A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Zsuzska
Most hordunk 80-ast :lol:

Lanyané
Ügyi vagy :lol:
Vendég

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:38-kor.
davandi

andikám-Bogláry Mónika
2092 Budakeszi
Rákoczi u. 22.
Magyarország
clivia3@gmail.com
0630-6577863
gratulálok ön megnyerte :wink: velem nem packázhatnak :twisted: :D

lanyané

Már enyémek is alszanak.
De miről maradtam le? :lol:
Gratula csajok :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané :oops: :oops: :oops:
http://teszvesz.hu/item557710357_7db_os ... 1ftos.html
Lőjj le,ha gond,nem fogok haragudni,tudom,van neked is bőven teendőd :wink: :wink: :wink:
Vendég

Lanyané: Én is néztem ezt a kocsit (Hauck ugye?) Sztem eszméletlenül leharcolt... Az ikreseken 20-ért kínáltak ugyan ilyet, aminek nem voltak ilyen hibái, mint ennek... Még a lábtartó is csálé, amit meg sem említ, csak a képeken látszik. Amennyit rá kell költeni, azon veszek egy talán nem ilyen lányosat, de normálisabb állapotút.

Én ilyen voltam 2 héttel a szülés előtt: (33.héten szültem)

Kép
Vendég

gyere fanni megy a biznisz :D
eszti persze ha a csajok hagynak szivesen megverekedek a ruhacsomiért neked csak szolj rám,sms-ben is zaklathattok ,a hívást nem nagyon veszem fel -- :oops: 20-663-80-49

lanyané

Eszti! én is tudok licitálni ha kell!!

én nyárra 80-as rucikat vettem!!! :shock: :roll: :roll:

zsuzska80
Szombathely

Anny! a lábtartó mindegyiken csálé :) mert gumi !!az ikreseken van egy 25-ért, akinek még kell!!! ugyanilyen mint Andié!!

Anny! néztél már ki valamilyet? vagy most babakocsi nélkül nyomod? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.02.18 20:06-kor.

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:38-kor.
davandi

Zsuzska
Nekem mind1 melyikőtök licitál :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudom,mennyi a min. ár,de egyikért sem szeretnék 3000-nél többet adni.Lehet,hogy akkor felesleges licitálni? :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Akkor beszéljük meg ki licitáljon :) lanyané? :)

zsuzska80
Szombathely

látod vivi ilyeneket én észre se vettem,10ezret megérne nekem mert arra kéne,hogy a kocsiig letolom őket benne,mert vettem már egy ilyen szart csak kéket de az jó lenne anyumékhoz,mert etetni is tud benne.
eszti szivesen segítek csak azt ird meg ,hogy meddíg mehetek el a licitben-nagyon szép kis ruhacsomik,
tavaszi nyári ruhákat várok az emailemre maryska1@citromail.hu
már kinőttem az egyforma ruha fóbiámat főleg miota napi hatszor beszernek :D :lol:

lanyané

Te jóságos úristen! Mire megírtam a HSZ-t, Ti ugrottatok 1 oldalt!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Ja,a lényeget nem is mondtam :roll: :roll: :roll: Csajaimra egy rossz szavam sem lehet.Jobban viselkedtek,mint amikor anyám itt van "segíteni" 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

oksa, Lanyané akkor Te :) ha sürgős lesz, és lanyané nem ér rá akkor jövök én :)

zsuzska80
Szombathely

sztem is megér 10 rugót!! mármint a babakocsi!!!

zsuzska80
Szombathely

Binyek
Lelki szemeimmel magam előtt látlak,amint tágra nyílt szemekkel pupillázol,hogy megint hogy a csudába tudtunk ennyit írni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska,Lanyané
KÖSZI!!!
Vendég

Márkóm is hord már 80-as bodykat, rugiból még csak a 74-es hordja mindkettő 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:39-kor.
davandi

Neeem, van babakocsim, azt hiszem mothercare. Régebbi típus, és nem levehető a karfája. Alig tudom már a lábukat alátuszkolni. Maguktól meg kizárt, hogy így valaha is bele tudjanak ülni. Amúgy nem rossz, csak randa szürke (jó, persze nem ez a fő szempont). Könnyen kezelhető, de most, hogy mennek, nagyon nehéz ebből ki-be rakosgatni őket.
Vendég

Hoppá,a második ruhacsomim felugrott 1750-re :shock: :shock: :shock: :shock: Ha így haladunk,Lanyané licitálnod sem kell :D :D :D :D
Vendég

