A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

gabi. nagyon jo a jatek! meg az arany is, amit sikerult elerned anyatej javara. nalunk kb 1/3 a tapi es 2/3 az anyatej, de vannak rosszabb napok is.
a tea nekem is nagyon kell. es most elfogyott. a kovetkezo szallitmany jovo het csutortokon jon. :cry:
vettem more milk kapszulat. nem hozott nagy valtozast...
szed meg valaki olyat?

en adtam mar tejet a fagyobol a kisasszonynak (meg az elso napokbol volt ket adag), es bepuszilta.

nagyon edes marci!!! felvettuk az udvarlok soraba :lol:

zsebi.szabi is nagyon edes. es a kertetek nagyon bejon. itt mar elolvadt a ho. :cry: :cry: de igy konnyebb setalni menni. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Én is szedtem a more milk-et, nekem azt hiszem nem sokat segített. Ügyes vagy te is a 2/3 aránnyal. Én sajnos nem mindig tudok fejni, mert a nagyobb gyereket is el kell látnom, így többnyire csak éjszaka van rá lehetőségem.

Zöldi! Neked is köszönöm szépen a felajánlást. Lehet tényleg élni fogok vele. Pillanatnyilag nem tudok kimozdulni, mert a férjem külföldön van, de ha itthon lesz és még él az ajánlás értemegyünk!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, Mush: köszi :)

Enikő: 1200 volt, és hibátlan állapotban van :)

Mush:
[quote]n írta:agyon edes marci!!! felvettuk az udvarlok soraba
Ezt meg se mondom Kiskoboldnak! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

És két kép:

Kép Levente a hóban

Kép mosoly

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

zöldi: akkor dobjam ki a fagyitejeket? 48órán belüli fejések.. nekem azt mondták addig áll el hűtőben. gondoltam akkor ugy jó ha 48órán belül fagyasztom le :oops: mondjuk eddig se kellett felhasználnom, már dobálom ki én is a decemberieket.

manna: ez az annyi a bajom csak ezzel a hasfekvéssel amit korábba is irtam h csak balra forditva "tud" hason lenni :( remélem jövő héten dévényesek segitenek!

tejcsi: kicsit rosszul érzem magam amiatt amit irtam, mert nem akartam senkinek rossz érzést okozni.. én azért irtam mert nekem igy bevált amugy előtte pont egy szopi tanácsadó néni mondta h sok mulik rajtam és a gondolkodásomon és nálam működik is ugy érzem. mondjuk én amugy is eléggé hiszek a gondolat erejében, de nem akartam azt sugallni senkinek h nem jól csinálja v iklyesmi. természetesen elhiszem h van olyan h téleg kevesebb a tehcsi és sajnálom is akinek igy van. vmennyire meg tom érteni mert pár hete engem is elkapott a pánik, de sikerült visszahozni a dolgot. szóval elnézést mindenkitől ha vkinek rosszul esett nem állt szándékomban eredetileg segitségnek szántam berninek csak nem teljesen ugy sült el. én továbbra is hiszek benne amugy.

ma megpróbáltuk 6kor fürdetni 7helyett h legyen kicsit több időm este, mert ha 7kor fürdik 9kor tudok kijönni tőle mire tuti elalszik és onnan már alig marad vmi idő, de nem vált be, uugy 9kor jöttem ki mert mintha bele lenne éppitve egy óra uugy fél9kor aludt el:) mondjuk kitartok pár nap alatt biztos rááll. ja és lehet csinálok ma egy álometetést 11kor mielőtt lefeküdnék én is és akkor talán nem kelne 1kor hanem csak később és én is tudnék eccerr aludni legalább egy 4órát. hm remélem nem zavarom össze a rendszert de most h holnap már 3 hónapos ugy érzem elkezdhetek ugy próbálkozni h nekem is jó legyen vhogy..aztán majd meglátjuk.

na megyek is még van egy félórám 11ig:)jóét

ja és holnap szoritsatok oltás!!!

andy

Kép
andy30

na mar fel is ebredt. mit vetettem,Istenem?
mentem altatni megint

KépKép
KépKép
mush589

enikő: nagyon édesek a fiacskáid:)

Kép
andy30

musi ne félj fog ez alakulni még csak 8hetes!

