A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én ezt a sógornőt utálom. :evil: Csak a baj van vele. :? :lol:

KépKép
benó

Semmit...megérti....
A hugával sosem volt túl jó a kapcsolata...van köztük 7 év, és a huga elég ego...:(
De az apja viselkedése szarul esik neki......:(
Pl Gergő az egyetlen unokája és decemberben látta,meg most múlt héten,de mindig mi vittük el neki.....Ő egyszer jött el még október vagy novemberben.... :cry:

Kb havonta felhiv 2 percre hogx vagyunk és ennyi.....

A lánya lagzijára kölcsönt vett fel :shock: .....akkor modta hogy most mi jövünk,nekünk gyüjt...na tavaly juliustól kapott a gyerek tőle 20 ezret....jó kis gyüjtés.... :twisted:

Mondtam hogy ezt akár meg is spórolhatta volna magának.... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Apunak nem az ajándék számít, hanem hogy nem vettem fel a telefont és nem köszöntöttem. Ebben igaza van. De sajna amióta itthon vagyok,azt sem tudom, hányadika van. Csak ő ezt nem érti meg. Megsértődött, hogy ennyire nem gondolok rá. :(

Kép
flóra 11

Bakker, laptetűre a baromság! :shock: :? :lol:

KépKép
benó

Jó reggelt Márti...:)

Eddig még senki nem tudja mi baja a saját anyjával....max hogy kifizette az 1 millás lagziját.... :twisted: :twisted: :twisted:

Apukád idővel meg fog békélni hidd el...:)

Pill és jövök...

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Márti! Szal köhögsz. Igyál lándzsás utifű teát.

Kép
flóra 11

Hát, hát. :roll:
Én azt mondanám apunak, Ildó, hogy éppen most akartalak hívni.... :oops: :? :D Csúnya vagyok, mi? :?

Tancsunak meg azt mondom, hogy én nem várok inkább semmit a Gy. szüleitől, halkan és kis betűkkel mondom, tehát most annyira lelkes apukája is, hogy majd ide viszi a gyerekeket meg oda, de a saját gyerekeit se vitte.... Majd hiszem, ha látom.

KépKép
benó

Hol a Márti? :shock: Az előző oldalon? :wink:

KépKép
benó

Hanyadika??? 19!!!

Zsuzanna nap!!!!!

Kép
martik77

A nagyszülőktől ne várjatok inkább semmit. Kevés az olyan,aki hosszabb távon elviseli az unokáját. Pár óra és kész vannak tőlük. Hiába, már nem az ő idegzetüknek való egy gyerek. Mondjuk látogatóba elmehetnének az unokákhoz, ez tény.

Kép
flóra 11

Boldog Zsuzsi napot!!! :D :D :D :D

Ó, 19, nem 18??????? Bakker, akkor én meg elfelejtettem a Dettit! :( :( :( :( Azt hittem, ma van. :( :( Tessék, mint te, Ildó. :(

KépKép
benó

Azt tudom, hogy ma Zsuzsanna van, a névnapokat írja a gép. :lol: Csak nem tudom, Zsuzsi és Zsu mikor tartják, mert ált. aug. 11-én szokták a Zsuzsik tartani.

Kép
flóra 11

Na igen a tény tény marad,hogy elfelejtetted Ildó.De ez akkor se főben járó bűn!!!!

Ilyenkor örülök,hogy én az én családommal nem tartom a kapcsolatot csak a nővéremmel aki megsértődött jan elején és nem hív.L.családja pedig csak a szülei mert a tesója ugye kint él.

Kép
martik77

Boldog Zsuzsanna napot kivánok!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Mindegy mikor tartja.De én úgy tudom most szokták a Zsuzsák tartani.L.anyukája és tesója is Zsuzsa.

BOLDOG NÉVNAPOT ZSUZSI!!!!!!!!!

Kép
martik77

Sokkal jobb neked így Márti! Nekem még az exel is csak bajlódnom kell meg az anyjával is. F. szüleivel nem kell, mert nem akarnak ismerni, sőt hallani sem rólam. :? Ennyivel kevesebb ember zavar vizet körülöttem.

Kép
flóra 11

BOLDOG NÉVNAPOT ZSU!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Boldog névnapot, Zsuzsi és Paradizs!

KépKép
benó

Csajok inas elaludt,kávét megittam.lépnem kell....:(

Menek bedobom a sütőbe a hurkát-kolbit,csinálok krumplipürét és tegnap vettem hozzá lilakáposzta savanyúságot...:)

Szép napot mindenkinek...később bekukk..:)

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Néha én is így gondolom,hogy jobb így.Egyszer beszéltük az L-el,hogy el kéne Miskolcról menni valahová jó messze,csak a szülei laknak itt,senki nem köt ide.

Kép
martik77

A Zsuzska ma tartja.

Boldog névnapot Zsuzsi és Zsu!

Kép
flóra 11

Felhívtam a Dettit. :x Hülye fejem.