Fanni
Én most este 86-os bodyt adtam rájuk :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

andi szerintem egy pohár vörösbor :wink: pusza örülök,hogy segíthettem :D
eszti irtam a ruhásnak hogy mennyi a minimálár mert a franc se figyelje ha el van szállva és ötezrekről álmodozik :D
binyek mizu a pólokkal?mondtam apának úgy röhögött,és azt kérdezte,hogy honnan fogjuk tudni ki kivel van-mondom neki jólvan apukám még családfát is rajzolunk rá :D
ruhaügyileg mi 74 hordunk de van amelyik nagy :shock: van amelyik éppenho

lanyané

Láttátok a fókuszt??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

zsuzska80
Szombathely

Istenem,látta most valaki az rtl-en az ikreket? :( :( :(
Vendég

Lanyané
De rendi vagy!!!Köszi!Hát,kíváncsi vagyok,mennyit kér.
Családfa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

sziasztok!
végigolvastalak ám titeket:-)
de reagálni esélytelen vagyok, ezért csak nagyvonalakban:

binyek néni: ne kötekeggy! (emlékszik még erre egyáltalán valaki?:D)

lanyané: ha már a csajom szerint úgyis veled kell(ene) kikezdenem, és te is olyan csendeske vagy, mint én, akkor majd félrevonulunk hévízen egy csendes kis sarokba....;-)

be kell, hogy valljam, én is kamus vagyok....már évek óta hasonló méretű pocakom van, de csak nem akarok megszülni.....mi le tudjuk igazolni demonique-ék valódiságát....és jucicuki vagy nagyon ügyesen kamuzik, vagy babaruhákkal is kereskedik, vagy tényleg valódi, mert tőle kaptunk overált...

vandát nem igazolom, mert úgyis rám fogjátok, hogy elfogult vagyok :-)

minket majd igazolnak móniék vagy ha a rosszéletű zugolvasó esetleg megszólalna (nem fog, mert csak a szája nagy:P)

egyébként én most már mindenki valódiságában kételkedem, úgyhogy legyetek szívesek, mégmégmég pakoljatok fel (fél)meztelen fotókat, hogy igazoljátok magatokat!!!!!!

:lol: :lol: :lol:
1szálpasi

Én úgy utálom, ha van minimálár, de nem lehet tudni, hogy mennyi. Ennek sztem semmi értelme. Meg eleve a minimálárnak nincs. Írjon annyit amennyiért el akarja adni, "oszt jóvan". Minek itt ködösíteni?

Mikor adtam el a kocsit, folyton jöttek, hogy mennyi a minimálár. Mondtam semmi. Ha lenne, meg lenne jelölve. Hát, nem?
Vendég

Sotske: Én nem láttam. Mi volt?

Én szeretnék gondolkodási időt kérni, hogy kitalálhassak egy frappáns kis kamut. Nem lehet azt csak úgy durr bele!
Vendég

vivi ugye ez tiszta idegesítő és egyszer beolvastam egy ilyen eladónak erre ő-hogy megadja a licitálási lehetőséget mert vannak akik szeretnek-ó azt a ráérős anyjuk valagát :twisted:
1 szál pasi még a végén kiderül lány vagy :D majd kapsz vandától olyan maflást,hogy beülsz a tűz közepére :D :wink:
mi volt a fokuszban :?:

lanyané

Anny
34. hétre születtek,lányok,de már a 32.héten nem volt minden ok,de vártak a dokik a császárral..Most 21. (ha jól emlékszem) hónaposak,egyik sem tud sem ülni,sem beszélni,sőt,szájon át enni sem.A gyomrukból vezettek ki egy csövet,azon kapják a tápot.Szörnyű lehet.Most árulják a házukat,mert a sok kezelésre kell a pénz és őssejt beültetést is szeretnének.
Vendég

A vaterát annyira nem szeretem, de ott legalább meg van adva a minimál.
Vendég

úristen akkor mi itt mindannyian összetehetjük a kezeinket,de ez nem a koraszülés miatt lehetett amúgy is lehetett a gyerekekkel gond.na mentem csajok jóccccakkáááátttt,

lanyané

[quote]m írta:ajd kapsz vandától olyan maflást,hogy beülsz a tűz közepére

Pont ezt vártam Tőled, Maryska :lol: :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Olyan borzasztó az ilyen :cry: :cry: :cry:
Vendég

Hű csajok(és Pasi) naggyon durván nyomjátok, mikor elmentünk a Müllerbe és fodrászhoz még egész képben voltam, de azóta két oldallal több lett :shock: egyem a sok unatkozó kismama szívét :lol:

Jaj, Pasi lebuktatott, bálás turink van, nem ikreink :oops:

Csajoknak lekapattuk elől a hajukat, mert már a szemükbe lógott, a csatot meg folyton kiműtötték belőle. Majd holnap dobok képet a kamugyerekeim kamuhajáról.

Jó éjszakát!

Judit

jucicuki

Azt a rézfán fütyülő rézangyalát!Hát hiába pofázom,hogy ne írjatok ennyit!(nehezen megy az olvasás,kicsit diszlexiás vagyok :oops: :lol: )

Eszti!
Köszi,hogy már előre sajnálsz az olvasás miatt...Rendi vagy! :wink:

Vettem én is a Vaterán két egyes babakocsit,de egy hete nem érem el a nőt,pedig már átutaltam 20.000ft-ot!Remélem nem szivat meg!Lehet,hogy kamunő kamubabakocsival????

