A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Az alsó kiszeltüncimet kéne lekapni csak a kölkökkel egyedül nyomom :lol:
Vendég

Hat en egyre jobban sajnalom hogy nem lehetunk ott a bulin. Mikor is lesz? Azert remelem nyaron is szerveztek majd egyet! Ha nem sertodes lesz! :wink: Kulonben is tuti mindenki azt hiszi hogy mi is kamucsalad vagyunk mert minket meg senki sem latott eloben. :lol:
Gyerkoceim naggyon alszanak mar fel 2 ota, kifaradtak rendesen a bocsiben.

KépKép
KépKép
tontica

Ja, lakas csillog-villog, rend es tisztasag van. Ruhak kimosva, kiteregetve, ebed megfozve, kakaos muffin megsutve (fincsi!!!). Szoval szep az elet ha a gyerekek bolcsisek. :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Nem vagytok semmik,tegnap irtam, aztán most meg győztem visszaolvasni az 5 oldal írást!

Jól nyomtátok az árverést :D
Kérdeznék ,mikor raktátok le a kiságyat ?Nálunk Lia már kúszik hárta (nem előre) :shock: és négykézláb áll és előre hátra ring.EGyik pillanat alatt elmászik máshova.
Korai még lerakni szerintetek?
Regi meg nem csinál semmit csak fekszik és az oldalára fordul néha. :(
Volt valakinél ekkora különbség a babucik között?
amonré

Szerintem sosem korai leengedni a kiságyat.Hihetetlen gyorsan képesek új dolgokat produkálni.Lásd Rebe lányzói :lol: :lol: :lol: :lol:
Inkább engedd le pár héttel korábban,mint kiessen valamelyik
Vendég

Kamukáim feléledtek,ettek,ittak,asszem most én kellek.
Azért belesek ám még
Vendég

Amonré!
Gyorsan engedd le!

Tonti!
Irigy a rendért!Nyáron mennyi időre jöttök?És hová?

Banika!
A tieid a 0-3hós bodysok ugye?Én Dórim a 6-9-et hordja és jó rá,pedig 78cm!
Vendég

Anny!
Olvastam a privit és köszönöm,kemény csata lesz az uraddal szerintem.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:45-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:45-kor.
davandi

Davandi!
Holnap este kell,de lehet csak holnapra marad! :roll: :lol: Képzeld hogy megijednének a kölkök a kismacskámtól :oops:
Vendég

Oszt ha kismacska eltűnne,akkor meg a húsevőtől ijednének meg :oops: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Megismertek még?Igaz nem olyan régen írtam kb tegnap délelőtt,de az 6 oldallal előrébb van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Benszi!
Örülök,hogy alakulnak a dolgaitok Apával!Gyantázni nekem is kéne de nem nagyon van hozzá lelki erőm :oops: :oops:
Tonti!
Nagyon szuper hogy így megoldódik a bölcsi és gondolom Te is jobban vagy!Néha nekem is kellene egy-két gyerekmentes délelőtt :roll:
Anny!
Ha nem zaklatás,engem is érdekelne a történet!
Vanda!
Milyen nagyot nőttetek!Nagyon husik!
Lanyané!
Örülök,hogy többet írsz mostanában,már hiányoztál,jókat röhögök mire kikódolom mit írtál :lol: :lol: :lol:
Zsuzska!
BOLDOG NÉVNAPOT!!
Davandi!
Nálam is pont így születtek a csajok.33 hétre és fogalmunk sincs miért.Kedd délelőtt még a védőnőtől kértem beutalót vérvételre,nem volt semmi bajom szerda délelőtt meg már megvoltak a csajok!Már biztos unták egymást odabennt :wink:

bognartundi0727

Én nem bírlak benneteket követni. :shock: :D

Banika: ügyes vagy a takarítással ! :D Tudom, hogy nehéz otthagyni a kicsiket, de minden nappal könnyebb lesz meglátod.

Most már bekavarodtam ezzel a póló és body témával. Akkor mindenki vesz magának és küldi Binyeknek ? Vagy már csak cetlik lesznek ?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Zsuzska: boldog névnapot!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Én?Takarítok?Ott hagyom őket?
Az nem én vagyok,hanem Tonti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Basszus ,most látom, hogy nincs meg a vonalzóm,miért tünt el.

Köszi a válaszokat :D

Davandi:Ugyanezt csinálja Regi amit leirtál, a hátán pörög úgy hogy hátrafesziti magát az oldalán van de a nyaka teljesen hátrafele szinte abnormális pózban :shock:
A csajok most voltak 7 hónaposak ,de csinálok egy új vonalzót.
amonré

tünci puszi :D
nem benszi kiszeltüncijét :oops: :D
hanem a bognártüncit :lol:

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:46-kor.
davandi

Sziasztok,

:lol: :lol: :lol:
Jesszus megint szofosas van!!!
Reggel nem tudtam reagalni, gaz volt az oldalall,. most meg mar megint lehetetlen mindenre reagalni.....

