A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Dóri
Nézz be a 2009.márciusi topikba,pár oldalt,talán 2-3-at olvass vissza,és megtudod,miért lépett ki Nory.Én pont most olvastam és teljesen ledöbbentem,totál a hatása alatt vagyok.
Vendég

Tonti
Szegény Anna!De tényleg jó,hogy ott van neki Alex.Te hogy bírod és hogy vagy?
Nem találom az új képeket :(
Vendég

Eszti
Eddig olvastam ezt a Nory-s sztorit basszus.
Most akkor mi van????????????????

Nem is tudok másra reagálni,annyira kész vagyok. :shock:
Vendég

Eszti, Köszi az infót! :wink: 9 hónapos korukig mindenképpen várok még, lehet hogy tovább is, majd még eldöntöm. A védőnőm azt mondja csak 10 hós kortól adjak.
Elolvastam abban a topicban a sztorit. Először úgy meghatódtam, még a könnyem is folyt, utána meg ledöbbentem! :shock: :?: :?: :?: :?:

Anny, Jöhet privi! Most már nyugodj meg, örülök hogy jól alakult!

Lanyané, Hát ismerős! :D Az én hasam is ugyanilyen! :wink: Csak én kövér is vagyok hozzá, szóval szörnyű. Na de előbb-utóbb csak elkezdem a fogyókúrát. Majd mutizd meg milyen lett! Kiskrampusz nagyon édi, megzabálnám, szétdögönyözném! :D Aminak jobbulást! És persze még betegen is olyan cuki!

Fanni, Én is szoktam ilyeneken agyalni, pedig még messze van. :roll: El nem tudom képzelni, hogy lehetne 8 órában dolgozni mellettük. Én is egy 4 órásra gondoltam, csak hát azt találni sem olyan egyszerű.

Tonti, Mindjárt meglesem az albumod! :wink: Remélem Anna hamar megszokja a bölcsit! És te jobban érzed már magad?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Banika, Eszti :shock:

Most az van, hogy Nory kamuzott rengeteg dologban és ezek után kérdéses, hogy tényleg szült e, akár mit is írt az állítólagos nővére...
Nem értem miért kell hazudni. :?:
Írta volna azt, hogy bocsi, de nem akarom megírni hol szülök stb...
Na nem idegesítem tovább rajta magamat, nem éri meg.

Ja és Juci létezik, láttam, terhesen is szóval nem kamuzott, ő pedig látta a hercegnőimet. :P
Fanni is létezik, bár személyesen csak apát ismerem :wink:

Dóri
Vendég

Dóri :P
Ezen most itt röhögök :lol: Mármint azon, amit Te írtál. Nem bírtam ki, én is visszaolvastam. Nézek ki bután a fejemből. Szerintem kell, hogy legyen igazság magja a dolognak, sőt, szerintem alapjait tekintve igaz, csak valahogy anonym akart maradni... vagy nem is tudom... a születési súlyok tényleg soknak tűnnek, még 1-es babáknál is... De lehet, hogy a szülés ip-ját is megváltoztatta a vonalzón, hogy ne ismerjék fel? :shock:
A Kaális párok fórumán volt egy kamuzós csaj, de ott a lányok egységesen lebuktatták... hááááát, nem tudom, mit gondoljak...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Dóri, hogy érted azt, hogy máshol dolgozzon???

jucicuki

Judit :P
Amíg gyes-en vagy, dolgozhatsz máshol is, nem csak a főállásodban. S nem vagy köteles bejelenteni sem "a munkahelyeden". De a törvény csak a gyerekek 3 éves koráig véd bennünket, ikreseket is. (mármint a kirúgás ellen...)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti
Még mindig nem találom az új képeket :(

Norys dolog totál kiütött,én sem tudom,mi van,de nagyon jó lenne tudni,mi az igazság :roll:

Banika
Miket esznek higanykáid?Jöhet priviben is :wink:
Vendég

Judit!

Privi ment :wink:
Vendég

Dóri :P
Melyik lány keze az avatar képed?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rékus :P
Vendég

CSajok, én is elolvastam Nory-s dolgot, háát érdekes...

Köszi, Dóri, hogy igazoltad a létezésemet :lol:

Judit

jucicuki

Bocsi,de ezt meg kell osztanom veletek

http://www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/29:44220

A dokibácsink az év (egyik)orvosa

Kamu/nem kamu
Nem értem minek írogat valaki egy nyilvános fórumra,ha nem vállalja saját magát.De látom többeket nem hagyott nyugodni a téma.
Ja!Még nem írtam,hogy higanykák nem is az én kölkeim?Semmi közöm hozzájuk,csak leloptam a képeket egy másik fórumról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mert nincs jobb dolgom.

