A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Starlark!
Boldog névnapot Donátnak! Amúgy meg mi a baj a piros gatyókával? Manónak az egyik legtutibb rucija piros. Neki tök jól áll, édi benne! :)
A.m.!
Olyan hihetetlen, hogy már fél éves Minikéd! Mindig ő az elő-hírnök...Nagyon jó egészséget Neki is! :)
realdream

Ezt meg kell mutassam,na nem a környék miatt, de ennyire szakad nálunk a hó:
Kép
Kép

Eszike!

Biztosan lesz valami meglepi ha eláll a hó :wink:

Kép
Kép
a.m.

Luca 2 napja kap almapépet. Tegnap csak 4-5 kanállal, ma már többet. Ja és csak reggel.

Kép

Kép
mambu

Szeder: én 2-szer adok Noncsinak szilárd kaját. Én is észrevettem, hogy a tejcsi már annyira nem teszik neki. Szoptatáskor most már kb.5 percig eszik, aztán vége. Bár abban az 5 percben zuhog a torkán a tej, még levegőt is alig vesz.
Dél körül eszünk valamilyen üveges kaját. Most már 1 üveggel bevág egyszerre.
Este lefekvés előtt meg tejpépet. Eddig mindenféle íz tetszett neki. Ebből 200milit elfogyaszt, sőt egyszer 300-at is befalt.
Tejcsiből sem eszik ennyit.... múltkor dirrekt mértem. 100-akat szopik. De ha tejpép van, az jöhet minden mennyiségben!

Tényleg csak vicceltem!!!! :D :D :D :D
De azért vágyhatok arra, hogy Noncsi ilyen sokat aludjon..?!

Lesz még videó, csak nagyon lassan töltődik fel!

a.m: Ti jól behavaztatok! Nálunk szerencsére semmi.
Micsoda játszótér van előttetek!!!! Csak ámulok! Elviszed szánkózni Minit?
Vendég

nálunk is csodaszép minden...

Kép

Kép

Kép

Kép
mambu

am!

BOLDOG 6. HÓNAPOT DRÁGA MINIGYUSZIKA!! AKI MÁR NEM IS OLYAN MINI!!!

:P :P :P :P De jó az ablakotokon kinézni! Olyan, mintha ott lennék nálad! :P Nálunk is így hullik a hó. Már 10-12 cm lehet kint a hótakaró. De jó, hogy ilyen közel van a játszótér, majd jó lesz nyáron. Akkor már simán szeretni fog Gyuszika is hintázni, sőt, majd alig bírod kivenni a hintából. -Tapasztalat. :) -A homokozót nem szerettem, ezért a fiaim sem igazán szerettek benne ücsörögni. - Allergiám van a homoktól, nem egészségügyi, hanem zavar, ha koszos a kezem .. -ciki,de ez van :)
Én ma nem is megyek sehova, majd a párom hazafele jövet bevásárol.
-Nálunk napi 2l! tejet isznak a fiúk. Kakaó, tej, vagy épp mákos guba készítéséhez simán elfogy.
Hát igen, a kamaszkorban még nagyobb az étvágy. Konkrétan többet esznek a fiaim külön-külön, mint én. De, hát attól nő a gyerek, ha eszik.
Gondolom,hogy Te sem mész ma sétálni.

Eszike! miattad jöttem vissza, mert tudtam ,hogy írni fogsz :wink: Persze! ,hogy vágyhatsz.
El is fog jönni az idő, hogy aludni fog rendesen. Ő egy ilyen kisbaba. -Van egy ismerősöm.. naggggggyon brutál: Két kisfia van, az egyik most 3. éves, a másik meg 1 éves. Az 1 éves kisfiú, amióta megszületett!! azóta az anyukája kezében alszik! Ezt most vagy elhiszed, vagy nem ,de így van! A kiságyában egy-egy órát.. de az is ritka. Amúgy úgy van a család, hogy a 3. éves az apukával, az 1 éves az anyukájával külön szobában alszanak, és az 1 éves az anyukája mellkasán.
Á ez nagyon brutál. Nézd ezt az oldalát. :wink: :wink: Azért Noémi klasszisokkal ügyesebben alszik.
Amúgy nagyon sajnálom a családot. Nem tudom,hogy miért alakult ez ki náluk, de nem is az én dolgom. Még csak tanácsot sem tudok nekik adni.. mert semmi sem jó.. úgyhogy majd megoldódik, mert nyilván 13 évesen majd nem fog az anyukája mellkasán aludni a kisfiú.
Mit szólsz hozzá??

szeder74

Rólunk is két kép..

