A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

/www.vargaikrek.gportal.hu

rengeteg ikres kinőtt cuccuk van + játékok

Kép
muzsuzska

Na, visszaolvastam.
Igen,most már látom,írtad a mécsest. :lol:

Kép
flóra 11

Na, kitaláltam. Barna rizs leszt szójakockás cuccal (amilyet a múltkor is csináltam egyszer, nem érdekes), hozzá pedig üveges szósz. Ezek vannak itthon. :D

KépKép
benó

Benó,"kimostad" már a hajad? Ez olyan jó kifejezés,minta levennéd a hajad, zsupsz be a mosógépbe és kimosom. :lol:

Kép
flóra 11

Na, ez a kaja egészen jól hangzik. :lol: Ehetőnek. :lol:

Kép
flóra 11

Nem az én szavam, a Tancsué és a Mártié, nem akarom learatni más babérjait, de egyébként tényleg jó. :D
Na, akkor én most elhúzok innen, mert a Melcsi fél 11-re jön, addig kiporszívózok, ha felmosni nem is tudok. Na, helló.

KépKép
benó

Én magamnak csinálok brokkoliból főzeléket. Többieknek nem tudom.

Kép
flóra 11

Kreatív takarítást,Benó! :lol:

Kép
flóra 11

Nálunk ezt így mondják.Legtöbbször.Sőt mi azt is úgy mondjuk,hogy fel megyünk Pestre,de a Pestiek is azt mondják,hogy Fel mennek Miskolcra.Mert ezt tényleg ők mondják jól.

Kép
martik77

Ja, igen, kimostam. :D Most meg elmosogattam. :D 2 pohár maradt. :x Az már nem fért oda. :roll: :lol:

KépKép
benó

Igen, tudom, hogy mindenki azt mondja, felmegy Pestre. Gondolom ez onnan ered, hogy valamikor azt mondták, felmennek Budára,mert ugye az fenn van a dombon. Aztán összeolvadt a két város,lett Budapest, így most rövidítve is ezt mondják. Vagy azért,mert Budapest a fővárosés tiszteletképp felnéznek rá.

Kép
flóra 11

Mi is azt mondjuk, hogy felmegyünk Pestre. :D De hozzánk képest felfelé is van. :D

KépKép
benó

Már megint tetű lassú lett az oldal. :evil:

Kép
flóra 11

Nem csúnyaságból mondtuk a kimosást, Márti. Én örülnék, ha tudnék valami ízes szót innen, a mi tájékunkról, de sajnos, itt csak olyan snassz szavak vannak, semmi különös. :roll:

KépKép
benó

Én is tetű lassú vagyok, megyek is porszívózni. :lol:

KépKép
benó

Talán ki kellene mozdulnom kicsit itthonról. Mit szóltok lányok? Itt most minden fiú alszik, nem hiányzok senkinek sem.

Kép
flóra 11

Tudom,hogy nem gúny volt.
Pesthez képest mi is feljebb vagyunk a térképen

Anyám Pl Ózdon lakik és ő olyan Á betűsen beszél(Áozdiasan)Csak nem olyan erősen ejti az Á-t. :? :)

Kép
martik77

De akkor jól öltözz fel!!!!!
De a friss levegő az jót tesz!!! :D

Kép
martik77

Hát igen. Itt felénk csak a szlovák beütés érezhető a nyelvünkön,sajna. Múltkor annyira röhögtem,mikor a versenyzúket szállásoltuk el, a recepciós hölgy minden második szava szlovák volt. Szegény magyarok egy kukkot nem értettek belőle. :lol: Fordítanom kellett az itteni magyart magyarra. :lol: Nem mindenki beszél így, a F. és az apu is kimondottan allergiásak arra, ha szlovák szót is belekeverünk a beszédbe. Nem is szép. Tehát nálunk ilyet nem szabad csinálni. De vannak olyanok, akik teljesen összekeverik a két nyelvet.

Kép
flóra 11

Szóval fordítottad a magyart magyarra!! :D :D :D

Kép
martik77

Na, helló, én marha gyorsan tudok porszívózni. :lol:
Majd du. felmosok meg a tűzhely külsejét is kitakarítom, a belsejére nem visz rá a lélek. :?

KépKép
benó

Te végül mit főzöl, Márti?

