Tasin!
Nekem ilyenkor Benivel már feküdnöm kellett mert rövidültem és nyíltam. Tegnap pedig C3000 volt. Tehát nincs összefüggés szerintem.
Sajnálom, hogy a párod nem lesz bent veled. Bár van aki nem is igényli. Nekem nagyon jó, hogy ott volt és lesz most is.
Tünemény!
Köszi!
És szívesen a segítséget.
Az én fiam nem rézi a frontokat. Soha nem érzem, hogy többet mocorogna. Nagyon nyugis baba.
Apaságit szülés előtt sokkal könnyebb és jobb elintézni. Ne halogassátok szerintem!
Sajnálom, hogy Apa ennyir éretlenül tud viselkedni nálatok. Én is kiakadnék a helyedben.
Mostanában engem is nyugtalanít az anyagi helyzetünk. De Apa azt mondta, hogy ne foglakozzak vele, majd ő elintézi.
Igaz, én a jelenlegi helyzetemben kihoztam a maximumot amit lehet. (És ha ezt összehasonlítom a tesómék tanári fizetésével, még mindig sokkal jobb vagyok. Kb. mint ők ketten együtt, most hogy a tesóm GYED-en van.)
Sildi!
Ha engem Marci moszgása szórakozatatna fekvés közen, akkor meghalnék az unalomtól. Ha mocorog is, az sem látványos.
Strepto szűrésről fogalmam sincs. De biztos lesz.
Én majd csak március 17-én megyek legközelebb nőgyógyászhoz. Addig szabadságon lesz és a szülésznőm is, aki az asszisztense.
Én most örülnék egy kis hasmenésnek. Olyan történt velem ugyanis ami még soha: kijöt a aranyerem. Azt sem tudom, mit csináljak. Eddig nem is foglakoztam a témával, mert nem érintett.
Gizu!
Úgy néz ki, hogy egynlőre nem veszünk új autót. Megpróbáljuk ezt megcsináltatni.
Az a gond, hogy van még rajta hitel, és nem is kevés. És amikor azt felvettük, 156 Ft volt a svájci frank. Most már 206 Ft fölött. Még nekünk kellene fizetni a Banknak, ha gazdasági totálkárossá nyilvánítanák, és akkor autónk sem lenne.
Így majd megtartjuk, és max emellé veszünk újat.
Gabka!
Örülök, hogy rendes ügyintézővel találkoztatok. Én vidéken egyre több ilyennel találkozom szerncsére.
Mosással, vasalással csak óvatosan! Ne erőltsd meg magad. (Én még mindig nem kezdtem el semmit csinálni.)
Kikocska!
Tegnap én is hulla voltam. Mivel most nincs autó, gyalog elvittük Benit a bölcsib, közel másfél km, aztán busszal be Pestre, orvoshoz, majd a munkahelyemre a város másik végébe, aztán Apával ebédeltem és délután együtt jöttünk haza. Beniért bölcsibe, újabb séta haza... Így én a délutáni hógolyózásból már kimaradtam, mert nem volt hozzá erőm.
Péterfy: Nem tudom mit írhatnék. Nekem 3 éve megfelelt, igaz egyágyas alapítványiban voltam. És nekem pont az a jó, ha nem zargatnak folyamatosan.
Azóta pontosan milyen változások vannak, nem is tudom. Tavaly január elsejétől új az osztályvezető, de hogy ez mit jelent?
A császárról pedig nem tudok, mert szeretném elkerülni, így nem is érdeklődöm a témában. Ez a olyan struccpolitika. Ha nem tudok róla, akkor talán nem is lesz rá szükség.
De azt tudom, hogy 3 éve még, a csszáros anyukával bent maradhatott éjszakára isegy hozzátartozó, ha egyágyasban volt. Sőt, javasolták is. Bár neketek az otthoni két gyerek mellett nem tudom ez mennyire alternatíva.
pocakom: Köszi a dícséretet!
Tegnap a munkahemelyen a sok "hozzáértő" azt mondta hogy olyan nagy, mintha bármelyik nap szülhetnék.
Tisa!
Öt napig egydül leszel? Vagy lesz Veled valaki?
Teljesen normális, hogy a kisebb hely miatt már kevesebbet mozognak. Emiatt ne aggódj. Ha lefekszel nyugiban és egy órán belül megvan a 10 mozgás, akkor minden rendben van. (Én ezt kaja után szoktam csak kipróbálni.)
Lili!
Én hajam is gyorsan nő, s most sokkal sűrűbb is. De tapasztalataim szerint ez majd elmúlik a szülés után 2-4 hónappal.
Viszont a fodrászt nem ártana felkeresnem.
KIsvirág!
Kitartást a kórházhoz!
Arra próbálj meg gondolni, hogy a pocaklakónak ez a legjobb.
Kisszilva!
Én már egy éve nem fürödtem legalább. A kamillás fürdő tényleg jó az aranyérre? Mart akkor kipróbálom.
Sziszike!
Remélem Koli jobban van már!
Egy kis játék a hóban szerintem sokat segít.
A vérnyomásod szerintem alacsony, de a pulzus magasnak tűnik.
Nem mész el egy újabb EKG-ra? Talán kiderülne valami.