Kép Hólapátolás után apával :)

Kép Adél arc :)

szeder74

AM, Mambu: Nem semmi havazás! :) Itt semmi, de nem is hiányzik a hólapátolás :)

Eszike: Dehogynem, fog is Noncsi aludni. Nekem mázlim van a két kezem összeteszem. Szeder egyszer már mondta nekem hogy szerinte nincs is gyerekem :) De nekem és a férjemnek is jó alvókája volt.
Most mondjam hogy ha 7-kor kelni akar már zokon veszem tőle? :)

Szeder: Még nem tudjuk mit kap Doncek vaccilálunk a
Rekesz sör
Kép

És a wellness hétvége közt :)
Kép

Kép

Kép
starlark

De jó kis bundás sapija van Adélnak :)
Jövőre már tuti élvezni is fogja a nagy havat :)

Kép

Kép
starlark

STARLAK! :lol: :lol: :lol: :lol: NAGGGGYON KOMOLY VAGY. A WELLNESS JÖHET, MEG A SÖR IS.. ÍGY EBBEN A SORRENDBEN.
Szép formás fiad van!!

szeder74

Biztos van valami előnye is, hogy ennyit fent van....Többet ismerkedik a világgal.

Szeder: nem semmi az ismerős család! Hát ebben az egyben már szülés előtt határozott voltam: nincs kézben altatás. Ha fene fenét eszik is. Láttam sógoromék példáját, sőt részem is volt benne, mikor számtalanszor rámbízták a bébit. Majd leszakadt a derekam, fájt mindenem, annyit kellett tartogatni. Akkor megfogadtam, hogy EZT ÉN SOHA!!!! És szerencsére Noncsi ezt elfogadja! Néhányszor a nagyszülők (hát ki más) elaltatták a kezükben. De én még soha.

Starlak: nekem is jó alvókám van, pont ez a rossz. Én aludnék, Noncsi meg fent akar lenni. Reggel is már javában kukorékol, én meg alig bírom kitámasztani a szemeimet.

Hát ez van!
Vendég

starlark :)
Boldog névnapot Doneknek :)
Képek: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szeder :)
Húha. A paradicsom nem pöttyözi ki? Csonginak már akkor piosodik az arca, ha én eszek paradicsomosat :oops: (anno Nándit is indig kicsapta)
kép: jaj, de édes! Igy sapiban nagyon hasonlit rád!

mambu :)
Lilinek nagyon tetszett, úgy látom!

am :)
tényleg olyan, minth az ablaktokban állnánk. Nagyon klassz a játszóteretek! Minigyuszi meg már milyen nagy legény! Amilyen gyorsan eltelt ez a fél év, hipphopp itt van a szülinap is!

Én is csináltam behavazott-Csongi épet, de még le kell töltenem.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Előszőr is:

Doncek! Nagyon boldog névnapot (remélem örölölted anyukád irigyelnivalóan jó humorérzékét :lol: )!

Mini-Gyuszi! Boldog feledik szülinapot,nagyfiú!

Köszi,Lányok a Kamilla-dícséreteket! Kis kópé a kicsi lány,már látom,hogy a fiúk nyomdokaiba lép! De ahogy elterül a mosoly az arcán, ha meglát, kész vagyok tőle!

Én most jöttem a hólapátolásból-még jól is esett ebéd után!
Csabim 38.7-tel persze itthon van,kap köptetőt,Calciumot,C-vitamint,orrspray-t,remélem hamar rendben lesz!

Minyu!

Az én kétévesem meg kinézett reggel az ablakon és azt mondta: "Apa hozd a Boribon szánkóját!" Így Apa átvitte a fiúkat a szakadó hóban a szomszéd telekre,ahol nagyon tuti szánkódomb van és 1 órát szánkóztak,édesek voltak és milyen piros arcúak,mire bejöttek! :lol:
Férjem meg csak 9h körül ment be dolgozni! Szerencsére roppant családbarát cégnél van! :lol:
Ha minden jól alakul,akkor még hóembert is építünk,ha felébredtek!

Márti
borossné becz márta

:evil: :evil: :evil: Most írom meg harmadszor azt, hogyaszongya:

Szeder! Adél tiszta Te vagy! Nagyon cuki kicsi lány!!!

