A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Maryska :P
Ez szerintem nagyon aranyos név :D
Szólok majd, szerintem tovább is bent lesz. Hívott 1-kor,hogy még csak most jön a következő műtét.

Zsuzska :P
Még jó, hogy nem tápszer gyárban dolgozott, mert szerintem akkor azt nem ennétek :roll: Mármint a kamu gyerekeid...

Én kamu gyerekeim komoly 20 percet bírtak aludni :evil: addig pont megírtam a fellebbezést a kocsi miatt... Na megyek, hallom már a szirénát... Mármint a gyerekekét, nem a Lipótról jöttek értem 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

mikor régen rámakasztották viccből hogy marys maryska utáltam mert parasztos aztán ugye szeretem azokat akik igy hívnak és ők is engem és ezáltal olyan aranyossá kedvessé vált számomra úgyhogy akkor megvan a nevem :?: :D mert az olyan gagyi hogy lanyané----de az uramnak a beceneve tényleg lanya úgyhogy őt hívhatjátok majd úgy amúgy laci a lelkem.
gyerekeim nem nagyon esznek de banánt felhigítottam vizzel és megitták :D én meg reszeltem répát,ubit,póréhagymát meg jégsalit vékonyra vágtam besóztam rá egy kefír meg 1 tejle ja bocs tejföl.---nyammm bezabáltam a husi még sül.-kb 3 hónapja tudtam utoljára igy kaját csinálni :D :D :D már 1 hete nem szedem a reductilzt de még fogytam fél kilót :D :D :D

fanni okes akkor később hívom,de nekem az is jó ha esetleg hétfőn vagy kedden megüzeni hova menjek meg hányra(ha lehet kivánságműsor du-3 után mert anyum akkor tud vigyázni a pockokra)ha igy neki is egyszerűbb-de ha nem szivesen fölhívom

lanyané

Hát csajok nem unatkoztok az tény!

Száva Noa !
Gyönyörűek vagytok!Sajnálom anyudat!

Minden betegecske!
Gyógyuljatok!

Lanyané!
Hát az enyém sem ilyen,de megértelek a műtét miatt!

Fanni!
Azt hittem 1évet kell várni szülés után?

Binyek!
Ti mikor mentek hajózni?

Juci!
Én nem nagyon hiszek az ilyen melóban.

Lanyané!
Mindig beszarok az írásaidon!

Bocsi akinek nem írtam csak nem tok visszaolvasni!

Voltunk szánkózni!Nagyon élvezték a büdös kölkök!

Nory ügy!
Hát nem tudom.Kamuzott sok mindenben,de ilyet nem talál ki az ember csak ha baj van nála!Érthetetlen!

Majd jövök még
Vendég

Maryska :P
Tudjuk, hogy Laci, ő írt, mikor megszülettek a lányok :wink:
Írok privit.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Benszi :P
Az ideális tényleg 1 év lenne... de nekem az július és addig nem bírom ki :oops: :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni! azért a tápszerben lényegesebb dolgok vannak mint a tejpépben, és sokkal lényegesebb dolgok vannak mint a virsliben parizerben. ezeket a dolgokat azért gyárták mert a megsemmisítésük többe kerülne, mint a felhasználásuk és eladásuk. azért is kerülnek fillérekbe :)

de persze mindenki azt ad kamu gyerekeinek amit akar :):)

Juci, tényleg Te mit dolgozol hogy otthonról is tudod nyomi? ez tök jó egyébként :)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska :P
Én eszem ezeket a szemeteket, nem a gyerekeim :lol:
Imádom a marhapárizsit :oops: :oops: És nem akarom tudni, mit eszem 8) De amúgy tudom ám... olvas az ember, viszont ízlik. Tök ciki :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzska!
Én úgy imádom a párizsit meg a virslit :roll: :lol: :P
És a kölkök is :oops: :oops: :oops:

Fanni!
Ha az urad ráadta az áment,akkor nincs gond.
Vendég

Képzeljétek, Márkót másodszor "kapom rajta", hogy titokban kúszást gyakorol :lol: :lol:
Bocs, kicsit sok vagyok ma, fel vagyok pörögve :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

[quote="fanni73"]K írta:fanni73épzeljétek, Márkót másodszor "kapom rajta", hogy titokban kúszást gyakorol :lol: :lol:
Bocs, kicsit sok vagyok ma, fel vagyok pörögve :D

hát én ezen olyan jót röhögtem

ha lenne itthon kamu virslink,gyorsan bevágnék egyet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol:

Banika :P
De különben tényleg. Egyszer addig gyakorolt, amíg Milánt behoztam a babakocsiból, most meg amíg 2 sort írtam :shock: Nem tudom, miért rejtegeti a tudományát :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fanni!
Az milyen,amikor titokban kúszik?
Vendég