Mozdulj is ki kicsit, Ildó. :D

KépKép
benó

Atya ég!!!
Te tényleg ennyire kreatív(lelkes) lettél vagy maga az Amerikai Elnök jön hozzátok?????? :lol: :lol:

Kép
martik77

Igen, tolmácskodtam. :lol:

Ilyenek itt is vannak, Márti.Pl. abban a faluban, ahol tanítok ö betűsen beszélnek. Pl. lesz-lösz, meg-mög,stb.
A nagyikám szülülőfalujában pedig ü betűsen beszélnek. fizetni-füzetni, cipő-cüpő...
A másik nagymamám falujában í betűsen, pénz-pínz,

Van falu,ahol nagyon nyílt a betűt használnak, majdnem e betűnek hallatszik. Volt onnan egy oszttársnőm,mikor bemutatkozott azt hallottuk Berecskei, de ő Baracskai volt.Kérdezem,hogyan, Berecskei? Ő vissza, nem, Berecskei. :lol:

Kép
flóra 11

Főzeléket,de még nem döntöttem melyiket.
Szerintem krumpli lesz. :D

Kép
martik77

A tűzhely belsejét én is tervezgetem már kitisztítani, de ahhoz tényleg több energia kell,mint amennyi bennem mostanában lakozik.

Kép
flóra 11

Hát valahogy nincs nagy kedvem mégsem kimenni. Állandóan cikáznak a szirénázó autók, biztos megint sok a baleset a hó miatt.... :(

Kép
flóra 11

a gyerekek az elnökök :lol:, nekik takarítok majd :D

KépKép
benó

Megyek kaját csinálni.Majd jövök. :D

Kép
martik77

Márti,amit kitalálsz, azt főzök ma én is. :lol:

Kép
flóra 11

Na a krumplit már oda is rakta.
Ildó nyugodtan.Legalább adunk ötletet egymásnak.

Főzelék ritkán van nálunk.Így az most jól fog esni. :D

Kép
martik77

Na ma már elkezdtem tüsszögni. :?
Nem baj,csak hamar menjek ki belőle. :)

Kép
martik77

Én is hoztam kaját. Mostanra már nagyon megéheztem.

Kép
flóra 11

Azt még nem is írtam az egyik újságban reklámoznak vasaláshoz széket(vasaló szék) :shock: :shock: :shock:

Ezt tuti azoknak találták ki akik utálnak vasalni.Hátha ülve könnyebb.
És vagy 6 ezer ft-ba kerül :?

Kép
martik77

Jó étvágyat!!! :D :D :D

Kép
martik77

Én vettem fel a pulcsi alá egy pólót, fázom. De még így is érzem a hátamon és a karjaimon a hideget, a fűtést is felcsavartam.

Kép
flóra 11

Én terhesen szoktam ülve vasalni,de akkoriban írtam, hogy sokat kellett. Állva nem bírtam volna annyit. De minek ahhoz külön vasalószék? :? Bármilyenre le lehet ülni, nem?

Kép
flóra 11

Akkor kaja után én is főzök. :D

Kép
flóra 11

Benó, ezt neked találtam,meg neked is Mártikám.

Nézzétek meg.

http://www.kulinarisvilag.hu:80/hun/cik ... rhesnaptar

Kép
flóra 11

Azért kell külön vasaló szék,hogy ilyen néven is eltudjanak valami széket adni. :?

Kép
martik77

Na az ajánlott kaják közül csak a gyümölcsöt enném meg.

Nem ilyen válogatósoknak készült mint én. :?

De nagyon jó oldal!!!! :D :D :D

Kép
martik77

:lol: Remélem legalább a Benó majd talál valamit magának.

Kép
flóra 11

Tényleg, a Benó már nem küldi a tudnivalókat. Melyik oldalról szokta kimásolni,nem tudod?

Kép
flóra 11

Nem tom.De emil én is szoktam kapni ilyen várandós naptárt minden héten.Lehet ugyan az amit ő régen írt.

Kép
martik77

Én is odarakodtam a főzéssel.Hoztam egy kávét magamnak. Ma még nem is ittam.

Kép
flóra 11

Én már mondhatni hetek óta alig iszok nescafét.
Valahogy nem kívánom.
Pénteken ittam Tancsunál azóta csak egy kt kortyot L. nesc-ból.

Kép
martik77

Márti, nem szoktad nézni a Viasaton a Segítség gyerekeim vannak? Olyan jó gyereknevelési tanácsokat adnak.

Kép
flóra 11

Alig tudtam visszajönni. Egyik hsz-t 2x küldte el, aköv. meg egyszer sem. :evil:

Nagyon fáj a derekam és néha a hasamban is szurkál,nagyon erősen az az érzésem, megjön a piri. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.18 11:42-kor.

Kép
flóra 11

Kidobott az oldal :x

Kép
martik77

Szóval azért nem nézem mert idióta szülők vannak akik félre nevelik a gyereket mondván attól jó anyák utána szegény gyerek megszenvedi azt,hogy leszokjon olyan dolgokról amit addig engedtek. :x

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?