Márti! Irigylem a fiúkat a szánkózásért, már alig várom, hogy Manó is "szánkó-korú" legyen... Juhéééé! :D mondjuk a havunk meg is van, csatlakozom az előttem képeket felrakókhoz, íme a kiskertünk:

Kép Kép

És egy új kedvenc, a.m. kedvéért :D
Kép

Egyelőre megyek...
realdream

Tyűűű AM tényleg a korelnökünk már fél éves :)
Boldogot Neki! :)

Eszike: Mi is megállapodtunk hogy Donceknél nem lesz kézben mellkason és közös ágyban altatás. A közöságy azért se jött be mert fekve nem is tudtam szoptatni. Mondjuk ő kézben el se aludna. Csak a saját kiságyában tud jól és hosszan aludni. Letesszük átöleli a kispárnáját és cuccog 5 perc és már alszik is :)
Ennek is van hátránya mert idegen helyen nem alszik, pedig néha nagyon jó lenne. Úgy meglátogatnám a legjobb barátnőm Székesfehérváron de tudom hogy irdatlan nyűglődés lenne belőle.

Márti: Csabinak jobbulást! Legyen már tavasz!
Ilyen munkahelye lehetne az én páromnak is. :)

Realdream: Azok a szemek :)

Képzeljétek Doncek megtanulta felhúzni a zenélő tehénkéjét :)
felhúzza nézz rá és dumál neki :)

Kép

Kép
starlark

Eszike!

Milyen tejpépeket adsz? HA-at?

gwini

Gwini: lehet páran megköveznek, de én sima bolti tejpépet adok.
Vendég

Eszike!

Azt is lehet? :roll:
És vki adott már a babájának nem HA-as tápszert? Azt lehet, hogy a Lalu is megenné. Szerintetek adhatok már? Mert így bajban leszünk, hogy nem eszi meg a HA-t. Én a Beba 2 vaníliásra gondoltam. Azt a Nóri is szerette.

gwini

Gwini: persze, hogy lehet, mármint a HA nélküli pépet. Hiszen ott van a boltban, forgalmazzák, bárki megveheti, 4 hónapos kortól adható.Csak annyi a veszélye (tudomásom szerint), hogy allergizáló anyagokat tartalmaz. (pl tej)
A tápszert nem tudom... gondolom ugyanez!

De ha valaki máshogy tudja, szóljon! Engem is érdekel.
Nekünk bejött a HA nélküli pép, semmi gondunk vele.
Majd Honey megmondja, hogy hányan rendelnek tőle sima pépet... szerintem nem csak én egyedül.
Vendég

gwini :)
mi van a dobozra irva, mennyi idös kortól lehet? Ha korotoknak megfelel, akkor miért ne? Esetleg kikérheted a védőnőd véleményét (ha adsz a szavára)

Kép
Kép
Kép
minyu

Gwini: ha nem volt tejalergia a családban add neki nyugodtan.

Kép

Kép
starlark

Köszi Lányok!

Minyu!
Ezek a 2-es tápik 6 hós kortól vannak. Nekünk már nem sok van addig.

Eszike!
És melyik pépek finomak a Humanaból?

gwini

Noncsi a barackos és vegyes gyümis dolgokat szeretni. De most kóstolunk új ízeket. Rendelünk őszibarack-maracuját, és cseresznye-banánt is megkóstolni.
Valamilyen gyümölcslét ivott már Lalu? Mert az alapján esetleg megtudnánk milyen ízeket szeret.
Én is meg szoktam kóstolni a tejpépet, de őszintén én nem érzek különbséget köztük, és egyáltalán nem érzem rajta például a barack ízt.
Vendég

Eszike!
Megnéztem a youtube-os videókat! Hihetetlen cuki Noncsi, ahogy próbál beszélni, ahogy mondja a magáét! Látszik, hogy minden erejét megfeszítve akar közölni! Nagyon jó!!! És a göcögése! Én is nevetgéltem a brümmentéshez :D
realdream

olyan szépek a gyerkőcök!!!!! Adél, Dávid, Donát, Kamilla!!! (ha valakit esetleg kihagytam, bocs!

DONÁT! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! Látom, már tud élni Őpicúrsága!

Ma van a házassági évfordulónk. Utoljára a 30. szülinapomon voltam ennyire "feldobva". :(
blúmi

Blúmi!

Miért,mi a baj a házassági évfordulóval?

Márti
borossné becz márta

Eszike!