Zsuzska boldog nevnapot!

Egyetertek Tontival!!! Nyarra is KELL egy talit szervezni, mert nagyon irigy vagyok Hevizert.... :( :wink: Lehet strandolosat, ha mindenki mar plasztika utan lesz :wink: :wink: bar iden ugyis az egyreszes lesz a divat :lol:

Benszi, fogdokihoz drukk +++++++ meg a gyantazashoz is... Jo, hogy bekulltok Apaval, nem egyszeru biztos, de megeri!

Juci, lanykak nagyon batrak voltak a fodrsznal!!!! Edi az uj frizu.

Vanda, minitali jo lehetett, en is szivesen latok am minden erre tevedot
:wink:

JA! Kepzeljetek, ma egy eve, hogy pozitivat teszteltem :D reggel jol el is erzekenyedtem rajta..... :oops: :wink:

dragonfly

csajok amika brutál fosik,de adom a normaflort napi egy elég,hála istennek sokat iszik akkor ugye nem lehet baj meg eszik is a folyékony tápszot,szóval a doki se tud semmit csinálni max a rendelőben elkap még valami nyavalyát.
amonre ne izgulj majd regi is belehúz,lehet ő lustika,tényleg ti jöttök hévizre :?:

lanyané

Köszi Mindenkinek a köszöntést!!!!! aranyosak vagytok!!
ja tegnap is meg ma is :):) meg lettem ünnepleve :)

Nah aztán mostantól mindenki max 2-t írhat, mert jön haza a ház Ura, és akkor mennem kell. :) vagy már elfeljettétek amit Banika írt a házas életről.???:):):) a masni még nincs meg, de a többi igen :)

Banika mi is súlyhatárt alatt vagyunk bőven (9 kilo mindegyik, oszt 3 kiloval születtek).

ja a kiságyat meg minél hamarabb leengedni!!!!

Tonti! ügyi vagy!! holnap én is ezt csinálom, sok a terv hétvégére :)

zsuzska80
Szombathely

Tündi!
Én is pihennék a gyanta helyett,de szegény apa lenne a dzsungel királya,ha így maradok.Arról nem beszélve,mire bejutna :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Lanyané!
Még jó,hogy nem az én kiszelemet pusszantod :lol: :lol: :lol:
Lánykádnak Smecta por,krumpli,alma,répa!Vagy sűrűbbre keverd a tápot!

Dragon!
Hát lassan,de alakulunk apával!Ezért is kell a kiszeltünci levétel!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:46-kor.
davandi

benszi mi az a smecta por :shock: nem hajlandó kanállal semmilyen főzit enni,max reggel kis tejpépet,úgyhogy jó cuccosra keverem tápot nehogy lefogyjon a lelkem-tényleg meg is mérem őket
szerintetek a köntös még korai?

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:47-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:48-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:48-kor.
davandi

jázmin 8720.amika alszik még
ja aki ajánlotta a szétcsípett piros popora hogy kenjem a fürdetőkrémmel--KÖSZI ennél jobb nincs a világon úgy rendbehozta illetve hiába fossák szét magukat nem csipi ki pedig elég híg a cuccc

lanyané

andi nyomjuk a banánt de az sem hasnyál őőőőő használ :lol:
mert azt felhigitva megiszizi

lanyané

Na szóval, aki ennyit bír írni fél egy nap alatt, annak biztos nincs egy szál gyereke sem. Innen is látszik, hogy szerintem egyedül nekem van két kölköm.

Amúgy ti itt miről beszélgettek???? Csak úgy átfutottam az oldalt és nem értek semmit!!! Mi van kiszeltüncivel????

Zsuzska! Boldog névnapot itt is!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Davandi
A kedvenc kispárná(i)mat dugtam a póló alá,akik mellesleg most a kedvenc teflonfedőmmel gyakorolnak dobolni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én olyan jót röhögök ezeken a hsz.-eken :D :D :D :D :D :D

Ma 2-szer is csudajó kedvet csináltatok nekem.Köszi csajok :!: :!: :!:

Tanítványaim ma extra-giga ügyesek voltak,csak pupilláztam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Tonti
Terrormutiból pedánsmuti lettél :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Lanyané!
Én mondtam a fürdetőkrémes popsi kenegetést!Mindenre bevált nekem.Én is azzal fürdök.Smecta,teában oldható por!Cumisüvegbe nyomd a főzit!Banán,alma,reszelt keksz!Tuti hasfogó nálunk.

Davandi!
De drágák!
Vendég

Sotske!
Könnyű téged felvidítani!

Kamilla!
Kiszeltünci az nekem van csak nem a szemöldökömön (ott is)
hanem picit lejjebb.Azt kéne lekapnom,mert apa nem tud lassacskán bejutni csak bozótvágóval :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Na halloka, kb 1 órája nem irtam ,de győzöm megint vissza olVasni titeket.
Davandi:Mi is járunk tornára mind a kettővel ,Regivel ha van hely hetti kétszer is.

