hivatásos anyának(háztartásbelinek)akkor mehetsz ha a legkisebb gyerek betölti a hármat...és asszem már 9 éves korik szóval össz.6 évig még az lehetsz.
Én Petrával 9 éves koráig gyesen vagyok.nekemez így megéri mert kapom az emelt családit ami össz...a két gyerkőcre 36600
meg a gyes 45700 azaz 60.000ft amit ugye 9 évig kapom.most Tomival vagyok gyesen de ha letellik a három év átváltok ára és akkor még 3 évig lehetek gyesen..és mellette dolgozhatom.
NÉzz engem.hetente másfél napot elkellett vállalnom nekem is igaz nem sok mert 8500ft.de pont a heti kajánkat fedezi.és nagyon is örülök neki!(Jó persze sokat jelent hogy a kicsi itt lehet bent velem)
de szerintem szeptembertől menni fog bölcsibe mese nincs-nagyon kell a pénz mert apának egyre kevesebb a munkája az építőipari válságok miatt.mert ha nem épülnek a házak nincs munka.
sajnos ezt a világot kell megélnünkés még nem tudni mi jön.
itt irsán most fogják bezárni a művészeti iskolát ami országos hírű és magas szintű zenei képzettséget adott a kicsiknek.én is zongoráztam fuvoláztam szolfézsra jártam és énekkarra jártam.és sajnos egyik gyerekem sem tanulhat helyben komolyzenét.nincs pénz a fenntartásra.a tandíjból kifizették az oktatókat és a közüzemre nem kaptak támogatást sehol.minden pályázatot elutasítottak velük szemben.
kellett a tescora a pénz.bölcsi meg láthatáron sincs-és nem is lesz bővítve.
viszont stadiont azt bírtak a seggfej focistáknak építeni
arra volt pályázat...meg támogatás!!!