Nagyon édes Noncsi a videókon! A nevetősön a Nóri is úgy nevetett! :lol: A Lalu is így nevet!
Már kóstolt pár fajta gyümilevet a Lalu, de nagy mennyiséget egyikből sem ivott.
Na, majd akkor kipróbálom én is ezeket a tejpépeket.
Ma főztem neki sütőtököt krumplival és azt megette! :lol:

gwini

Köszi csajok, olyan kedvesek vagytok! Jól esik!
Na könnyes búcsú. Vasárnap vagy hétfőn leszek legközelebb.
Vendég

sziasztok!
köszi csajok a válaszokat, almareszelő, hozzátápi stb..
döntés megszületett: gy.orvost váltok!!juhhhééé
szeder:blogod supi, olyan kellemes hangulatú volt olvasni, meg fogom nézni mindig ha van időm..

csajok!Ti babáitok alszanak máshol??én most próbálom szoktati h. hétvégén du-n aludjon el anyuéknál is az utazóágyban....fél órát már tudott....
eszike: Te nagyon jól csináltad, h. neked bárhol elalszik!!néztem a videókat nagyon cuki noémi, enyém is hasonlóan reagál :D
én biztos nem mernék nem ha-s tejpépet adni!!

rólunk:
napirendünk nincs.....azaz kukorékol korán, de napközben mindig máskor és másmennyit alszik........hol fél óra hol kettő.....majdcsak beáll, nem izgulok ezen.várom az új dokit, h. írjon fel sinlacot vagy más tejépet, és akkor talán át fogja aludni az éjszakát.hamarosan be is költözönk az újba, és ott már külön szobába leszünk, biztos az is sokat fog segíteni..

Kép
winona

betegeskedőket nagyon sajnálom!!!gyors felépülést nekik!!
én is itthonhagyom nagyikra, ha kell mennem vhová emberek közé, mert félek a baciktól.legyen már tavasz!!és akkor bármerre mehetünk majd.annyira jó lesz!!!mondjuk így is progizok de csak barátok, meg család.

Kép
winona

Na már megint ittvagyok! Nézegettem a gépemen a szakácskönyveket, van több Giga szakácskönyv, és találtam egy ilyet:
1234898620.4361.doc

Remélem sikerül letölteni! Bébiszakácskönyv, tök jó! Miket fel nem fedezek a gépemen???!!!
Vendég

eszike:tök jó h. mindig hurcibálod noncsit, én is már egy hetes kora óta viszem családi körbe, de kicsit lelkifurim is volt, h. nemigaz h. nem bírok vele otthon maradni.....de nem bírtam...
pedig ugye anyu is mondta, h. ilyen picinek még a megszokott dolgok kellenek stb...és rájöttem, h. inkább most kellenek neki a megszokott dolgok pl kiságyában imád aludni.....mert míg csöpp volt, addig a mózesben bárhol elaludt...de szerintem amíg kiegyensúlyozott boldog a baba addig nem lehet nagy gond....most ezzel magamat nyugtattam.. :) bár mi nem aludtunk még máshol.....persze hacsak nem vesszük azt h. már kétszer költöztünk a bébivel..... :shock: és most jön a harmadik a végleges!!de eddig jól vette az akadályt.

mások??ti hurcibáljátok a babákat?vagy inkább otthon vagytok velük??

szeder: én is homokfóbiás vagyok...nemtom hogy lesz....pont a kosz miatt zavar....meg h. ropog a homok aztán mindenütt....megőrjít...(sajna tisztaságmániás vagyok)....tudom már sokan mondták, h. gyerekkel úgyis feladja egy kicsit a dolgot az ember, dehát.....eddig nagy változást még nem vettem észre.
majd rögtön fürcsi lesz utána...vagy nemtom :lol:

Kép
winona

mambu: köszi a pdf-t!!
na ritkán jövök de akkor..... :)
na biztos akartam még vmit írni...

Kép
winona

mégegy, hátha van jó ötletetek, az én manóm mindig este hat-hét óra fele beájul......viszont olyan korán nem akarom letenni, mert akkor ötkor kukorékol......
most kilenckor keltjük és fürdés....és akkor olyan fél 10 fele teszem le......h. mondjuk csak hétkor keljen...hát kiváncsi vagyok...
dehát ha álmos akkor alszik, ha nem álmos akkor meg napközben minek altassam???úgyse tudnám...
gondolom, most ez így jóó, aztán úgyis mindig változik, nem?erősítést várok :)

Kép
winona

Még tegnap akartam írni 2 anyukának:
Minyu és A.m: Nagyon szépek ezek a kiccsávók!

Monee: Húúú, nem semmi az a kajamennyiség, amit Ákos benyomott!!! :) És ez az "eltűnt a foga"... jót röhögtem! :)

Márti: Nagyon édes Kamilla! Csak nem lemászott a játszószönyegéről? Már ő is kúszik, vagy netán már mászik???
Klassz a babakocsi! :)

Realdream: Nagyon édesen néz Manód! Ez hülyén fog hangzani, de olyan okosan alszik. Szóval tök okos fejet vág! És gratula a 8 kilóhoz!
Biust azért kellett tornára vinni, mert sokat "repülőzik" ha hason van. Kiderült, hogy nagyon lazák az izületei, meg a nyak- és vállizmának erősödnie kell. Amúgy a gyógytornász szerint Bianka határeset: mert lehet, hiogy torna nélkül is rendben menne a mozgásfejlődése, de én nem kockáztatok. Inkább most viszem tornázni, amig nincs lemaradva a többi babától.