Kép
andy30

Egy pár kép!

Dani rájött, hogy ha odatolja a széket a konyhapulthoz mindent elérhet. Ne tudjátok meg mi van sokszor ott. Mosogatóból ki-be pakol. Résen kell lennem a kések miatt. Eszméletlen, hogy már nincs akadály.

Kép Na ez a pakolós! Kép Gergő Kép Gergő mosoly! Kép Ma csörgőzött kicsit!

Amit Dani állandóan el akart venni tőle.

A másik muris dolog:

Végre volt egy kis időm és nyugalom volt (Dani aludt) gondoltam lekamerázom Gergőt. Nem is készült még róla semmi filmecske. Szóval bekapcsolom, nézelődik, egyszer csak vörösödik a fej és rottty, majd kis idő múlva megint. Hát ez kész!!! Végre eszembe jut, hogy kézbe vegyem a kamerát, erre meg ilyen "zenei aláfestés" lett a szalagon. Visszanéztem!! Hallatszik!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tesco-s pelus!

Mindkettő gyereknél ezt használjuk és be is vált. Néha vannak balesetek, de nekünk mindegyiknél volt eddig. Viszont árban ez nálunk az egyik legolcsóbb és szerintem jó is.

Különalvás!

Elejétől fogva Dani és Gergő is (most egy szobában alszanak ketten) külön szobában alszanak tőlünk. Nem tudok sajna pihenni, ha velünk vannak a gyerekek, mert nagyon éberen alszom és mindenre felébredek.
Viszont Gergő jobban alszik az én közelembe, de már magában is tud jókat szundizni!

Mennem kell! Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabidani: annyira aranyos a "nagyfiad", ahogy ott áll a széken :) Gergő babáról nem is beszélve...

Enikő: neked is gyönyörűek a gyerkőceid, nagyon hasonlítanak rád, főleg a szájuk környéke :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki aktív és jól van!

Mush: Sajnálom, egyszerűen nincs tippem, esetleg vedd oda magad mellé az ágyba. Vagy nem tudná rendes üvegből inni a tápit, hogy éjjel gyorsabban végezzetek? Bölcső? Ringatás? Fehér zaj - azaz állandó zene? Ténlyeg passzolok, de az, hogy egy-egy órákat alszik, az biztos nem frankó. Olvastam az alvásról és úgy tudom, hogy vannak az REM-es részek, amikor éberen alszik és a mélyalvás, amely azt követi. Nem tudom, hogy nálatok van-e ilyen alvásközpont, de esetleg utánanézhetnél.

Zöldi: A plusz 20 percentet nem tudom, majd megkérdezem.

Képzeljétek Domi napok óta akár órákat is elvan magában, mert MEGTALÁLTA A KEZÉT. Ahányszor egyedül hagyom, azonnal elkezdi nézegetni, ide-oda csavarja és közben követi a szemével. Olyan drága...

manna

Kép
mannababoca

Jó reggelt!

Remélem mindenki jól van!
A babák gyönyőrűek, és a nagytesók is nagyon aranyosak!

Berni boldog névnapot!

Hogyan tudom megakadályozni, hogy Daninak reggelre ne fájjon ennyire a hasa? Napközben 4-5x is kakil, de éjjel szinte soha! Reggelre annyi összegyűlik benne, szegénykém nagyon kínlódik. Nem segít az Infacol, a torna, semmi... :( :(

Enikő! Eladni nem tudom, mert a környéken minden kisbaba a saját anyatejét kapja. Még mindig áll a felajánlás! Csak el kell érte jönni!

Manna Dani is egyre többször nézegeti az öklét, összeráncolja a szemöldökét, és csücsörít is hozzá...

