A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ja, az olyan,ha gyógyítod egy hétig tart,ha nem akkor 7 napig. :lol:

Kép
flóra 11

Valamelyik gyógyszer kikezdte a gyomorszájam egész éjjel marróan szurkált, abba is hagytam mindent......... :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Már megint milyen okosat írtam laptetűre! :lol: :lol: :lol:

Szegény Zsuzsi. És antibiotikumot nem kellett volna mind kiszedni?

Kép
flóra 11

Királyfitól kaptam egy gyönyörű fekete bőr pénztálcát, ezt választottam. :D :D :D
Igazából mindenem megvan!

Ja, elintéztem az autó papírjait!!!!!! Én vagyok a forgalmiban mint tulajdonos!!!!!!! :D :D :D :D (12ezerért)

Kép
muzsuzska

Az antibiotikumot beszedtem csak a klionból van még!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na, ez szép ajándék!
És magadat is meglepted egy forgalmival. :D Ügyes vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Ildó, ha jól emlékszem te sem szedted végig a bogyókat!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Gratulálunk, Zsuzsi! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Az más,akkor rendben. Én gondolom, hogy a klion lehetett a bűnös. Az nagyon erős.

Kép
flóra 11

De, aztán kiszedtem. Csak kérdeztem, hogy elég-e egy doboz, de a Márti mondta,hogy szedjem be mindkét dobozzal, ha annyit írtak ki. Tehát beszedtem. De kellett is. Még akkor sem voltam jól,mikor már befejeztem. Persze, mert csak gyengét mertem íratni, mondtam a dokinak, hogy csak olyat adjon, amit kismama is szedhet. Sose lehet tudni. Inkább óvatos az ember.

Kép
flóra 11

Várom a pirimet......... Kiváncsi leszek most ,hogy fog produkálni..... :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Kókuszkocka.........hmmmmmmmmm

Kép
muzsuzska

Kenyér 45 perc múlva kész. Hoztam magamnak teát és ebédet.

Kép
flóra 11

Hali....

Látom mennyi februári születésü embert van....
Gazdagitom a sort,anyós febr.3,R. febr.14,anya febr.17...szóval nálunk is akad bőven a családban...:)

Betegeknek még mindig jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benó:csörgőnek, az anyag alá pl,fólia (ezüst),neylon,vagy ami bonbonokban van az a pattogtatós buborékos,az is jó,az vastagabb ráadásul..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Mentem konyhába, Ildikó pihenj le egy kicsit rád férne! :wink:

Kép
muzsuzska

Az fini. Zsuzsi,mi most megint együtt vagyunk ciklusilag?

Kép
flóra 11

Ezek tök jó ajándékok...:)

Most már csak meg kell tömni azt a bukszát.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jó étvágyat!
:D Én közben keresgélek a játszószőnyeghez ötleteket, aztán majd felrakom nektek és kitaláljuk, mit tudnék megvalósítani ezek közül.

KépKép
benó

Hm, ezt nem is hallottam. Most mondta be a Duna tévé, hogy nálunk ápr. 1-től bevonhatják annak a szülőnek a jogosítványát,akinem járatja iskolába a gyerekét vagy más úton elhanyagolja. Ha ez sem segít, értéktárgyakat,ingatlanokat is elkobozhatnak tőlük.

Kép
flóra 11

Köszi, Tancsu. :D
Jól vagytok?

Én arra gondoltam, hogy egy házikót kellene (azt nem nehéz kivágni), ablakokkal, és az ablakokat félig odavarrni, hogy ki lehessen nyitni és alatta meg különféle figurák és egyik csörög, sípol stb., és nem túl vastag az egész (az a vatelin jó lesz), hogy ne nyomja a hátacskájukat.