Eszike: Nagyon édes Noncsi a videókon. Nekem a tornázós a kedvencem. :)

Starlark:
Ha Doncek 12 órát alszik, akkor nem durran szét a cicid? Én nem bírnám!
Hogy ünnepeltetek? Az a sörös kép nagyonm ott van! :)

Mambu: Luca és Lili is nagyon szépek a képeken!

Szeder: ...nálunk dettó!! Most üvöltött Bia a cicin. Egész nap csak nyámmogott, és este sem kellett neki! Fél órát kínoztam, de nagyon sírt....
Úgyhogy hiába mentem Fűzfőre tejcit szaporítani, szerintem Bianka hamarosan nem fogja már elfogadni. Bezzeg a tápi az csúszott neki!
Adél meg úgyis "benne van a korban ":) :) már nyugodtan ehet mást is!
Egyébként Adél tiszta anyja!!! :) és nagyon édi-bédi husis pofikája van!!

Winona: Én is dokit váltottam, holnap megyünk hozzá!
Enyém baba alszik máshol is szerencsére... csak anyósoméknál nem ment a szunya rendesen. Én is szívesen hurcibálnám Biankát, csak itt Pesten nem szeretem, mert mire eljutunk valahova, addig szopiidő lesz!
Vendég

Képzeljétek! Sütöttem tej-tojás és búzaliszt mentes csokis-kókuszos tortát! És tök finom lett! Nesze neked diéta! Kezdek hozzászokni ehhez az étrendhez és már kezdem kitapasztalni, hogy mit lehet enni és mit nem. És édességet is eszek!!! :) És így már nem is olyan sz@r az élet :lol:
Vendég

Blúmi: Mi a baj? :(
Vendég

Na megyek szundizni! Holnap megyünk az új dokinéninkhez és kapunk oltást is. AZtán jönnek a szüleim, mert színházjegyük van a Madáchba a Macskákra... -én leptem meg őket! :lol: .. csak hogy nálunk legyenek! ..úgyhogy nem tudom, hogyan fogok jönni holnap. Jó éjt csajok!
Vendég

Eszike!
Merre mész??- bocsi ,tuti, hogy írtad.. de nem találom.

Realdream!
Nagyon jó látni a hintát! Bár, hó lepte, de akkor is! Csalogatja nekem a nyárt! Olyan helyes kisfickód van! :)

Starlak!
Donát egy superman! Nagyon ügyes!! Majd, amikor téged "dumál le" az nem lesz piskóta. Én már tudom -a fiúkkal kapcsolatban :) :)

Blúmi!
MI A BAJ??????

winona!
Köszönöm szépen!
Nem hiszed el, pont kérdezni akartam,hogy mikor költöztök?? Winona! -kérdezhetem,hogy hány évesek vagytok a pároddal??? -még nem emlékszem rá,hogy írtad volna. Iwiw-en vagytok??? Tök jó lenne már látni benneteket.. mindenkit ismerek jóformán arcról.. de téged nem- bocsi, hogy feszegetem a témát.. de kivi vagyok rátok is!!!!!!

Sziszi!!!!!!!
Részvétem a nagymamád miatt :( :( -most olvastam vissza. :(
HOgy vagytok?????????? Rékus jobban van???????? Ha olvasol, akkor írj kérem!!!

Bejci!
Akkor látom, hogy nálatok is eljött ez. Én nem értem! Miért van az, hogy van tej és nem kell nekik????? Annyira fáj a lelkem!!! Most kitaláltam: ha lesz lelkierőm, akkor lefejem a tejet, és azzal fogom a tejpépet kikeverni.. nem kell hozzá sok tej, hogy jó legyen, hátha még ezzel is be tudok a szervezetébe juttatni egy kis többletet. Most még egy hónapig mindenképp adni akarok neki a tejemből! Aztán majd meglátom. - ma is 3-szor kért mást, mint a cici. Szó szerint addig üvölt ,amíg nem kap enni! Nagyon ki vagyok ettől :( De miért?????? Hisz annyi tejem van.. és még sem kell már csak a tej :(
Na ez van, majd csak feldolgozom..
Mai menüje: - tejpép 10 óra körül
- finomfőzelék -fél üveggel
ebéd körül
- délután 5 körül fél banán
egy egész almával!
E mellé még szopik is.
Most a csőrös pohár is minden nap játszik, sőt, vettem szivószálas bébi italt!
Képzeld!
Tud inni szívószállal.. igaz túlszívja és mellémegy ezáltal, de iszik szívószállal. A cumisüveggel csak játszik. No ez van most velünk.
Ügyesen a dokinál.