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt!

Hunornál még mindig tart az éjszakai evéses széria, ugyanúgy felkelt 3/4 1-kor, meg 3/4 4-kor, pedig az előbbi heteken át már kimaradt. Ez nem is lenne gond, de a hajanli evés után már nem alszik következő etetésig, ma is 1/2 6-kor már kukorékolt.

Ő is édesen eljátszik a kezével, egy erre rendszeresített színes pelenkával és egyre jobban érzi magát a játszószőnyegen. Tegnap 3/4 órát játszott. Már eléri a lógó játékokat és meg tudja őket fogni. Olyan édes!

Gyönyörűen süt a nap, bár még elég hideg van. Következő etetés után elsétálunk a piacra.

Gabidani, Enikő, gyönyörűek a srácok!!!

Kép
Kép
szeles4

Mostanában ez a kedvenc képem:
Kép

Ezt nem annyira szerette:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok Csajok!

Na, borult az éjszakai folyamatos alvás, Zsófi most éjjel kétszer is kelt, de mindkétszer csak vigyorgott meg nézelődött az ágyában. Gondoltam, ha már ilyen éber, megetetem. Aztán mindkétszer be is aludt. :-D Talán ha éjszaka is eszik, akkor a ciciket is kiegyensúlyozottabb inger éri, talán folyamatosabb lesz a termelés. Ja és tegnap a hétfői 5180 g után 5240-et mértem. :-D Bár kis üröm az örömben, hogy úgy mértem ezt a többletet, hogy egész nap nem kaksizott a kiscsaj...

Manna!
Zsófi is megtalálta a kezét! :-D Ma reggel azt nézegette. Annyira zabálnivaló volt!

Cili!
Köszönöm a névnapi jókivit! :-D Azt hiszem ez életem legszebb névnapja!

Gabi! Zsiráf!
Ti még mindig bimbóvédővel szoptattok? Szerintem mi már ezzel nyomjuk végig...

Mush!
Annyira sajnálom, hogy Sophie ennyire rossz alvó! De tippem sajna semmi, hogy mit lehetne még tenni...

Gyerkőcök továbbra is csodaszépek!

Kép
Kép
lbernuska

Berni! Boldog Névnapot!

Látszik, hogy egy napon születtek a gyerekeink, egyformán is működnek, már ami az éjszakai folyamatos alvást illeti. Lehet, hogy most vannak valami nagyobb fejlődési ütemben, aztán majd visszaállnak. Sose legyen nagyobb bajunk!!!

Kép
Kép
szeles4

Cili! Köszönöm szépen. Ha el tudunk menni érte, akkor jelentkezem!
De édes Dani! Mekkorát nőtt! Hányas ruhákat hord?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]z írta:öldi: akkor dobjam ki a fagyitejeket? 48órán belüli fejések.. nekem azt mondták addig áll el hűtőben. gondoltam akkor ugy jó ha 48órán belül fagyasztom le mondjuk eddig se kellett felhasználnom, már dobálom ki én is a decemberieket.

Andy! Ha rám hallgatsz, akkor igen, ha magadra, akkor nem. Neked kell eldönteni, mondják ezt is, meg azt is.

Gonosz törpöm este 10-től hajnali 4-ig 5 perces alvásokkal nyomta, és a közökben ordított. Ha felkapcsoltam a villanyt, akkor meg nekiállt játszani. Gonoooooooooooooooooooooooosz!
Pedig tegnap 10-2-ig apja hasán, aztán 10-ig mellettem simán aludt (és csak 6-kor kért egy kis kaját).
Ma ÉN leszek napközben a gonosz, NEM HAGYOM ALUDNI!!! :twisted:

[quote] írta: is édesen eljátszik a kezével, egy erre rendszeresített színes pelenkával és egyre jobban érzi magát a játszószőnyegen. Tegnap 3/4 órát játszott. Már eléri a lógó játékokat és meg tudja őket fogni. Olyan édes!

