Sziasztok!
Niki vigyoris és Ádám első falatos képe nagyon cuki!
Manci, mi nappal nem alszunk olyan nagyokat, mi is fél vagy 3/4 órát maximum.... JObbulást nektek!
Bio zöldség, képzeljétek, nemhogy nálunk, de még Szekszárdon sem lehet beszerezni Biot, mi azért adjuk zöldségből az üvegeset, mert az bio...gyümölcsökből van azért a fagyasztóban saját, meg paradicsomból. A többinél sajnos csak azt tudjuk figyelembe venni, hogy magyar legyen. Nekünk elsősorban arra hívták fel a figyelmünket, hogy sárgarépából, ami olyan nagyon szép, és nagyon nagy, az biztos nem véletlenül olyan, szóval azt semmiképpen ne adjuk...sokkal jobb a nagyi kertjéből....lehet, hogy legközelebb Pesten járunk, akkor megkérem
Csandit, hogy vigyen le, arra a bio piacra

bárcsak itt is lenne hasonló....
Dia: ti hogy álltok a hozzátáplálással? szerintem te izgultál a legjobban
Aludni tanítás...az engem egyáltalán nem zavart sosem, hogy MÁlnus cicin alszik el, az viszont igen, hogy ha bármi zaj felébresztette (kutya, vagy postás) nem tud egyedül visszaaludni, hanem rögtön hív engem...ez azért aggaszt, mert ha 20 percenként bemegyek hozzá, akkor neki biztos hogy nem pihentető ez az alvás...és amikor már éjszaka is ezt csinálta, kezdtem megijedni... és is Jázminék módszerét választottam, mert abban biztos vagyok, hogy sírni nem hagyom Málnust, hogy majd úgy is elalszik, mert ő az a típus, aki egyre jobban bele hergeli magát. Na, a lényeg, hogy egy hete kezdtem el, hogy ha jóllakott, akkor nem ringattam, hanem betettem az ágyba, de ott maradtam vele, és énekeltem neki. Ha sírdogált megsimiztem, ha ki akart jönni, kivettem, adtam neki egy kis cicit és újra visszatettem. Eleinte 30-35 percig tartott, mert akkor már játszott is még egy kicsit, de én megvártam türelemmel minden alkalommal amíg elalszik. két-három nap után már nappal is így aludtunk el. A mai volt az első olyan éjszaka, hogy kétszer 6 órát egyben aludt (korábban volt hogy fél óránkét ébredt, de max 3 volt amit egyben aludt) Most már a napközbeni alvásoknál ő maga jelzi, hogy szopi után az ágyba akar menni és 10 perc alatt elalszik. Szerintem ez már nagy eredmény. Azt hiszem nagyot léptünk,
Apró, szerintem próbáld meg te is hátha ez a baj Levivel! Mármint hogy nem tud egyedül visszaaludni, ha valamire felriad...
Julcsi: uszi után sietek, mert pont azon a napon járok egyedül is Jógázni, az a kimenős napom

Felhívlak, amikor indulnánk, mindenképpen Málnus délutáni elalvásától függ, úgy akartam, hogy a kocsiban aludjon egyet...szóval ha most majd felébred, akkor tudom körübelül, hogy mikor lesz újra álmos, és ahhoz tudok viszonyítani, hogy mikor indulnánk, felhívlak majd!
Szilvi