Fanni!
Ti merre laktok Érden?
Vendég

Pont írtam. Csak akkor próbálkozik, amikor senki sem látja :shock: Vagy legalábbis ő azt hiszi, hogy senki :wink:
Nem írtam meg, csak azt kérdeztem, ti merre? :lol: Parkváros. M7 jobb oldala, lehajtótól úgy 2 km-re.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Akkor nem is lakunk messze egymástól.Összefuthatnánk majd egyszer,hogy meglessük egymás kamu gyerekeit :lol:
Sunyi kúszás nagyon komoly.
Vendég

Igen, én is gondoltam erre, amikor írtad, hogy alig van ismerősöd erre. (Nekem mázlim van, 2 barátnőm is lakik elég közel, egyik 2 utcányira, ott szilvesztereztünk, gyalog mentünk 8) )
Ha nem vagytok betegek, bármikor szívesen látunk Benneteket :D Csak mert ti vagytok a nagyobbak :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép
mammut a játszón

[/img]

Kép
szökne ha tudna

[/img]

Kép

kamufogak

Kép

[/img]
Kép
megnézem anyám kiket hívogatott ezr évvel ezelőtt

[/img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.18 15:02-kor.
Vendég

Fanni! :lol:

te mitől, én a Tesco gumicukortól :oops:

Virsli, párizsi imádom és nem érdekel mi van benne (sajna tudom, mert jó barátunk az élelmiszeriparban dolgozik), ellensúlyozásként eszem én is bio cucokkat a csajokéból...

Banika!

A zipzárt korrigálta vagyis inkább újat alkotott :wink:

zsuzska!

A postás sztori csak akkor gáz, ha a gyerkőcök rá hasonlítanak.

Dóri
Vendég

Csajok, nagyon komolyan nyomjatok!!! :lol: :lol: :lol: Nekem ez a kikapcsolodas, bogre tea, es vegigolvaslak titeket :lol: :lol: :lol:

dragonfly

Zsuzska!

Pénzügyi és számviteli előadó voltam/vagyok az ÉMI-nél.
Számlázás, pénztár, kintlévőség kezelés, mikor-mi. Valószínűleg egyébként nem pont ide fogok visszatérni, hanem a futó pályázatokat fogom kezelni ill. mondjuk a kintlévőségkezelést lehet itthonról is nyomni, és azt szerettem is csinálni (tudom fura izlésem van). Itthonról hozzáférek minden céges adathoz ha kell.

Judit

jucicuki

Banika :P
Nem is tudom, mennyire várom ezt a kúszás-mászás-járás dolgot :oops: 8)
Találatam a kamu gyerekeidnek egy versenyt! Figyelj csak:
http://palyazat.picibaba.hu/a-legnagyobb-gazember/

Dóri :P
Én egy tábla Milkát vágtam be és 2 kávét ittam :D
Egyedül vagyok ma, kellett a dopping :oops: 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Újabb zugolvasó bejelentkezik.
(remélem azért nem rám gondoltatok a belepofázós beszólással.. :roll: )

Mindjárt írok is, csak felcsigázott ez a kamu ügy, megyek visszaolvasni.

Egyébként mikor még csak próbálkoztunk én is kínosan ügyeltem arra, hogy nehogy valaki felismerjen, mert nem akartam, hogy kirúgjanak a babaprojekt miatt a munkahelyemről. De most már bátran rakok fel képeket is, meg minden.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Hát nem semmi ez a Norys ügy ,kiváncsi vagyok mi lesz belőle ,de azért érdekesek az emberek egyrészről nyomoznak a másik után ,a másik oldal meg kamu történeteket ad elő.
Kinek higgyen az ember?

Én is csak néha jelentkezek be ,de valós vagyok ám a két csajszival együtt. :D
Ja és Hévizre nem azért megyek mert kamu vagyok ,hanem mert apjuk nem ér rá hétvégén dóóógozikegyedül meg nem merem őket bevállani :oops:
Az alibim Marian :D akivel együtt feküdtem a MÁV.-ban igaz én egy kicsit többet :)

Mariann :tök szép lesz majd a műté után a hasad.Nekem is maradt has de nem teljesen olyan mint a tied ,de nem akar lemenni magától.Fogyóztam ,de 1 hónap után most feladtam és zabáltam ,mert annyira ki voltam már éhezve a kajára :oops:

[Kép
amonré

Fanni!
Köszönjük,majd élünk a lehetőséggel.De ti is jöhettek ám!

