A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ja, tegnap este írt a Paradizs, hogy köszöni a köszöntést (mert írtam neki sms-t mindannyiunk nevében) és ő pedig a Zsuzsinak kíván boldog napot! :D :D :D :D Szóval, most jól átadom. :D

KépKép
benó

Ma 10-kor kihasználom a kimenőmet. Megyek üzletbe. :wink:

Kép
flóra 11

Akár a te utolsó hsz-d is lehetett volna laptetű. :lol: :lol:

KépKép
benó

10-kor én is. Tegnap megbeszéltem a kreatív boltos nővel, hogy elviszem a filcképet meg a világítós képet, és megnézi, milyen ötletet tud még adni hozzá (hogy legyen szemük a filcfiguráknak, hogy ne üssön át a ragasztó a világítóson stb.).

KépKép
benó

Juj, ne Benó! Pont azt néztem, hogy még szerencse, hogy nem az került fel. :lol:

Kép
flóra 11

Miért? Csak derültséget okozott volna. :lol: :lol: :lol:
Bár az enyém meg boldog névnapos, az mégiscsak szolidabb! :lol: :lol:

KépKép
benó

Aha, az jó ötlet.Ő tudja mit lehet kapni, mi jó hozzá.

Kép
flóra 11

Na konyhában rendet teremtettem,most már kuss van az edények között...:)

Inas felkelt,játszott 20 percet a kiságyban és újra alszik..álomkórt hozott a mai nap???... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Az laptetűre való. :wink: Legalább mindenki megtalálja.

Kép
flóra 11

Ja, tudja, hogy mit árul. :wink: :D
De rendes egyébként, nem akar minden hülyeséget rámtukmálni, pl. a múltkor megkérdeztem tőle, hogy van-e fóliája a képhez, mondta, hogy jó a plexi is, ne vegyek. :roll: :wink: Rendes tőle, ugye? Tegnap meg azt mondta, hogy ő 10-től 4-ig vagy hányig, ott van, akár egész nap fáraszthatom. :lol: Persze, nem fogom. :wink:

KépKép
benó

Jóétvágyat....

Nekem is mennem kéne reggelizni,elinditani egy mosást,stb...most éppen kefirt iszom...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, ma Aladár és ÁLMOS napja van. Biztos innen ered az aluszékonyság. :lol: Péter is felkelt reggel és azóta itt alszik mellettem. :lol: Mondjuk ő már kitölti a nagyágyat is, de a fiam és olyan jó, hogy itt alszik mellettem. :wink:

Kép
flóra 11

Hát, nekem is lenne mit tenni, majd mindjárt.
:roll: Ügyes vagy, hogy elintézted az edényeket. :D

KépKép
benó

Tényleg ÁLMOS névnap van ma... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Reggel meg is jegyezte a Peti, hogy milyen csicsásan írtam ki a nevem. Aztán azt mondja: Ildikó,Flóra meg a csajok. Jól eldumálgatsz itt a csajokkal, ugye? :lol:

Kép
flóra 11

Most fütyüljetek a tennivalókra. Elemében vagyok,beszélgetni akarok. :lol:

Kép
flóra 11

Na összekapom magam,elinditom a mosógépet,mert ha kel inas,lassan éhes is lesz...:)

Szép napot mindenkinek...

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó fej a Peti. :D
Milyen hülyeség tényleg, hogy most van tavaszi szünet, mint ha tavasz lenne. :shock: :lol:

KépKép
benó

A reggelimet már lenyeltem. Nagyon fini volt. Remélem a paradicsom nem okoz megint problémákat. :?

Kép
flóra 11

Oké, akkor legalább én fütyülök. :lol:

KépKép
benó

Sajna mennem kell,mert kajál,fejek,stb és séta....

Ráadásul ma 7 helyett már 6-kor evett igy most max fél10-ig tudom húzni a tizórait...addig meg még pakolásznom is kéne...bocsika..:(

Cuppp...

Kép

Kép[/
tancsu

Csak nem. :?

KépKép
benó

Menj csak, Tancsu, érthető. :wink:
Szép napot! :D

KépKép
benó

Nálunk ezt csinálják a fejesek, hogy ilyenkorra teszik a tavaszi szünetet. Mindig azt mondják azért, mert télen főszezonban drága a síelés,ilyenkor már olcsóbban megúszhatják. Tavasszal meg ugye már nem mehetnének, nincs hó. Ez évek óta nyílt titok az országban, hogy miért ilyenkor.

Kép
flóra 11

Tancsu, tudom, sok a dolgod,de lennék a helyedben. Meg a tiédben is Benó és Márti. Olyan jó, hogy kreatívkodtok! Én szívem szerint már most elkészítenék sokmindent,de babonás vagyok, hogy akkor nem jönne be a dolog. így visszafogom magam. Most legalább majd leköt a szakdoga egy darabig. Meg jó nekem ez a hímzés, addig nem akarok mást csinálni.

Kép
flóra 11

Ez hülyeség.
És húsvétkor hogy van nálatok? Akkor nincs is szünet vagy mi van?