A régi "hasas" képeket nézegetve eszembe jutott Lanyané hótaposólábfeje!!!!Emlékeztek a képre???Brutális volt szegény! :lol:

Poló:a Takko-ban most akciós pólóvásár van!1500ft-ért egy fehér meg egy fekete jóminőségű sima póló.Ma láttam.Ha akarunk mi is magunknak,akkor most kéne megvenni(egyik anyának,másik apának).
A gyerekeknek pedig azt agyaltam ki,hogy ne pólót csináltassunk,hanem trikót,mert ott szabadabb a méret választás,meg ha nagyon meleg lesz,akkor megsülnek pólóban,pláne azok a babák,akiken még body is van alatta.
Vagy a másik lehetőség:mindenki vegye meg amilyet akar vagy tud és küldje el nekem,én meg rányomatom a szöveget és emblémát.Ez a megoldás egyszerűbb lenne szerintem....

binyek

Itt vannak a táblák: 1234987443.6056.htm 1234987455.7143.htm

Már csak két egyszobás apartman van!!!!!Találja ki,aki jönni akar még,mert mindjárt TELTHÁZ van!!!! De komoly!
Persze csak akkor lesz teltház,ha a kamuszülők tudnak gyereket szerezni,hogy el tudjanak jönni parasztvakítani... :shock: :shock: :shock:

binyek

Pólóárak:
Felnőtt póló S,M,L,XL,XXL 600 ft
Nyomat rá:180 ft
Gyerekpóló kérdést beszéljük meg!Sürgős!!!Hogy legyen időm intézni!!!
Mi lenne,ha a Tesco-ban vennénk azt a sima rövidujjú bodypackot,amiben 7 darab fehér body van????Elég sok gyerekünk egy méretű mostanában...
Válaszoljatok,mert fölmondom a közös képviselőséget!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára binyek 2009.02.18 21:16-kor.

binyek

Én szeretnék menni.
Vendég

Anny!
Beírtalak már a táblázatba az előbb! :wink:

binyek

Bocsi, csak vacakol a netem :oops: Ezt az oldalt 5 perce tölti be... Próbálok megnyitni egy játékot a nőivonalon is, de úgy látom esélytelen :? Meg az MSN sem áll a helyzet magaslatán :roll:
Vendég

Binyek,
csekkolom a táblát, kell némi aktualizálás: alvás mindkettőnél 20-fél7; esti és reggeli tápszer mennyiség 220 ml, amiből kb. 50 ml az már tej; mászás Barnikánál 11 hó; éjszaka átalvása Barnikánál 12 hó (Aliznál nem emlékszem továbbra sem, de már jó régen); járást majd akkor írom, ha már kapaszkodás nélkül megy rendesen.

Pociméret: engem a kórházban mindenki azzal idegelt, hogy milyen kicsi a hasam ahhoz képest, hogy ikrek. Teljesen kész voltam tőle. Most nem lóg a bőr vagy ilyesmi, csak egyszerűen kicsit nagyobb, mint régen volt.

KépKép
lili73

Binyek!
Apa rábólintott!Megyünk ottalvós buliba Hévízre!
Vendég

Binyek,
én nem kérek pólót, de azért köszi :) ! Hévízre meg vagy megyünk vagy nem, majd még eldöntöm előtte...

KépKép
lili73

Sziasztok Kismamik! :P

Volna kérdésem:
van Köztetek olyan, akinek az elején nagy különbség volt a babák mérete között?

Ma vagyok 7 hetes a lombik-babáimmal, és ezek a mai UH eredmények:

1. Baba: 8 mm, erős szívhanggal :) :) :)
2. Baba: 3 mm, szívhangocska alig :(

(doki szerint, ha ekkora a különbség, azt a kicsi valszeg már nem hozza be, és talán jobb is, mert genetikailag problémás lehet...szóval most szurkolhatunk, hogy nyom nélkül távozzon szegénykém :( )

Vagy szerintetek van remény ilyenkor? :roll:

tillidian

Banika!
Bugyiban jó nagy volt ám a pocid!

Lanyané!
Lánykád teljesen meggyógyult?Azt a licites mindenedet!

Davandi!
Jobbulást nektek!Sajna még mindig vérömlenyes Balu foga és nem tört át a foga!Szép pocak!Klassz a hely,ahol a fotó készült!Miért bújtak ki a 33.héten?

Pasi!
Ezek a fórumos fotók jobb,mint a CKM vagy FHM,mi?

Lili!
Fotót!

Anny!
Most néztem vissza és szeretném,ha írnál privit mi volt a tárgyaláson!Szép pocakod volt!

Dragonfly!
Kerek pocak édes volt!

Fanni!
a te hasad sem volt pite méretben!

Sotske!
5nap?Atyaég!Picipocak bájos volt!Mekkorrák voltak?
Vendég

Tillidian!
Sajnálom,de szerintem se reménykedj nagyon.Általában nem marad meg a picike ekkora különbséggel!
Vendég

Csak én vagyok talpon?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?