozban" mennyi golyó van, tehát mennyi kell belőle, hogy elég legyen szülésig.

Rszg!
Hú, ez nem kellemes, drukk hogy minden rendben legyen!

Nemlajos!
Én is megkukkantanám Dömét!
Én is azt hittem, hogy más csinálja az nst-ket(a védőnő is ezt mondta, és így is van, elvileg doki független, most vagy csak az én orvosom ilyen hipertörődékeny, vagy választott orvos esetén ez van, nem tudom.
És ráadásul ezek olyan hülye szituk, amik nem magánban mennek, asszisztens vagy valaki mindig van, olyan hülyén jön ki, hogy "nyomjál oda" neki valamennyi pénzt, nekem ez nem is megy :roll: a férjem jó ebben, ő tök észrevétlenül(persze a doki észreveszi :lol: )bele tudja csempészni a zsebébe, de ma is pl.nem tudott velem bejönni, mert futószalagszerű :evil: sztk-s rendelés volt, az előző még öltözött, mikor hívták a következőt, tehát hiába volt full rendes(soron kívül behívott, csomó mindent megbeszéltünk, extra uh, pedig csak beutaló kellett volna)nem kapott semmit...Majd legközelebb.

Kép
Kép
zazzy

Vérvételnél kedvesek, más kórházi rossz tapasztalatom nem nagyon volt, kivéve első kórházi UH-n, ahol szószerint rámförmedtek, hogy mertem kísérőt hozni, és ha kérdeztem valamit kórházban nem szívesen válaszoltak, vagy úgy tettek, mntha nem hallanák, de ez sem általános, van negatív és pozitív tapasztalat is, mondjuk az orvosommal szívesen találkoznék kórházon kívül is :wink: , jó csak vicceltem:lol: :lol: :lol:

Mindesetre megdöbbentett ez a mai közöny, és tudod, ahogy látszik az arcán, hogy minek vagy te itt? Szóval...

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ja még egy,

anyukámnak zöldhályogja van, egyik szemére nem lát, másik, pár százalékos, hónapok óta könyörög infúziós kúráért, egyik ismerősünk átjár félévente a szomszéd városba befeküdni meg magánba csak ezért. A szem tovább nem romlását nagyban segíti ez a kúra, neki több mint egy éve nem volt és ma sem kapott, nincs hely ez a válasz. Tudom, hogy ez az egészségügy hibája, nem az ott dolgozóké, de könyörgöm a szeméről van szó... Na nem panaszkodom tovább :oops:
Tudom hogy vannak köztünk egészségügyesek, egészségügyes családtagok. :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Rszg: vigyázz magadra! Két hete amikor kórházba voltam nekem is felmerült ez a gyanú, mint nálad. Nekem azt mondták a kismamáknál szolott ilyen lenni, mert a baba nyomja a vesét és a vizeletet elvezető csatornákat. Nálam, Hál Istennek nem találtak ilyen problémát.

Csajok! Csibb, Katka, Vica, Wica, Bea, Adryn Nagyon csinik vagytok! Bocs, ha valakit kihagytam :oops: :oops:

Wica: Jó lett a szoba!

Nemlajos: remélem minden rendben Dömével! Tényleg nem ártana megnézetni Uh-n.

Vica: Nagyon szépek a bútorok. Vagány srác Bulcsú.

Kukli: remélem Kata meggondolja magát, és visszafordul!!

Zazzy: ügyes a pocaklakód, tudja, hogy jó neki.