Banika!
Fogas kép haláli!A többi is édes!
Vendég

Kép

Kamu pocakom :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi! Már nagyon ráférne a srácokra egy-két új arc, mert Márkóm tegnap sírva fakadt, ahogy a takarító csajszink hozzá szólt :shock:

Kamilla :P
Én bizony értem :wink: Én is azóta teszek képeket, mióta a srácok megvannak 8) Apropó, Te már olyan rég tettél képet, hogy kééérünk!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Benszi!
Ez hatalmas :shock:
Mekkorák voltak a gyerkőcők?

[Kép
amonré

Amonré!
2,5kg Dóri 51cm és 3kg Balu 53cm.
Mondjuk hátulról nem nagyon lehetett látni,hogy terhes vagyok csak azt,hogy kicsit asszonyos a seggem :oops:
Az egész hasam előreállt!
Vendég

Benszi
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Akartam már kérdezni,hogy mi a helyzet veled és apával,alakultok? :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Én is emlékszem Benszi gigahasára
Vendég

Fanni
Ne is mond,én is csokit eszek csokival :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Nálunk komoly meccs van egy nyamvadt micimackóért :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!
Mindenért lesz meccs :lol:

Sotske!
Köszi ari vagy,hogy kérded!Alakulunk csak több idő kéne egymásra.Nehéz nagyon,de nem válunk .
Vendég

amonre puszi nektek.
benszi nem jelenik meg a kamupocakod
röhögök a csokin oszt épp a csokis kölesgolyót tömöm :oops:
lezsírztam a hauck esernyőkocsit erre valaki rámlicitált.---ki volt az :?: :D
ma ötödjére öltöztetem fürdetem le valamelyik kölykömet :cry: szétfossák az agyukat,és csak nagynehezen isszák meg a tápszot

lanyané

Na elolvastam. Nem semmi. Nem tom ki kamuzik, de őszintén szólva nem is érdekel. Több hasonló esettel találkoztam már. Sőt voltak olyanok is, akik még lóvét is kunyeráltak a beteg gyerekük műtétjére, közben meg nem is volt gyerekük.

Benszi nem semmi hasad volt. Bár ha belegondolunk szerintem az enyém se volt kisebb.

Nyomatok pár képet. Egészen frissek.

Igazi parasztgyerekek vagyunk. Mit nekünk babakaja, sonka meg kóbász!! (Budapestet csak úgy beírtam a profilomba, de az kamu, Piliscsabán lakunk.)

Kép

Kép

Első szánkózás:
Kép

Kép

Meg egy közös kép, hogy igazolam magunkat. :)
Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
A kölkök tudják mi a jó!

Maryska!
Pedig látszik!Vagy tényleg csak kamu volt? :wink: :roll:
Vendég

Kamilla!
Nagyon szép kamu család vagytok.
Vendég

4+0
Kép

Kép

A mostaniról inkább nem rakok fel képet. A kettő kombinációja. Lapos és repedt. :evil:

Kép

Kép
kamilla306

Az alsó 36+2. De 38+0-ra szültem. Arról már nincs kép.

Kép

Kép
kamilla306

Az utolsó két hetet csak kamuztam.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Ez nem gyenge!!!!!!!!!!!!Te nyertél! :wink: :lol:
Vendég

kamilla gyönyörű parasztcsalád :D beszarok hogy nyomják a kolbászt a szépségek van izlésük :D
benszi bazzeg brutál hasad volt hány cm volt mert ha az enyém 120 akkor a tied vagy 140-és nem lett olyan trotyi lógós mint az enyém :?: :?: :?:

lanyané

kamilla jesszus-sajna nekem csak ruhás van mert még magam előtt is szégyelltem a kifordult köldökömet

lanyané

itt aztán mindenki beijedt,hogy lekamuzzuk és nyomja a képeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok :)
Az én kamuhasam is volt ekkora, de mi a végén már nem fotóztunk ilyen pucérat emlékeim szerint, mert már annyira giga volt. De azért majd körülnézek.
Helyette egyik kedvenc születés-képem Márkómról:
LEVETTEM!!!

Kamilla :P
Nagyon szépek vagytok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanni73 2009.03.05 07:19-kor.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
De cukor falat!

Lanyané!
130cm volt szülés előtt két héttel.Az én hasam inkább lángos most :oops:

Banika!
Te vagy beszarva,mert nem dobsz pocisképet!
Vendég

én kismiska voltam hozzátok képest :oops:
Kép

[/img]
Kép

ez volt május 1.
6-án pedig megérkeztek a kukik :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

[/img]
Kép
Vendég

fogalmam sincs hol fértek el bennem :shock:
Vendég

Dobtál! :oops: :lol:
Tényleg édi hasad volt!Hány hétre születtek és mennyivel?
Vendég

Kép

Kamilla
Ez a tiéd vagy Babytevéé?[/img]
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?