KépKép
benó

De van. Húsvétkor mindig csütörtöktől keddig szünet van. Az is 6 nap.

Kép
flóra 11

Elhiszem, Ildó, sőt, tudom, és sajnálom, hogy nem tudok tenni valamit. :(

KépKép
benó

Az jó, hát akkor végül is nem 3 szünet van (őszi, téli, tavaszi), hanem 4, nem? :wink: :D

KépKép
benó

Viszont pünkösd nálunk nincs tartva. Az magyar ünnep. Vagyis a magyarok nagy ünnepnek tartják,míg a szlovákok szarnak rá. Nálunk húsvét után már csak május 1. és május 8. a szabad. Aztán már semmi.

Kép
flóra 11

Pünkösd nálunk is csak 1 nap, szerintem. :roll:

KépKép
benó

Igen, az őszi viszont csak 2 nap, szombat vasárnappal együtt 4. És van félévi is, az egy nap plussz hétvége. Ennyi.

Kép
flóra 11

Nálunk a szünetek mindig változó hosszúságúak, viszont a félévi a mi sulinkban is 1 nap (azalatt kell jól megverni a gyereket, vicc volt).

KépKép
benó

Köszike, de erről nekem és a F.-nak kell tennünk. Ebben az ügyben más aligha tehet valamit. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Őrület! Még mindig csak néhány csatornát tudok fogni! :x

Kép
flóra 11

Ó, ne is nézd azt a nyavalyás tévét, én mindig csak a CSI-re kapcsolom be este, napközben kussoljon. :lol:

KépKép
benó

Közben egy kicsit sertepertélek, jó, de közben leszek, vagyok, ok?

KépKép
benó

Nem akarom nézni, csak kíváncsi voltam, hogy már műxik-e rendesen. Ilyen hosszú időre még nem esettki! És nem így, hogy valami megy,valami meg nem! :x Mert ha semmi sem ment, akkor betelefonáltam és megjavították. De most nem tudom,mi a baja.

Kép
flóra 11

Értem, attól még szerintem telefonálhatsz, hogy nem az egész nem működik, nem?

KépKép
benó

Ennyit tudok nézni: Duna, ATV, Hallmark, Cartoon network.

Kép
flóra 11

Fog kelleni telcsiznem, igen. Nem javul meg magától. :(
Most legalább különböző típusú csatornák jönnek be. Vannak hírek, film, meg gyerekeknek való is. :lol:

Kép
flóra 11

Benó, ha nem jössz, akkor megyek berakok egy mosást.

Kép
flóra 11

Rakj be egy mosást, bocs, suvickolom a tűzhely tetejét. :x

KépKép
benó

A virsli ujjaim nem nagyon örülnek a suvicknak, de most már tényleg muszáj, már mióta hajtogatom, hogy meg kell csinálni.
Meg porszívózni és felmosni is akarok, porszívózni azért, mert a Gy. lazán a földre szórta a kenyérmorzsákat, mondván, úgy sincs porszívózva, pedig pont aznap porszívóztam. Látjátok, ezért nincs értelme takarítani. Akkor legalább az ilyenek nem húznak fel. :lol:

KépKép
benó

Te milyen boltba akarsz menni 10-kor?

Na, jó, olvass, moss, aztán sietek vissza.

KépKép
benó

Jaj, fiúk! Csak tűntek a pizsamák, nem tudtam én sem, hová. Gondoltam vagy a Norbika Komáromban hagyta, vagy aludtak az apjuknál és ott... Mindig vettem újakat. Most meg az ágyneműtartóból egy halom pizsamát kiszedtem. :? Nem rakták a szennyesbe. :?

Kép
flóra 11

Tyű, az szép. :?

KépKép
benó

Illatszerbe meg cérnaüzletbe. Vezsek lila hímzőfonalakat is.Olyan még nincs és a mostani képnek lila a háttere, tudod. Én rózsaszínes, bordósat vettem hozzá,mert az anyósnak szántam ezt a képetés neki olyan illik a szobájába,meg a lilát nem is szereti. De most a volt kolléganő kikönyörögte tőlem, neki meg a levendula a kedvence, tehát lila hátteret kért. :wink:

Kép
flóra 11

Azt találtam ki, hogy vasárnap a kislányokkal csinálunk anyunak ajándékot (mondjuk egy képet meg egy ilyet):
Kép
Ezt talán mi is meg tudjuk csinálni, ő meg szereti a dekorációt.
A képhez is keresek képet. :lol:

KépKép
benó

Na, majd közéjük csapok,ha már ébren lesznek. :wink: Kicsit ráncba kellőket szedni. Míg kicsik voltak sokkal rendesebbek voltak. Most olyan hanyagok a rendet illyetően. Az ő szobájuk állandóan rumlis. De én nem pakolászok náluk,csak nagyon ritkán. Én ott max felporszívózok,ablakot mosok, meg felmosok. Ennyi. De a porszívózást is rájuk szopktam néha hagyni. A pakolást az mindig.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?