Dóri
Négykézláb(meg oldalt fekve)az enyém is elég vicces kis tarisznya

Lanyané
Állat jól álcázod a kis bőrszütyőt.
Mi az a priznicelés?
Nem lehet 3 napos láz?Bőrmacskámnak(Bertalannak :lol: :lol: ) 3 napig volt 39,illetve inkább kicsit felette,aztán mintha elvágták volna.Aztán jöttek a pöttyök.Bár gondolom már unjátok a 3 napos vírusunk :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Eszti: este még én is elolvastam a sztorit. :shock: :shock:

Betegek jobban vannak? Dóri, Lanyané?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Fanni: ez a 3 év biztos?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tünde :?
Sajnos igen. Másik topikon már utánanéztek :( De nem minden munkahelyen tudják :wink:

Banika :P
Az, amikor nem hűtőfürdőbe teszed a gyereket, hanem hideg törölközőt csavarsz rá.
Azért jól csinálod. Csak 1 gyerek képét lopod le, különböző korokban :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszik valakinek a gyereke hipp tejpépet?
Rossmannban 399ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Azt hány hós kortól ajánlják?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

4-6-8

Tudom,hogy Anny ezért megkövez a tejallergia miatt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ?de nálunk nincs a családban allargiás és lassan már 10 hónaposak a higanykák
Vendég

Ja!A higanykölkeim az elmúlt 1 hónapban fél kilót híztak :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Fejlődési ugrásuk volt?Annyit ettek,már kezdtem aggódni hogy vmi szponzort kell keresnem nekik.
Most meg kb fele annyi a kajamennyiség.
Ki érti ezt? :lol: :lol:

Piros popójúaknak
Aloevera spray
Bocs,hogy csak most jutott eszembe,de nálunk épp aktuális :wink:
Vendég

Bocsi csajok,nem akarok panaszkodni,de fogok :roll: :roll: :roll: :roll: Akit nem érdekel,nyugodtan görgessen tovább.
Anyám megint kicsapta a biztosítékot nálam :x :x :x :x Állandóan ezt csinálja,jön,segít,aztán meg zokon veszi és kikéri magának és halálomig felemlegeti :( :( :( :(
Ugye pár hete,amikor apjuk du.-os,anyám jön "segíteni",amíg tanítok és marad fürdetésig.Múlt héten már kezdte a "finom" megjegyzéseit,tegnap aztán betelt megint a pohár.Nekem szükségből senki se "segítsen"!úgyhogy ma üzentem neki,hogy nem kell jönnie.Válasz még nem jött,de már előre hallom és azt is tudom,hogy megint úgy alakítja a dolgokat,hogy én jöjjek ki belőle rosszul. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kész vagyok,ráadásul apjuk 3 napja 8-22-ig dolgozik,ma pedig totál egyedül leszek fürdetésnél is+tanításnál is.Tudom,Anny és Szanet ti minden nap így vagytok és becsüllek is érte benneteket!!!!!
Nem mintha anyám csinált volna bármit is,csak itt volt és passz.Egyszer nem etetett,nem fürdetett,nem öltöztetett,csak itt volt és figyelt és mondta a magáét.Ezt egyedül is meg tudom csinálni..
Na mindegy..
Bocsi csajok,de muszáj volt kiírnom :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!
Próbáltam vissza olvasni,nem sok sikerrel!

Nory téma:Nem semmi!Nem akarok bunkó lenni,de nekem sántított a dolog,persze ettől még lehet hogy igaz és ha igen akkor sajnálom.....
Én Banikát tudom igazolni :lol: :lol: mondjuk a higanykákat nem láttam csak pocakban,de lehet hogy olyan beteg hogy csak kitömte a hasát és nincsenek is gyerekei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anny!
Örülök,hogy túl vagy rajta és remélem "apuka" is beletörődik és már nem idegesít tovább!!!!!
Juci!
Tök jó hogy ilyen rugalmas a főnököd!!!!!

bognartundi0727

Eszti!
Sajnálom :( :( :( :(

bognartundi0727

Száva bohóckodik,Noa meg majd szét pukkad a röhögéstől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Megzabálom őket 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Tünci
Aranyos vagy,de nem kell,tényleg,annyira "megszoktam" már,mindig ezt csinálják!!!Azért rosszul esik,nagyon,de túlélem.
Vendég