KépKép
benó

Még ilyet. :shock:
Persze, az elhanyagolást én is visszataszítónak tartom, de miért pont a jogsiját? Az érdekes. Mondtam, hogy én gyermekvédelmi ügyintéző is vagyok? :D

KépKép
benó

Benó, ezek egyszerűek:
Kép Kép

Kép
flóra 11

Nem mondtad, de olyan munka engem is érdekelne. :wink:

Kép
flóra 11

http://a-x.hu/news.php

Ez tök jó oldal...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Az oroszlánra nem mondanám, hogy számomra egyszerű, de a házikó az jó, azt én is megtaláltam és jónak is tartom. :D Köszi. :D

KépKép
benó

Az szomorú munka. :( Kellett mennünk átmeneti otthonokba meg ilyenek. :( Aztán rájöttem, hogy én ezt lelkileg nem bírnám. :roll:

KépKép
benó

Az a-x tényleg jó, még az esküvő előtt regisztráltam magam rá. :D Köszi neked is. :D

KépKép
benó

Ezek is jók és itt egy ötlet nagy szőnyegre

Kép
Kép

Kép
flóra 11

mama feb.15.-én született, most volt 75éves

keresztapám /anyu sógora/ feb.16

miért nem tudok iwiw-re képeket feltölteni?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Köszi, Ildó, de ezt a kockásat nem tudnám megvarrni, azt géppel kellene, nem?

KépKép
benó

Ez a nagy patschworkös szőnyeg tetszik nekem. Itt igazán felhasználhatsz maradék anyagokat. A hátulja pedig lehet abból a takaróból, az IKEÁsból. Akkor puha,meleg és vastag is lesz. Ha a két réteg közé teszel még vatelint is,akkor már igazán vastag játszószőnyeged lehet.

Kép
flóra 11

Jaj, lányok, 5 perc múlva innen mennem kell sajnos, úgyhogy most már nem is keresgélek, itt vagyok.

Timi, nem tudom, de mostanában nagyon sokat szenved az iwiw.

KépKép
benó

Ha kiszabod a négyzeteket, akkor sztem a mama seperc alatt összevarrja neked. Aztán még körbe a téglalapok jönnekés már csakössze kell varrni körbe a rétegeketés kész az egész szőnyeg. Ez a legegyszerűbb, hidd el. Nyomtasd ki a képet, szabj ki mindent. A képet mutasd meg a mamának és tudni fogja,mit csináljon. :wink:

Kép
flóra 11

Timi,én alig járok az iwiwre, nem tudom.

Kép
flóra 11

Kézzel nehéz lenne? :roll: :oops:

KépKép
benó

Kézzel nehéz és nem is nézne ki jól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.19 14:30-kor.

Kép
flóra 11

Én atajom csinálni - ahogy a Kittike mondaná.

KépKép
benó

Na, jó, majd még gondolkozunk rajta, most megyek. :D
Kösz mindenkinek a segítséget, és most már végre beszélhettek valami másról is. :lol:
Puszi mindenkinek :D

KépKép
benó

Akkor vegyél egy varrógépet. Babák mellett, főleg fiúk mellet elkel. Tudod mennyi nadrág térdét fogják kikoptatni, amit javítani kell majd? :D

Kép
flóra 11

Jó szórakozást Benó.

Jó volt nekem ez a téma is. A szakdogámtól sokkal jobb. :lol:

Kép
flóra 11

Gyors a tanfolyam, Ildó! :lol: :lol: :lol: De tényleg köszi mindent, majd visszatérünk ezekre a tanulmányokra. :D Most kopok. :D

KépKép
benó

Szegény, keserves szakdogaírás.
:? Én imádtam szakdogát írni (1. A gyorsírás tanítása az irodalommal összefonódva - vagy valami ilyesmi volt 2. A betyárirodalom ábrázolása a 19. sz. magyar irodalmában - ebből akartam doktorálni, de az drága és nem volt nyelvvizsgám :x, pedig tök jó lett volna betyárkodni), csak lassan készült el, mint a Luca széke, vagy mint a gyerekváró kreatívságok. :lol:

KOPTAM. NA. :lol:

KépKép
benó

Ez is egyszerű, varrógéppel:

Kép

Kép
flóra 11

Kép

Kép[/
tancsu

Kép
flóra 11

Kép

Kép[/
tancsu

Benó,én is imádtam írni. Még az osztálytársaimét is megírtam. De most nincs kedvem hozzá. :(

Nekem :
1. olvasási zavarok előfordulása és reedukálása
2. tantárgyközti kapcsolatok a környezetismeret tanításában az információs technika felhasználásának segítségével

Kép
flóra 11

Vagyis volt még egy:
A kisikoláskorú gyermekek progresszív dekoratív munkái

Tehát ez a negyedik,amit most írok. De csak neki kell látnomés megírom, nem gond. Csak kedv kellene hozzá.

Kép
flóra 11

Jaj, Tancsu. Ez az utolsó tényleg nagyon jól néz ki. :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?