Moncsi Livije nagyon cuki. Elképedtem rajta, mennyire formás! :o

Rólunk: én még mindig nem keveredtem ki a megfázásból. Gergő a hétvégén nem aludt valami jól éjszakánként. Most az az újabb, hogy azt kiabálja éjjelente, hogy fél. Nem tudom igaz lehet e, vagy csak azt akarja elérni, hogy a mi ágyunkba jöjjön? Eddig nem csinált ilyet. Azt vettem észre, hogy amióta beraktuk a szobánkba a kiságyat azóta csinál ilyet. Pedig 1 éves kora óta külön szobába van. Eddig az esti mese után kiküldött bennünket, mert egyedül bírt csak elaludni. Ennyire nem volt vele gond.
Ma megint fájt az epém, nem görcsölt, csak fájt. Pedig jóformán krumplin, almán, kekszen élek. Volt itt a védőnő, és összeírt egy listát, mit ehetek, és mit nem. Hát hosszabb azoknak a listája, amit nem!! :cry: szerncse, hogy a végén jött elő ez a "nyavajám", és nem a terhesség elején.

Csak egy kérdés? Én nem tudok feltölteni képet erre az oldalra, akkor az én valódiságomat is kétségbe kell vonni????? Nem értem.....

Bocsi egy kicsit hosszú lettem. Meg lehet egy kicsit zavaros. :oops:

banokla

Kukli, akkor "megnyugodtam", h neked is van vmi fura a köldöködön! Nemtom mi lehet az...de én is hülyén érzem magam Uh-n és nst-n, hogy észreveszik.

Rszg, akkor izgis napok ezek....mikor jön a bébi! De még ha lehet maradjon bent egy kicsit! Drukkok mennek!!!!!!!!!!

Nemlajos, neked is, az esés utánra!

Bea, hajrá egészségügy!!! :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

JA! Pulcsiról tud valaki valamit? Én éjszaka azt álmodtam, hogy Pulcsi megszült. Csak ennyit, pedig nem is ismerem :roll:

banokla

Anyajegy: Gergőnél és most is jöttek elő anyajegyek. Azt hallottam ez természetes terhesség alatt.

banokla

Tegnap is és ma is az eddigiekhez képest sokat keményedtem. Lehet ez a jóslófájások előszele?

banokla

Nemlajos, tudom, hogy ez nem nyugtat majd, de hallottam olyat, anno még ismerősöm anyukája terhesen leesett a létráról, ismerősömön nem látszik :lol:

szerintem burokban a pici, nagyon védve ott benn!

de azért vigyázz magadra!!!

Látod, miért nem barátkozol? Én mindig fecsegek mindenholmindenkivel :lol: , bár nem mindenki ilyen ismerkedős :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
lejutottam! 8) apa levitt minket, Fannit kidobtuk anyukámnál, engem tovább vitt a kórházba, de a városban már nem volt semmi, sőt még forgalom sem! :) aztán megvolt a ctg, a dokimmal is randiztam, azt mondta, hogy nem mostanában fogunk szülni... kérdeztem, hogy akkor ezek szerint ezek a rémes medencefájdalmak nem jelentenek semmit? erre azt mondta, hogy legalábbis nem azt, amire én számítok! :wink: :lol:
de ha siettetni akarom, éljek házaséletet! az segít! 8)

jövő héten szerdán megyek, akkor uh is lesz.

Vica
nagyon szépek a bútorok!

Rszg
jaj, ez nem hangzik túl jól! szedsz valamit rá?

Nemlajos
vigyázz magadra! tényleg, mikor is lesz a vizsgád?

Erpé
én már hallottam ilyenről, hogy nem nagyon szeretik az ovikban, ha nem ezekre a nyílt napokra mennek a szülők nézelődni... nálunk sajnos tele vannak az ovik, úgyhogy én nem rontom Fanni helyzetét a pocakommal! :roll:

Banolka
hát elvileg simán lehet, hogy fél. életkori sajátosság. de az is lehet, hogy a kiságy miatt van! 8) na most légy okos!

Bea
sajnálom a kórházi eseted. szerencsére nálunk egész kedvesek... sőt, kedvesebbek, mint a Péterfy-ben voltak, mikor Fannit szültem.