Szeles! Hanna dettó! Összehozzuk őket? Bár tuti, hogy Hunornak kéne reggelente piacra járni, és csak ha megfőzte az ebédet, akkor hozhatná ágyba a reggelit Hancsikámnak ;) :)

[quote]J írta:a és tegnap a hétfői 5180 g után 5240-et mértem. Bár kis üröm az örömben, hogy úgy mértem ezt a többletet, hogy egész nap nem kaksizott a kiscsaj...

Gratulálok, ez a beszéd! Jó lesz az!

Na, összerántom magam, aztán elmegyünk a nyúzóhoz (dévényes néni), egy jót sétálunk, egy kis shopping...aztán jövök.

Kép
zölddisznó

Szép jó napot mindenkinek!

Nálunk gyönyörű napsütéses nap van.
És olvadozik az a kevéske hó ami esett. Talán csak lesz már lassan tavasz. Én úgy várnám már. :roll:

Nagyon szépek a babók, olyan jó nézegetni a képeket.

Érdekes éjszkánk volt. Eddig Odett mindig 1-2 között kelt enni és utána már csak 7 körül. Most két óránként éhes volt, igaz egyik alkalommal sem evett sokat. Inkább cici és anya hiánya lehetett. Reggel oda vettem magam melé és olyan kis hálásan nézet azóta is alszik a nagy ágyban. :D
Vendég

Berni, Neked boldog névnapot kívánok!

Cili, szép nagy fiad van már! :)

Kérdés, főleg olyanokhoz akiknek esetleg van tapasztalata, mondjuk Vera:
A Nutrilon nevű előtápszer amit kaptunk (a bukások ellen) elvileg felforralt majd lehűtött vízbe kell kanalazni a hátoldalán lévő leírás szerint. Ha babavízbe rakom azt is forralni kell? Vagy az úgy jó ahogy van. Köszi

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Berni:
Kép

Igen, még én is bimbóvédővel szoptatok. Kollégám felesége egy évig nyomta vele. :)
Mostanában azon gondolkozom, hogy kell-e nagyobb méret? Mert mi még mindig a minivel nyomjuk. Van itthon standard is, lehet, hogy kipróbálom. Ti melyiket használjátok?

Kép

Kép
gabilany79

Berni!

Nagyon sok boldog névnapot!
Vendég

Sziasztok!
Köszi Marci dicséretét! Tök jó hogy versenyeznek érte! :lol: A kis Cassanova! 8) 8) Csak a kis Mesike meg ne tudja! :oops: :oops:

Cili: nálunk is voltak gondok a pocakkal, úgy hogy közben kapta az Infacolt. Én kezdtem fokozatosan elhagyni, és most már csak a hajnali kaja előtt kapja. Lekopogom rendben van!! Próbáld ki! Szerintem már elég nagy Danid hogy "egyedül" is emésszen.

Az én gyermekem kifordult magából, vagy érzi a vesztét (2 hós oltás). Már egy órája bealudt a cicin, letettem a kanapéra azóta ott nyomja! :lol: :lol:

Bernadettek, Bettik, Bernuskák-..................BOLDOG NÉVNAPOT! Tényleg Betti mi van veled? Olvasol még minket? Van jó híred számunkra???!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Berni Boldog Névnapot!

Úgy néz ki nálunk a nátha csak rosszabb lesz, már köhög is szegénykém, pedig úgy tünt már javul. Megyünk délután a doktor nénihez.
Apukám meg nem tud lábra állni, most viszik kórházba. Nagyon aggódom érte.