Tündi
Tudtam,hogy rád számíthatok.
Banika a gyogyós :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De Hévízen kiderül mindenkiről minden
Tehát aki nem jön,az kamuzott :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyerekek!
Nem egyszerű ez a nory-story! :shock: :shock: Most kérdezem én,ha valaki nem akar magáról írni,akkor minek regisztrál egy fórumra,ahol magunkról kell írni??????? :evil: :evil: Így jobb,hogy ködösít össze-vissza???Hihetetlen!Ki kérte,hogy jöjjön ide és hazudozzon,hogy ne ismerjük meg a részleteket...Hát a lőtéri kutyát nem érdekli,hogy ő hol szül meg kinél meg mikor.Nincs elég baja a babákkal?Most még jó nagy vihart is kavart!!!Ostoba nő! :roll:

Eszti!
Sajnálom a cirkuszt anyuddal. :( De tudod:a rokonokat nem lehet megválogatni! :wink:
Én is feketeseggű vagyok anyámnál,mert az öcsém az isten!Vagyis rosszul mondom:az isten fia,mert az isten az az apám! :lol: :lol: De nem foglalkozom velük!Már nem érdekel!Bőgtem eleget miatta!

binyek

Banika
Kivéve Tonti,Dragonfly,Demoniq és akinek igazolása van :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja,én is kamu vagyok,azért léptem vissza Hévízről,Noa hörgőtükrözése is kamu volt,de azért megcsináltattuk,hogy legyen róla papírunk :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Binyek
Köszi :lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor én mit szóljak?Anyámnál a SÓGORNŐMaz isten,a tökéletes anya.
Vendég

Jól van,látom,mindenki meg van áldva "tökéltesebbnél tökéletesebb" családtagokkal :roll: :roll: :roll:
Vendég

Hát jót mosolyogtam Rajtatok! :D Banika a kirömött hasával! :D

Eszti: Anyudat sajmálom. :( Nálunk is állandó harc van. Pedig én egyke vagyok. Talán épp ezért. Segíteni akar Ő, de nem mindig jön össze. Nyáron 3 napot volt itt, mikor 3 óránként rohangáltunk a kórházba a kicsikhez etetni. Ő addig Kírára vigyázott, de már a második nap nem bírta. Mindent megengedett neki, amit mi nem és a gyerek abszolút nem fogadott szót neki. Arra jöttünk haza az etetés után, hogy mindkettő sír. És akkor még azt mondta, hogy mert Kíra nagyon rossz és kikészíti. :shock: :twisted: Azóta se hagytuk rá.

Fanni: ez rossz hír, mert én a hat évet tudtam. :( :(

Tünde
Kép

Kép
myra77

Banika: hű, akkor nálatok is érdekes lehet a helyzet. :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

sziasztok!

engem abszolút nem ér váratlanul ez a Nory ügy. én már a gyereknevelés-ikrekben olvastam, róla de tényleg sántított az ügy. meg 28.hétre kicsit nagy volt a súly... de sztem ezt tök egyszerű kideríteni...

Anny! nekem is átküldöd? Köszi!

Lanyané! nem semmi a hasad. enyém sem ilyen. elhiszem akinek ilyen akar hasplasztikát....

Banika, írok ám, csak még nem olyan sürgős. egyébként minden tetszett neki, és rám bizza :)

zsuzska80
Szombathely

Megint egy oldalt kellett visszaolvasnom. :shock: :D

Engem is ledobbentett ez a Nory-s dolog, de furi bar ha en is elarulnam hogy igazabol egy milliomos unatkozo, egyedulallo holgyike vagyok .. vagy lehet nem is vagyok holgyike? :lol: Lehet gyerekeim sincsenek? :roll: :lol:

Nem talaljatok a februari kepeimet? Mi van? (lehet azert mert hazudozok ossze-vissza?) :lol: Na, utananezek a dolognak!

Sotske: megertelek, a legrosszabb az amikor az rug Beled akit igazan szeretsz es kozel all Hozzad. En is mennyit sirtam az anyukam miatt de mar hozzaszoktam hogy ilyen es elfogadtam. Na meg hihetetlenul felnezek Ra hogy tudom milyen gyereket nevelni O pedig 5-ot nevelt fol.

Mennem kell takaritani, mig nincsenek itthon a gyerkocok.

KépKép
KépKép
tontica

Itt vannak a kepek (veletlenul nem tettem nyilvanossa az albumot.) Nem volt meg idom szoveget irni hozza. :?

http://picasaweb.google.hu/tontica28/2009Februar#

KépKép
KépKép
tontica

Tündi
Ki is a photoshop guru? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mondjuk én az anonymitás és nyilvános fórumozás véleményekkel nem értek egyet. Sokáig csak egy másik fórumon voltam jelen, ahol a tagok közül többen ismertük/jük egymást, de "kifelé" mindenki anonym igyekezett maradni... ugyanis az,hogy lombikos egy gyerek, sokakból vált ki furcsa érzéseket... S hát nem is tartozik ez másra... Ráadásul nem csak mi levelezünk ám, rengeteg zugolvasónk van :wink: Sokakat pl. "megtaláltak" a kollégái :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti
Megvannak a képek és nagyon jók!!!!!Milyen nagyok már és Annának olyan szép hosszú a haja,Alex meg tiszta pasis :wink: :wink: :wink: Rate pedig lassan kapja a szerelmes leveleket!-nagyon szépek vagytok,te pedig vékony :)
Vendég