Zazzy
nagyon örülök, hogy befordult Lara! ügyes kislány! hajrá olvasmányok! :wink:

én semmiképp nem fizetnék az nst-ért, főleg, ha a kórházban csinálják... inkább számolnám bele a szüléspénzbe, hogy még itt is milyen kedves volt a dokim... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

CSak annyit "kedves" Ildikó hogy nem tudom h ki vagy te de nem is érdekel, de ezzel most annyira megbántottál, hogy azt el sem tudom mondani....eleve nem is tudom, hogy honnan veszel ilyeneket, mikor minden adat titkosítva van a kórházben. Jó mind1 leszarom nem is érdekel,én a babáimnak akarok csak élni ezentúl, nem foglalkozok ilyen rosszindulatú emberekkel.
Eleve nem értem, hogy hogy lehet akár feltételezni is embererről ilyet...szerintem inkább ez a betegség...na mind1.

Azt hiszem ez most rendesen betette a kaput nálam, nektek lányok további jó pocakodást kívánok és majd ha hazamentünk talán még jelentkezem.
Vendég

Holnap megyek bemutatkozni a gyerekorvosnak, a védőnővel megbeszéltünk egy időpontot, ő mondta, hogy menjek, pont tanácsadás lesz, láthatok majd sok kicsi manót. Nálatok is divat ez?, még meg sem született :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Szerintem ne bosszankodj ezen Nory, láthatod mennyien hiszünk neked, egy ember miatt ne lépj ki, inkább tegyél fel magatokról képet, hiszen az mindent bizonyít. Mi sem egyszerűbb. Neked is minden jót.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,

Nemlajos: Ha komolyabb baja lenne a babának, akkor szerintem indulna a szülés.... Lábad, hogy van? Remélem nem gipszben szülsz majd.... :oops: És legközelebb légyszi vigyázz magadra....

Rszg: Szerintem a vese probléma és a streptococcus simán összefügghet. Nekem egyfolytában vizelési ingerem volt. Antibiotikum kúra segített.
Szerintem egy kultúrált vizsgálat után nem szabadna jobban vérezni.... :roll: Bár lehet, hogy valamit fontos volt megnézni a dokinak.
Nagyon sajnálom a fájdalmaidat.... Már betöltött 36. hét, szóval akár szülhetsz is.... ;)

Banloka: Nekem a Zsófinál 2 és fél évesen volt egy nagyon félős időszak. Én azt találtam ki, hogy vettem egy éjjeli lámpát és költöttem hozzá mesét. Apa repülővel elment az Óperenciás tengeren is túlra a nagy zöld sárkány barlangjába egy varázslámpáért. Amikor bement a barlangba, akkor a sárkány éppen aludt, de apa sajnos megbotlott a sárkány farkába és felébredt a sárkány. Apa egy kicsit megijedt, de aztán bátran elmondta, hogy a kislányának kell varázslámpa, hogy ne féljen a sötétben. A sárkány, aki igazából nem volt gonosz, nagyon megörült, hoyg segíthet a Zsófinak és odaadta a kedvenc varázslámpáját, hogy addig maradhat, amíg a Zsófi akarja. A varázslámpa azt tudja, hogy csak azt engedi a szobába, aki szereti a Zsófit és semmi más nem juthat be és Zsófi biztonságban van. :)
Hát.... Esetleg hátha bejön.... vagy valami hasonló....
Most, hogy már nagyobbak, most azt szoktam mondani, hogy ide senki gonosz nem jöhet be, mert ezt a házat anya szeretete védi és az mindennél erősebb.

Csibb: Medencefájdalom nálam is megvan.... Főként délutánra. Elég sokat kell feküdnöm miatta és vannak napok, amikor csak komoly fájdalom árán tudok menni.... Már nagyon szülnék én is....

Bea: Sajnálom az embertelen bánásmódót, amit tapasztalsz... Nálam úgy van, hogy NST-re kell csak időpont és az eredményt a doki soron kívül megnézi. Oda nem kell külön időpont....

Katka

katka22

Kukli: olyan édes vagy, h örülsz, h jól vok, meg, h jó érzésed van :oops: (bakker, mi van, ha kamuztam és nem is voltam kórházban :shock: ) :lol: Katkának drukk az újbóli fordulásért!

Bea: ez nagyon kemény story, ne vedd magadra. Tök igazad van, demély levegő és tojni rájuk. A dokidat meg hívd el randizni :wink:

Banolka: sztem jobb lesz, ha te is küldesz személyigazolvány számot és a kiskönyvedet bescannelve felrakod, hisz kitudja létezel-e egyáltalán :wink: :P

Nory: mér lettél Névtelen, nem látod, hogy kiállunk melletted? Továbbra is bátorítani szeretnénk a kórházban is és otthon is. Mindenki kivi rátok. Ennyit tán megérdemlünk, nem? :oops: :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nory törölte a felhasználóját.... Hm....

Na, ezért nem léptem arra a privát levélre... Tudtam, hogy baromi nagy sértődések és vagdalkozások lesznek belőle. Az igazat nem tudjuk meg, most viszont így teljesen vesztes helyzet van....
Sajnálom az egészet....

Katka

katka22

Én is nagyon sajnálom. Olyan jó kis csapat voltunk, nem értem mi szükség volt erre :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ha reálisan szemléljük a dolgokat, mind kismamák vagyunk, a legtöbben iwiw-en is bejelöltük egymást, láttuk egymás családját, gyerekét, férjét stb, mindennaposak a pocakfotók, képfeltöltések, én elhiszem hogy sértő a feltételezés, de ezt tényleg nagyon egyszerűen át lehet hidalni, egy pár fotóval, minazonáltal én is sajnálom, szerintem bárhogy is van, ne legyen hatással a topic életére. :arrow:

Jaj most jut eszembe, nem is tudom, melyik topicban láttam, melyik havi, tavalyi, volt baba-mama találkozó, és olyan édesek voltak, vagy 10 baba egymás mellett leültetve, mint valami kis termések :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Most akkor nem tudjuk meg mi az igazság????? :? Jaaaaaj........pedig olyan kivi vagyok!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csajok, ne paráztassatok az uh-val, ismertek, a dokimat nem szívesen hívnám, főleg, hogy borítékolom, azt mondaná, ha érzi, hogy mocorog, akkor nincs semmi baj, figyelje továbbra is, ha valami nem stimmel, akkor hívjon...
Hja, ha már Bea írt a vizsgálatról, amire nem kap időpontot: nekem a terhességem alatt nem néztek hüvelykenetet. Kellett volna?
Bár (asszem ezt már írtam), nekem az utolsó vérvételemet is 9-ei hétre tetette a dokinő, az pont a kiírásom előtt van egy héttel...

Nory-dologhoz meg, nekem tök mindegy, hogy itt Ti nickek vagytok, vagy valós emberek, amíg megnyugtattok, szórakoztattok, megríkattok, megnevettettek, Velem együtt örültök, aggódtok, szóval amíg csapat vagyunk, addig nekem nem kérdés, hogy mi is az a mátrix :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos jó ez a "Virtuális világ" hsz-ed :lol: ,
és igen kell nézni, nekem a Védőnő szépen elmagyarázta, azért szükséges a 36.héten, mert ez egy hüvelytisztaság vizsgálat, ha van valami kis fertőzésed, gomba stb, a gyerek ahogy jön ki , okozhat szájpenészt, stb, magyarul tisztává teszik az utat, kikezelik, ha van valami, nekem ezt így magyarázta, a méhszájvizsgálat szerintem már ilyenkor normális, nekem eddig nem volt még mondjuk. Gyerekirány meg gondolom jó, ha nem szóltak :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát méhszájat néz, kézzel vizsgál mindig, az elejétől kezdve, de kenetet nem vett, tenyésztést nem csinált...
Jó lenne már túllenni ezen a terhességen...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Udvozlok mindenkit, en egy ideje olvasom mar a babanetet , de meg nem is regisztraltam, mert ugy gondoltam, hogy nem fogok irni sehova.

Norinak vagyok a novere, irt mar rolam nekem van a 10 honapos kisfiam. Gondoltam tisztazom a tortenteket, mert Nori most elegge kesz van es az elettol is elment a kedve.

