sziasztok,
köszönöm a kedves vigasztaló szavakat, jól esett nagyon!!!! Asszem picit összeszedtem magam, és talán a tejcsi is szaporodik. Most jött ki rajtam az elmúlt majdnem 2 hónap nemalvása minden egyébbel együtt...
Amit nem értek, hogy Ti mindig írjátok, hogy 160-200-akat esznek a babák. Levente itt az egyik legnagyobb és legidősebb baba a maga 5,5 kilójával, eddig nem mértem, de most a tejcsi-krízis miatt elkezdtem és csak 60-80-akat eszik.
Próbáltam lefejttel pótolni, de nem kéri. Ezek szerint nem marad éhen. Rengeteget bukik, kakál-pisil, és hízik. Szóval nem értem, szerintem több kijön, mint ami bemegy, mégis hízik és nő

levegővel táplálkozik????

Na mindegy, azt modnják, amíg hízik, ne foglalkozzam semmi mással...úgy látszik ő ilyen Norbifitnessesen kajál, sokszor, keveset
Apával beszéltem, illetve folyamatosan próbálok vele beszélni.
Tudom hogy nem hasonlítgatunk, sem babákat, sem pasikat, de kíváncsi vagyok, Nálatok hogyan osztjátok meg a feladatokat és az hogyan működik? Lehet, hogy nem is benne van a hiba, csak én várok túl sokat tőle??????
Nálunk az elmúlt hónapban gyakorlatilag a reggel-este rámosolygás-simogatás- fürdetésben segítkezés- néha bevásárlás (ha összeírom, mit vegyen) és amíg eszek, wc-zek, fürdök, dajkálás-ban merült ki a segítsége. Emellett itthon általában ő takarít és mos. Senki más segítségem nincs. Tehát állandóan én altatok, éjszakázok és egész nap is én cipelem a kis seggét Levusnak
Amivel semmi bajom, de tényleg azt éreztem az elmúlt pár napban, hogy fizikailag nem bírom, ezt jelezte a tejcsi apadása is gondolom...
Kíváncsi vagyok, Nálatok hogy működik?
Akciók: Tescoban vannak aranyos rucik jó áron:
http://www.tesco.hu/popupimage.php?ssid ... 81be9e9572
http://www.tesco.hu/popupimage.php?ssid ... 429a4251b4
Ja és még egy, amibe belefutottam: nehogy valaki véletlenül a Pampers Sleep & play pelust vegyen, mert brutál a minősége, gyakorlatilag egy pisitől átázik. Kaki után azonnal cserélem és így is kifolyik olyan vékony és gagyi! Ez a pampersnek az olcsó verziója, nem tudtam, örültem hogy itt falun árulnak egyáltalán pamperst, így gyorsan vettem belőle két csomaggal is

És piros tőle szegénykémnek a popsija, mivel zéró a nedvszívóképessége!
Gyönyörűek a babák, olyan jó nézegetni őket!!!!!!
Peni, tényleg klassz csaj és Anyuka vagy, le a kalappal!!!!!!!!!!!Gratula Zéténynek, nem semmi kölök, ennyit aludni!!!!!!!!!!
Enikő, sajnálom a hasfájást...nekünk volt ilyen de szerencsére nappal...a dobálás, melegítés, meleg vízbe ültetés segített rajta valamelyest...
Hanna, boldog hófordulót Olivérnek! Ünneplés?
Katuska, a szánkózásért irigy vagyok!!! Mi tegnap babakocsiztunk, de abból is majdnem szánkózás lett itt a meredek utcákon, vicces volt
Zitocs, nekem pár napja sikerült az esti elalvást 10-11-ről előre hozni 7-8 közé. Fürdés után kis dajkálás, szopi, villanyok lekapcs, zene, éneklés, hintaszékezés és szépen bealszik
mi volt még?

mindjárt olvasok még vissza...