Úgy nőnek ezek a babák, olyan szép kerek pofiuk van. Hihetetlen, hogy pár hete még a pocakokban voltak.
Gergőm inkább csak nyúlik, még a kis hurkák is eltűntek a combjáról.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Aida: mi is Nutrilonnal kezdtünk. azt irta fel legelőször dokinéni ahogy kijöttünk a kórházból.. ( igaz nem nagyon kellett akkor szerencsére ugyhogy majdnem az egészet kidobtuk felbontás után.. ) de nekünk soha nem volt bukás.. mégis ezt irta,?? :roll:

Mi is babavizet használunk, ( Jana Baby ) de csak a felbontás után nem kell forralni, utána hűtő, másnap már kell forralni a cimke szerint.. Hozzáteszem én mindig forralom.. :roll:

nem küldött képet a BB kengurus pasas.. :evil:

Kép
eszterke24

Mostanában Noel is olyan jól elszórakozik a saját kezével. Képes akár negyed órán keresztül is azt bűvölni, szépen bandzsít rá. :D

Mi ma már megjártuk a Tescot, vettem olcsó bodykat meg pólókat 68-as méretben, mert hamarosan az lesz a méretünk és szegénynek meg nem igazán van olyan méretű ruhája.

Ma finom bolognai lasagne lesz nálunk. :)

Ja és ma végre le lesz adva a családtámogatás igénylő papírunk. Végre meg lett hozzá minden igazolás.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Tegnap a 11 órás etetés éjfél körül után kipattant Kiskobold szeme, és azt hittük nem fog elaludni. Mindenesetre leraktuk, hátha, és mi is mentünk aludni. Kb. negyedóráig dumált, osztotta az eszet a plüssállatának, ott röhögtünk apával csendben, aztán 1/4 8-ig nyomta a szunyát :)

Annyira szépen süt a nap, ebéd után megyünk babakocsizni a hóba, kíváncsi leszek, tudom-e tolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.02.18 11:15-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Eszter, köszönöm szépen az információt. A babavíz címkéjét én meg nem is néztem.. :roll: Ti miért kaptátok ha nem bukott? Vagy jó kérdés!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

akkora hó van h csak na! az erkélyen is vastagon állt.. gyönyörűen süt a nap, és nem tudunk kimenni sétálni,,, hacsak nem találok valakit aki lecipeli a babakocsit.. :roll:

Lbernuska: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Zöldi: mi is igy voltunk valamelyik nap.. végigaludta a napot ,éjjel meg buli volt.. azóta én sem hagyon aludni, jéták van ezerrel!

Cili: Dani nagyon nagy fiú már! olyan édes a nefotózzeltakarommagam képen! tényleg ti mekkora rucit hordtok? és pelust??

a doki ma meg fel sem veszi a telefont.. :(

Kép
eszterke24

Aida:
ez jó kérdés.. látatlanban irta fel a dokinéni... ugye a kórházban semmi tejem nem volt ugy engedtek haza h irassak tápit.
Apa ment dokinénihez, és ő ezt adta...

Kép
eszterke24

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket, csemetém nevében is!

Hát bizony a 68-as ruhákat hordja, a 62-est meg sem próbálom ráadni, a pókhas nem engedi.
Pelusból a Pampers 3-t hordja már vagy egy hónapja, de ha nagyobb lenne, azt is telepakolná.... :D

Boci tegnap abszolút nem adtam neki Infacolt, csak ma reggel, gondoltam hátha segít de azóta sme volt semmi tömény...

Ma 5 percet bírtam vele sétálni, akkora szél van, hogy én fagytam meg..., Dani totál be volt bugyolálva... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Cili: nem hiába születtek egy napon! Mi is ekkora rucikat és pelust hordunk!! :D :D bár mi nem vagyunk pocakosak, de szépen hízik a drágám! ( bár néhány ruha fazonfüggő.. van olyan h a 68-st végigéri, de olyan is h a 62- be még nőhet.. :lol:

Kép
eszterke24

Köszönöm a névnapi jókiviket!!! :-D

Gabi!
Mi MAM-os bimbóvédővel eszünk, abból normál-t használunk. Bár másmilyet még nem is láttam. :-D

Mi tegnap megpróbáltuk magunkat legalább az udvarra kiküzdeni. A lépcsőről el is takarítottam a havat (kb. 15 cm volt), de a lépcső aljánál megakadt a kocsi. Nem ment el a hóban. Maradt az erkély. Ma is az lesz, ott tegnap levegőzés alatt szintén letakarítottam a havat.

Aida!
Noelnak már 68-as ruhák kellenek??? Nem semmi! Zsófi 59 cm-vel született és most 64 cm. Hétvégén én is veszek neki 68-as rucikat, mert már van olyan 62-es rugija, amiben elég kényelmetlen neki kinyújtani a lábát.

Erika!
Zsófim is hurkamentes mostanság. :-( Remélem azért rövidesen töltődik egy kicsit a hurkaállomány.

Zöldi!
Ezekkel a nappali alvásokkal marhára vigyázni kell! Nem szabad hagyni!!! Gonosznak kell lenni. :twisted: Tegnap Zsófi is aludt egyhuzamban 3 órát. Lehet ezért pörgött annyit éjjel.

Kép
Kép
lbernuska

A Dánielek nem hazuttolják meg magukat! Kíváncsi vagyok az első szülinapon is ilyen egyformák lesznek....

Kép

Kép
dcili81

Erika : Apukádnak és kisfiadnak jobbulást!

Mush: már kérdezni akartam h szörcsög még Sophie?

Enikő, Gabidani: ééédesek a gyerekek! :D
a konyhás képen azt hittem h mosogatni segit neked a nagyfiad :lol:

Gaby: tök szupi a a játék! most már tényleg nem értem.. én miért nem találok ilyeneket a teszveszen?????? :roll:

Andy: mennek a drukkok az oltásra.. de Regi ügyes volt a 2 hóson is most sem lesz gond!

Boci: ti is ma mentek oltásra? drukkok...

Kép
eszterke24

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuskaAida!
Noelnak már 68-as ruhák kellenek???

Na azért még nem. :) Jelenleg 62-est hord, csak azért vettem 68-asokat mert nincs neki és az 56os ruhákat is olyan váratlanul nőtte ki. Egyszer csak azt vettem észre, hogy upsz egyik sem jó.. :) vagyis kevés van még ami oké.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

SOS kérdésem lenne - ti hogy adjátok be a végbélkúpot? Először is hogy felezitek (értem alatta: keresztben, hosszában, faragjátok stb)? Krémezitek?
Nekünk ma volt a 2 hós oltásunk, drnéni javaslatára adtam be neki egy felet, ahogy hazaértünk, és szegénykémnek nagyon nem tetszett, még jobban sírt, mint a szurinál :(

Egyébként meg tovább lettünk küldve "korai fejlesztőbe" (még egyelőre nem tudom, hogy ez mit takar), mert kicsit visszamaradottnak találta a buksitartását.

Kép
trombibébi

Trombibébi: én hosszában vágtam el a kúpot, és pelusozáskor adtam be igy volt némi krém a popsin.. de kimondottan azért nem krémeztem..

nekem jól tűrte, bár lehet amiatt h Apa szórakoztatta.. 10 percig tartottam a fenekét h ne nyomja ki.

Kép
eszterke24

Berni! Drukk Zsófinak hurka ügyben!

Eszter! Köszi. Teszvesszel én is így vagyok, ha találok valami jót akkor árban nem éri meg. Ehez is biztos érzék kell.

Kép
Kép
Kép
erika26

Mi tartottak visszamaradott buksitartásnak?
mert nekem szépen tartja, de ha hanyattfekvésből emelik még nem nagyon.. ez baj???? dokinéni csinálta de nem mondott rá semmit :roll:

Kép
eszterke24

hello csajok.

látom mindenki a ruci cserén gondolkozik.hát nekem is lassan fel kell töltenem a szekrényt 68-assal.62-est hordunk azok még jok egy darabig,de jobb tartalékolni.

Vivit is mértük és tegnap már 4900gr volt..nekünk ez nagyon jooo.Emlékszem amikor Hajni pici volt elment a tejem nagyon hamar mert megjött a menzim és nem fogadta el (az összes tápszert kihányta)és nagyon hamar áttértünk a feles és a tehéntejre.Nem volt más lehetőség..De addig nem is hizott.Vivike meg szépen apránként gyarapodik...

Mi jövöhét csütörtökön megyünk az első oltásra.Aztán másnap jön a védőnő.de hogy minek nem tom mert előző nap találkozunk.Na sebaj,jöjjön ha akar.

Éjszaka:én mázlista vagyok mert akár mennyit alszik nappal ő éjjel is alszik és felkel cicire 5 percet és alszik tovább.

Pár napja elkezdtem feltölteni a ruhatáram mert csak kismama cuccaim maradtak a régieket leselejteztem..kifogtam az invázioba az akciokat és pulcsikat ,farmereket,rövidpolokat,cipőt,kabátot,950-990-ért vettem.És még megyek a héten mert megveszem a szövetkabátot amit kinéztem.az is 990-en...

Kép

Kép
nikianya21

Eszterke - hát igen, egyrészt hanyatt fekvésből felhúzásnál lógatta a fejét, ill hason fekvésnél Panka még nem nagyon forgatja a fejét. Meg tudja csinálni, de eléggé küzdenie kell vele, ezért mondta a drnéni, hogy inkább nézzék meg és vsz majd tornáztatni kell egy kicsit.

Kép
trombibébi

Vendég

szorsolya:jok a képek..én lánykám is oda van a mamma mia-ért...és én is....szerintem a zene miatt.:D

Kép

Kép
nikianya21

SZiasztok!

Még énis védövel szoptatok. Szerintem már nem hagyom el, mert Vinzent is tök jol megszokta!

[quote]z írta:öldi: akkor dobjam ki a fagyitejeket? 48órán belüli fejések.. nekem azt mondták addig áll el hűtőben. gondoltam akkor ugy jó ha 48órán belül fagyasztom le mondjuk eddig se kellett felhasználnom, már dobálom ki én is a decemberieket.

Andy! Ha rám hallgatsz, akkor igen, ha magadra, akkor nem. Neked kell eldönteni, mondják ezt is, meg azt is.

Ezt nem értem! Èn is ugy csinálom, hogy max 48 óráig gyüjtöm a tejet és utánna fagyasztom le! :roll: Addig eláll a hütöben ,nem? Miért kéne kidobni??? :shock: :shock: Több helyen is olvastam, 48 óráig lehet fagyasztás nélkül tárolni!
susy75

Szerencsére nem lázasodott be Manó tegnap! Azért este adtam neki egy kúpot.

Trombi!
Mi nem vágtuk félbe,mert egy egészet kellett beadni. Mondjuk nem volt túl nagy, de én gyorsan benyomtam neki. Meg se érzte! :lol: :wink:
susy75

Sziasztok!
Andy:
Azt hiszem én reagáltam a leghevesebben arra, amit írtál. :) Nincs semmi gond, én tudom, hogy nem bántásból írtad, csak kicsit hevesebben reagálok a szopi témára, mert fáj, hogy nem sikerül másodjára sem..én is elnézést kérek.. :wink:

Hát mi is kinőttük az 56-os ruhákat (én már régen, Bence csak most.. :wink: ), és nincs 62-es hosszú ujjú bodyn, úgyhogy hétvégén, mivel lesz kire hagynom a lurkókat, ieány a tesco :) Alig várom!!!

kúp:
Hosszában vágtam el, és az ujjammal aaz élét letompítottam, így adtam be. krémezni külön nem krémeztem.
De úgy tudom, hogy 5 kiló felett egész kúp kell. vagy nem?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Trombi! Én mindig lefaragtam picire, mert elvágva éle van!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszi a kúpos válaszokat. Én is hosszában vágtam... Még Panka egyébként nincs 5 kiló, csak 4,5.

Kép
trombibébi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?