Fanni
Az én kollégáim bizti nem találnak rám,mert nincsenek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!
:lol: :lol: :lol: :lol: Különben amikor találkoztunk és velünk volt a két csaj azokat úgy raboltuk és éppen a váltságdíjra vártunk,csak azóta is elfelejtették kifizetni,így ránk száradtak :lol: :lol: :lol: :lol:
Eszti!
Nekem Te is gyanús vagy,nem véletlen hogy mégsem Mosdósra jöttetek a tükrözésre,mert akkor Banikával kellett volna találkoznod és mindjárt kiderült volna hogy csak egy lányod van akit a fotós párod "megdupláz" a képeken :lol: :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Fanni!
Érdekes ez a fórumozás... én úgy vagyok vele,hogy bárki megtalálhat az ismerőseim közül is,nem zavar,soha nem írok olyat amit nem vállalnék bármikor!A lombikról pedig azt gondolom,hogy nincs annál becsülni valóbb mint amikor egy pár annyi mindent megtesz azért hogy lehessen babája!Értem hogy sokan nem "verik nagy dobra",mert az idióta embereknek mindjárt van okos hozzáfűzni valója.Azért remélem az ilyen emberek egyre kevesebben lesznek!!!!

bognartundi0727

Fanni
Én is zugolvasok az ikreseken,de egyre ritkábban,mert akinek ott nem egyezik a véleménye a vezérkarral :lol: ,azt úgy érzem nem igazán fogadják be.
Vendég

Egyetértek Tüncivel
Vendég

Tünci :P
Én is remélem :lol: Amúgy engem már abszolút nem érdekel, ki mit gondol a lombikról. De amikor kezdtük, ugyebár elég sokat hiányoztam a munkából és mindenféle kamu betegségekkel voltam otthon... Szóval akkor azért nem szerettem volna, ha rám bukkannak még akkor sem, ha én is minden mondatért, amit leírtam az elmúlt nem is tudom hány év alatt, mióta fórumozom, vállalom a felelősséget :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert takarítok, és be akarom fejezni a nappalit, mire felkelnek.

Nory sztori! Nekem is furi, nagyon meglepett. Bár lehet a doki akit kérdeztek nem tudott róla. Ilyen van, én is tapasztaltam.
A súly szerintem lehet jó, mert engem 26 hetesen fektettek be és Adrit akkor kereken 1 kgra mérték. A mikor császároztak, aznap is mérték uh, és 200 gr-mal kevesebbet mértek, mint amivel született.
Mondjuk azért, ha nem mond igazat, az nem szép dolog. Reméljük azért majd kiderül az igazság.

Anny! Várom a beszámolót priviben.

Azt a gyeses dolgot most nem értem. Én úgy tudom 6 évig lehet itthon maradni, és addig jár a gyes is az ikreseknél. Az meg jár meló mellett is nem?
Fanni!
"Amíg gyes-en vagy, dolgozhatsz máshol is, nem csak a főállásodban. S nem vagy köteles bejelenteni sem "a munkahelyeden". De a törvény csak a gyerekek 3 éves koráig véd bennünket, ikreseket is. (mármint a kirúgás ellen...)" - ezt nem értem! Megmagyaráznád?

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Ancsi :P
Igen. Vagyis inkább megkeresem az ide vonatkozó rendelkezést és majd bemásolom!

Most épp szét vet az ideg. Örököltem Apumtól egy autót. De inkább büntetés volt, kifizettem a hitelét és kb. annyit ér a kocsi. Erre most kaptam az APEH-től egy fieztési meghagyást, hogy fizessek be 50 eFt öröklési adót :evil:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok,

szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek mellnagyobbítással tapasztalata? Most nyílt rá lehetőségem, hogy megcsináltassam a dolgot, mert nagyon "elfogytak" a melleim a szülés után, és szeretnék körbekérdezni, hátha valaki személyesen is tud mondani valamit a dologról.. Bele merjek vágni???

Köszi bármilyen tanácsot és tapasztalatot:
Vera

Ezt most loptam ikreséktől :lol: :lol: :lol: Kíváncsi vagyok a válaszokra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska
Boldog névnapot!!!!Remélem,ma ünnepled :oops: :oops: :oops:
Hogy tudod könnyen kideríteni Noryval kapcsolatban az igazságot?Engem érdekelne.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?