A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

35+4
1800gr és 2430gr
Vendég

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:26-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:27-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:27-kor.
davandi

nekem viszont licitálnom kell a barátnémnak :lol: :lol: :lol:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:28-kor.
davandi

micsoda kapós lett a babakocsi :) van fenn egy az ikreseken is, meg még egy Pikolo a teszveszen 20-ért.

nekem is jó nagy pocim volt.
sztem a sárga bugyis kép Kamilláé, nem Babytevéé.

Kamilla! és tényleg megeszik a kolbászt? lehet enyémek is ennék :)

Andi!! jó a babakocsi, de nincs hozzá kupola... :(

zsuzska80
Szombathely

A Pikolosra is licitáltak...micsoda kapósak!! ugye mondtam :) nem egyszerű esernyőre csukható ikerbabakocsit kapni :):)

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok,

aztaaaaaaaaaa, mekkora gigahasak!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Kamilla, Benszi nem voltatok semmik!! En Mariann-era emlekszem, hogy milyen nagy es gyonyoru :lol: volt, en akkor meg nagyon az elejen jartam, es nezegettem, hogy mekora leszek majd... aztan 105cm lettem, kispalyas hozzatok kepest :roll: :oops:

kep: Kép Kép

mert en sem kamu vagyok am :wink:
Banika, en sem ertettem hova fertek el belem a manok, 2.6 es 2.7 tel szulettek :shock:

Fanni, Marko nagyon cukorfalat a szuletesi kepen :D
Meg persze az osszes baba!!!!! Kamilla a szankos kepek szupik!!!

Na mennem kell szirena itt is megjelent....

dragonfly

a perego aria twin nem tetszik senkinek?
könnyű,kicsi,kényelmesebb mint egy esernyőkocsi szerintem

http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... +aria+twin

szokott ennél olcsóbban is lenni
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:29-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:29-kor.
davandi

Tok jo am, hogy mindenki dobalja a kepeket! Fokent, hogy pocisok is jonnek, amik ugye altalaban nem :wink:

Szirena elhallgatatva, a jatszoszonyegen nyomjak....

Maszas-kuszas: en mar nagyon varom am!!!! Persze nehez is lesz, de most ez az atmeneti idoszak van, meg ulnek maguktol, de fekve mar nem jo, stb, jo lesz majd, ha onallosodnak egy kicsit. Bar azert felelmetes is, hogy ilyen gyorsan felnonek! :shock: :shock: :shock:

Kolbi szalonna zabalas :lol: :lol: :lol: az igazi magyar gyerek!!! :wink:

dragonfly

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:30-kor.
davandi

Ohhh, megvan. De innen még volt ám 2 hét hátra és nem annyira pucér-kacér mint Benszié és Kamilláé 8)
Kép

Banika :P
Te tényleg kamu ikresmami vagy :lol: :lol:
De nagyon ügyes vagy, hogy ilyen pici kori képeket is beszereztél a srácokról 8) Ráadásul itt még nem is hasonlítottak annyira :lol:

Dragonfly :P
A Tiéd sem nagy, tényleg.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Megyek fürdetni, mert a tamagocsijaim álmosak 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ilyen korán fürdötök?

Banika! Nem ér más hasával villogni!!!! (pont azt néztem, hogy "jé olyan a bugyija mint nekem.. ":lol: )

Na megyek. Megjött Apa.

Kép

Kép
kamilla306

dragonfly ha akarod leütöm vagy licitáljak arra amit akarsz?
banika a barátnődnek nem lenne ez a kocsi jó :lol: erre rá van írva maryskáé :oops: 8) :D

lanyané

bocs andi tőled kérdezem a teszveszt :oops:

lanyané

képek nem semmik..
a kishiganyok istenem,és márkó de cukormanó volt,
ja banika ezekre a képeidre mindre emlékszem a rolleros olyan mókás :D

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:31-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:31-kor.
davandi

Pár nappal szülés előtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Banika
Tényleg nem volt nagy a tiéd sem :wink: :wink: :wink: Én még annyira emlékszem pici Bercire és pici Marcira :wink: :wink: :wink:

Fanni,Kamilla
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Jó nagy pocik.

Fanni
Annyira édes ez a pár perces kép :D
Nekem annyira hiányzik,hogy nem mutatták meg őket és csak szülés után 5 nappal,Pesten láttam őket :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Davandi
Jobbulást!!!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:32-kor.
davandi

Kamilla
Szépek vagytok!
Enyémek már alszanak 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:33-kor.
davandi

Davandi
Bár ne nyertem volna :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:33-kor.
davandi

andi tedd a linket oszt intézem

lanyané

..
davandi

és meddíg licitáljak mert ha valaki itt lesz akinek még kell akkor verni kell multkor a 400ft -os hello kittys napozót 1100ft-ért tudtam a végén elhozni :cry:

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:34-kor.
davandi

nincs rossz áron de hülyének nézi a vásárlót az eladó mert ez nem telljesen új kopottas a kereke,-de szép állapotban van nagyon éri az árát

lanyané

okes szerintem bőven alatta meglesz :wink:

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:35-kor.
davandi

Lanyané
Nekem licitálnál erre a ruhacsomagra?Köszi.Ne most,még van 3 nap.
http://teszvesz.hu/item557871359_9db_os ... t_rol.html
Vendég

Nyugi Andi !az a kocsi tényleg jó!! én már beszéltem róla az eladóval, nagyon kedves lány. sztem jól jársz vele!!

Kamilla! Ti mikor fürdettek enyémek már alszanak...

zsuzska80
Szombathely

rajta vagyok csak az utsó percben nyomok :D :wink:

lanyané

Eszti! tök jó ez a ruhacsomi! de nem nagy rátok?? :shock: :shock: :shock:
meg sajnos minimáláras.....

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:35-kor.
davandi

Tuti megnyeri Lanyané !! a hosszu77 nem is számít rá :)

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:36-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:36-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:37-kor.
davandi

vagy mégis????? :shock: :x :x :shock: :shock:

zsuzska80
Szombathely

nézed 25500-mi vagtyunk eddig

lanyané

vége, lanyané győzött!!! sztem így is jó!! :)

zsuzska80
Szombathely

jól látom???? nyertél???
davandi

remélem nem haragszol ,25500ft ért mi vittük-látod valami valaki is be volt izgulva és harcolni kell -mindjárt küldöm az elérhetőségét

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:37-kor.
davandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?