Sziasztok!
Minikémmel (mármint Mignon, a kutya

) minden oké

. Nem volt zökkenőmentes, mert úgy vergődött és visított (

), hogy nem lehetett megvénázni, meg ilyenek, és kicsit nagyobb is volt a baj, mint láttuk, de mostanra már újra virgonc, bezabált egy nagy adag húsgombócot, és most apával szunyál a hálóban

!
Boo!
Nekem van Zsiri nevű csoporttársam

. Tőlünk kapta a nevet tavaly, mivel kb. 2 méter és vékony is

!
És tényleg édi a bébi arca, nyugi én is látom a miénkét, és szerintem is már most gyönyörű

!
Tímea!
Naggyon király a képed

!
Gabi!
Ez konkrétan már olyan, mintha nem is a te részed lenne

! Biztos kényelmes volt

!
Sztem nekem szülésnél nem lesz ekkora a hasam, mint neked most

! Kíváncs leszek mekkora lesz a végére a tied... Mérted amúgy? Mert érdekes lenne összehasonlítani

!
Amúgy anyu pont ma mesélte, hogy még a Schöpfiben bent feküdt egy hármasikres anyuka, és a 31. héten járt. Beszélgetett anyuval, szegény már nyüglődött, nehezen vett levegőt, de anyu szerint az volt nagyon durva, hogy a bőre papírvékony volt a hasán

(azért anyu nem egy-két terhest látott életében

)! Másnap meg is császározták a légzésnehézségek miatt, de mi van ha nem? Kipukkad a 40. hétre?
Katy!
Jobbulást a párodnak! És sok kitartást neked

! Nálunk is volt térdszalag-baki a Ricsinél, és tényleg nagyon fájdalmas, meg lassan gyógyul, viszont neked is fel van adva a lecke, mert ugye tudjuk, hogy "beteg" pasinál nincs rosszabb

!
Az "áldást hozót" csak azért keresem, mert valamelyik nap ez "villogott" a fejemben, gondoltam, hátha ez vmi üzi odabentről a névre utalva...Még keresem, de azért köszi-köszi!
Biztos kihagytam valakit, akit nem akartam, de nem is mentegetőzöm, hiszen a feledékenység most alapállapot

!
És íme, egy mai pocakkép: