Én egyáltalán nem ítélem el Noryt! Nyilván megvolt az oka arra, hogy mást jelölt meg kórházának, mint ahol szült. íKi vagyok én, hogy ezt számonkérjem rajta?Ezért már minden más is hazugság??
Én azokat vetem meg mélységesen, akik csak azért bújnak elő a zugolvasó szerepköréből, hogy viszályt és ellenségeskedést szítsanak, hogy nagy igazságosztóként tündököljenek! Most jobban érzi magát, hogy lejárat egy szegény nőt, akinek inkább támogatásra lenne szüksége, és nem vagdalkozásra? Ráadásul róla mit lehet tudni? Mi van, ha ő Nory egy ismerőse, aki valamiért nem állhatja Őt, és azt hiszi ezzel jól a földbe döngöli?
Nekem is van egy topicom, ami zárt lett, épp az ilyen esetek miatt, amik egyre gyakoribbak a babaneten. Oda nyilván az ember nyíltabb HSZ-eket ír. Mindenki maga dönti el, hogy mit ír magáról egy nyílt fórumon, pont amiatt, hogy senki nem akar ismeretlenek céltáblája lenni. Ez szerintem természetes. Noryt nem ítélhetjük el sztem...
Hévíz: Úgy néz ki, tudok menni a lányokkal
BAnika: Ne viccelj! Nem ítéllek el a tejpép miatt
Nekem Lanyané gyanus, ugyanis itt lakik tőlem 10 percre, de még sosem futottam vele össze. VAgy nem is itt lakik, hanem Amerikában? És az is gyanus, hogy a lányai nem hasonlítanak!
És mindenki gyanus, aki vékony, mert, hogy a túróba tudtak visszafogyni, mikor én nem tudok? Biztos nem is szültek, hanem a gólya vitte nekik a babákat!