Márti!
Veletek? Mi van???

szeder74

Szép Reggel! :)

Blúmi: Mi a baj? Párod megfeledkezett róla?

Bejci: Azt a süti receptet feldobhatnád, gyerkőcöknek első sütinek szintén jól jönne!
A cici nem durran szét mert igaz hogy Doncek 9 felé alszik és úgy 7-8 körül kel /tegnap kivételesen 8-8-ig aludt/ én 11-kor lefekvés előtt még fejek egyet, ezt vacsira vissza is kapja tejpép vagy simán tej formájában mert akkor már elég kevés tejem van :( Hozzászoktam mert másfél hónaposan mikor 4,5kg lett átaludta az éjszakát és ez azóta így van.

Ünneplés nem igazán volt. Vettem egy pici tortát /itt nem igazán tudok sütni ha egyedül vagyok itthon és utálom a konyhánkat/ és este neki álltunk családfát gyártani a Myheritage.hu-n :)
Könnyebb lesz majd elmutogatni Donceknek így a rokonságot, jah meg a képek alapján kimutatta hogy Donát 17%-al az apjára hasonlít jobban LOL :)

Druk Biusnak az oltáshoz!
A Macskákat nagyon szeretem :) Mi két éve láttuk a szegedi szabadtérin :)

Szeder: Szupermannek nem hívnám mert lusta mint a föld :) /Még mindig nem hajlandó forogni, csak ha vmi nagyon izgatja akkor az oldalára és inkább hátra tekeri a fejét/ De a kezeivel nagyon ügyes fél órát elmolyol egy partedlivel hogy kiszedje a bevart cimkét és azt minden lehetséges módon a szájába gyűrje :) Olyan komoly arcot vág hozzá hogy alig bírom nevetés nélkül de nem nevetek mert akkor rám néz és vége a mutatványnak :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Csak ideértem végre.
Tegnap szerettem volna már írni,de egész nap nem volt net. Most próbálok visszaolvasgatni és reagálni, mert jól el vagyok maradva a történésekkel…

Először is névnaposok:

Szeder,
BOLDOG NÉVNAPOT kívánok Néked! :)

Blúmi,Betti,Starlark,
Bálintnak, Julicsinak, Donátnak NAGYON BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT! :)

Betii,
BOLDOG NÉVNAPOT Neked is! (ha ma tartod):)

Humanka,
Benő hogy van?Láza lement? Nagyon édes a képeken!Az a pucér támasztós! :D A fintorokról nem is beszélve!

Anyoooka,
Jaj, Ti szegények!2 beteg gyerkőc:) Olyan rossz lehet. Gyógyuljatok hamar! Van már változás? Remélem.

Bejci,
Örülök,hogy nincs semmi baj Biussal. Hááát, lehet tényleg a pénz beszél…a fene tudja ilyenkor. Persze, ha már ott a gyanú, meg,hogy lehet javítani, akkor természetes,hogy az anya a legjobbat akarja a gyerkőcének :) Kíváncsi vagyok milyen a torna.
Én legutóbb azt vettem észre,hogy ha felveszem Andort kézbe, akkor a kis kezet picit hátrafele csapja. Van hogy egyikkel kapaszkodik, a másikkal meg inkább hátrafelé nyújt :O Nemtom ez jó-e vagy sem. Problémának nem hinném,hogy az lenne. Mit gondoltok.
Arra gondoltam,hogy ha viszem majd úszásra (lehet már jövő héten) akkor az is segíthet ugyebár a mozgásfejlődésben.
Tök jó fej volt a védőnőd!:D

Honey,
Gratula a 800gr-hoz!!! Nagyon szuper! Hogy vagytok? Meggyógyultatok? Remélem :)

Eszike,
Tök jó,hogy Noémi így élvezte az úszást! :) Az anya kommentekről meg no comment :( :(
(priv-ben máris írom a tornára a „megoldást”-bocsesz,de nem voltam egész hétvégén gépközelben)

Nah, ennyi sikeredett most első körben, mert Andorom felébredt. A 281. Oldal elején vagyok,szal van még mit behoznom :)

Addig is szép napsütéses napot mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Köszi az érdeklődést! Olyan bazi sz@r kedvem volt tegnap is, mint egy hintalónak. (hogy a klasszikust idézzem) Nem is írom le, hogy milyen dolgokon túrtam fel az agyam, mert teljes hülyeség. Ráadásul ez az évforduló kicsit felkavar, mert más szomorú emlék is társul hozzá,de rről nem is írnék, ez az oldal nem ilyenekről szól... Aztán apa olyan édes volt, elvitt vacsizni, aztán este óriásit játszottunk Bálinttal, és egész jókedvem lett! Úgyhogy sikerült apának a tegnapi napomat a béka segge alól visszahoznia! imádom! :) :) (persze nem csak ezért)

Én már alig várom, hogy elérjük a hat hónapot! Annyira szeretnék már fogyni, de meg akarom várni a fogyival, tornával a hozzátáplálást. (jól látom, hogy már alig maradt, aki még csak szopiztat? Márti, Humanka...)

Bejci! oltáshoz drukkolok!

Julcsinak, és Bettinek is boldog névnapot kívánunk a messzi sítáborba!!!

Ja: tegnap a korona az volt a napomon, hogy bálint megütötte a 8 kg-ot. (ahhoz képest, hogy januárban még azon aggódtunk, hogy elapad a tejem, szépen sikerült visszahozni, és felhízlalni)

Ti hóban tudtok menni sétálni? Kocsival, kendőben? A kocsink nehezebb terepen szinte tolhatatlan, kendővel pedig attól félek, hogy perecelek...

Megérkezett a pilates dvd! Köszönöm még egyszer Starlark!!! Remélem lesz hatása. (első látásra nekem fura, mert én mindig az ugribugrit szerettem . De ugye már nem vagyok csitri, és ezzel a +10Kg-mal azt már nem lehet)
blúmi

Blúmi: De jó hogy végére apa kitalálta mi kell neked hogy jobb kedvre derülj :) 8kg? Gratu. Az én pici fiam most kezd aggasztani mert stagnál...

Pilateshez pedig kitartás! Csináld nyugodtan nem csappantja meg a tejet de pár alkalom után már érzed milyen jól hajlik újra a hátad. Ha tudom én mindennap csinálom. Nekem 20-at kéne ledobnom hosszú menet lesz.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Márti: jól értem, hogy Nektek meg van az Anne DVD-n? Ha lehet tudni, hol szerezted? Nagyon szerettem azt a sorozatot :) Lánykád tündéri, és a babaverda, na jó hintó :D is jól néz ki! Csabinak mielőbbi jobbulást!

Realdream: tündérien alszik a gyerkőc!

Monee: nekem a következőt javasolták, amig nem eszik majd Zalán sokat: egyben megcsinálni egy nagyobb adagot, beletenni jégkockatartóba, majd úgy be a fagyasztóba, ha megfagyott akkor át egy zacskóba. Igy lesznek kis adag kajáid, és el tudod dönteni, mikor mennyit olvasztasz ki belőle.

Gwini: nekem a fejés szaporit legjobban, plusz a tészta kaják, és magamhoz képest iszonyat mennyiségű folyadék (4,5-5l)

Starlark: utólag is Boldog Névnapot Donátnak! Doncek és a sör nagyon jó :D

Mambu: Lucus is aranyos kislány! :)

A.m: gratula a 6 hónaphoz Mini Gyuszinak! Vagy mostmár Midi? :D

Nagyon szép havas a táj mindenkinél, nálunk is hasonlóan néz ki :)

Blúmi: örülök, hogy párod fel tudott dobni tegnap! Én tegnap kendővel metem be a városba.

Winona: Zalán eddig aludt máshol, de én csak mostanában látom rajta, hogy már nem mindegy neki, hogy hol-kivel van, megkülönbözteti az ismerős/nem ismerős embereket néhány hete. Rá is akarok szokni, hogy átjárjak majd vele anyumékhoz, hogy ott is elaludjon. És én simán hurcibáltm, kb 5 hetes korától kedzve. Most is minden héten megyünk unokatesómékhoz, 10 hónappal idősebb a kisfia.

Bejci: majd mesélj milyen volt az új doki!

Szeder, Bejci: Zalán is kevesebbet szopizik mostanában, ha már kicsit is jól alkott nekiáll nézelődni és vigyorogni. Ennek örömére viszont 2,5 óránként eszik kb megint. Mondjuk ő még mindig csak AT-n él.

Kép
kistiggrincs

Jah, ezt meg elfelejtettem: Zalán tegnap (igaz még csak egyszer) de megfordult a hasáról a hátára. Azóta még nem jött össze neki, de majd sikerül megint :)

Kép
kistiggrincs

szisztok Csajok!