Elmondom az IGAZI tortenetet. Minden igaz volt amit a Nori irt nektek, a lakohelyet es a korhazat kiveve. Ok itt laknak Ausztriaban, ahogy mi is, es valoban ugyvolt, hogy a Janosban fog szulni, mert a masik topicban ajanlottak neki, es ugyvolt, hogy megtudjak oldani azt, hogy addig felkoltozzenek, de a ceget Balazs nem hagyhatja itt, Nori nelkule meg nem akart menni. Tehat itt szult Ausztriaban egy hasonlo kaliberu korhazban mint Magyarorszagon a Janos.
Az is igaz volt, amit a SOTE I.-rol irt, mert akkor pont anyosaeknal voltak Pesten.
Es telleg nagyon nagy butasag volt tole, hogy ezekben a dolgokban nem mondott igazat, de a parja nem szerette volna, ha minden infot kiad magarol.

Az pedig, hogy valaki nem rak fel magarol fotot az nem azt jelenti, hogy nem mond igazat, hanem azt, hogy inkognitoban szeretne peldaul maradni idegenek elott, es ha telleg annyira osszebaratkozik valaki itt, akkor azok eloben ugyis talakoznak.

Nori babairol igenis van kep csak titeket akart attol megkimelni, hogy lassatok oket 3x akkor csovekkel mint ok.

Kerlek titeket, hogy ne vessetek meg ezert ot, mert nagyon sok dolgon ment keresztulaz elmult idokben és hangsulyozom MINDEN igaz volt amit mondott, csak a lakohelye es a korhaz nem.
A szobatarsai is igazak voltak, mert olyan maganklinikan vannak ahol a nok 90% magyar. Szoval Bella is es Kriszti is igaz volt.

Azert irtam nektek mert sirva hivott fel, hogy milyen emberek vannak, akik ilyeneket felteteleznek az emberrol. Es megkert, hogy irjam le nektek mert o nem tudja. Es azt is uzeni, hogy nagyon szeretett veletek lenni, es ha nem haragszotok nagyon ra, akkor ha hazamentek fog meg jonni, es kepeket is hoz a Manokrol. :wink:
marcibébianyuci

jah es bocsi az ekezetekert csak lusta vagyok mindig attalitani magyarra. :?
marcibébianyuci

Nemlajos, néha tényleg jó lenne már túllenni rajta, bár én nem szenvelgek sokat, de elfáradunk a végére.

Szerintetek az enyém lenn van már(pocak :D )?
: Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Norytesó:
Szerintem Norynak nincs miért sírni, hisz egyöntetűen kiálltunk mind mellette. Itt nagyon nehéz névtelen maradni, hisz mindannyian fölteszünk szinte mindent, a gyerekektől, vásárolt bútorokról kezdve szinte mindent, pont ez is ennek a topiknak az egyik lényege, tapasztalat-, élménycsere, barátságok szövődése, de azt is bárki megérti, ha nem szívesen osztja meg, vagy egy ideig szeretne még névtelen maradni, nagyon szívesen beszélgetünk vele, ez mindenkinek a szuverén joga.

További kitartást neki és minden jót, jó egészséget nekik. Szerintem mindenki örömmel várja a további híreket is róla, hiszen többen is könnyezve olvastuk a szüléstörténetet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.02.17 20:07-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Elküldve: 2009 Január 07 Szerda - 18:57

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Istenem télleg igaza van Memének! Ti annyi tanáccsal eláttok, hogy áldom az eszemet és a szerencsémet, hogy rátok találtam!