Lanyané:Irtam már hogy nem megyünk ,egyedül nehéz lenne, :( de ha nyáron szerveztek akkor tutti megyünk :D ,majd nézegetem a képeket és ugyis lesz sok sok élménybeszámoló azoknak a sorstársaimnak akik otthon maradnak :(

[Kép
amonré

köszike próbálom akkor ezeket

lanyané

Benszi! :)
(hé te kócos kisfiú, hol van a mamád?)

Kép

Kép
kamilla306

Óóó, Banika! Elnézést, hogy ilyet feltételeztem Rólad! :D :shock: :oops:

Szóval akkor:
Tontica: Ügyes vagy a takarítással! Kitartás a bölcsihez!

Davandi: Ok! Akkor szerzek magunknak valami cuccost. Hát, mi sem szoktunk inni, de én ott azért csak legurítok valamit. :oops: Addigra már úgysem fejek. Édesek a csajok! :D

Lanyané: Amyrának jobbulást! A csajok már minden okosságot leírtak.

Az én csajaim elkezdtek tegnap forogni össze-vissza. Vége a jónak, amikor ott találtuk Őket ahová leraktuk.

Egyébként én is jókat rötyögök az írásokon. :D :D Csak reagállni nem tudok, mert a felét elfelejtem. :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!

Hihetetlen mennyit írtok, de jó, jókat derülök rajtra!
Jövő héten kezdek dolgozni, de 4 napot most az irodában leszek, átvenni a melót. Ha akkor is így írtok, totál lemaradok. :( :( :(
Nem is akarok így dolgozni.

Zsuzska! Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT!

Hévíz! Mi tudunk vinni whiskyt, jaegert, és gint, meg lehet bort is, azt még nem tudom.
Ja és sátrat, mert apát ha nagyon leitta magát kizárom az udvarra, mert különben nem alszik a ház. :D (ezen most lehet megsértődött.
Nálunk Apa teljesen be van zsongva ettől a kis kiruccanástól, már nagyon várja!

Lanyané! Ne lepődj meg a ha fogynak! Nekem 3-400 gr-ot fogytak, mikor betegek voltak, most meg esznek, mint a sáskák, hogy behozzák a lemaradást.

Benszi! Jó munkát!
:lol: :lol: :lol:

Poló és body! Akkor most vegyem meg és küldjem el Binyeknek! Eddig ok! Felnőtteknek milyen poló? Valahol még oldalakkal ezelőtt volt valami fekete - fehér, ez még él, vagy csak ötlet volt, vagy most mi van? :?

Egy gyors kérdés! Ma kaptam könyvkukacos levelet! Aki benne van, mi a véleménye róla? Jönnek a könyvek?

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Jut eszembe,csatlakozom az antialkoholisták és a hévízi bébiszittyók táborához. :lol: :lol: :lol: :lol: A vörösbort viszont imádom :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Benszi
Biza könnyű jó kedvre deríteni,de elvenni sem nehéz :? :? :?
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:49-kor.
davandi

én is antialkoholista -vörösbort kétpofával :lol:

lanyané

Na itt a közös képviselő! :lol: :lol: :lol:
Látom már nagyon hiányoltok!Nagyon édik vagytok!Én is szeretlek Benneteket! :oops: :oops:

Látom azt is,hogy mindenki csak piát akar hozni Hévízre,kaját nem... :shock: Alkesz egy csapat vagytok Ti!Most akkor tényleg IHB(Iszunk-Hányunk-Belefekszünk) buli lesz???? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Majd szólok az Andi barátnőmnek,hogy csináljon az egyik mosóhelységből szégyenszobát annak,aki nem bír magával meg a piával! :lol: :lol: :lol:

Póló ügyben szerintem legyen az,hogy mindenki csinál,amit akar,csak külde el nekem időben! :P :P Szín mindegy szerintem is.Lehetünk szinesek!
Logót meg szöveget szavazzuk meg,ha kész lesz a tervezés.

binyek

Ja ezt elfelejtettem:

Meglett az utolsó apartmanfoglaló Hévízre.Milyen jó,hogy még az elején megbeszéltük,hogy az utolsó fizeti mindenki szállását! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

binyek

binyi és ki az a szerencsés :D jó mélyen kell a zsebébe nyúlnia :D
kaja én már azóta arról a bográcsos patyrikáskumprilól álmodok :D én abbó a kölkeimnek is simán adok,ha kérnek,meg valami halászlével fenyegetőztél :lol:

lanyané

Mi sem vagyunk nagy iszákosok, de egy pohár vörösre én is benevezek, ha van hozzá társaság és úgy látom itt lesz :lol:
Azért azt megnézném, kijön a TV, oszt mindenhol alkesz szülők: És miért szervezték ezt az összejövetelt. Miért, miért, hát hogy legyen kivel inni :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?