Bocsi, hogy eltűntem, de otthon katasztrófális állapotok vannak.
El kezdték az alattunk lévő lakás átépítését és egyszerűen nem lehet megmaradni a lakásban.
3 ütvefúróval dolgoznak egyszerre. :(
Szegény Flóra tegnap már karikás lila szemekkel fúrta be magát a nyakamba és úgy üvöltött, annyira fáradt volt!! :cry:
Persze most esett le ez a köcsög hó is, hogy ne tudjam használni a kocsit.
Szóval most anyóséknál dekkolunk szinte minden nap, hogy legalább a gyerkőc tudjon aludni napközben. Itt meg ritkán jutok géphez....

A lényeg a lényeg, hogy sajna csak most tudom elküldeni a Humana rendeléseket. Szóval aki bújt aki nem....
Ha valaki lemaradt, akkor valószínűleg a jövő hónapban is lesz rá lehetőség.

Most elköszönök, mert megyünk holnap Zalakarosra és még iszonyat sok dolgom lesz.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

winona!
Én nem viszem máshová aludni Manót - tulajdonképpen majdhogynem sehová sem hurcolom: időnként elmegyünk a férjem Anyukájához Szolnokra (eddig talán 3-szor voltunk), és most úszni. Ezen kívül kétszer fordult elő, hogy egy csmó dolgot el kellett intézni, ezért beraktuk a babaülést a kocsiba, és mentünk vele együtt. De aludni vágképp nem tudom elképzelni. Ebben biztos nagy szerepe van annak, hogy ő egy ennyire várt és nehezen összejött baba, de el sem tudom képzelni, hogy ne velem/velünk legyen. Sokszor nagyon nehéz is, ezért megértem azt, aki szívesen megy el kettesben a párjával baba nélkül, de nálam ez így működik.
realdream

Realdream: szerintem Winona nem arra gondolt, hogy otthagyod aludni a babát. Én se hagyom ott Zalánt sehol, eddig talán 3szor vigyázott rá anyukám két szoptatás között. Viszont ha megyünk valahova egész napra, attól még az ő napközbeni alvása nem maradhat ki, ezért idegen helyen alszik (úgy hogy én közben ott vagyok vele) Szvsz Winona erre gondolt.

Honey: jó pihenést!

Kép
kistiggrincs

Altatás: én viszont ott szoktam hagyni aludni, anyuéknáél vagy anyósoméknál. :roll: Apósom nagyon ügyes altatásban, Lili általában vele alszik el ebéd után. Én igazából azt szerettem volna ha a nagyszülőknél ott lehet hagyni őket hosszabb-rövidebb időre. De nálunk ez be is vált, előfordult, hogy ha koncertre mentünk akkor anyósom átjött, este megetettem Lucát ő pedig Lilinek adott tápszert meg megfürdette míg mi elmentünk Pestre. Lefektette a csajokat gond nélkül, pedig 99%-ban mi fürdetjük és altatjuk őket.

Kép

Kép
mambu

Sziasztok!

Eszike, Starlark!

Amiatt amit Honey írt, lehet hogy sikerült lemaradnunk a rendelésről. Ilyen az én formám. :( :( :( Annyira sajnálom csajok! :(

Alvás:
Én sem hagyom ott sehol, viszont többször aludtunk anyuméknál együtt. Nem is tudnám ott hagyni, hiszen a cicit senki nem tudja helyettem odaadni. :roll:
Menni megyünk, minden héten többször városozni. Nekem ez így jó, kimozdulhatok kicsit, Ákos mégis végig velem van, hogyha kell neki valami, akkor azonnal tudok reagálni. Kicsi kora óta csináljuk ezt, úgyhogy nálunk már zökkenőmentesen megy. Az elindulás a gáz egyedül, azon néha elszoktam dobni az agyam. :twisted: :lol:

Kistigrincs!

Gratula Zalánnak! :D Lesz ez még jobb is. :)
Köszi! Ha majd eszik husit, akkor így fogom csinálni. Most a kávés poharas megoldásra rendezkedtem be. A kávés poharakat már beszereztem és hétvégén indul a pürésítés akció. :)

Blúmi!

De jó, hogy apa fel tudott vidítani!!!
A szopival nagyon ügyik vagytok!!! :)

Rólunk:
Tegnap voltunk mázsáláson. 8390 gramm és 68 centi a Csöppöm.
Az éjszakánk rossz volt, egész éjjel kalimpált, mocorgott Ákos. Fáj a pocakja, mert egy-egy lábemelésnél volt némi hanghatás a gatyóból. Pedig tegnap nem is kapott szilárd kaját, csak egy kevés almalevet. :(
A depi engem is megkörnyékezett kicsit, bár ez tuti összefüggésben van a kialvatlansággal is, akkor vagyok ilyen ziznyák. Vége lehetne már ennek a napnak!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?