Edit,
A pocim az nagy de még bírok vele
28 éves vagyok,Szigetszentmiklóson lakunk (nemtom tudjátok-e hogy merre felé van), eredeti foglalkozásom szerint ügyész lennék, de nem fejeztem be a fősulit és úgy néz ki egy darabig még nem is fogom Egy családi vállalkozásunk van és ott dolgozok én is és a párom is.
Hobbi: nagyon sokat tudok beszélni .Egyébként imádunk utazgatni mind1, hogy külföld vagy belföld. A múltkori eszetlen költekezésünk után biztosan azt gondoljátok, hogy mi ilyen "ki ha én nem-ek" vagyunk, de akár hiszitk akár nem, ha mi elmegyünk külföldre, akkor ottani családoknál szoktunk lakni, mert az a véleményünk, hogy ha már elmegyünk egy másik országba akkor minket érdekel a kúltúrájuk, amit csak akkor ismerhetünk meg igazán, ha velük együtt lakunk.Abba semmi jó nincs ha egy olyan szállodában lakunk ami tele van pl. magyarokkal...őket itthon is bámulhatom
Állatunk nincs, mert én nem szeretem az olyan állatokat, ami az embertől függ.
A párommal (Balázs) 5 éve vagyunk együtt és 2 éve vagyunk házasok.
Hálistennek mind a 4 "nagyszülő"él, és jó a kapcsolat velük, csak anyósom néha kicsit túlbuzgó és szeret rendezkedni.Még abba is beleszól amihez igazából semmi köze. (pl: ő kitalálta, hogy a fiúnak az apja vagy a nagyapja nevét kéne kapnia és milyen dolog az hogy nem. Én meg mondtam neki, hogy én meg pont azt nem szeretném és különben is 2 nagyapja van meg egy apja 3 neve meg ugyebár nem lehet egy gyereknek )
Nekem egy testvérem van míg a páromnak 4! Nagy a család. Anyósomnak eddig 8 unokája van és még mi jövünk majd!
Az én testvéremnek egy másfél éves kisfia van.
Hát így több nem jut eszembe.

Cat,
A kórház nem szűnt meg csak nincs már úgymond "közkórház" része. Csak magánkórház van. És én ott fogok szülni

Meglestem a telefonszámát ennek a Hajdú doktornőnek, hívtam is de nem vette föl...majd holnap is megpróbálom Ha ennyien mondjátok akkor biztos nem érdemes kihagyni.

Mozi: Sógorom azt mondta, hogy letölti nekem, és itthonról a jó meleg ágyból leshetem majd.

Tali: majd nyáron, ha már a babók megerősödtek és így egyben lesz még a csapat, akkor majd mi is elmegyünk egy ilyen talira ha nem bánjátok.

Ja és azt hiszem befizetek egy ilyen Ikrek könyvére. Vagy inkább ezt az újabbat vegyem. A Hurrá ikrek!-et?

Megnéztem a neten ezt a Kolpingot, ahová mentek és nagyon klassznak tűnik Majd egy pár év múlva mi is befizetünk egy ilyen nyaralásra Mikor mentek?

Babakocsit kéne venni

puszi,
Nóri

Vissza az elejére
Vendég

bea, nincs :lol: :lol: :lol:

marcibébianyuci, felesleges közvetítened, de köszönjük, mi nem tántorodtunk meg noryt illetően 8)
Add át csókjainkat és jókívánságainkat neki és a babáknak!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nory egyik irasa az ikres forumbol....
érdekes hogy ott még másfél éves volt a testvére gyereke most mar csak 10 honapos :D

érdemes még beleolvasnotok....
Vendég

nekem 10 honapos a kisfiam, de ez a legkisebb dolog....es ildiko szerintem mindent elmagyaraztam mostmar nincs szukseg arra hogy tovabb oszd itt az eszt.... koszi.
marcibébianyuci

ja es ha valaki azokon ment volna keresztul mint a hugom, akkor inkabb csodalni kene Norit es nem a sarba tiporni...ennyi es azt hiszem tobbet en sem irok mert nincs miert.

Ti lanyok (a marciusi babavarok es az ikres topicos lanyok) csodalatosak vagytok es telleg koszi, hogy hisztek nekem is es nem vetitek meg Norit, de szerintem meg lehet erteni.

Ildiko te pedig ne zargasd mar tovabb ezeket az anyukakat, utolso honapokban vannak es mas se hianyzik nekik mint az izgalom.

