Jó reggelt mindenkinek!
Zsuzsannáknak nagyon sok boldog névnapot!
Betegeskedőknek továbbra is rohamos javulást, és mihamarabbi gyógyulást!!!
Éjszakai kelések, hát gondolom, hogy nagyon fárasztó lehet, igaz, mi is kelünk, de kb. 1x, max. 2x egy éjjel, szóval nem panaszkodom, főleg, hogy tudom, hogy sokatoknál ez már álom lenne...
Hozzátápi... Én még mindig azon bosszankodom, hogy a Boni által beküldött szakácskönyveken kívül nem nagyon találok semmi konkrétat

Így most azt találtam ki, hogy Beni azt fog enni, amihez kedve van, most ugye leginkább semmihez nincs, de most pár nap szünetet tartok, lehet, hogy a fogzása is ludas a dologban, aztán újra nekivágunk... Nem tudom, hogy milyen sikerrel, majd úgyis referálok!
Ez a
rántásos dolog hogy néz ki? Mikortól kell rántással adni a kajcsit a babáknak? Először a főzelék csak annyi, hogy a zöldséget összeturmixolod, max. krumplival süríted, nem? És mikor ez eszi már egy ideje, akkor a krumpli helyett jön be a rántás???
Tegnap este amúgy megcsináltam a Milupa tejbedarapépes mintát, amit kértem tőlük, hát azt bizony falta a kisfiam, bár igaz, hogy csak 60 mili volt, de azt bevágta, aztán rá még egy kis tápszer, és szépen el is aludt! Igaz, 2-kor keltünk, de addig legalább aludt, és végre megint jól, és könnyen aludt el.
Julcsi, gratula Eni méreteihez!
Boni, nagyon jók a nlc-s fotók! Múltkor én is csináltam Beniről, mindenkinek nagyon tetszett a családban!
Most megyek, kezdődött a nyüglődöm című műsor itt mellettem a járókában...