Szép napot, Tancsu! :D

Míg én itt ültem, megvarrtam 3 sapkát (manósat). :D

KépKép
benó

Gyertek ide hozzánk, itt legalább nincsenek "nemzetiségiek". Meg mi itt vagyunk, pl. :lol:

KépKép
benó

Anyámat is tegnap köszöntöttük és jan. 31.-én volt szülinapja. Na jó, de akkor volt a verseny, akkor nem mehettünk, azóta betegeskedtem, megint nem jött össze, de őt felhívtam a napján telcsin. De aput nem, neki 12-én volt. Mondjuk akkor még tökre beteg voltam, de mindegy.

Kép
flóra 11

Jó is volna.Ettől a helytől már rosszul vagyok.
Pár éve még úgy gondoltam sose tudnék elmenni innen annyira szerettem itt lakni.Most már nem érzem így. :?

Kép
martik77

Itt nálunk nyugi van. Gyertek.
Nálatok mennyibe kerül egy garzonlakás?

KépKép
benó

De jó nektek, hogy legalább költözhettek és jó helyre. :wink: A F.-nak egyszer említettem, hogy menjünk Mo.-ra lakni.Nem akar. :( Hogy a gazdasági helyzet miatt,mert hogy nálatok még rosszabb a gazdaság,mint itt. A Ferdi miatt főleg. Hát én ilyenekhez nem értek,utálom a politikát.

Kép
flóra 11

Pedig sztem mi sem maradhatunk sokáig ebben a lakásban. Az ex múltkori kirohanása után világossá vált számomra, hogy ha még terhes is lennék, azt már a féltékenysége nem viselné el, akkor biztos forszírozná, hogy most aztán már tűnjünk.

Kép
flóra 11

Nálunk olcsóbbak a lakások mint nálatok Benó.Így pénzileg nem járnánk jól.

Ildó ebbe azért igaza van az F.nek. :( :)

Kép
martik77

Mondd meg a F.-nak, hogy nálatok meg BB-rendőrség működik. Az se jó. :? :lol:

KépKép
benó

Na majd jövök.Összeszedem magam. :? :)

Kép
martik77

Pénzileg nem, de amúgy igen. :D Tudom, a pénz dönt. :wink:

KépKép
benó

És hajat is kell mosnom!!Így jól hangzik??? :lol: :D

Kép
martik77

Sziasztok!

Boldog névnapot a Zsuzsiknak!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nadina01 2009.02.19 08:00-kor.

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina! :D :D :D

Ó, hajmosás, hajmosás.... :D

KépKép
benó

Ma reggel még éhes sem vagyok. Érdekes.

Benó, ma manózol tovább? Már megvan,hogy mire függeszted fel a manókat?

Kép
flóra 11

Nem, így tök snassz. :? Kérjük úgy mondani, ahogy kell, ahogy megszoktuk. :D

KépKép
benó

Nincs meg, vagy ti kitaláljátok vagy a Gy., így gondoltam. :oops: :D :lol:

KépKép
benó

Helló Edina!

Márti,mi megszoktuk tőletek a haj kimosását. :wink: Az úgy jól van.Majd én is írok nektek néhány hülyeséget,amit itt használnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.19 08:04-kor.

Kép
flóra 11

Nekem még mindig egy szép faág jönne be. Szépen megtisztítva a kérgétől mondjuk. És be is lehet azt lakkozni,hogy szép színe legyen.

Kép
flóra 11

Tudom, hogy ma nem ezt terveztem, hanem a felmosást stb., de a Melcsihez is kellene mennem 10 körül meg anyuékhoz is, meg ugye, megint főzni valamit, du. meg szülésfelkészítő fél 4-kor.

KépKép
benó

Annyira nincs kedvem ma semmihez :? Főleg dolgozni menni nincs kedvem....

KépKép

KépKép
nadina01

Áhá, jó ötlet :D, ezt mondtad már? :roll:
Van is itthon faág, a Gy.-nak majd mondom. Köszi. :D Puszi neked, olyan okos ötleteid vannak és olyan jól elviselsz engem, látszik, hogy tanító néni vagy. :D Persze, a többiek is jól elviselnek, de téged zaklatlak a legtöbbet az ötleteimmel. :wink:

KépKép
benó

Ó, szegény, ezt megértjük. :?

KépKép
benó

Megtaláltam iwiwen a testvéremet. De nem jelölöm őt be, nem tartom vele a kapcsolatot. Megnézhetitek. Pálinkás Libor a neve. Gondolom nincs több ilyen nevű.

Kép
flóra 11

A kreatívkodással nem zaklatsz. Nekem ez a hobbim.Szeretek ilyeneket csinálni. Azért is lettem tanító néni, nem? Ott kiélhetem a kreatívkodásomat is. :wink:

Kép
flóra 11

Milyen jó neve van: Libor, tetszik. Ennyire nem vagytok jóban, hogy be sem jelölöd? :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Biztos nincs, Libort nem ismerek egyet se. :lol: :lol: :lol:

Bocs. :oops: :lol: :lol:

KépKép
benó

Most tényleg Libor? :shock:

KépKép
benó

Nos?

KépKép