Ja es Hajdu doktornovel telleg beszelt!
marcibébianyuci

Elküldve: 2009 Január 12 Hétfő - 18:20

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Na úgy látom rendesen megkavartuk itt az életet!

Na akkor kezdem az elejétől, hogy mindenki számára világos legyen a dolog. Szeptemberben nem jött meg így csináltam terhességi tesztet, ami pozitív lett.Csináltam még egyet az is. Elmentem a nőgyőgyászomhoz (aki az előző dokim volt a Kútvölgyis) és ő is megerősítette, hogy valóban terhes vagyok. A következő vizsgálatkor 2 szívhangot észlelt.Közölte, hogy ikrek! Mi nagyon meglepődtünk, de nagyon örültünk neki. Aztán egy darabig így volt, mindig 2 szívhang. Aztán a 18. héten megtalálták a 3. szívhangot is! Most lehet megint csóválni a fejeket, heves érzések támadtak bennünk ami nem csak felhőtlen öröm volt. Aztán lassacskán beleszoktunk és elfogadtuk holott, mi nem éreztük magunkat elég felelősségteljesnek ahhoz, hogy 3 gyermekünk legyen ráadásul egyszerre. Majd a 20. héten idejöttem hozzátok a hírrel, hogy 3-as ikreket várok, ti nagyon kedvesen fogadtatok, jó tanácsokkal láttatok el! Majd következett az az ominózus éjszaka görcsök, stb. Irány SOTE I. számú klinika, ahol tök bunkón közölték velem, hogy milyen 3 babáról beszélek mikor itt csak kettő van. Felhívta a dokimat délelőtt, konzultáltak és egy másik orvos (mert aki fogadott éjjel az az ügyeletes volt és reggel fogta magát és hazament) csinált ultrahangot, ami alapján kijelentették, hogy a B baba erősen alaulfejlett a másik kettőhöz képest és mivel ikerterhességről van szó valószínüleg március végén császároznak majd, és a babának addig nem lesz annyi ideje, hogy annyira is fejlett legen, hogy megérje az ' hetes (!) kort. Ezután hazaengedtek minden egyébb szó nélkül, utána depresszió stb. Hétfőn elmentem a Kútvölgyibe a dokimhoz ahol 3 (!) orvos nézte az ultrahangot és mind3-an egyöntetűen azt mondták, hogy nem lesz 3. baba. Illetve, hogy van egy mód ami arról szól, hogy a hasamon keresztül, a babába juttatnak vért. De így is olyan mértékű a károsodás, hogy 80% hogy beteg lesz. Ezután váltottam orvost, aki szintén azt mondta, hogy nem éli meg az 1 hetes kort a baba és valóban vért lehetne neki adni, de nagy a kockázata, hogy beteg lesz. Szóval ugyanaz a téma. Felkerestem Hajdu Krisztinát, aki azt mondta, hogy csinálnak egy 4D-s vizsgálatot illetve még valamilyen szűrést (nemtudom pontosan a nevét). De elmondtam neki, a 6 orvosi szakvéleményt és azt mondta, hogy akkor valószínüleg ő sem fog tudni bíztatóbbat mondani. Újabb depresszió. Mára már egy kicsit megnyugodtam, de akkor feljövök ide, és látom amiket írtatok, és most újra nagyon rosszul érzem magam.
És igenis úgyanúgy szoktam beszélni és énekelni Dórinak is, mint a másik két babának egyszerűen csak már belefáradtam abba, hogy nem volt, aztán lett és most ugyan van, de aztán megint nemlesz.
Itt egyértelműen az előző dokim tévedett, mert ha időben észreveszi egyáltalán, hogy van 3. baba, akkor elkezdhettük volna azt az injekciós kezelést és most semmi probléma se lenne. Simán pert indíthatnánk ellenne, és lehet, hogy be is fog következni, de most nincs erőm és kedvem se ezzel foglalkozni, most csak a babáimmal akarok foglalkozni,nekik akarok élni és ennyi. Valószínűleg miután megszülettek, és egyszer viszanézem ezt teljesen másképpen fogom gondolni a dolgot de most így érzem. És ha megszülettek, és valamilyen csoda folytán Dóri is utoléri a többieket, akkor természetesen ugyanúgy szeretni fogjuk, mint a másik két babát

Na remélem ezzel sokak érzéseit megmagyaráztam.

puszi
Nóri
Vendég

Akkor még van időm bőven :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, hogy van a lábad? Fáj még az eséstől?

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok!

Én a terhesség elején írtam ide, de sajnos elvetéltem..most benéztem és mit látok????????

Undorító ez az Ildikó vagy Lilla???????

Itt egy baráti társaság, te meg így bekavarsz? Nyomozol???

Törődj a magad dolgával és hagyd ezeket az anyukákat élni a legboldogabb időszakukban és hagyd, hadd élvezzék ezt az állapotot..nem értem minek írogatsz ide, rágalmakkal sértegetsz másokat, nincsen más dolgod????

Sajnos más fórumokban is olvastam hasonló idegbajos írásokat, szerintem egy ugyanazon személy írja őket...véleményem szerint küldjétek el a fenébe, vagy ne foglalkozzatok az idióta írásaival, majd lekopik..

de van egy jobb javaslatom:
www. anyatanya.hu

költözzön át oda a fórum, ez egy zárt fórum, meghívásos alapon működik, vagyis csak az szállhat be, akit ismertek, és senki más nem olvashat bele rajtatok kívül..egy vki csináljon egy új topicot ott és mehetnek a többiek..

mi is átmentünk, az én topicom..pl az ilyen marha tudathasadásos bunkók miatt és azóta sem volt betolakodó !!!!!!!!

Bocs, de ezt le kellett írnom, mert felfordul a gyomrom ettől az Ildikótol..

Norynak pedig szüksége lenne rátok ebben a nehéz időben (is)

Jó pocakosodást mindenkinek és könnyű szülést!!!!

Idikó
te pedig fulladj bele a sz@rkeverésedbe és pukkadj meg!!!! :D

Kép
dytt

Katka: köszönöm a tanácsod. Gergőnek újszülött kora óta minden éjszaka világít az éjjeli fény, sőt amikor elmegyünk aludni kinyitjuk mind a két szoba ajtaját is, hogy ne érezze magát még annyira sem egyedül. Tegnap lefekvés előtt körbe jártuk vele a lakást, és megmutattuk az ablakokon lehúzott redőnyt, a bezárt ajtót stb., hogy tapasztalhassa ő is hogy nem tud bejönni senki és semmi. Remélem nem tart nála sokáig ez az időszak. Ma este is megpróbáljuk neki elmagyarázni, hogy nem kell félnie.

Nory-dolog nekem nagyon bonyolodik, alig tudom követni.

banokla

bocs így helyes:

www.anyatanya.hu

Kép
dytt

Hát Bea, a lábam egyre jobban fáj... De ilyen ez a beütés, majd meggyógyul.
Mondtam már, hogy a párom holnap megy Olaszországba? Pénteken jön haza.
Az a kisebbik "baj", hogy 36. hetes terhes vagyok, de csütörtökön lesz a szülinapom, így ezt most itthon egyedül töltöm, babaruhák mosásával...
Sebaj, csak legyen munkája (ők is átálltak a 4 napos munkahétre :? )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, Hú az nem jó, itt is havazik már megint tegnaptól folyamatosan, takarítani meg nem takarítják a kisebb utakat, meg a feljárókat, kész balesetveszély! Nem tudom mi biztonságosabb, kocsival vagy lábon manőverezni :roll: felváltva alkalmazom, mivel annyit kell menni.

Hát igen, szegény egyedül maradt szülinapos, de hát az a lényeg, hogy legalább munkája van szegénynek a mai világban, család nem lep meg egy kis tortával meg ünnepléssel?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Az extra.hu eltüntette a blogomat :twisted: :twisted: :twisted: kíváncsi leszek megjavítják-e, 2007 óta vezetem!!! :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?